تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اثار هنری کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
بعد نمایش آثار هنرمندان گرامی در عرصه طراحی و خط من کلا دیگه اثر هنری خودم رو به نمایش نمیزارم

سطح خیلی بالاست!!!

اسم تالار رو عوض کنید

جوشش هنر
بسم الله الرحمن الرحیم

دست به دست هم بدید یه برنامه کودک بسازید دیگه چرا اینقدر تعارف خخخخ

جدا اگر اینها در راستای یه هدفی سازماندهی میشد خیلی خوب بود.

احسنت به همه ی دوستان هنرمند
سلام به هنرمندان عزیز.با این آثار زیبا آدم روش نمیشه چیزی بزاره ،جدی میگم .اما در هر صورت اینم مال من که یه جورایی خوشنویسی محسوب محسوب میشه البته بیشتر به خاطر شعرش کذاشتم
خطم که در برابر آثار خوشنویسی بقیه هیچه.این دوبیت از خودمه...واسه کیفیت هم شرمنده....
رؤیت هلال رویت که به تاخیر افتاد/رمضان انتظارم تا رجب طول کشید/روز وشب به انتظارم تا مگر استهلال/بینم وگریه کنان گویم کان عید رسید

[تصویر: 70145bf8b173.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

پیشنهاد خوب برای هنرمندای تالار

به منظور همگرایی و تجمیع و جهت دهی به استعداد این جوانان یه گروه تشکیل بشه مثلا به نام صدف یا مروارید

بعد در زمینه بسیار مهم حجاب محتوای هنری بسازید

یک نفر طرح اولیه رو بزنه

یک نفر تبدیلش کنه به فایل برداری

یک نفر خوشنویسی کنه

و ....

بعد محتواتون رو در سایت هایی مثل افسران و فیس بوک و کلوب پخش کنید

از عمرتون هم بهترین استفاده میشه برای بهترین هدف

اصل جنگ نرمه

برای دیدن نمونه کار (البته بصورت عکس) به تاپیک زیر مراجعه کنید

با تشکر
[تصویر: jangjoo.jpg]
[تصویر: matrix.png]
سلام[تصویر: flowerysmile.gif]
[تصویر: rrrtt.jpg]
[تصویر: 4lqqtqv.gif]
بچه ها فک نمیکنید اینجا یه چند وقته خیلی یه جوری شده....(این پست نه ها)....همش احساس میکنم تالار اندیشه شبیه این مشاوره های خانواده شده///طلاق و ازدواج///....خیلی کسل...[تصویر: putertired.gif]
نقل قول:
بچه ها فک نمیکنید اینجا یه چند وقته خیلی یه جوری شده....(این پست نه ها)....همش احساس میکنم تالار اندیشه شبیه این مشاوره های خانواده شده///طلاق و ازدواج///....خیلی کسل...
[تصویر: putertired.gif]

مقصر یکی از ناظراست Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فکر کرده خانواده فقط تو ازدواج ختم میشهWink
همه هم که بشدت معتقد و پیرو افتادن تو طلاق و ازدواج بچه ساختن البته فقط در حد حرفBlush یک فرد هجده ساله هم میخواد یه آدم 30 ساله رو ارشاد کنهSmileConfused
کاپیتان بی انصافی نکنید
عهه ببخشید،سلام به همه
خلاصه اون ناظر مزبور(مذکور) ،یه چندتا تاپیک رو شروع کرد که انصافا سوالای خاستگاری خیلی مفید بود،اغلب ادما میگن چی بپرسیم و مشکل دارن.....
بقیه تاپیکا رو هم دیگران زدند،من همینجا از طرف کاپیتان از ناظر مذکور عذر میخوامBig GrinBeard
خیلی وقت بود به دوستان اصرار نکرده بودم

اولا افرین به پرنیان عزیز که کارای زیبا و عالیی ایش رو واسه ما هم میزاره که حظ بصری ببریم.
کاپیتان هم که قرار بود از بعضی هنرهاشون رو نمایی کنن،که ما همچنان منتظریم.Rolleyes
بقیه دوستان هم کارای خوبی داشتن،احسنت
به قول بقیه دیگه دوستان واقعا پتانسیل کار فرهنگی وجود داره با این اثار.
نقل قول:
کاپیتان بی انصافی نکنید

عهه ببخشید،سلام به همه

خلاصه اون ناظر مزبور(مذکور) ،یه چندتا تاپیک رو شروع کرد که انصافا سوالای خاستگاری خیلی مفید بود،اغلب ادما میگن چی بپرسیم و مشکل دارن.....

بقیه تاپیکا رو هم دیگران زدند،من همینجا از طرف کاپیتان از ناظر مذکور عذر میخوام
[تصویر: biggrin.png][تصویر: beard.gif]

معکوس زنی بود اون شکلکا مهمهWink

نقل قول:
کاپیتان هم که قرار بود از بعضی هنرهاشون رو نمایی کنن،که ما همچنان منتظریم.

اینجا بحث طاووس و هندستون پیش میاد AngelBlush بعدشم اینجا پُر از میرعماده و کلهره ما بیایم خطاطی کنیم تُف سربالاستBig Grin
اساتید کاراشون رو نذارن به نفع امثال منه دیگه، زیاد اصرار نکن یاسین جانWinkBig Grin
من که
تو خط آماتور
تو گرافیک فوق آماتور
ولی اعتماد به نفس بالاBig Grin
دوستان هنرمند دارن مراعات حال ما رو میکنن، اذیتشون نکنید لطفا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع