(۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۸)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]من خودم بارها زنان چادری رو دیدم که حیا ندارن مثلا طرز نشستنشان در مکان های عمومی .....خنده با صدای بلند و ........
در طرف مقابلش هم کسانی رو دیدم که مانتویی هستند اما در رفتارشان حیا هست.
اول دوست عزیزم حجاب فقط چادر نیست این مسئله مسلمه و مانتویی بودن بدحجابی نیست
من حتی دوستای بد حجابی هم دارم که واقعا اخلاقشون عالیه چون اعتقادشون اینه که آدم باید اخلاقش درست باشه و دلش پاک باشه
اصلا خودم رو مثال میزنم
من یه مدتی بد حجاب بودم معتقد بودم ظاهر مهم نیست درون آدمها مهمه...و این بدحجابی هم باور داشتم فقط به خاطره اینه که خودمو این شکلی دوست دارم
در عین حال نماز هم میخوندم
حتی یک بار که با دوستم کلاس زبان رفته بودیم ما داشتیم کارهایی که روزانه انجام میدیم میگفتیم و به نماز که رسیدیم چشای استاد زبانمون گرد شد و پرسید واقعا شما نماز میخونین؟
این در حالتی بود که من نماز و قران و معنی قران هم میخوندم ولی به حجاب که میرسیدم میگفتم فقط این یکی رو ببخش خداجونم چون نمیتونم
من نه دروغ میگفتمو نه خیلی از اخلاقای گنده دیگه رو داشتم در برخورد با نامحرمان هم کاملا مراقب بودم
فکر میکردم درونم پاک میمونه...تا اینکه حرف یکی از بزرگان رو شنیدم که گفت کسایی که فکر میکنن حجاب مهم نیس و دل مهمه نمیدونن که حجاب کم کم حیای اینهارو از بین میبره....این حرف خیلی رو من تاثیر گذاشت
و تاثیر مهمتر نماز هایی بودن که خونده بودم
درمورد خودم فکر کردم که از وقتی که من این پوشش رو دارم چقدر حیای من تخریب شده....مثلا من که دیگه کم کم برام عادی شده بود که با مردهاو پسرای فامیلمون راحت برخورد کنم و...حتی درمورد حرفایی که میزدم
خلاصه شاید کاره خوبی نکردم که این رو گفتم چون افتخار نیست
ولی میخوام بگم درسته شاید در بعضی موارد بیحیایی باعث بدحجابی میشه اما کسی که بدحجابه ریشه ی حیا و عفتش کم کم میخشکه و میشه صفر
(۳/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۹)Seyed Mohsen نوشته است: [ -> ] (۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۰)boghz نوشته است: [ -> ]پس طبق گفته ی شما بعضی از افراد به صورت بی عفت و بی حیا به دنیا می آن؟یانقص تو حیاشون وجود داره؟این
دوست عزیز کی علی آقا همچنین حرفی زدند!!!
به واسطه ی بعضی از گناه ها بعضی درجات و فیوضات الهی از ما گرفته میشه و در صورت ادامه ی گناه(اگر توبه نکنیم!) کم کم به موجودی لاقید تبدیل میشیم،که بی حیایی نقطه ی بارز اون هست،و الان در جامعه ی زندگی می کنیم که امر به معروف مهجور شده،و تهران به شهری تبدیل شده اکثر مصادیقی که از اون به عنوان گناه نام برده میشه(اگه نگیم همش) رو در پایتخت شاهدیم.
برادر عزیزم پشت سرش که گفتم علی آقا اگه اشتباه منظورتون رو متوجه شدم بگین و توضیح بدین برام
و منتظر جواب علی اقا هم میمونم
خوب این گناه هایی که میگین کدوم ها هستن؟یک مثال که عفت و حیا رو از بین میبره///
- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي)
3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود.
- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب.
ا
ین کارها اشتباه ترین راه های ممکن هستن....و نشونه ی ایمان ضعیف ما و یه جورایی کم آوردنمون
در صورتی که دین ما خیلی خیلی زیبا و ناز هست و هرجوونی اگه واقعیت اون رو بشناسه عاشقش میشه چون تو وجودش خلا هایی هست که فقط با چیزی به اسم اسلام واقعی پر میشه
چرا پیامبر تونست تو دله جونای اون زمون نفوذ کنه ...با اینکه اون موقع آزادی خیلی بیشتر بود روابط نامشروع هم آزاد بود و عیب نیود.....ولی ما که ادعای مسلمونیمون میشه یا بزرگامون نمیتونیم و نمیتونن؟ و به خودخواهانه ترین راهها و مزخرف ترین راهها که نشونه ی درموندگیمونه متصل میشیم...چرا؟