۲/شهریور/۹۴, ۲۲:۵۵
عذر خواهی می کنم خارج از موضوع ، پرده رک و تند حرف میزنم ولی برای دوستان لازمه که شنیده بشه این حرفا
طبق آخرین تحقیقات من مخالفت می تونه به نوعی بیماری تبدیل بشه متاسفانه ما دچار مرض مخالفت میشم از این آدما تو دانشگاه داشتیم و همه تجربه کردیم کلاس تشکیل میشد گلایه و شکایت می کردن اه این چه وضعیه سنگم از آسمون بیاد مردک باید کلاسشو تشکیل بده
فردا کلاس تشکیل نمیشد داد و بیداد که چرا کلاس تشکیل نشده من ار پول میدم وقت می زارم
خلاصه به هر جریان یا بهتر بگم همیشه نسبت به اتفاقات جاری حس مخالفت دارن حالا من قصد ندارم از کسی دفاع کنم همه زبون دارن ولی یه نمونه از این مرض مخالفتو ببینید:
[/b]علنا اسم کاربرارو بردم و اشاره مستقیم کردم بیشتر در جریان قراربگیریم تعارف که نداریم
در مورد رفتار این نشریه هم ببینید کسی نگفت برنامه ایراد داره حتی نظر خود شخص من به بی نقص بودن و ضروری بودن برنامه نبود و نیست اما این نوع نقد افتضاحه
شخصی (بیم اسم بردن دارم که دستاویز حاشیه بشه) میگه :" برای کوبیدن یک واقعیت ، خوب به آن حمله کن و بد از آن دفاع کن "
کاری که این نقد کرده دفاع بد بوده چرا اینو متوجه نمیشید خیلی وقت پیش راجب برنامه ای که یه خونواده مذهبی رو اوردن و پیرامون حجاب بود تاپیکی توی تالار زده شد همه شروع کردن به کوبیدن اون برنامه من مخالف سرسخت این واکنش ها بودم تا یکی از دوستان لینک برنامه فرستاد خانم محجبه در دفاع از حجاب می گفت چشم مردان اشعه ایکس داره
بله ما توی آموزه هامون داریم نگاه بد موجب فرتوتی و رخوت میشه اما نه اینکه اشعه ایکس ساتع شه از چشم مرد به خداوندی خدا من یکی که چشم اشعه نداره پس یا من مرد نیستم یا اون خانم اراجیف گفته
احتمالا به مغز شما خطور نمی کنه نگاه هیز به حس کالا بودن و پستی میده احتمالا انحراف جامعه رو یادتون نمیاره ولی بعد از افاضات اون خانم اگر شما این حرفارو بزنید متهم میشد به ماله کشی و همه می گن هرچی بشتر همش بزنی بوش بیشتر در میاد . شما ساکت میشی انحراف و دین زدگی بشتر میشه و همه این به خاطر همون دفاع بد کردنه
کی گفته کیسه آب ناموس مردم از فرط خنده پاره میشه چرا فاز احساسی-انتقادی-طنزی-مخالفتی-کلفتی می گیرید آخه
بله خنده بی دلیل و سبک آهنگای تیم ام واقعا لودگیه خب اینو بگو چرا داستان سرایی می کنی اینو همه ام قبول دارن
مخلص کلام تفکر فقط به صرف ادعا و سمبل کردن واژها حاصل نمیشه تعقل کنید از مغزتون فهرست وار استفاده نکنید تایتل تیک نکنید به خدا اسراف نعمته
گلگی آقای آیات وآقای سید ابراهیم هم بهتر بود عمومی نمیشد ولی مام یاد بگیریم اینا چزا اگه عمومی شد احیانا ما دخالتی توش نکنیم جو گیر نشدی یار کشی نکیند تند و تند خط مقدم نسازید انرژی تونو نگه دارید بچه مسلمونا برای فردا
طبق آخرین تحقیقات من مخالفت می تونه به نوعی بیماری تبدیل بشه متاسفانه ما دچار مرض مخالفت میشم از این آدما تو دانشگاه داشتیم و همه تجربه کردیم کلاس تشکیل میشد گلایه و شکایت می کردن اه این چه وضعیه سنگم از آسمون بیاد مردک باید کلاسشو تشکیل بده
فردا کلاس تشکیل نمیشد داد و بیداد که چرا کلاس تشکیل نشده من ار پول میدم وقت می زارم
خلاصه به هر جریان یا بهتر بگم همیشه نسبت به اتفاقات جاری حس مخالفت دارن حالا من قصد ندارم از کسی دفاع کنم همه زبون دارن ولی یه نمونه از این مرض مخالفتو ببینید:
(۱۹/مرداد/۹۴ ۱:۰۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بنده صد در صد خندوانه را تایید نمی کنم، ولی حقیقتا برام تعجبه که این دوستان فوق ارزشی چه همتی دارند در ارائه چهره ای منفور از خودشون در جامعه. واقعا جای تاسف دارد.
حالا باز خدا رو شکر رامبد جوان را به لژهای فراماسونری و یهودیت ربط ندادند.!!!! یا مثلا نگفتند جناب خان مروج فحشا و منکر در جامعه است...
متاسفانه هر روز که می گذرد دره عمیق فاصله اینان با جامعه عمیق تر می شود. تنها از خداوند متعال این را میخواهم که جامعه این اراجیف کاملا سیاسی را خدای نکرده به پای مذهب پویای تشیع نگذارد.
نقل قول:به هرحال خندوانه با همه کمی ها و کاستی هایش، روند رو به رشدی داشته و به نظرم تا الان قدمهای خوبی را برداشته است.
اینم از اون قسمت از فرمایشات آقای عمار که مورد توجه قرار گرفته
نقل قول:براي نتيجه گيري بايد باانديشه اي بيدار، هم خندوانه ، هم نقد بر خندوانه و هم نقد بر نقد خندوانه را برسي كرد.....
برای خلاصه شدن همه نظراتو نمیارم عده ای به موارد خوبیش اشاره کردن عده به موارد بدیش و عده ای حد وسط بودن نه قهرمانوانه ساختن نه معاندوانه انچیزی که بود رو منعکس کردند .حالا اینجا جایی که بیماری و مرض همیشه مخالفت عود می کنه همه باهم مخالفت می کنن حتی در ظاهر روشنگری و بیداری اندیشهخب نکنید چه کاریه آخه چرا واقعاالبته من فرضیه راجب چرایی این نوع رفتار خاص و انواع امراض اکتشافی دیگه دارم که اوناش بماند به جای خودش
خانم میعاد به نکته جالبی اشاره کردن
نقل قول:جـای توجه به سخن و ادله ی موافقان و مخالفان، به گوینده توجه شده است و دیگر کاربران نیز در حرکتـی هماهنـگ (متأسفانه شبیه لشگر کشی) سعی دارند، مورد نقضی در رفتار یا اعمال منتقدان یا معترضان و یا مخالفان پیدا کرده تا بدین سان هم خود گوینده و هم گفتارش را تخطئـه کننـد
چرا در بین همه نظرات که کاربرانی مثل خانم آیدا و آقای سایلنس و ... تمام قد حامی برنامه خنداونه بودن کسی خرده نگرفت و مخاطب قرارشون نداد اما آقای سید ابراهیم که نظر معتدل و نزدیکتری به واقعیت داشتند مورد هجمه قرار گرفتن حتی در بین نظررات معتدل چرا به نظر خانم ها فاطمه خانم یا حدیث کسی گیر نداد
چرا ؟
چون آقای آیات به علت کدورتی که ما در جریانشم نیستیم و نمی دونیم حق با کیه و اصلا نمی خوایم بدونیم با رفتار به دور از شان و سن و سالشون موارد پراکنده رو بر علیه آقای ابراهیم ایراد کردن حالا هم آقای عمار و خانم میعاد در همون جهت حرکت می کنن
[/b]علنا اسم کاربرارو بردم و اشاره مستقیم کردم بیشتر در جریان قراربگیریم تعارف که نداریم
در مورد رفتار این نشریه هم ببینید کسی نگفت برنامه ایراد داره حتی نظر خود شخص من به بی نقص بودن و ضروری بودن برنامه نبود و نیست اما این نوع نقد افتضاحه
شخصی (بیم اسم بردن دارم که دستاویز حاشیه بشه) میگه :" برای کوبیدن یک واقعیت ، خوب به آن حمله کن و بد از آن دفاع کن "
کاری که این نقد کرده دفاع بد بوده چرا اینو متوجه نمیشید خیلی وقت پیش راجب برنامه ای که یه خونواده مذهبی رو اوردن و پیرامون حجاب بود تاپیکی توی تالار زده شد همه شروع کردن به کوبیدن اون برنامه من مخالف سرسخت این واکنش ها بودم تا یکی از دوستان لینک برنامه فرستاد خانم محجبه در دفاع از حجاب می گفت چشم مردان اشعه ایکس داره

بله ما توی آموزه هامون داریم نگاه بد موجب فرتوتی و رخوت میشه اما نه اینکه اشعه ایکس ساتع شه از چشم مرد به خداوندی خدا من یکی که چشم اشعه نداره پس یا من مرد نیستم یا اون خانم اراجیف گفته
احتمالا به مغز شما خطور نمی کنه نگاه هیز به حس کالا بودن و پستی میده احتمالا انحراف جامعه رو یادتون نمیاره ولی بعد از افاضات اون خانم اگر شما این حرفارو بزنید متهم میشد به ماله کشی و همه می گن هرچی بشتر همش بزنی بوش بیشتر در میاد . شما ساکت میشی انحراف و دین زدگی بشتر میشه و همه این به خاطر همون دفاع بد کردنه
کی گفته کیسه آب ناموس مردم از فرط خنده پاره میشه چرا فاز احساسی-انتقادی-طنزی-مخالفتی-کلفتی می گیرید آخه
بله خنده بی دلیل و سبک آهنگای تیم ام واقعا لودگیه خب اینو بگو چرا داستان سرایی می کنی اینو همه ام قبول دارن
مخلص کلام تفکر فقط به صرف ادعا و سمبل کردن واژها حاصل نمیشه تعقل کنید از مغزتون فهرست وار استفاده نکنید تایتل تیک نکنید به خدا اسراف نعمته
گلگی آقای آیات وآقای سید ابراهیم هم بهتر بود عمومی نمیشد ولی مام یاد بگیریم اینا چزا اگه عمومی شد احیانا ما دخالتی توش نکنیم جو گیر نشدی یار کشی نکیند تند و تند خط مقدم نسازید انرژی تونو نگه دارید بچه مسلمونا برای فردا

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: Sheklake_Riz_12_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171772100/Sheklake_Riz_12_.png)