تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام.
خوب وقتی برنامه ای رو میخواهیم نقد کنیم باید برای رد و قبولش دلیل بیاریم. نه اینکه مثلا من از آقای رامبدجوان بدم میاد. پس این برنامه بد هستSmile
به نظر بنده این مدل برنامه بد نیست. من در کلیت باهاش مخالف نیستم و اگر فرصت داشته باشم میببنم. Smile البته نمیدونم زمان پخشش چه زمانهایی هست. ولی اگر ببینم داره پخش میشه شبکه رو عوض نمیکنم Smile
شعر خوندن های دست جمعی باعث افزایش روحیه هست و بنده چیزی از غنا توش مشاهده نمیکنم!
البته جای کار داره و میتونه مضمون داخلیش ارتقاء پیدا کنه و بهتر بشه!
البته ذکر خدا باعث آرام بخشی به دلهاست.
اما این برنامه هم خوبه و زحمتی که براش کشیده شده قابل تقدیره.
ممنون از نورالسادات گرامی Smile
ای کاش یکی می گفت که شادی و پر انرژی بودن فقط قهقه و نشان دادن تعداد دندان های پر کرده مان نیست بلکه یک روحیه یک حس امید و نوعی قدرت است گاهی با یک لبخند به حرف دیگران گوش دادن هم خودش باعث ایجاد شادی می شود
البته منظورم این نیست که قهقه بد است اما به نظرم یکی از چیزهایی که باید کم باشد تا زیبا باشد مثل ادویه است قهقه و بی ملاحضه خندیدن زیاد شود چهره احمق و صفیحی از آدم نشان می دهد اما گشاده رویی چیزی متفاوت است گشاده رویی یعنی حذف تمام زوایای تند از چهره و تبدیل آنها به منحی Smile یعنی همان لبخند یعنی بلند سلام کردن یعنی حفظ ادب و احترام
یعنی ....
به نظرم اگر خنده واقعی را می گفت بهتر بود اما چیز خیلی بد و هولناکی حداقل به نظر من نداشت هرچند بعضی از اهالی هنر که به عنوان میمهان دعوت می شود یکم غیر قابل درک هستند ولی در شرایط فعلی که همه از کرختی می نالند رسانه بیگانه حمله فرهنگی می کند خمودگی زیاد شده می تواند برنامه ای باشد که برای یک ساعت هم شده از این حال و هوا ها مردم را خارج کند البته هنوز برنامه خام است هم می تواند به سمت بدی میل کند هم به سمت خوبی انشاالله که نهایت چیز خوبی از آب درآید
به نام خدا

برنامه هم نقاط مثبت داره هم منفي.
منفياش :
خنديدنهاي بي خود به چيزهاي الكي
هرطور شده و به هر طريقي بايد خنده رو، رو لبا بيارن
اينكه شاد بودن يعني اينكه حتما بايد با دهان باز و با كركر خنديد
جوش هم كه مختلطه براي اينطور تا بناگوش خنديدن ها مناسب نيست و ايراد داره (طالبانيسمWink )

مثبتاش :
برنامه ي مبعثشون فوق العاده بود. قبول كنيم يا نه اين برنامه يكي از برنامه هاي برطرفداره سيماست. وفتي تو برنامشون اينطوري از مسجد و مسجدي فيلم مي گيرن و نشون مي دن كه نه بابا تو اسلام شاد بودن با مسجدي بودن منافاتي نداره (علي رغم اين باور غلطي كه جا افتاده كه مسجديا خشكه مقدسند) يه جور فرهنگ سازيه
اين دست كاراشون ادامه داشته باشه خوبه
جديدا هم مهماناي خوبي رو دعوت مي كنن . احيانا اين شب هاست كه حميد رسايي هم دعوت شهWink

ما وقتايي كه برنامه رو مي خواييم ببينيم، بيشتر بخش مربوط به تعريف خاطرش و بخش جناب خانش رو مي بينيم (آلوئه وراWink ). بخش جذابيه. حداقل برا چند لحظه لبخند رو لبامون مياد

ولي بازم بگم با فضاي كليش و الكي خنديدنها اونم تا بناگوش، به شدت مخالفمSmile
با سلام و عرض صبح بخیر خدمت دوستان
به نظر من ساختن و پخش کردن از این دست برنامه ها برای صدا و سیما لازمه. میدونید چرا؟ واسه اینکه باید یه جذابیتی داشته باشه تلویزیون که هی نگن سمت برنامه های ماهواره ای نرین. از قدیم میگن اول چاله رو بکن بعد مناره رو بدزد! البته باید خیلی پیشرفته تر عمل کنیم و از ترفندهای خنده حلال بیشتر استفاده کنیم. اینکه برخی دوستان میگن که خنده ها مصنوعیه رو منم قبول دارم ولی با تکرار مکررات مشود یه عملی رو به عادت تبدیل کرد. بعضی از مردم اونقدر قیافشون اخمو هست که به زور میتونن چهارتا ماهیچه روی لپشون رو تکون بدن. مثل ورزش کردن میمونه که اولش سخته ولی بعداز یه مدت عادی میشه.
من با اون قسمتش که به مهمان برنامه میگن روبه دوربین 5 ثانیه لبخند بزن خیلی حال میکنم اگه دقت کرده باشین کل افرادی که به اون برنامه از پای تلویزیون نگاه میکنن توی اون 5 ثانیه همشون ناخودآگاه میخندن.
ممنون از نظرات همه دوستان

نکته ای که برای من در مورد این برنامه جالب بود توجه وتاییدی بود که در چند روحانی باسواد و صاحب تفکر وفعال و حزب اللهی های فعال در عرصه های اجتماعی دیدم که به شدت موافق وحامی این برنامه بودند و معتقد بودند که چنین برنامه هایی بسیار لازم هست وباید بیش ازاین باشه...
البته که انتقادهای شدید وتلخی هم مطرح میشه که مهمترینش ترویج خنده بدون تفکر هست...

اما به نظر من همین که خانواده را دور هم جمع میکنه وبسیار دیدم که خانواده ها منتظرش هستند واز معدود ساعتهایی که تلویزیون خانه را به شبکه های داخلی اختصاص میدهند در همین زمان پخش این برنامه هست بسیار ثمر بخش هست

درمورد خنده های اول برنامه که بسیار مورد نقد واقع میشه شنیدم که متخصصی میگفت ترشح آدرنالین با فرآیند خنده سرعت میگیره حتی خنده مصنوعی وباتوجه به اینکه خنده حالت اپیدمی داره بلافاصله پس از شروع یک خنده مصنوعی ناخواسته خنده انسان به خنده حقیقی تبدیل میشه وتاثیر خودش را میگذاره...

به هرحال امیدوارم که نقاط ضعفش روز به روز برطرف بشه وپربارتر وارزشی تر از قبل ادامه پیدا کنهWink

شادو خندان باشید ان شاء اللهBig Grin
سلام،
به نظر من خندوانه یک برنامه شاده و از اونجا که مردم ایران رو میشه مردم افسرده ای دونست بنظرم وجود همچین برنامه هایی لازمه.
من این برنامه رو دوست دارمم، انرژی زیادی داره و من هم همراه با اون کلی میخندم.
دست رامبد جوان و عوامل برنامه درد نکنه.
صدا و سیما باید بیشتر از این برنامه ها بسازه
نقل قول:
به نظر من نقاط ضعفش بیش‌تر از نقاط قوّتش‌ه.

اینکه بی‌دلیل یا به چیزهایی که خنده‌دار نیستن،آدم بخنده،به نظرم جالب نیست.
این دیگه بر میگرده به خلق خوی آدم.که خنده رو شاداب باشه یا نه
ببینید دوستان خوب نیست که بیایم هر چیزی رو نشانه بریم و نقدش کنیم.خندوانه هم یکی از برنامه های تلویزیون ماست و من گاهی وقتا بخشایی از این برنامه رو میبینم.به هر حال مخاطبین خودشو داره و البته به عقیده خودم بعضی وقتا و.اقعا الکی میخندن و لوس میشن اماخب مهموناشون خوبن و حرفای خوبی میزنن و اموزندست...
پس وجود این برنامه ها بهتر از خیلی برنامه های خشک صداو سیماست.امااینکه اسم این تاپیکو فرصت یا تهدید انتخاب کردید تعجب کردم.چه تهدیدی؟قرار نیست ما نسبت به همه چی مشکوک باشیم...مگر اینکه دلایلی داشته باشیمو کاملا مطرح کنیم.باتشکر
تایپک شما دلیلی شد ک بشینم و برنامه رو یکبار کامل ببینم
امشب برنامه شون رو دیدم، از ابتدا تا انتها

دیدن خنده، ناخودآگاه خنده میاره ....
اما خنده داریم تا خنده ...
ی وقت هایی میشه ما کلا شب تا صبح رو بیداریم و داریم ب خنده و شیطونی میگذرونیم، یعنی حداقل 5-6 ساعت خنده و فعالیت و تحرک
ی روزهایی سر کلاسهای دانشگاه، کلا مبحث خنده و شیطونی بازه، هم استاد میخنده، هم دانشجو، هم استاد راضیه، هم دانشجو . یوقت میبینید کلاس ساعت شش و نیم عصر تموم شده، اما اونقدر ب خنده گذشته، کسی در اون حدی ک دانشجوهای بقیه کلاسها خسته هستن، خسته نیست (نکته اخلاقی : هم استاد خانوم هستن، هم دانشجوها )

خندیدن مصنوعی، حاصلش میشه سردردی ک الان دارم Smile

تمام این مدتی ک این برنامه رو دیدم، ب چیزهای الکی و بیخود میخندیدیم!! یعنی تمام 100% رو ها ...
25 ثانیه بیخود و بی جهت بخندین ... Big GrinBig Grin

نمیگم خندیدن های دور همی هم 100% ش ب نکات آموزنده و آیا میدانید میگذره ها!
نع!
حرفم اینه ک وقتی خنده واقعی باشه، خود آدم هم توی خنده و نکته خنده دار سهیمه، ذهنت بعد از این خندیدن ها فعال میشه (حالا ممکنه بخش شیطونیش فعالتر بشه:دی، اما همین باعث میشه ذهن توی چیزهای دیگه هم فعال بشه)(مثلا کسی ک برنامه نویسی کار کنه، نمره ریاضیاتش بالا میره)

این برنامه میتونه استارت خوبی باشه واسه آدمهایی ک خیلی خنده کم میاد روی لبهاشون و کلا اعصاب ندارن Smile
چون همینکه آدم حالت لبخند روی صورتشه، باعث میشه + فکر کنه و انرژی + داشته باشه. (<-- اگه امتحان نکردین حداقل ی روز امتحانش کنین. ب جای اینکه عادی باشین، لبخند باشه روی صورتتونBlush )

ی حدیث داریم ک میگه : شادی مومن در چهره اش و غم او در باطنش تجلی پیدا می کنه
و ی حدیث دیگه ک : مومن متبسم است

اما این برنامه برای آدمهای معمولی فکر نمی کنم زیاد مفید باشه
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۷)smile نوشته است: [ -> ]سلام،
به نظر من خندوانه یک برنامه شاده و از اونجا که مردم ایران رو میشه مردم افسرده ای دونست بنظرم وجود همچین برنامه هایی لازمه.
من این برنامه رو دوست دارمم، انرژی زیادی داره و من هم همراه با اون کلی میخندم.
دست رامبد جوان و عوامل برنامه درد نکنه.
صدا و سیما باید بیشتر از این برنامه ها بسازه

سلام علیکم
با قسمت اول حرف شما موافق نیستم smile گرامی !
مردم ایران افسرده نیستند Smile

(۱۳/خرداد/۹۴ ۰:۳۳)السا نوشته است: [ -> ]این برنامه میتونه استارت خوبی باشه واسه آدمهایی ک خیلی خنده کم میاد روی لبهاشون و کلا اعصاب ندارن Smile
چون همینکه آدم حالت لبخند روی صورتشه، باعث میشه + فکر کنه و انرژی + داشته باشه. (<-- اگه امتحان نکردین حداقل ی روز امتحانش کنین. ب جای اینکه عادی باشین، لبخند باشه روی صورتتونBlush )

ی حدیث داریم ک میگه : شادی مومن در چهره اش و غم او در باطنش تجلی پیدا می کنه
و ی حدیث دیگه ک : مومن متبسم است

اما این برنامه برای آدمهای معمولی فکر نمی کنم زیاد مفید باشه

من خیلی به رفتار آدمها موقع پخش این برنامه دقت کردم . چند مورد از آدمهای عبوس رو دیدم که این برنامه رو دوست نداشتند و مسخره اش می کردند ! بیشترشون براشون خندیدن کار زشت یا خجالت آوریه و برای همین باهاش مخالفت می کنند در حالی که می تونه استارت خوبی باشه . اما غلبه بر سکون خوب سخته !
بابت حدیثی هم که آوردید تشکر می کنم .
صدالبته چهره مومن همیشه باید بشاش باشه و خوش اخلاق باشه .Smile
البته با الکی خندیدن من هم مقداری مشکل دارم .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع