تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اثار هنری کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
(۵/مرداد/۹۳ ۲:۳۹)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]سلام عزیزم من جرات دارم یه ایراد بگیرم
شعرت زیباست ولی یه ایرادی دارهSmileنمیخوام بگم که نه تو بلد نیستی شعر بگی ولی این نکته رو بدونی بَد نیست ، تا توی شعرهای بعدیت رعایتش .
قافیه ات مشکل داره ، یعنی کلا مورد قبول نیست .
توی قواعد قافیه تبصره 3 میگه که :« کلمات قافیه باید از نظر آخرین مصوت اصلی به بعد یکسان باشند وگرنه غلط است. اما اگر هر دو کوتاه بود میتوان با افزودن حروف الحاقی مشترک آنرا درست کرد»
قافیه خودتو مثال میزنم :
نوِشت ،ندآشت. آخرین مصوت ====» ـــِـــ و ــــآــــ هستش . جالب اینجاست که یکی از مصوت هات کوتاه و یکی بلند و با الحاقی
هم نمیشه درست بشهSmile
خالیست و اجباریست هم یه ایراد دیگه دارهاCool ولی نمیگم....
اگه خواستی شعرهاتو چاپ کنی قواعد قافیه رو باید رعایت کنی....

ببخشید شما کتاب خاصی خوندید در این زمینه؟خوشحال میشم معرفی کنینSmile

نقل قول:کسایی که شعر میگن ضریب هوشی بالایی دارن ! !

آخ جون!من که به خودم گرفتم!کنکور قبولم!!CoolBig GrinBlush
(۵/مرداد/۹۳ ۵:۰۷)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]http://upload7.ir/imgs/2014-07/43283240509208906087.jpg

ببخشید این ظرف مسی که گذاشتید ، دقیقا چی هست؟ تا بحال مشابه این رو ندیدم ، میشه بیشتر توضیح بدهید. Blush
من فکر کردم قطب نماست
ظرفه؟
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۱)یاســین نوشته است: [ -> ]من فکر کردم قطب نماست
ظرفه؟

پدر گرامی هم فرموند مثل این که قطب نماست ، ولی مس جزو فلزات مغناطیسی نیست ، تا یادم میاد نیکل آهن کبالت کادمیم ، فلز مغناطیسی بودند ، مس که آهنربا نمیشه!Blush البته کروم هم یه مقداری...

پس چیه؟Huh

البته به نظر خودم یک ظرف مسی یه که درش بسته میشه!Big GrinBlush
عقربه داره ولی، شاید ساعت باشه یا جا سویچیHuh
ساعت نیس مگه؟!مشابه این ساعتای خورشیدیه
آقا رضا یه توضیح میدادی خب، دهن روزه انقد فشار نیاریم به مخمون!Blush
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۱)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]ببخشید شما کتاب خاصی خوندید در این زمینه؟خوشحال میشم معرفی کنینSmile
سلامدر تکمیل پست بعدی ایشوناین مبحث رو هم ببینید بد نیست :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15488.html
همین طور می تونید کتاب های علوم انسانی رو هم بخونید.
نقل قول:عقربه داره ولی، شاید ساعت باشه یا جا سویچیHuh

هرچی هم که باشه 100% مطمئنم جاسویچی نیست!Big GrinBlush

(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۶)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]ساعت نیس مگه؟!مشابه این ساعتای خورشیدیه
آقا رضا یه توضیح میدادی خب، دهن روزه انقد فشار نیاریم به مخمون!Blush

شما هم فکر کنم اصلا ساعت خورشیدی ندیدید!Big GrinBlush ساعت خورشیدی این شکلی می شه ، یه گونیاشکلی داره

[تصویر: 250px-Sundial_berggarten_hg.jpg]
اون دایره هست حولش؟ اون جا درجه بندی شده ، هرکدوم بیانگر ساعت دقیق هست ، سایه رو هم که می بینید هرجارو قطع کنه ، ساعت رو مشخص می کنه!!!Blush
خ جالبه.
این شی مسی ساعت آفتابی نیست! نکنه ظرف غذاخوری لیونل مسی بوده توش عدس پلو می خورده ، یادش رفته با خودش ببره؟!Big GrinHappyBlush
اینم یه طرح جدیدSmile

[تصویر: Untitled_2.png]
کار بعدی رو سعی میکنم از بین نقاشی های خانوم پرنیان انتخاب کنم
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۹)sarallah نوشته است: [ -> ]http://s5.picofile.com/file/8132185676/Untitled_2.png

عکس باب اسفنجی گذاشتی یاد یک خاطره افتادم ، رفته بودیم ساندویچی ، طرف ساندویچی گفت ، یه پسر اومده بود با باباش ، پدر ما رو درآورده بود ، میگفت من از ساندویچ های باب اسفنجی می خوام! Happy ول کن هم نبود...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع