تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اثار هنری کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
سلام
تقدیم به دوستان
.
بر اوج نیزه گرم طلوعی دوباره بود
.
او کهکشان روشن هفده ستاره بود
.
خون جای واژه بر لبش آورد و بعد از آن ...
.
پیشانی اش پر از عرق سرد و بعد از آن ...
.
خود را میان معرکه حس کرد و بعد از آن ...
.
شاعر برید و تاب نیاورد و بعد از آن ...
.
در خلسه‌ای عمیق خودش بود و هیچ‌کس
.
شاعر کنار دفترش افتاد از نفس ...
[تصویر: do.php?img=4462]
برای استفاده از سایز اصلی بر روی تصویر کلیک کنید
[تصویر: arbaeen_by_sinalawyer-d9hk0v7.jpg]
[تصویر: divorce_by_sinalawyer-d9hlgs3.jpg]

تلمیح از ایه شریفه :
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
طلاق : ۳
و او را از جايى که گمان ندارد روزى می‏دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفايت امرش را می‏کند؛ خداوند فرمان خود را به انجام می‏رساند؛ و خدا براى هر چيزى اندازه‏اى قرار داده است!
[تصویر: emam_asr_by_sinalawyer-d9hybri.jpg]
وقتي توي يك شهر غريب هستي
وقتي تنها و بي كسي
وقتي هيچكس به تو لبخند آشنائيتي نمي زند
و همه با تو بيگانه اند
ياد آن غريب دوران باش... كه دلش با ماست و ما با او بيگانه ايم...!
ياد صاحب الزمان باش كه تنها و بي كس است و جز ما معدود شيعيانش كسي ندارد...!
در پناه صاحب الزمان
Confused
[تصویر: velayat_ali_by_sinalawyer-d9l4oxy.jpg]
اینهم یه کار سفارشی برای دوستای ولایی خودم.Heart
پيامبر خدا صلي الله عليه وآله:

ولايَةُ عَلِيِّ بنِ أبي طالِبٍ وِلايَةُ اللَّهِ و حُبُّهُ عِبادَةُ اللَّهِ وَ اتِّباعُهُ فَريضَةٌ مِنَ اللَّهِ؛

ولايت علي ‏بن ابي ‏طالب‏ عليه السلام ولايت خدا ، و محبّت او عبادت خدا و پيروي از او فريضه ‏اي از جانب خدا است

بشارة المصطفي ، ص ۱۶
[تصویر: imam_askari_by_sinalawyer-d9oifdc.jpg]
ای آنکه بر عالم سری مولا امام عسکری
با یک نظر مهمان خود تا عرش اعلی می بری
.
این هم کادویی من به شما دوستان گل بیداری اندیشه .
سلام
این هم تقدیم به همه شیعیان
[تصویر: aghebat_hob_va_boghz_be_ali_a_by_sinalawyer-d9os7ls.jpg]
طبرانى در«المعجم الکبیر» از امّ سلمه نقل کرده که گفت: « أشهد أنّى سمعت رسول الله (صلى الله علیه وآله) یقول: من أحبّ علیّاً فقد أحبّنی و من أحبّنی فقد أحبّ الله و من أبغض علیّاً فقد أبغضنی و من أبغضنی فقد أبغض الله»؛

گواهى مى دهم که من از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) شنیدم که فرمود: هر کس على ( علیه السلام ) را دوست بدارد به طور حتم مرا دوست داشته و هر کس مرا دوست بدارد به طور حتم خدا را دوست داشته است و هر کس علىّ( علیه السلام) را دشمن بدارد به طور حتم مرا دشمن داشته و هر کس مرا دشمن بدارد به طور قطع خدا را دشمن داشته است».

المعجم الکبیر طبرانی ، ج 23، ص 380.
  • بعضیا تکلیفشون مشخص میشه با این حدیث .
پ.ن : نمیتونم خودمو نگهدارم باید بگم ،Cool کسایی که میگن این حدیث کذبه در حالی که خودشون کاذبنBig Grin نمونش شیخ الاسلام بوغ .Soldier
اینم یکم از پی نوشتای این حدیث :
اخرجه الحاكم في مستدركه عن سلمان وقال: (ج9/132): صحيح على شرط الشيخين ووافقه الذهبي. وقال الهيثمي في مجمع الزوائد وقال: رواه الطبراني وإسناده حسن. وصححه الالباني أيضاً أنظر الصحيحة (1299)
[تصویر: bab_heteh_by_sinalawyer-d9ovhar.jpg]
علي باب حطة : من دخل منه كان مؤمناً ، ومن خرج منه كان كافراً
السيوطي - الجامع الصغير - الجزء : ( 2 ) - رقم الصفحة : ( 177 )
رسول گرامی اسلام می‏ فرمایند: علی (علیه السلام)‏ در حطه‏ است. هر کس از آن وارد گردد، مؤمن می‏شود، و کسی که از آن خارج شود، کافر می‏ باشد.
برای مشاهده از باب حطه مراجعه کنید به ایه :
وإذ قلنا ادخلوا هذه القرية فكلوا منها حيث شئتم رغدا وادخلوا الباب سجدا وقولوا حطة نغفر لكم خطاياكم وسنزيد المحسنين
و (به خاطر بياوريد) زمانى را که گفتيم:
«در اين شهر [= بيت المقدس‏] وارد شويد! و از نعمتهاى فراوان آن، هر چه مى‏ خواهيد بخوريد! و از در (معبد بيت المقدس) با خضوع و خشوع وارد گرديد!
و بگوييد: «خداوندا! گناهان ما را بريز!»
تا خطاهاى شما را ببخشيم؛ و به نيکوکاران پاداش بيشترى خواهيم داد.»
سوره بقره ایه 58
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: tohid_mofazzal_death_and_life_by_sinalawyer-d9pdcxp.jpg]
اينك اى مفضّل! در عدم آگاهى انسان به مدت عمرش انديشه كن.
اگر او به عمر كوتاهش پى مى‏برد، هيچ لذتى نمى‏برد و با علم به مرگ و انتظار آن، زندگى براى او گوارا و شيرين نبود، چنين كسى همانند شخصى است كه مالش نابود شده و يا در شرف نابودى است و احساس فقر و نابودى مال، او را هراسناك كرده. حال‏آنكه آثار و عواقب ناگوار شناخت پايان عمر بمراتب از آثار نابودى مال بزرگتر و دشوارتر است‏ ...

ما ستر عن الإنسان علمه من مدة حياته‏
تأمل الان یا مفضل ما ستر عن الانسان علمه من مده حیاته فانه لو عرف مقدار عمره و کان قصیر العمر لم یتهنا بالعیش مع ترقیب الموت و توقعه لوقت قد عرفه بل کان یکون #بمنزله من قد فنی ماله أو قارب الفناء فقد استشعر الفقر و الوجل من فناء ماله و خوف الفقر علی أن الذی یدخل علی الانسان من فناء_العمر أعظم مما یدخل علیه من فناء المال ...

توحيد المفضل، ص: 83
دوستان روی تصویر کلیک کنن سایز بزرگتر رو میتونن رویت کننBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع