تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
دقیقا باز میگردم به ارسال قبلی خودم در همین تاپیک. نمیدونم چه اصراری است که بعضی ها میخواهند مورد نفرت جامعه واقع شوند. حالا شما میخواهید بشوید ایرادی نداشته و به ما ارتباطی ندارد. ولی خواهشا پای اسلام نازنین را به میان نکشید. مردم را از اسلام زده نکنید.

خندوانه با هوشمندی تمام در کنار بحث خنده و شادی، فعالیت های بسیار مثبت دیگری را در کارنامه خود دارد وارد میکند. دوستان متحجر و تندرو (البته این کلمه اصلا به درد ایشان نمیخورد، اصلا مگر حرکتی میکنند که بخواهد تند یا کند باشد) دقیقا چه فعالیتی مشابه این حرکات کرده اند؟؟؟؟؟؟

یادمه حاج آقایی را که میگفت بچه های سندروم دان درحقیقت مسخ شده اند به علت گناهان پدر و مادرشان.... الله اکبر!!!!

شما این تفکر را بگذارید در کنار کسانی که یک همچین حرکتی را ترتیب می دهند و یک همچین جماعتی را دور هم جمع میکنند...

بروید ماجرای علامه مجلسی و سیب هدیه دادنش به بچه یتیم و نتیجه فوق العاده آن را بخونید تا دریابید منظور این حقیر چیست.

تا الان فقط گفته ایم نه این شیوه اش نیست، این را نپوش، آن را نگو، آن را نبین، آن را نشنو، ولی خب سخت است که بگوییم این را ببین و الی آخر.

چه بخواهیم و چه نخواهیم، امروز خندوانه به عنوان محبوب ترین برنامه صدا و سیما معرفی می شود و دیگر کمتر کسی است که جناب خان را نشناسد. دوستان یالثارات!!!! شما توانستید کدام شخصیت را در این حجم و به این خوبی و هوشمندی در جامعه نشان دهید؟؟؟؟؟پس خواهشا به جای این همه نق زدن و گیر دادن به این و آن کمی ایجابی هم بیاندیشیم.

باز هم تاکید میکنم بنده نیز نقدهایی و چه بسا اساسی به خندوانه دارم، ولی تا زمانی که نصف نصف نصف نصف آنگونه کارها را نکرده ام، سکوت میکنم.
(۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۵۴)آیات نوشته است: [ -> ]یک خانم خوب که به 15 سالگی رسیده اشکالی داره برای اینکه شاد باشه عروسک بازی کنه؟

نه

عروسک بازی با دست زدن مقایسه خنده داری هس
از نظر شما سن دست زدن چند سالگیه ؟
شادی های یه پیرمرد چیه ؟
تفکری مثل شما وجود داره که امید به زندگی بسیار کمه دیگه, پیرمردها فقط باید برن قبرستون منتظر مرگشون باشن چون هرکاری توی این سن براشون زشت و حال به هم خوره
دست نزنن
اوکی
جوک بگن چی؟
بیان سینما برای یه فیلم کمدی چی ؟
برن کنسرت چی؟
خب برنامه دیشب خندوانه پخش شد درباره اسیران جنگی بود!
اینم یه برنامه ای ارزشی!!! هرچند این گروه که یک گروه فوق افراطی با لابی و نفوذ بالا هستن :|
واقعا اگه جلوی اینا رو نگیرین به نظرم فقط مردم دیگه همین اینقدر احترامی که به قشر مذهبی دارن هم از دست میدن!!!

اول از همه از همین سایت باید با اینا مقابله کرد
وقتی سینما میبندن... وقتی مردم رو تهدید میکنن :| کسی هم جلو دارشون نیستا!!!!!!!!!
الان برنامه دیشب خندوانه ارزشی نبود؟؟؟
(۲۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]
دقیقا باز میگردم به ارسال قبلی خودم در همین تاپیک. نمیدونم چه اصراری است که بعضی ها میخواهند مورد نفرت جامعه واقع شوند. حالا شما میخواهید بشوید ایرادی نداشته و به ما ارتباطی ندارد. ولی خواهشا پای اسلام نازنین را به میان نکشید. مردم را از اسلام زده نکنید.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام علیکم

از دوستان تقاضا دارم چشمان خود را باز کنند و بنگرند چه کسانی در لباس دین و سادات به عنوان مدیر اعتماد کرده اند

چرا از تاریخ عبرت نمی گیریم؟!

اگر دقت بفرمایید با توجه به ارسال های بنده در صفحات قبلی این توهین جناب کاربر ابراهیم بابت یک انتقاد ساده ی بنده درباره دست زدن پیر مردان و اعتراض خانم های اطرافم به نحوه ی پوشش (که خودم حتی متوجه نبودم بلکه دیگران توجه بنده رو جلب کردند)، نسبت به بنده بوده است درحالی که حتی نظر خود را به طور کامل و کلا درباره برنامه خندوانه بیان نکرده بودم و اینگونه از سوی ایشان مورد هجمه قرار گرفتم

حالا برخورد ایشان را بنگرید در دفاع از کاربری که قصد ایجاد شبهات مختلف را دارد بنده را زیر سوال برده است: (خواهشا دقت بفرمایید)

(۲۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]به علت عدم بحث منطقی و درست و توهین دوستان به هم فعلا این تاپیک بسته می شود. با این اوضاع حالا حالاها بعیده بتونیم تاپیک خوبی با یک بحث درست و منطقی داشته باشیم... متاسفم. [تصویر: sad.png]

خواهشا دقت بفرمایید:

بعد از بیان اشکالات واضح وغیر قابل انکار فیلم می گوید بلاخره هزینه هایی شده (تا بدانید این سایت به دست چه کسانی است الحمدلله)

(۱۷/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بنده بارها هم عرض کردم باز هم تاکید میکنم، خواهشا در پوسته نمانید، مشکل اصلا و در اولویت نشان دادن چهره این بزرگواران نیست، مشکل حقیقی انحرافات بسیار زیاد در این فیلم است. البته بنده به شخصه موافق نمایش این فیلم هستم، بلاخره هزینه هایی شده ولی حتما باید با آگاه سازی باشه.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid347567

خوشبختانه موارد بسیار زیاد دیگر را جمع آوری نکرده ام تا وقت خود را اینگونه هدر بدهم

همه را به خداوند می سپارم
سلام آیات گرامی
منظور سید ابراهیم، آن نقد منتشر شده بود و ب شخص خاصی اشاره نفرمودند.
در مورد آن نقد هم دلیلی نداره که یک فرد متدین منتقد حضور زنان در جامعه با منتقد ترویج خنده در جامعه باشه (که محورهای اصلی نقد مطرح شده بودند).
حتی اون بحثی که در مورد اعجاز علمی مطرح شد، پیش از این نیز توسط برخی علمای مسلمان از جمله آیت ا... جوادی آملی هم مطرح شده و همون طور که بارها در اون تاپیک مطرح شد، هیچ منافاتی با اعتقادات اسلام نداره.

دوست عزیز، جامعه وقتی پیشرفت می کنه که هر کسی نظر خودش رو در یک فضای آرام مطرح کنه و سخنان دیگران رو هم بشنوه.

موفق و پیروز و خندون باشید Smile
متاسفانه و خوشبختانه باز هم یک اشتباه و سوء برداشت دیگر از آیات گرامی! اصلا نیازی به پاسخ های طولانی نیست. فقط یک جمله:

آن ارسال بنده را که شما به خود گرفتید، در پاسخ به مقاله روزنامه یالثارات بود.
حداقل به صفحات قبل یک نگاهی می انداختید. حالا جالبه که در ارسال خودم به یالثارات اشاره کرده بودم، اگر اشاره نمی کردم معلوم نبود از چه درجه ای از سمت شما ساقط می شدم. Sad
درکل بنده هیچ پاسخی به شما ندادم. پس توهینی هم در کار نبوده است.
ولی به خاطر این قضاوت اشتباه و توهینی که درحق من کردید، می بخشمتان و هیچ ناراحتی از شما ندارم. Smile
نقل قول:دقیقا باز میگردم به ارسال قبلی خودم در همین تاپیک. نمیدونم چه اصراری است که بعضی ها میخواهند مورد نفرت جامعه واقع شوند. حالا شما میخواهید بشوید ایرادی نداشته و به ما ارتباطی ندارد. ولی خواهشا پای اسلام نازنین را به میان نکشید. مردم را از اسلام زده نکنید.

يعني يك نفر به خاطر نوشتن يك نقد براي يك برنامه تلويزيوني مورد نفرت جامعه واقع ميشه !

بهتره يادمون باشه پشت بام دو طرفشم بازه !
جناب عمار گرامی... عرض بنده تنها به خاطر یک مقاله صرف نبود. یک سیر خاصی که متاسفانه از آن روزنامه دارد ادامه پیدا میکند. ولی فکر نمیکردم به خاطر نقد یک روزنامه دوستان دیگر مکدر شوند و فکر کنند دارم به آنها توهین میکنمSad
نقل قول:جناب عمار گرامی... عرض بنده تنها به خاطر یک مقاله صرف نبود. یک سیر خاصی که متاسفانه از آن روزنامه دارد ادامه پیدا میکند. ولی فکر نمیکردم به خاطر نقد یک روزنامه دوستان دیگر مکدر شوند و فکر کنند دارم به آنها توهین میکنم

به احترام حرف جنابعالي به سايت مذكور مراجعه كردم تا نشانه اي از ان سير خاص بيابم ، با بررسي تيتر وار واقعا چنين نشانه اي نديدم ! اگر چنين جرياني وجود دارد لطفا به طور واضح نشان دهيد ، البته نقدهاي موردي به ان نشريه وارد است ولي اتهاماتي كه شما وارد كرديد به نظر درست نيست .

نقل قول:سلام آقا عمار
اگر این انتقاد صرفاً در حد ابزار یک دیدگاه باشه، می تونه قابل احترام باشه. اما مشکل این است که این گروه چندان سابقه وبی ندارد و گاهی اوقات به عملیات خشونت آمیزی دست می زنند.

سلام عليكم

يعني شما متر و ملاك اجازه ي ابراز ديدگاه هستيد؟؟

لطفا بگوييد فعالان اين نشريه كجا اقدام و تحريك به خشونت كردند؟كدام ساختمان را آتش زدند؟كجا را غارت كردند؟كدام اموال عمومي را نابود كردند!؟

ظاهرا شما روزنامه هاي زنجيري را با اين روزنامه اشتباه گرفته ايد!
سلام آقا عمار

من اون حرف قبلی رو پس می گیرم چون اطلاعاتم در موردش کامل نبود. بنابراین پستم رو حذف کردم Smile

آشتی آشتی، فردا بریم تو کشتی
Heartستاره بچینی Heart
Heartقربااااااانت Heart
Heartفداااااات Heart
Heartبوس بوس Heart
Wink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع