(۳/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]
برمیگرده به حشره کش. یه بار حشره کش زدم خ هم استشمام کردم ، خ زدم ینی.

بعد که رفتم با خودکار چیزی بنویسم ، دیدم دستم میلرزه ، یک حرف ساده رو نمی تونستم بنویسم ، دستگاه عصبی مو داغون کرده بود. الانه الانه اثرات خفیفش مثله گرفتگی ماهیچه رو دارم...
البته هر روز بهتر میشم.

قابل توجه خانوم ها...
عاقبت کشتن سوسک های نازنین اینهههه

ان شا الله که کامل خوب بشین
بسم الله
دوستان بخوص اونایی که شمع و کیف دستی و ... اینا درست می کنند و از هر انگشتشون یک هنر میباره ، میتونن در سایت
http://honardast.com
درآمدزایی هم بکنند.

(۲/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۵)help me نوشته است: [ -> ]خب طی اصرار من به خانم یاسین
یکی از دست نوشته های دفتر شعرم رو میذارم
من مثل اساتید خط اینجا، کلاس نرفتم دلی نوشتم ایراد نگیرید ...
جرئت دارید ایراد بگیرید
زیباست نه ؟
سلام عزیزم من جرات دارم یه ایراد بگیرم
شعرت زیباست ولی یه ایرادی داره

نمیخوام بگم که نه تو بلد نیستی شعر بگی ولی این نکته رو بدونی بَد نیست ، تا توی شعرهای بعدیت رعایتش .
قافیه ات مشکل داره ، یعنی کلا مورد قبول نیست .
توی قواعد قافیه تبصره 3 میگه که :« کلمات قافیه باید از نظر آخرین مصوت اصلی به بعد یکسان باشند وگرنه غلط است. اما اگر هر دو کوتاه بود میتوان با افزودن حروف الحاقی مشترک آنرا درست کرد»
قافیه خودتو مثال میزنم :
نوِشت ،ندآشت. آخرین مصوت ====» ـــِـــ و ــــآــــ هستش . جالب اینجاست که یکی از مصوت هات کوتاه و یکی بلند و با الحاقی
هم نمیشه درست بشه

خالیست و اجباریست هم یه ایراد دیگه دارها

ولی نمیگم....
اگه خواستی شعرهاتو چاپ کنی قواعد قافیه رو باید رعایت کنی.... خیلی خوبه که شعر میگی ، کسایی که شعر میگن ضریب هوشی بالایی دارن ! !
سلام
دوست عزیز ، شعر ایشون شعر نو هست و در سرودن شعر نو نیازی به رعایت قافیه نیست و فقط وزن عنصر مهم و کلیدی هست.
(۵/مرداد/۹۳ ۴:۰۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز ، شعر ایشون شعر نو هست و در سرودن شعر نو نیازی به رعایت قافیه نیست و فقط وزن عنصر مهم و کلیدی هست.
شعر نو به قافیه نیاز داره ولی سپید وزن داره نه قافیه اینا زیر شاخه نیمایی هست.

الان این شعر قافیه داره و وزن هم داره
اون قسمتی که میگن :« چه شقایق باشد چه گل زنبق و یاس»
حالا بحث تاپیک منحرف نشه

(۵/مرداد/۹۳ ۲:۳۹)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]سلام عزیزم من جرات دارم یه ایراد بگیرم
شعرت زیباست ولی یه ایرادی داره
نمیخوام بگم که نه تو بلد نیستی شعر بگی ولی این نکته رو بدونی بَد نیست ، تا توی شعرهای بعدیت رعایتش .
قافیه ات مشکل داره ، یعنی کلا مورد قبول نیست .
توی قواعد قافیه تبصره 3 میگه که :« کلمات قافیه باید از نظر آخرین مصوت اصلی به بعد یکسان باشند وگرنه غلط است. اما اگر هر دو کوتاه بود میتوان با افزودن حروف الحاقی مشترک آنرا درست کرد»
قافیه خودتو مثال میزنم :
نوِشت ،ندآشت. آخرین مصوت ====» ـــِـــ و ــــآــــ هستش . جالب اینجاست که یکی از مصوت هات کوتاه و یکی بلند و با الحاقی
هم نمیشه درست بشه
خالیست و اجباریست هم یه ایراد دیگه دارها
ولی نمیگم....
اگه خواستی شعرهاتو چاپ کنی قواعد قافیه رو باید رعایت کنی.... خیلی خوبه که شعر میگی ، کسایی که شعر میگن ضریب هوشی بالایی دارن ! !
علیک سلام عزیز
من دوران راهنمایی بودم شعر میگفتم تا یه جاهایی پیش رفت ولی دیگه بیخیال شدم..
شعرش از من نیست اصلا نمیدونم کی گفته

ولی دیگه الان به نام من شد..
منظورم از ایراد به دست خط بود نه خود شعر

اولش که گفتم..
به هر حال ممنون بابت توجهتون..