░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
با ســـ♥ـــلامی دوبـــ♥ـــاره![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ای بابا چرا مغلطه می فرمایید. بنده نگفتم آن کاربر که با آن هاست. خوبه علامت سوال هم گذاشته بودم و جمله ام را پرسش گونه مطرح کردم. اینجاست که میگویم سخنان بنده را مغرضانه میخوانند.
با اینکه بنده وکیل آن کاربر نیستم اما مهم نیست که شما آن را چه می پندارید؛ مدعی علیه (خوانده)،
هر گاه در مقام دفاع، مدعی امری شود که "محتاج" به "دلیل" باشد، "اثبات" امر "بر عهده ی او است".
بنده در چهارچوب قانون با شما بحث می کنم، حالا ممکن هست شما دوست داشته باشیـد تصورات و
یا نظرات شخصی و یا سلیقه ی خود را وارد کنید که آن به خودتان مربوط است. دلایل شما برای توجیه
این رفتار از منظر قانون قابل قبول نیست که به آن افترا می گویند و استدلال شما هم احتراماً می شود
نوعی سرپوش و بیان مطالب خلاف واقع و همچنین کتمان نمودن حقیقت. پرسیدن این سوال از مـنـظـر
"قانون" چه حمکی دارد؟ (آقای "X" نکند شما هم جزو همان گروه دزدان هستید؟) حال اگـر شمـا تـصور
می کنیـد دلیـلتـان برای توجیـه این رفتار قابل قبـول است یا بنده مغلطه کرده ام به خودتان مربوط است؛
همان طور که خانم، الهام غفوری برای توجیه تخلف عوامل سریال چنین استدلالی کرده اند: (هر کسی
در طـول روز اگـر در ماه مبارک رمضان میوه بخرد، روزه خوار است؟")
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]اینجا کلاس درس حقوق و قانون نیست، ولی باید عرض کنم که بنده هیچ صحبتی در مورد تجمع مقابل فرانسه یادم نیست کرده باشم.
ای کـاش شما از ادبیـات مناسب تری استفاده می کردید که گویـا هنوز هم بر همان رویه اصرار
دارید. همان طور که اینجا کلاس درس حقوق و قانون نیست، احتراماً شما هـم حـقـوقـدان و یـا
قاضی نیستید و نمـی توانیـد بـرای گروه و جماعتی حکم غیابی صادر کنید. پـر واضـح اسـت که
بـه مسائـل قانـونـی نیـز حداقل در این مورد آگاهی ندارید و متوجه تخلفاتـی که از سـوی شما
انجام گرفته (از منظر قانون تخلف محسوب می شود) نمی شوید و احتـرامـاً دارید جـرم خودتان
را سنگین تر می کنید ولی خوب چون شاکی خصوصی ندارید؛ هیـچ فـرقـی بـه حال ما ندارد
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ] باید عرض کنم که بنده "هیچ صحبتی" در مورد تجمع مقابل فرانسه "یادم نیست" کرده باشم.
ایـن موضـوع چـه ربـطی به سؤال هایی که بنده از شما پرسیدم دارد؟ اصـلا شــمـا فرض کنیـد،
تا بحال هیچ حرفی در مورد این تجمع نزدید و سپس به سؤالات بنده؛ جواب دهید:
آیا شما می توانیـد تجمع برای پیامبـر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را در مـقـابـل سفارت
فـرانـسـه کـه بـه فـراخـوان "
عـمـومـی" انجام شده بود؛ فـقـط به جماعت بسیج نسبت بدهید؟
آیـا اگـر گـروهـی فتـنـه گـر و یا مخالفان این اعتراض در این تجمع شرکت کرده باشنـد و قصد به
خشونت کشیدن آن را داشته باشند؛ اصل کار که همان فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر
هست، زیر سؤال می رود؟ آیا شما می توانید در این صورت بگویید که بسیجیان گروه افراطی و
خشن هستند و ژست فراقانونی گرفته اند؟ اگر پاسختان مثبت است؛ به آن می گویند: "
تهمت"
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]حقیقتا حال ندارم مستندات را بیاورم. ببخشید چون خیلی زیاد و البته بدیهی هستند.
خودتان قبلاً پاسخ خودتان را داده اید کاربر محترم:
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]این بحث تمام شدنی نیست، چون بسیار سخت و طاقت فرساست برای هر شخص که بیاید بگوید: "بله شما درست میگویید و من در اینجا اشتباه کردم."
احسنت، بنده هم موافق همین موضوع (قسمت آبی رنگ نقل قول پایین) هستم و می توانید آن
را در یک تاپیک جداگانه دنبال بفرمایید و به جای نسبت دادن خشونت یا افـراطـی گـری به گروه و
جماعتی خاص که با توجه به مطالبی که قبلاً بیان شد، تهمت محسوب می شود؛
(۷/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۵)کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ] نه اتفاقا اگر دنبال جدل نیستید... به خاطر آنکه بتوانیم در رهیافت یک بحث خوب و جامع به روش های "نقد و امر به معروف" و.... بپردازیم.
مراتب امر به معروف و نهی از منکر و روش های مناسب آن به خصوص در تجمعات اینچنینی را
و راهکار های پیشنهادی خود را به افرادی مانند بنده که اطلاع چـنـدانـی ندارند؛ تـوضـیح دهـید✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░