واااااای بچه ها
شما عالللللللیییییی هستید

من به داشتن همچین دوستانی افتخار میکنم

سلام
خوش به حالتون
من که بیشتر آثارم از بین رفتن.
قدیما سیاه قلم کار می کردم که متاسفانه همش از بین رفتن.
طراحی چهره هم کار می کردم ، چهره معلما رو می کشیدم خودشون ذوق زده می شدن، اما اونا هم اکثرا گم و گور شدن.
حالا یک چند تا اسکیس معماری دارم اگر تمیز باشه می گذارم.

سلام
می دونم هنری نیست اما خوب همین مونده از کارای قدیمم بازم گذاشتنش خالی از لظف نیست
اون زمانا باب راس تازه اومده بود به تلویزیون ما ، من هم تحت تاثیر اون رفتم سرا رنگ روغن ، بعد چون ابوی گرامی برای این سوسول بازی ها زیاد پول نمی دادند به بنده ، من هم رفتم ارزون ترین رنگ روغن رو خریدن ، بومش رو هم خودم ساختم با یک مقدار پوب و یک مقدار پارچه ، بعد تجربه اول و آخرمم بود ، بعد رنگ روغن می زدم مثل باب راس ، فقط رنگای اون جوری بود که می شد روی رنگ خشک نشده دوباره رنگ زد ، من هر کار می کردم رنگام با هم قاطی می شدند.بومم هم که کش نمی آورد و شل شد ، اولین تجربمم که بود ، شد این افتضاح
توضیح این که من علاقه شدیدی به حضرت موسی و صحنه دیدن درخت در طور بودم ، به همین خاطر اون موضوع رو کشیدم.
و آن اثر این است (البته دوربین هم در بد بودنش بی تاثیر نیست)
نقاشی شما از نقاشی من خیلی بهتره جدی میگم، نقاشی های دلی ارزش زیادی دارن، از همه مهمتر اینکه بوم هم خودتون ساختین این خیلی با ارزشه

چندنمونه از شمع هایی که درست کردم
البته خیلی حرفه ای نیست
دوستان هنر کوچیک بنده دانلودیه

(نترس حجمش کمه 500kb )
امیدوارم استادی تو این زمینه هنری تو تالار نباشه {البته بجز آقا حامد ( قهر نکنیا بهت نگفتم اینبار کاربر

) }
من تار رو بدون استاد و دلی یاد گرفتم و میزنم

البته تقلید و علاقه خودم رو به استاد جلیل شهناز و علی اکبرخان کتمان نمیکنم

نی هم میزنم اونم هوا خواه داشت میزارم
اگر استقبال شد باز هم اینجا قرار میدم.
ایکس و ایگرگ این همه گیر ندید چی شد چی شد.
فاطمه جان منم از این شمع هات میخوام خیلی خوشگل هستن، مخصوصا برای خونه ی تازه عروس بخوای تزیین کنی خیلی شیکه

میگم ما این همه هنرمند داریم بیایم یه آموزشگاه بزنیم! فوق العاده میشه اسمش هم میزاریم آموزشگاه بیداری اندیشه و هنر

این کار هم به افتخار آقا هادی