تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
عملا اینجا از بیداری اندیشه تبدیل شده به جنگ اندیشه...
همه اینجا یک هدف داریم:
من راست میگم تو چرت میگی.
موفق باشید.
(۳/شهریور/۹۴ ۱۴:۰۸)Silence نوشته است: [ -> ]عملا اینجا از بیداری اندیشه تبدیل شده به جنگ اندیشه...
همه اینجا یک هدف داریم:
من راست میگم تو چرت میگی.
موفق باشید.

سلام

اول اینکه این یک تهمت هست زیرا شما از درون نیات دیگران آگاه نیستید

دوم اینکه پیشنهاد شما چه چیزی هست ؟ وقتی یک گروه و چند تن از کاربران به دلیل انتقاد مورد هجمه قرار می گیرند ؟!؟

ضمن اینکه بنده چند هفته سکوت کردم و اصلا قصد توجه نداشتم لیکن زمانی که کاملا ضروری شد اقدام کردم...
بنده هر چقدرسکوت کنم، گویا بزرگواران جری تر می شوند. حقیقتا رو و روحیه خیلی بالایی میخواهد، کسی اینگونه اشتباه محرز و تهمت بزند و قضاوت عجولانه داشته باشد، بعد انگ تهمت را به دیگران ببندد. من همچنان گویا باید به تاسف خودم ادامه بدم.Sad

در مورد بحث فیلم رستاخیز اگر مایلید در همان تاپیک خودش بحث کنید. نکند شما از جماعت قمه زنان دفاع میکنید؟
(۳/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۴)آیات نوشته است: [ -> ]دوم اینکه پیشنهاد شما چه چیزی هست ؟ وقتی یک گروه و چند تن از کاربران به دلیل انتقاد مورد هجمه قرار می گیرند ؟!
سلام جناب آیات
سید ابراهیم که فرمودند منظورشان شما نبودید. پس دلیلی برای کش دادن قضیه نیست ... . این که نقد مطرح شده توسط اون گروه باعث دور شدنشون از جامعه و حتی زده شدن جوانانن از دین میشه هم حرف درستیاست. همین که نویسنده این نقد معتقده زنان نباید در جامعه حضور داشته باشند برای ناراحت کردن نصف مردم جامعه کافیه! نکته بد ترش اینه که برای دفاع از گفته اش از احادیث حضرت علی (علیه السلام) استفاده می کنه که باعث میشه ایشان خدای نکرده فردی مخالف حضور زنان در جامعه جلوه داده شوند.

اما پیشنهاد: ظرفیت انتقاد پذیری خودتون رو بالا ببرید. حتی اگر انتقاد مطرح شده درست نیست، خیلی آرام و منطقی توضیح دهید و تمام.
میکای گرامی! ایشان گویا از باطنیات بنده با خبر هستند.

بنده آن زمان که داشتم ارسال را می نوشتم فقط و فقط آن جماعت در نظرم بود. همان باقیمانده افراد موتور سواری که برای فیلم آدم برفی شیشه های سینماها را آوردند پایین.

حالا بماند که طول زمان و اقتصاد و... باعث شد یکی از سردمدارانشان کارش را اکبر عبدی فقط ببرد جلو. Wink
بنده هم در آن ارسال نوشتم یالثارات و هم بعدش در توضیحاتم ارائه دادم که اصلا هم بحث با آیات نبودم. کلا نمیدونم چه انگیزه بالایی دارند در مخالفت با بردار حقیرتان. این سیادت ما هم گویا خیلی آزار دهنده است برای برخی...Sad

یک نکته بسیار مهم که خواهش میکنم دوستان نهایت دقت را بفرمایند: با مثال عرض میکنم.

شخص ایکس می آید یک نقد بسیار تند و عجولانه و به دور واقعیت از برنامه الف ارائه می دهد.

خب این نقد نامردی است و ناجوانمردی. حالا من بیام به آن نقد ایکس گیر بدهم، این به این معناست که بنده حامی و شاید اسپانسر برنامه الف هستم؟؟؟؟

مثال عینی اش در تاپیک فیلم محمد رسول الله رخ داد. فراستی نقدی بر فیلم مجیدی داشت که انصافا بی انصافی بود. و بنده که اصلا آن فیلم را ندیدم، آمدم به نقد فراستی نقد زدم این به معنای دفاع بنده از فیلم محمد نیست.

البته بنده به آیات گرامی حق می دهم. ما در تاپیک های مختلفی بحث و جدلهایی داشتیم، شاید ایشان آن ارسال بنده را در مخالفت با شخص خودشان دریافتند. شاید بنده باید نقل قول میکردم ارسال مخصوص یالثارات را...

یا علی مدد
نقل قول:بنده هر چقدرسکوت کنم، گویا بزرگواران جری تر می شوند.

اتفاقا بعضي جاها سكوت ، خيانت است و بايد حرف زد و روشنگري كرد

جنابعالي فرموديد خندوانه خوب است بنده با دليل عرض كردم خوب نيست فرموديد منظورم خندوانه نبود(پس چه بود؟)
جنابعالي فرموديد نقد خندوانه موجب نفرت جامعه ميشود بنده عرض كردم نقد يك برنامه نميتواند موجب ايجاد نفرت شود فرموديد منظورم نقد نبود بلكه نقد يك جريان خاص در آن نشريه بود .

بنده به آن نشريه مراجعه كردم و اثري از آن جريان خاص نفرت پراكن نديدم و گفتم ادرس بدهيد ببينيم كجاست اين جريان ؟ گفتند نه اين گروه اصالتا خشن است؟

پرسيدم ايا امر به معروف را خشن ميدانيد يا كار يالثارات را جداي از امر به معروف ميدانيد ؟اگر امر به معروف را خشن ميدانيد در چهارچوب مورد قبولمان ميشود نفاق ، اگر در كار انها مشكلي ميبنيد مصداقي مطرح كنيد تا ببينيم واقعا دچار انحراف هستند يا نه؟

برادر عزيز حتي اگر در كار يالثارت انحراف فرضي هم باشد نميتواند دليلي براي تنفر باشد!! حال شما را چه شده كه كساني كه حتي فطرت روشن خود را انكار ميكنند در نظر شما قابل احترام و تحمل اند ، ولي بچه هاي يالثارت موجب نفرت هستند ! انها كه برادران ديني و اعتقادي ما هستند و نهايت ايراد وتفاوتمان شايد اختلاف سليقه باشد. نكند ملاك قضاوت هواي.......

برادر مگر اين طرفداري حزب باد نيست كه صبح به نوعي امر به معروف را يك ژست فراقانوني بداني و ظهر در رساي شهيد امربه معروف و نهي از منكر سخن بگويي... و باور داريم كه شهيدان زنده اند

حال قضاوت با خودتان
عمار عزیز، بنده که عرض کردم نقدهای اساسی به این برنامه دارم. بنده که عرض کردم کلی کمی و کاستی دارد. بنده که عرض کردم صد در صد این برنامه راقبول ندارم. شما این همه جملات بنده را ندید میگیرید. چه کنم، من نمیتونم صفر و صدی به مقولات نگاه کنم. SadSad

من کی نقد خندوانه موجب نفرت می شود؟؟؟ من عرض کردم اینگونه نقد و هجمه و... باعث نفرت می شود. که شده است. تاریخ انقلاب را مطالعه بفرمایید. پونس زنان الان کجای جامعه هستند؟؟؟

شما برادر گرامی ام متاسفانه با حسن ظن مطالب بنده را مطالعه نمی فرمایید.
(۳/شهریور/۹۴ ۱۴:۳۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بنده هر چقدرسکوت کنم، گویا بزرگواران جری تر می شوند. حقیقتا رو و روحیه خیلی بالایی میخواهد، کسی اینگونه اشتباه محرز و تهمت بزند و قضاوت عجولانه داشته باشد، بعد انگ تهمت را به دیگران ببندد. من همچنان گویا باید به تاسف خودم ادامه بدم.Sad

در مورد بحث فیلم رستاخیز اگر مایلید در همان تاپیک خودش بحث کنید. نکند شما از جماعت قمه زنان دفاع میکنید؟

شما ابتدا گروه یالثارات را مورد هجمه قرار دادید و بیست نفر هم پای ارسال شما تشکر زدند که بنده از شدت ناراحتی حتی دوست نداشتم به این سایت سر بزنم و سعی هم کردم سر نزنم

بنده اثبات کردم در غیر این صورت تکرار دوباره شما کاملا بی معنا خواهد بود وهرکسی که دقت کند متوجه خواهد شد

هرچند وقتی شما انکار می کنید خود به خود خنثی خواهد شد ولی تغییری در گذشته ایجاد نمی شود

اینکه بنده تکرار می کنم زیرا شما به جای عذرخواهی از اینکه این همه توهین های افراطی که در صفحه قبل نقل قول کرده بودم سعی دارید همچنان از رفتار خود دفاع کنید

همچنان دارید از توهین هاتون به انصار حزب الله دفاع می کنید

می خواستم بیشتر بنویسم که...
شما مگر نماینده انصار حزب الله هستید؟ شما از تهمتی که به بنده زدید نمی ترسید؟ درست است که بنده بخشیدمتان، ولی نگران خودتان نیستید؟ نمیدانم این سیادت ما به کجای شما اینقدر آزار رسانده که هر ارسالی می زنیم به آن گیر می دهید؟؟ یعنی هر کس به انصار حزب الله انتقاد کند، از سیادت ساقط می شود؟؟؟؟ شما این همه به بنده تهمت می زنید و بعد نگران تهمت دیگران به دیگران هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از ناظر گرامی خواهش میکنم تاپیک را به مسیر اصلی آن، یعنی نقد و بررسی برنامه خندوانه برگرداند.

اینگونه به هیچ جا نمی رسیم.
(۲/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]دوست عزيز با عرض معذرت اين اتفاق تو شاهكار سينمايي رامبد جوان اتفاق افتاده بود !!! تقصير من چيه !! اصلا چه ربطي به خنديدن داره ! بنده هنوز اندازه ي دهنم دستمه نزارم هر كلمه اي ازش خارج بشه !
وقتي زن محجبه ميشه خانم دارابي عقده اي و بد اخلاق بعدش با بزك و فكل ميشه خوش اخلاق و منطقي ، شما جاي من باشي چي فكر ميكني ؟ اقا اصلا ذهن من خراب ذهن شما انديشه بيدار ! شما بگو ، نكنه اين خانم هاي چادري همون خانم دارابي باشن كه قراره با فكل و بزك و .... اصلاح بشن !
برادر نقد يالثارات هم ضعيف بود ،اونقدر ضعيف كه نويسنده فهميده بود خبري هست ، اما نميدونست چه خبريه؟!

بنده از شخص دفاع نکردم و همینطور شخص را نکوبیدم
اول راجب شاهکار سینمایی ، خدارو صدهزار مرتبه شکر که اون جمله کذایی خلاقیت ذهن شما نبوده چون واقعا جا خوردم و از آقای عمار توقع نداشتم
اما راجب قسمت قرمز :
این چیزی که شما به اون اعتراف کردید چیزیه که از همون اول همه گفتن جالب اینکه آقای آیات زیرش تشکر هم زدن
ببینید اتفاقی که میوفته اینه که ما یک حرف رو به اشکال متفاوت بیان می کنیم بعد با همون حرف خودمون با شکل دیگر مخالفت می کنیم
ااین که عرض کردم بیماری این رفتارمنظورم بود بذله گویی نکردم
چون هر وقت حرف از مخالفت و تفرقه من زدم دوستان گفتن ایراد نداره مخالفت و روایت نقل فرمودن بله مخالفتی که منشا از تفاوت اداراک باشد و به منظور تعامل و یاد گیری بیان شود ولی نه مخالفت با حرف خودمون . اینکه آدم با حرف خودش مخالفت کنه بیماری نیست پس چیه ؟
خواستم همین برداشت تو ارسال قبلم از ارسال های آقای عمار کنم گفتم درست نیست حرف شخصی که حاضر هست رو تفسیر کنم یا به نوعی باعث جهت دهی بشم بدون جهت دهی ایشون همون چیزی رو گفت که آقایان هادی و سید ابراهیم و صادق و ... گفتن
بنده از شخص دفاع نکردم و همینطور شخص را نکوبیدم

چیزی که من دفاع کردم این بود :
به آواتار آقای آیات دقت کنید به ارسال های قوی ارزشمند آقای عمار دقت کنید به فعالیت ها و تلاش های آقای سید ابراهیم دقت کنید همه توی یه جهت کار می کنن اما سر نقد خنداونه و نقد نقد خنداونه کینه توزی و کدروت ایجاد شده نگید نه کدورت نیست چون هست واضح و تابلو هم هست پیوستگی و یکپارچگی چیزی که من ازش دفاع می کنم و تفرقه و لجات چیزیه ه می کوبمش
ما دوتا آقای محمد داریم هردو شونم فعال و ولایت مدارو کلا بچه های خوبی هستن اما چشماتونو باز کنین ببینید درلفافه به هم چی میگن این منزجر کننده اس

راجب نقد نشریه هنوز برای کسی این مطلب گنگه که تو جامعه ای که حجاب تحجر محسوب میشه و منزویه و مردانی که نمی تونی تفهیم کنی عفیف بودن جز وظایف مردان هم هست بعد میان از احکام تکمیلی برای شلوارک باستانی کاران استفاده می کنن که خواسته و نا خواسته ، تعمدا و سهوا باعث تمسخر این احکام از طرف اشخاص میشه ، صحبت می کنی !؟ این در صورتی که حداقل 10 ایراد واقعی و بر حق میشه به برنامه گرفت ؟!

دوستان مسئله سر کثرت هست شما توی جامعه نمی تونی انحراف رو به صفر مطلق برسونید اصلا جامعه بدون انحراف رو معیوب می دونن و مورد بررسی قرار می دن (چون می دونم دوستان از عصر حاکمت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صحب می کنن داخل پرانتز بگم مقصود جوامع گذشته تا امروز هست هرچند جامعه اون دوره هم جای بررسی داره) مهم اینه که زور کدوم گروه بچربه سوره یس ریشه کفر و جهل رو غفلت میدونه شما باید جامعه ای داشته باشید با اکثریت آگاه نه اکثریت غافل که این روش روش آگاه سازی نیست که بیلبرد یه فیلم صدمن یه غازو جر بدی حاشیه سازی برای یه فیلم ضعیف کنی که بیشتر بفروشه و تازه حرفای گنده تر از دهنشم بزنه آقای کارگردان فیلم و تسبیح بدست و درحال نماز خوندن بشه قهرمان ماجرا من به این کار می گم آب تو آسیاب دشمن ریختن شما چطور ؟

دوستان فصل اول خنداونه رو دیده بودید آقای جوان با تقلید صددرصد غربی برنامه شو کلید زد و رفتارها عجیب و تابلویی داشت توی فصل اول حالا اگر خواستید به رفتارها هم اشاره می کنم اما توی فصل دوم اینطور نبوده حالا با سابقه آقای جوان همنطور که شما اشاره فرمودید بنده نه می گم همه آسوده بخوابید که شهر در امن و امان است نه می گم یه چشم بند بزند به چشاتو و چماق بکشید هوشیاری یعنی عدم سنمبل سازی فردرو سنبل چیز خاصی نکنید که نه به خواب غفلت برید نه دچار وهم و تهمت بشید به تعبیر بنده سمبل سازی نماد تنبلی و زندگی گوسفندیه
یه گوسفند دغدغه اینو نداره کجا بره و کجا بچره چون چوپان اون میکشونه این ور اون ور بیداری یعنی چوپان خودمون بودن

الان فرض کنید خندوانه طرح ریزی شده برای تخریب با سخیف نشون دادن مذهب و احکام فقهی شما از این برنامه قهرمان می سازید که هرچی دلش می خواد تو گوش عوام بخونه عوامی که زندگیه گوسفندی و جهل بهشون حاکمه
بازم می پرسم به نظر شما الان نقد نشریه مذکور آگاه سازی بوده که تو همین تاپیک شاهد بودیم بعضی دوستان البته نه مغرضانه بلکه احساسی احکام فقهی رو سخره گرفتن بدون اینکه حتی متوجه بشن دارن این کارو می کنن
در آخر از همه عذر خواهی میکنم خانم میعاد آقای آیات آقای عمار آقای سید ابراهیم آقای هادی آقای سایلنس و دیگران که اسم بردم ازشون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع