تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اثار هنری کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
چون نمی خواستم دوباره شعرهامو اینجا هم بذارم و صفحه رو بیخود اشغال کنم گفتم لینکش رو بذارم تا دوستانی که خواستنداشعار جدیدی که گفتم رو ببینید!
39 روز مانده تا ماه ارباب!
[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]تقدیم به اسطوره تکرارنشدی جنگ تحمیلی[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]

[تصویر: Sayad_Shirazi2.jpg]

- برای مشاهده سایز اصلی، کلیک بفرمایید . -

پ.ن :
دوستان گرامی، اگر اشکالی وارده، خوشحال میشم مطلعم کنید .
مخصوص صفحه‌های نمایش پهن برای پس‌زمینه ؛
سلام
نقاش خود شما هستید؟
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۱:۰۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
نقاش خود شما هستید؟
نه دوست خوبم.
مارو چه به این ظرافتاBig Grin
برای صورت از طرح موجود استفاده شده .

البته اگر اشتباه نکنم، نقاشی به اون صورت که تصور میکنید نیست . از روی عکس واقعی، به صورت کامپیوتری تهیه شده ...
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۰)The AmD نوشته است: [ -> ]البته اگر اشتباه نکنم، نقاشی به اون صورت که تصور میکنید نیست . از روی عکس واقعی، به صورت کامپیوتری تهیه شده ...

Auto Dynamic Painter

اسم نرم افزار نقاشی فوق حرفه ای هست ، عکس رو تحویلش میدید ، براتون از روی عکس واقعی نقاشی میکشه ، البته بستگی داره ، سبک نقاشی های متفاوت زیادی داره ، مثلا رنگ روغن ، گواش و ... مرحله به مرحله از رو عکس نقاشی میکشه ، اینکه تصویر نهاییتون کی آماده میشه ، بستگی به سرعت و قدرت سخت افزار کامپیوترتون داره. خیلی زیبا میشه. توصیه می کنم امتحان کنید. Blush
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۶)Mitsonary نوشته است: [ -> ]Auto Dynamic Painter

اسم نرم افزار نقاشی فوق حرفه ای هست ، عکس رو تحویلش میدید ، براتون از روی عکس واقعی نقاشی میکشه ، البته بستگی داره ، سبک نقاشی های متفاوت زیادی داره ، مثلا رنگ روغن ، گواش و ... مرحله به مرحله از رو عکس نقاشی میکشه ، اینکه تصویر نهاییتون کی آماده میشه ، بستگی به سرعت و قدرت سخت افزار کامپیوترتون داره. خیلی زیبا میشه. توصیه می کنم امتحان کنید. Blush

نرم‌افزارای دیگه هم هست (مثل AKVIS ArtWork ).

البته انقدرام که شما میفرمایید ساده نیست . این طرح گرفایکی که توی پست قبل قراردادم، از این عکس (احتمالا) تولید شده و ی سری تغیرات داده شده روش. به کمک ترفندهای گرافیکی کیفیتش افزایش داده شده. اگه به قسمت موها دقت کنید، میبینید بعد از استفاده از فی*ل*ترهای تبدیل عکس به نقاشی، ی سری موهای گرافیکی اضافه شده برای زیباتر شدن عکس.
قسمت پایین تنه هم به نظرم اضافه شده (شایدم عکسش موجود باشه).

بهرحال، این نوع طراحی هم سختیای خاص خودش رو داره و استعداد خاصی میطلبه .
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۰۲)The AmD نوشته است: [ -> ]بعد از استفاده از فی*ل*ترهای تبدیل عکس به نقاشی، ی سری موهای گرافیکی اضافه شده برای زیباتر شدن عکس.

فرق مهم بین این نرم افزار که من گفتم با سایر نرم افزار های دیگر در اینست که ، این ها مستقیم تبدیل می کنند با فی*ل*تر و اکشن ، ولی این نرم افزار که معرفی کردم ، بوم سفید رنگ جلوی شما ظاهر می شود ، و رفته رفته با استفاده از ابزار های خاص اون سبک مثل قلم خاص و رنگ مخصوص مثل روغن از روی عکس شما نقاشی می کشه ، نه این که تبدیلش کنه!!! Blush

من خودم استفاده کردم خیلی راضی بودم ، بخصوص این که از همه ی سبک ها میتونه براتون نقاشی بکشه. Blush
با استفاده از خاصیت تریس کورل دراو هم میشه این کارو کرد
جناب
Mitsonary
لطف کردن برنامه رو به به بنده معرفی کردن و منم ضمن تشکر از ایشون، مطالبی رو در رابطه با این برنامه قرار میدم :

- Auto Dynamic Painter -
[تصویر: Dynamic%20Auto-Painter.jpg]
اگر دوست دارید تصاویر دلخواه خود را شبیه به آثار هنرمندان معروف در آورید می
توانید از امکانات باورنکردنی نرم افزار Dynamic Auto-Painter بهره مند
شوید. این محصول تحت عنوان تجاری و خلاصه شده ی DAP در دنیای نرم افزار
ارايه شده است. به کمک این نرم افزار حتی شما می توانید قابلیت های عکاسی
تان را هم افزایش دهید. این نرم افزار به جای تغییر در پیکسل های تصویر، از
تصویر ورودی به عنوان راهنمایی برای نقاشی کردن صحنه ها استفاده می کند و
این کار را با کمک برس های مختلف و بهره گیری از تکنیک های الهام گرفته از
هنرمندان مشهور دنیا انجام می دهد. یکی از امکاناتی که در نسخه ی جدید این
نرم افزار وجود دارد این است که تصاویر خروجی حاصل از طراحی با این محصول
حتی اگر سایز کوچکی داشته باشند و یا از فاصله ی دور به نظر برسند باز هم
شبیه به یک نقاشی می باشند. یکی دیگر از امکاناتی که در این نرم افزار وجود
دارد این است که به کمک گزینه Real Canvas به راحتی می توان یک بوم نقاشی
را شبیه سازی نمود. این نرم افزار هیچ گاه یک تصویر را دو بار مثل هم نقاشی
نمی کند. دقیق شدن در جزئیات یکی دیگر از ویژگی های این نرم افزار  است.
با انتخاب استایل های مختلف می توانید از یک تصویر نقاشی دیگر داشته باشید
با وجود اینکه صحنه همان صحنه ی قبلی باقی می ماند. اگر از نزدیک، به نقاشی
به وجود آمده نگاه کنید فقط متوجه تغییر رنگ نمی شوید، این تغییر به گونه
ای است که انگار واقعاً این نقاشی توسط هنرمند دیگری طراحی شده است .

لینک دانلود

برنامه خیلی جالبی به نظر میرسه برای علاقه‌مندا ...

منبع : Soft98.ir
یه نفر با این برنامه کار کنه ببینم چهجوری عکس و به نقاشی تبدیل میکنه...
[تصویر: onion021.gif]
- Auto Dynamic Painter -
[تصویر: errrr.jpg]
Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع