تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
وبلاگ وجود داشته باشه. تبلیغ وجود داشته باشه. باید افرادی باشند که حاضر به دیدن بلاگ ها و تبلیغات باشند یا خیر؟
بی فایده است.:s
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۰:۳۴)Grace Dies نوشته است: [ -> ]وبلاگ وجود داشته باشه. تبلیغ وجود داشته باشه. باید افرادی باشند که حاضر به دیدن بلاگ ها و تبلیغات باشند یا خیر؟
بی فایده است.:s

برادر من بعضی از متون ادبی آنقدر زیبا هستند که هرکسی رو به خودشون جذب می کنند!!
کار فرهنگی یعنی این!!!
خیلی از وبلاگ ها این کارو می کنند بعضی ها کپی پیست!! بعضی به تولید محتوای جالب و جذاب.
اونایی هم که خودشونو زدن به خواب هرکاری بکنی به حجاب روی نمی آورند حالا چه به زور ارشاد چه به زور مطالب فرهنگی!!!
ولی باز هم جای امیدواری هست.

در پناه حق
راهکار بهبود وضع حجاب سامان دادن به اوضاع ازدواج است..

دیشب داشتم رادیو گوش می دادم مجریه داشت با چند تا دختر 19 20 ساله مصاحبه می کرد ازشون در مورد ازدواج پرسید گفتن زوده !! هنوز Huh
(۱۴/مهر/۹۰ ۴:۵۴)Grace Dies نوشته است: [ -> ]آره Mohammad Trust جان
منم یه بنده خدایی تو شرکتمون کار میکرد حجاب درستی نداشت ولی ماه رمضون داشت تلف میشد.من هم متعجب بودم هم خیلی خوشحال.
البته آدم قانونمندی هم بود.

یکم راه دور بریم:
خارج که قانون کپی رایتش رعایت میشه . قیامت باید هر کار کردیم ثوابشو بدیم مایکروسافتو گوگلو هر شرکتی که نرم افزارشو دزدیدیم. شاکین دیگه!!
(منظور اینکه هر کسی یه عیبی داره و یه خوبی)
به ظاهر قضیه نگاه نکنید.

دوست عزیز مایکروسافت و گوگل هر 2 سرانشون فراماسون هستند . هر 2 اطلاعات ملیاردها کاربر در سراسر جهان رو می دزدند و در اختیار سرویسهای جاسوسی امریکا و صهیونیسم قرار می دن . فکر کردی برای مایکروسافت کاری داره که کاری کنه که نشه هیچ ویندوز غیر اصلی رو نصب کرد
(۱۴/مهر/۹۰ ۱۸:۳۳)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۱۴:۵۵)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]واقعن من كلي رو اين موضو فك كردم !هيچ جوري نمي شه باور كنيد!!!!

فکر شما فکر نیست خواهر من. سرپوش گذاشتن بر روی این موضوع است. انرژی منفی است. قانع کردنه من . خودت است. خود را بی تاثیر نشان دادن است و ...

می شود خیلی خوب هم می شود.

متاسفانه ما میایم کار فرهنگی بکنیم. صدا و سیما میاد از اونور میزنه چششم در میاره. این همه وبلاگ در مورد حجاب!!!
خیلی هم تاثیر گذر هستن. طوری که در اواخر یه ذهنیت در من ایجاد کرده بودند که می گفتم حیف که دخترم و گرنه چادر سر می کردم!!! واقعیته!!!
باید هماهنگ بود بر سر حل این مسئله!!

تو را چشم در راهم . ولی می دونم که به این زودی ها نمیایی چون حد اقلش خودم آدم نشدم :s

ببنيد برادر وختي كسي كه داره مي سوزه هيچ وخ كسي كه داره از بيرون اونو نگا مي كنه نمي تونه حسش كنه! ولي مي گه اره دركش اما هيچ وخ سوزشه اونو نمي تونه بفمه! به معنايه واقعيه كلمه! خب وختي من مي گم نع ! كمپلت واقعن نع هسش! چون من يه دختره جوونم بين همه يه دخترا ! اما تو يه مردي و شايد خيلي از جنبه هايه درونيه حجابو نتوني بفهمي همونطوري كه ما متوجه نمي شيم خيلي از موضوعاته مردون رُ ! تو دمايه 40 درجه تو قم تو مناطقه جنوبي حالا تهران نع!حالا تهرانم دما بالا زبون روزه چادر مشكي خيلي سخته ! مي دونم نمي توني متوجه بشي!100 درصد !!حالا اين از اين !دومن اينو مي خوام بگم كه القائات بد بيشتر از القائاته خوبه!حالا همين تي وي خودمون! برنامه سمته خدا نشون مي ده كلي حرف ِ منوي از اين جور حرفا مي زنه بد بلافاصله بدش سرياله فلان مي ده!!!دقيقن يه برنامه ضد مي ده!ديگه برنامه هايه اونوريم كلن ضده ديگه نو علي نور مي شه القا بدا بيشتر مي شه!!!!و تو هيچ وخ نمي توني دختري كه اين جور تناقضاتو مي بينرو با حجاب كني!!!

و بدون كه من دخترا رُ بيشتر از شما مي شناسم ناسلامتي خودم دخترماااااااا|!!!!!
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۴۰)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۱۸:۳۳)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۱۴:۵۵)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]واقعن من كلي رو اين موضو فك كردم !هيچ جوري نمي شه باور كنيد!!!!

فکر شما فکر نیست خواهر من. سرپوش گذاشتن بر روی این موضوع است. انرژی منفی است. قانع کردنه من . خودت است. خود را بی تاثیر نشان دادن است و ...

متاسفانه ما میایم کار فرهنگی بکنیم. صدا و سیما میاد از اونور میزنه چششم در میاره. این همه وبلاگ در مورد حجاب!!!
خیلی هم تاثیر گذر هستن. طوری که در اواخر یه ذهنیت در من ایجاد کرده بودند که می گفتم حیف که دخترم و گرنه چادر سر می کردم!!! واقعیته!!!

تو را چشم در راهم . ولی می دونم که به این زودی ها نمیایی چون حد اقلش خودم آدم نشدم :s

ببنيد برادر وختي كسي كه داره مي سوزه هيچ وخ كسي كه داره از بيرون اونو نگا مي كنه نمي تونه حسش كنه! ولي مي گه اره دركش اما هيچ وخ سوزشه اونو نمي تونه بفمه! به معنايه واقعيه كلمه! خب وختي من مي گم نع ! كمپلت واقعن نع هسش! چون من يه دختره جوونم بين همه يه دخترا ! اما تو يه مردي و شايد خيلي از جنبه هايه درونيه حجابو نتوني بفهمي همونطوري كه ما متوجه نمي شيم خيلي از موضوعاته مردون رُ ! تو دمايه 40 درجه تو قم تو مناطقه جنوبي حالا تهران نع!حالا تهرانم دما بالا زبون روزه چادر مشكي خيلي سخته ! مي دونم نمي توني متوجه بشي!100 درصد !!حالا اين از اين !دومن اينو مي خوام بگم كه القائات بد بيشتر از القائاته خوبه!حالا همين تي وي خودمون! برنامه سمته خدا نشون مي ده كلي حرف ِ منوي از اين جور حرفا مي زنه بد بلافاصله بدش سرياله فلان مي ده!!!دقيقن يه برنامه ضد مي ده!ديگه برنامه هايه اونوريم كلن ضده ديگه نو علي نور مي شه القا بدا بيشتر مي شه!!!!و تو هيچ وخ نمي توني دختري كه اين جور تناقضاتو مي بينرو با حجاب كني!!!

خواهر کاش منم دختر بودم!!!

این که می گید تو دمای 120 درجه ی زیر آفتاب سوزان و .......... همش بهونه اس. بهمونه که شیطان دست دختر ها داده.
شیطان که نمیاد بزور چادرتونو از سرتون بکشه!!!
شاید یکم سخت باشه ولی حلاوت و شیرینی اجر این تحمل سختی تو آخرت فکر کنم کفایت بکنه.
چطور دختران جوان قلمی دامن کوتاه پوش در سرمای سوزان زمستان که آدم کنار بخاری سرما به استخوانش میرسد بیرون از خانه با همان دامن کوتاه بدون جوراب و ... سرما را تحمل می کنند الله اعلم.
دختری که عقایدش استوار باشد. نمیشه از راه بدرش کرد!!!
برید صفحه ی حوادث روزنامه ها و ... را بخوانید ریشه ی این مشکلات چیه؟؟!!
حجاب واسه خوده شخصه واسه امنیت روانی و اجتماعی و جنسی دختران .
بیشتر همین شاکیان این نوع حوادث با مشکلات روانی زیادی رو برو می شوند.

من تا بحال 20 30 کتاب روانشناسی و در حدود 30 40 تا کتاب در مورد حجاب خوندم.
بهتر ار خودتون دختران را می شناسم.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
از ما گفتن .

درپناه
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۵۲)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۴۰)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۱۸:۳۳)Sms4815 نوشته است: [ -> ]فکر شما فکر نیست خواهر من. سرپوش گذاشتن بر روی این موضوع است. انرژی منفی است. قانع کردنه من . خودت است. خود را بی تاثیر نشان دادن است و ...

این که می گید تو دمای 120 درجه ی زیر آفتاب سوزان و .......... همش بهونه اس. بهمونه که شیطان دست دختر ها داده.
شاید یکم سخت باشه ولی حلاوت و شیرینی اجر این تحمل سختی تو آخرت فکر کنم کفایت بکنه.
چطور دختران جوان قلمی دامن کوتاه پوش در سرمای سوزان زمستان که آدم کنار بخاری سرما به استخوانش میرسد بیرون از خانه با همان دامن کوتاه بدون جوراب و ... سرما را تحمل می کنند الله اعلم.

از ما گفتن .

درپناه

با احترامي كه براتون قائلم !فك كن يه درصد يه پسره 16 ساله مارو از خودمون بيشتر بشناسه؟؟؟ جلل خالق!!!!

پناه بر خدا! ولي گفتم نمي توني متوجه بشي!به قول دكتر شريعتي و ختي با كفشه پاشنه 15سانتي تونستي 10متر راه بري انوخ درمورد مسائل خانوما صحبت كن!ايا شما مي توني؟؟؟؟

من كه فك نكنم!حالا شما هر چقد بگي مگه اينطور مي شه؟؟؟؟

جناب اينا به حرف نيس!تو دمايه 40درجه با چادر مشكي چيزه كمي نيس اونم زبونه روزه تو يه ضل تابستون!!
به نظرم ما دوتا سكوت كنيم ببينيم بقيه چي مي گن اخه اگه بخواي ما حرف بزنيم فقط كل مي ندازيم جناب!

اينطور نيس؟
ياعلي
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۵۸)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۵۲)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۱:۴۰)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]ببنيد برادر وختي كسي كه داره مي سوزه هيچ وخ كسي كه داره از بيرون اونو نگا مي كنه نمي تونه حسش كنه! ولي مي گه اره دركش اما هيچ وخ سوزشه اونو نمي تونه بفمه! به معنايه واقعيه كلمه! خب وختي من مي گم نع ! كمپلت واقعن نع هسش! چون من يه دختره جوونم بين همه يه دخترا ! اما تو يه مردي و شايد خيلي از جنبه هايه درونيه حجابو نتوني بفهمي همونطوري كه ما متوجه نمي شيم خيلي از موضوعاته مردون رُ ! تو دمايه 40 درجه تو قم تو مناطقه جنوبي حالا تهران نع!حالا تهرانم دما بالا زبون روزه چادر مشكي خيلي سخته ! مي دونم نمي توني متوجه بشي!100 درصد !!حالا اين از اين !دومن اينو مي خوام بگم كه القائات بد بيشتر از القائاته خوبه!حالا همين تي وي خودمون! برنامه سمته خدا نشون مي ده كلي حرف ِ منوي از اين جور حرفا مي زنه بد بلافاصله بدش سرياله فلان مي ده!!!دقيقن يه برنامه ضد مي ده!ديگه برنامه هايه اونوريم كلن ضده ديگه نو علي نور مي شه القا بدا بيشتر مي شه!!!!و تو هيچ وخ نمي توني دختري كه اين جور تناقضاتو مي بينرو با حجاب كني!!!

از ما گفتن .

درپناه

با احترامي كه براتون قائلم !فك كن يه درصد يه پسره 16 ساله مارو از خودمون بيشتر بشناسه؟؟؟ جلل خالق!!!!

ياعلي

کی گفته من 16 سالمه؟؟!!!؟!؟
[/quote]

پناه بر خدا! ولي گفتم نمي توني متوجه بشي!به قول دكتر شريعتي و ختي با كفشه پاشنه 15سانتي تونستي 10متر راه بري انوخ درمورد مسائل خانوما صحبت كن!ايا شما مي توني؟؟؟؟

من كه فك نكنم!حالا شما هر چقد بگي مگه اينطور مي شه؟؟؟؟

جناب اينا به حرف نيس!تو دمايه 40درجه با چادر مشكي چيزه كمي نيس اونم زبونه روزه تو يه ضل تابستون!!
به نظرم ما دوتا سكوت كنيم ببينيم بقيه چي مي گن اخه اگه بخواي ما حرف بزنيم فقط كل مي ندازيم جناب!

اينطور نيس؟
ياعلي

[/quote]

داش واقعا دختری Huh خیلی لاتی حرف می زنی Cool
(۱۴/مهر/۹۰ ۲۰:۴۷)stranger00 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز مایکروسافت و گوگل هر 2 سرانشون فراماسون هستند . هر 2 اطلاعات ملیاردها کاربر در سراسر جهان رو می دزدند و در اختیار سرویسهای جاسوسی امریکا و صهیونیسم قرار می دن . فکر کردی برای مایکروسافت کاری داره که کاری کنه که نشه هیچ ویندوز غیر اصلی رو نصب کرد

کاری به دین و ایمان ندارم. ما مدیون هستیم. اگر مسلمانیم و ادعا داریم نباید دزدی کنیم.
2 تا موضوع بود که مجبور شدم یه پست بذارم.

1- دمای 40 درجه
2- استفاده از نرم افزار های کرک شده

1- این که میگید دمای 40 درجه زیاده ، چیز خیلی عجیبی نیست، فکر نکنم بین شما خوزستانی باشه، توی دزفول دما به 60 درجه هم میرسه. مادر خود من معلمه و چادری . با اینکه گرمه چادر میزنه. چون صبرش زیاده.
به شخصه نمیگم که همه باید چادر بزنن ، ولی دیگه نباید با ظاهرهای آنچنانی بیان بیرون. کسی هم نگفته حجاب= چادر.
حجاب یعنی پوشیده بودن. یه مانتو و مقنعه یا شال یا روسری مناسب هم همون حجابه. خود من همین حجاب رو به ابجیم پیشنهاد دادم. خیلی هم ازش راضیم. پس اینقدر نگید چادر . با اینکه چادر کامل ترین حجابه.

2- استفاده از مجموعه CD های ایرانی به صورت رایتی به نظر من بطور کامل حرامه. ولی مجموعه نرم افزار هایی مثل office یا windows و . . . اصلا حرام نیست. همون طوری که کشور های خارجی از روی بعضی از مجموعه های غیر وطنی خودشون رایت میگیرن.یه جنس توی کشور تولید شده فروش خودش رو میکنه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع