تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام.

الان قراره این آقا هرچی دلش خواست چرندیات بنویسه و مدیران و ناظران هم هیچ کاری نکنن؟

آقا شما هرچقدر تحقیقات کردی برا خودت بوده، شما برو خدای خودت رو پیدا کن. ما خدامون رو پیدا کردیم.
(۱۵/آبان/۹۴ ۲۳:۵۷)غریب نوشته است: [ -> ]سلام.

الان قراره این آقا هرچی دلش خواست چرندیات بنویسه و مدیران و ناظران هم هیچ کاری نکنن؟

آقا شما هرچقدر تحقیقات کردی برا خودت بوده، شما برو خدای خودت رو پیدا کن. ما خدامون رو پیدا کردیم.

سلام بر شما .

منظور شما سانسور یا پاک کردن مطالب منه ؟ مدیران اختیار دارند اگر بر خلاف قوانین است اقدام کنند. شما خودتون رو ناراحت نکنید این مطالب برای شما که خدای خود را پیدا کردی نیست . عبادت قبول

حقیقت با پاک کردن چیزی یا حذف کردن عوض نخواهد شد !

(۱۵/آبان/۹۴ ۱۸:۱۳)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]با سلام و درود
به تالار خوش اومدید

خیلی از بخش های کتاب مقدس تحریف شده ( قرآن هم این موضوع رو میگه)
مثلا توی قسمت پیدایش باب 3 خداوند داشته توی باغ راه میرفته و آواز میخونده بعد آدم و حوا خودشون رو از خدا مخفی کردن!!!!!!!!
خب تابلو هست که تحریف شده، خدایی که میشه ازش مخفی شد!!!!!!

سرباز منتظر

ازنظر ادبیات فارسی حتی یک شاگر د کلاس پنچم ابتدایی هم میداند که مراد از اینکه نوشته شده آدم و حوا آواز خدا را شنیدن یعنی صدای خدا را شنیدند. اگر در همین راستا تحقیق کنید البته در کتاب فارسی میتوانید جملات مشابحی پیدا کنید که آواز کسی را شنید یعنی چه.

تاسف انگیز اینه که بیشتر برداشتهای افرادی مثل شما بر پایه سوء تفاهماتی از این دست است که تنها کمی تفکر میخواهد نه اظهار فضل.
شاد باشی و انتظار کوتاه

(۱۵/آبان/۹۴ ۲۰:۳۲)chiaueam نوشته است: [ -> ]در مورد قرآن، چیزی که توسط کاتبان نوشته شده دقیقاً همان چیزی است که توسط پیامبر بیان شده است.

در مورد روایات، ما فقط روایاتی را قبول داریم که انتسابشان به پیشوایان اسلام اثبات شده باشد. بنده اطلاع ندارم که روایتی که نام نمرود در آن آمده یک حدیث صحیح است یا نه. اگر قصد بررسی این موضوع رو داشته باشید باید به متخصصش رجوع کنید.

در مورد پولس، ما پولس را یک مدعی دروغین می دونیم نه یک پیشوای واقعی. به همین خاطر مطالبی که منتسب به ایشان هست رو نمی پذیریم. (تفاوتش با روایات و احادیثی که از ائمه (علیه السلام) صادر شده این هست).

احسنت دوست گرامی
این چیزیه که هم من باید بهش عمل کنم و هم شما. چیزهایی هست که می دانیم، چیزهایی هست که فکر می کنیم می دانیم و چیزهایی هم هست که نمی دانیم.
اگر قصد شما دانستن هست، به افرادی مراجعه کنید که متخصصان علوم دینی اند. خوشبختانه سایتهای پاسخگویی رو داریم که شما می تونید سوالتون رو مطرح کنید و نظرات کارشناسان رو بپرسید. من سایت زیر رو پیشنهاد می کنم:
askquran.ir

متشکرم دوست گرامی . واقعیت این است که من مطالب این سایت رو بعضی از قسمتها رو که مطالعه کردم بخصوص قسمتی را که مربوط به یک نقد کارتون کودکان مسیحی است و پاسخ ها را که میخواندم دیدم دوستی مسیحیان را دعوت به پاسخگویی کرده البته نه در مورد موضوع آن کارتون بلکه مطالب نادرست و سوء تفاهماتی از همین دست که دوستان گرامی در پاسخ به مطالب من نوشته اند . تنها خواستم یاد آور بشوم که من بعنوان یک بچه هیئتی سابق و کسی که نسلها مسلمان بوده و از همین پاسخهای کلیشه ای هم استفاده میکرده . وقتی که سالها پیش به خدای کتاب مقدس ایمان آوردم. این مشگل پاسخهای کلیشه ای دوستان و مسلمانان گرامی بسیار آزار دهنده است و گویا فکر میکنند که جهان مسیحیت از عده ای انسان نافص المغز تشکیل شده که نه بلد هستن فکر کنند. نه میدانند خداوند کیست و نه میتوانند به ادعاهای سطحی اونها پاسخ بدهند. یا اینکه بلد نیستند بشمارند و خدای واحد رو سه خدا میدانند . یا اینکه انقدر بی شعور هستند نمیدانند که خداوند با زنی همبستر نشده که به عیسی مسیح میگویند پسر خدا. و جای تعجب در این است که این موضوع را میتوان در قرآن پیدا کرد ! از این رو میگویم که کتاب قرآن کار همان آفریننده جهان هستی نیست زیرا که شما حتی یکبار هم نام یهوه را در قرآن پیدا نخواهید کرد. آقا بنده بعنوان یک مسیحی اعلام میکنم که ما سه خدا را نمیپرستیم و خدای هستی بخش تنها یکی است و واحد است. و تثلیت به مفهوم سه خدا داشتن نیست. حتی انسان که به شباحت خداوند آفریده شده در وجودش تثلیث وجود دارد.

دوست گرامی خدای کتاب مقدس ایمانداران خودش رو برای یک زندگی شاد و در آرامش با دیگر انسانها فرا خواند . پس سکوت آنها در برابر زیاده خواهی مسلمانان دلیل ناتوانی پاسخ دادن به سوالات شما نیست. ولی میدانند که توضیح انسان برای قانع کردن افرادی که کلا جهان روحانی را هم مانند جهان مادی تصور میکنند مثل میخ فرو کردن در سنگ است. مگر اینکه خود خداوند محبت و فیضش شامل حال این افراد بشود که چشمان دلشان باز شود تا راه را از بیراهه بشناسند. تازه من هنوز چیزی ننوشتم تنها داستانهایی که در این دو کتاب وجود دارد را برای مقایسه برایتان اینجا قرار دادم که پاسخ شما را بدانم که میدانستم هم که چگونه برخورد خواهید کرد. اگر بخواهم را جع به مسائل بنیادین رد الله و پیامبر او و کتاب قرآن بطور ریشه ای برایتان تنها از همین دو کتاب نمونه عرض کنم ، نمیدانم برای آنها چه پاسخی خواهید داشت ؟ !
در مورد اثبات عدم تحريف قران مجيد بزرگترين دليل اجماع تمام مذاهب اسلامي بر يك قران واحد است .
نسخه هاي خطي قران مجيد هم شاهد ديگر است .
و البته اثبات يك ادعا به عهده ي مدعيست ، كسي كه ادعا ميكند قران مجيد تحريف شده بايد خودش بتواند اين تحريف فرضي را ثابت كند .

ضمنا دوستان توجه كنند كه كاربر داريوش نماينده ي مسيحيت هم نيست ، اصولا در فضاي مجازي هر شخصي فقط نماينده ي خودش است !
مسيح از نظر ما پيامبر بزرگيست كه امدن پيامبر خاتم را بشارت را داده ، مسيح و مادر پاكش جزو بهترين انسانها نه در عصر خود بلكه در طول كل تاريخ هستند ، به نظر من براي شروع يك بحث مفيد ،نسخه هاي مختلف انجيل و بخصوص انجيل برنابا را مورد برسي قرار دهيم .
سلام آقا داریوش
سوء تفاهمهایی هست که باید رفع بشه. ممکنه ما ایراداتی به اعتقادات شما وارد بدونیم که ناشی از عدم اطلاع کافی ما باشه. یا برعکس، شما ایراداتی از اعتقادات ما بگیرید که ما براش جواب دشته باشیم. در هر دو صورت خوبه که پاسخها بیان بشه.

دلیلی نداره که از این جوابها ناراحت بشیم. مثلاً شما می فرمایید چرا ما گفته های پیشوایان اسلام رو قبول داریم اما گفته های پولس رو قبول نداریم؟ خب دلیلش دیدگاهیه که ما در مورد پولس داریم. اگر شما می خواهید دیدگاه ما رو بدونید خب جواب ما اینه.

می فرمایید چرا داستانهای قرآن با تورات تفاوت داره. خب واضحه که ما هم در جواب سوال شما باید دیدگاهمون رو بگیم.
(۱۶/آبان/۹۴ ۱۱:۴۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]در مورد اثبات عدم تحريف قران مجيد بزرگترين دليل اجماع تمام مذاهب اسلامي بر يك قران واحد است .
نسخه هاي خطي قران مجيد هم شاهد ديگر است .
و البته اثبات يك ادعا به عهده ي مدعيست ، كسي كه ادعا ميكند قران مجيد تحريف شده بايد خودش بتواند اين تحريف فرضي را ثابت كند .

ضمنا دوستان توجه كنند كه كاربر داريوش نماينده ي مسيحيت هم نيست ، اصولا در فضاي مجازي هر شخصي فقط نماينده ي خودش است !
مسيح از نظر ما پيامبر بزرگيست كه امدن پيامبر خاتم را بشارت را داده ، مسيح و مادر پاكش جزو بهترين انسانها نه در عصر خود بلكه در طول كل تاريخ هستند ، به نظر من براي شروع يك بحث مفيد ،نسخه هاي مختلف انجيل و بخصوص انجيل برنابا را مورد برسي قرار دهيم .

بسم الله
سلام
البته اگر نسخه های خطی رو هم درنظر نگیریم در طول تاریخ از بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله در بررسی ان به این نتیجه می رسیم حفظ و مراجعه به قرآن امری عادی بوده و مساله و اختلافی در آن نبوده ولی خاورشناسان بدون توجه به این نکته آن را مساله کردند ومتاسفانه مارا در زمین خودشان بازی دادند مساله شناسی تکنیک مهمی برای مطالعه تاریخ است

اما این کاربر تازه وارد : یک زمانی آقای وحید 110 اینجا بودند و اجازه نمی دادند هر کسی وارد بشه تند تند با کاربریهای مختلف وسبک یکسانش و وقت بندگان خدا را تلف کند
تقاضا می کنم یک عزیزی با این فرد داخل قبرستان بحث کند ببینیم در تاریکی و سکوت قبرستان هم اینقدر بلد است بلبل زبانی کند؟ جالب است که در صفحات قبل سوالات دوستان را بی جواب گذاشته اما در ادامه همچنان حق به جانب بلبل زبانی می کند
اولا مثل اینکه درست نمیخونید آقای داریوش
اگه شما می فرمایید که آواز خواندن معنی و مفهوم داره پس راه رفتن خدا چه مفهومی داره ؟؟؟
کشتی گرفتن با خدا هم لابد تفسیر داره ؟؟؟
تورات تحریف شده
حالا شما هر جوری میخوای فکر کن مهم نیست
اینو هر کسی میدونه حتی یه بچه چهارم ابتدایی !!!!!!!!!
دوما آدم های مثل شما تو تالار زیاد داشتیم
میان ثبت نام میکنن بعدش سریع یه تاپیک بر اساس خیالات خودشون می زنن
بعد یه مدت هم که شکست میخورن بر می گردن همون جایی که بودن !!!

این نیز بگذرد ....

ببندید این تاپیک رو لطفا
بحث الکیه
نقل قول:کشتی گرفتن با خدا هم لابد تفسیر داره ؟؟؟
این یکی تفسیر داره. یهودیان معتقدند اونی که کشتی گرفته خدا نبوده، بلکه یک فرشته بوده.

اما به هر حال تورات ایرادات زیادی داره. یکیش همین شجره نامه ای است که در تورات آورده شده. به اعتقاد داشمندان انسانها دو میلیون ساله که روی زمین اند و چنین شجره نامه ای نمی تونه بیانگر دو میلیون سال زندگی بشر باشه.

یا مثلاً در سفر پیدایش، نحوه آفرینش جهان به شکلی توصیف شده که دانشمندانی مثل انیشتین اون رو یک داستان بچه گانه دانسته اند!

داستان آدم و حوا در تورات به این صورته:

نقل قول:گناه آدم و حوا

۱ و مار از همه حیوانات صحرا که خداوند خدا ساخته بود، هُشیارتر بود. و به زن گفت: «آیا خدا حقیقتاً گفته است که از همه درختان باغ نخورید؟»

۲ زن به مار گفت: «از میوه درختان باغ می‌خوریم،

۳ لکن از میوه درختی که در وسط باغ است، خدا گفت از آن مخورید و آن را لمس مکنید، مبادا بمیرید.»

۴ مار به زن گفت: «هر آینه نخواهید مرد،

۵ بلکه خدا میداند در روزی که از آن بخورید، چشمان شما باز شود و مانند خدا عارف نیک و بد خواهید بود.»

۶ و چون زن دید که آن درخت برای خوراک نیکوست و بنظر خوشنما و درختی دلپذیر و دانش‌افزا، پس از میوه‌اش گرفته، بخورد و به شوهر خود نیز داد و او خورد.

۷ آنگاه چشمان هر دوِ ایشان باز شد و فهمیدند که عریانند. پس برگهای انجیر به هم دوخته، سترها برای خویشتن ساختند.

۸ و آواز خداوند خدا را شنیدند که در هنگام وزیدن نسیم نهار در باغ می‌خرامید، و آدم و زنش خویشتن را از حضور خداوند خدا در میان درختان باغ پنهان کردند.

۹ و خداوند خدا آدم را ندا در داد و گفت: «کجا هستی؟»

۱۰ گفت: «چون آوازت را در باغ شنیدم، ترسان گشتم، زیرا که عریانم. پس خود را پنهان کردم.»

۱۱ گفت: «که تو را آگاهانید که عریانی؟ آیا از آن درختی که تو را قدغن کردم که از آن نخوری، خوردی؟»

۱۲ آدم گفت: «این زنی که قرین[۷] من ساختی، وی از میوه درخت به من داد که خوردم.»

۱۳ پس خداوند خدا به زن گفت: «این چه کار است که کردی؟» زن گفت: «مار مرا اغوا[۸] نمود که خوردم.»

۱۴ پس خداوند خدا به مار گفت: «چونکه این کار کردی، از جمیع بهایم و از همه حیوانات صحرا ملعونتر هستی! بر شکمت راه خواهی رفت و تمام ایام عمرت خاک خواهی خورد.

۱۵ و عداوت در میان تو و زن، و در میان ذُرّیت تو و ذریت وی میگذارم؛ او سر تو را خواهد کوبید و تو پاشنه وی را خواهی کوبید.»

۱۶ و به زن گفت: «اَلَم[۹] و حمل[۱۰] تو را بسیار افزون گردانم؛ با الم فرزندان خواهی زایید و اشتیاق تو به شوهرت خواهد بود و او بر تو حکمرانی خواهد کرد.»

۱۷ و به آدم گفت: «چونکه سخن زوجه‌ات را شنیدی و از آن درخت خوردی که امر فرموده، گفتم از آن نخوری، پس بسبب تو زمین ملعون شـد، و تمام ایام عمرت از آن با رنج خواهی خورد.

۱۸ خار و خس نیز برایت خواهد رویانید و سبزه‌های صحرا را خواهی خورد،

۱۹ و به عرق پیشانی‌ات نان خواهی خورد تا حینی که به خاک راجع گردی، که از آن گرفته شدی زیرا که تو خاک هستی و به خاک خواهی برگشت.»

۲۰ و آدم زن خود را حوا[۱۱] نام نهاد، زیرا که او مادر جمیع زندگان است.

۲۱ و خداوند خدا رختها برای آدم و زنش از پوست بساخت و ایشان را پوشانید.

۲۲ و خداوند خدا گفت: «همانا انسان مثل یکی از ما شده است، که عارف نیک و بد گردیده. اینک مبادا دست خود را دراز کند و از درخت حیات نیز گرفته بخورَد، و تا به ابد زنده ماند.»

۲۳ پس خداوند خدا، او را از باغ عدن بیرون کرد تا کار زمینی را که از آن گرفته شده بود، بکند.

۲۴ پس آدم را بیرون کرد و به طرف شرقی باغ عدن، کروبیان[۱۲] را مسکن داد و شمشیر آتشباری را که به هر سو گردش می‌کرد تا طریق درخت حیات را محافظت کند.
داستان از این قراره که آدم و حوا مثل حیوانات دیگه قدرت تشخیص خوبی و بدی رو نداشتند. خدا هم ترسونده بودشون رو گفته بود که از این دو درخت نخورید وگرنه میمیرید. این دو تا درخت یکی درخت آگاهی بوده و یکی درخت حیات. اولی رو که می خوردند توانایی تشخیص خوب و بد رو پیدا می کردند و دومی رو که می خوردندحیات جاودانه می یافتند. خلاصه مار میاد و قضیه رو بهشون میگه و اونها میوه درخت آگاهی رو می خورن و تازه می فهمن که لختن. پس میرن پشت درخت قایم میشن. خدا میاد میگه کجا رفتید شما؟ اونها میگن ما لختیم رومون نمیشه بیایم بیرون. خدا هم می فهمه که اونها از میوه آگاهی خوردن و از ترس اینکه میوه حیات رو هم بخورن و عمر جاودانه پیدا کنن و کلاً بشن مثل خدا، بیرونشون می کنه.

این بیشتر شبیه یه داستان بچه گانه نیست؟

به نظر شما چطور آدم و حوا تونستند خودشون رو از خدا مخفی کنند که خدا مجبور بشه سوال کنه "کجا هستید"؟

طبق این داستان، مارها بعد از اخراج آدم و حوا از بهشت شروع کردند به خزیدن روی زمین. پس فسیلهای 140 میلیون ساله مارها از کجا اومدن؟
(۱۵/آبان/۹۴ ۱۸:۲۴)داریوش نوشته است: [ -> ]هدف من هم هیمن است که روشن کنیم خدای واقعی کیست ؟ زیرا که جهان هستی تنها یک خداوند و آفریننده دارد که قطعا نمیتواند الله باشد! زیرا خدای کتاب مقدس خدایی است که با نقشه ای مشخص کارش را ادامه داده و وجود تک تک افرادی که نام آنها در کتاب مقدس ثبت شده است مهم و سرنوشت ساز است. البته برای اثباط اینکه الله نمیتواند خالق هستی باشد مدارک به اندازه کافی وجود دارد.
دوست گرامی همین تاریخ چند هزار ساله است که پایه و اساس کار خداوند رو تشکیل میدهد و تاریخ ایمان به خداوند را توضیح میدهد. اتفاقا در موشکافی همین موارد است که میتوان حقیقت را از باطل تشخیص داد. آیا میتوان ساختمان را بدون فنداسیون تعریف کرد ؟ اینکه چه کسی غرق شده بسیار مهم است زیرا کسی را که قرآن مدعی است که غرق شده پدر بزرگ نمرود است که باز به اشتباه در قرآن آمده که ابراهیم را به آتش انداخت در حالی که حتی اگر حام هم غرق نشده باشد بازهم بین نمرد و ابراهیم 4 نسل فاصله است. از طرفی دوستان دیگر خود هم نمدانند چه بگویند از صنعت ماله کشی استفاده میکنند !عنوان میکنند که کنعان فرزند چهارم نوح که ساخته و پرداخته ذهن گویندگان است در طوفان غرق شده بعد دوست دیگری میگوید که ما یک نمرود ابن کنعان هم داشته ایم! که فکر نمیکند که خودش قبلا گفته که کنعان بوده که غرق شده ! حال اگر بخواهیم قبول کنیم فرضیه ساختگی این دوستان را که فرزند چهارمی هم بوده به نام کنعان که غرق شده . پس قوم کنعانیان فرزندان چه کسی بودند ؟؟

دوست گرامی انگار فراموش کردید که جناب عبدالرحمن عنوان میکنید که کنعان غرق شده پس چگونه نامی مثل نمرود ابن کنعان بوجود آمده ؟ و سرزمین کنعان به چه منظور به این نام معروف است ؟ از نظر شما که کنعانی دیگر وجود نداشته ؟

دوست گرامی شما را دعوت میکنم که تمامی قسمتهای این لینک را نگاه کنید بعد خواهید دریافت که افسانه کتاب قرآن که همان موقع کتابت شده یعنی چه . تنها یا آور میشوم که قرآنهای فعلی که در دست مردم هست هنوز یک قرن از چاپ و نشر آن نگذشته . بقیه ماجرا را خودتان در این لیک دنبال کنید.

https://www.youtube.com/watch?v=b0DrSqS_Jfc

پژوهشی در قرآن

حالا این آیه از سوره کهف رو که گفتید یعنی خیلی معنی عمیقی داشت که ارتباط با بخث مطرح شده در این صفحه را دارد یا اینکه تنها خواستید چیزی بگویید؟ اینکه همه از یک کلیشه استفاده میکنید خوب جای تعجب ندارد . کتابی که حتی خودش قادر به اثبات خودش نیست تنها راهی در پیش رو دارد این است که گذشتگان رو نفی کند. حالا چه کسی یا منبعی خودش را تایید میکند مثل ماجرای روباه و دم اوست.

دوست ما عمار 94 نوشته :
قرآن كريم يك ويژگي منحصر به فرد دارد .
هيچ شكي نيست كه قران فعلي همان قران پيامبر است بدون تغيير و اين مورد توافق همه حتي غيرمسلمانان است .

شما اول برای همین گفته خودتان سند معتبر ارائه کنید البته نه مثل سایر دوستان متوسل به روایت و یا این کلمات : میگویند - آمده است - مفسران گفته اند - محققین میگویند . اینها سند نیست شما از خود قرآن بگویید همانگونه که من از خود کتاب مقدس میگویم . مهم نیست که شما میگویید کتاب مقدس تحریف شده . از نطر من که کتاب قرآن اصلا سراسر کپی از منابع گذشته است با اشتباهات تاریخی و جغرافیایی و اشتباه در اسامی و گذارشهای کذب

متشکرم حاج آقا کاملا قانع شدم . که نام سامری در قرآن در زمان موسی ذکر شده ولی شخصی به این نام 500 سال بعد زندگی میکرده و اصلا هم نیازی نیست بدانیم او که بوده. و اینکه برای پیدا کردن حقیقت تنها باید به کتاب شما مراجعه کرد چون تازه تره و میگوید که بیش از 8 هزار سال تاریخی که در کتاب مقدس ثبت شده سندیت ندارد. با توجه به اینکه تمام انبیایی که در قرآن نام میبرد همه مربوط به نسل اسحاق بوده اند و تنها کسی که ادعا میکند فرستاده خداست از نسل اسماعیل پیامبر شماست و بس.

با سلام
ابندا به این مطلب خدمت شما چند خطی پاسخ میدم به مطالب این قسمت سپس به مابقی مطالب شما
(۱۵/آبان/۹۴ ۱۸:۲۴)داریوش نوشته است: [ -> ]هدف من هم هیمن است که روشن کنیم خدای واقعی کیست ؟ زیرا که جهان هستی تنها یک خداوند و آفریننده دارد که قطعا نمیتواند الله باشد! زیرا خدای کتاب مقدس خدایی است که با نقشه ای مشخص کارش را ادامه داده و وجود تک تک افرادی که نام آنها در کتاب مقدس ثبت شده است مهم و سرنوشت ساز است. البته برای اثباط اینکه الله نمیتواند خالق هستی باشد مدارک به اندازه کافی وجود دارد.
ابتدا خدمت شما عرض کنم مطلب شما از بحث اشکالات قران و ... به بحث شناخت و معرفی خالق عوض شد. و میخوایید بگید که خالق ، ان خدایی هستشکه در کتاب مقدس دربارش توضیح داده شده.
الله رو شما با مدارکتون رد کنید ؛ البته مدارکی که جای خدشه نداشته باشه و بدون ایراد باشه. باید مدرک رو کنید نه اینکه هیچی نگی بعد بگی مدارکی هست ، بگو تا رد کنیم.

یک نکته خدمت شما و سایر کاربران ، اگر کتاب مقدس( عهد ثدیم و جدید ) رو صحیح و کتاب مقدس ( قران ) رو نا صحیح بدونیم این خدایی که در نگاه کتابمقدس عهد قدیم و جدید اینگونه معرفی شده ، ایا با عقل سلیم میتونه افریدگار و مالک همه مخلوقین باشه؟
وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُواْ بِمَا قَالُواْ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ ( مائده : 64)
ایا این اون خدایی هست که جهان رو اداره میکنه؟ خدایی با دستان بسته .

جناب اگه بحث این رو میخوایید مطرح کنید که خدا چیه و کیه و ... پیشتر به این مباحث رسیدگی شده ، شما باید بحثتون رو درست مطرح کنید نه اینکه از شاخه به شاخه دیگه برید.
(۱۵/آبان/۹۴ ۱۸:۲۴)داریوش نوشته است: [ -> ]دوست گرامی همین تاریخ چند هزار ساله است که پایه و اساس کار خداوند رو تشکیل میدهد و تاریخ ایمان به خداوند را توضیح میدهد. اتفاقا در موشکافی همین موارد است که میتوان حقیقت را از باطل تشخیص داد. آیا میتوان ساختمان را بدون فنداسیون تعریف کرد ؟ اینکه چه کسی غرق شده بسیار مهم است زیرا کسی را که قرآن مدعی است که غرق شده پدر بزرگ نمرود است که باز به اشتباه در قرآن آمده که ابراهیم را به آتش انداخت در حالی که حتی اگر حام هم غرق نشده باشد بازهم بین نمرد و ابراهیم 4 نسل فاصله است. از طرفی دوستان دیگر خود هم نمدانند چه بگویند از صنعت ماله کشی استفاده میکنند !عنوان میکنند که کنعان فرزند چهارم نوح که ساخته و پرداخته ذهن گویندگان است در طوفان غرق شده بعد دوست دیگری میگوید که ما یک نمرود ابن کنعان هم داشته ایم! که فکر نمیکند که خودش قبلا گفته که کنعان بوده که غرق شده ! حال اگر بخواهیم قبول کنیم فرضیه ساختگی این دوستان را که فرزند چهارمی هم بوده به نام کنعان که غرق شده . پس قوم کنعانیان فرزندان چه کسی بودند ؟؟
همونطور که در اشتباه پنجم خودتون دجار اشتباه و لغزش شدید در هین مسئله هم لغزیدید.
ایا هرکی قدیمیتر بود اون حقایق رو بیان میکنه ؟ ایا همیشه همینگونه بوده؟ اگر اینطور هست پس باید صحف حضرت ادم مراجعه کنیم چون اب البشر هست و از همه چیز زودتر از بقیه اگاه هست. حتی از حوا و فرزندانش.
یک نمونه از کتاب تورات برای شما نقل میکنم فقط میخوام پاسخ بدید :
البته اناجیل هم چنین اشتباهاتی بدون پاسخ وجود داره که اگه خواستید بگید تا براتون بگم.

نقل قول:
طوفان نوح، از واقعیت تا افسانه
طوفان نوح یکی از عقاید مشترک میان ادیان سه گانه ی ابراهیمی به شمار می رود .
با این حال تفاوت بسیار بزرگی در گزارش این طوفان میان کتاب مقدس و قرآن وجود دارد .
وجود همین تفاوتها سبب شده است که برخی دانشمندان مسیحی با رد گزارش کتاب مقدس، گزارش قرآنی را صحیح بخوانند :
دکتر موریس بوکای دانشمند مسیحی قرن بیستم، می نویسد :
« قرآن شرح جامع متفاوتی عرضه می دارد و از نظر تاریخی هیچ انتقادی را بر نمی انگیزد » [ مقایسه ای میان تورات ، انجیل ، قرآن و علم / دکتر موریس بوکای / ص 289 - 290]

• حال باید به این مسأله بپردازیم که تفاوت این دو گزارش در چیست .
گزارش کتاب مقدس از طوفان نوح
در کتاب مقدس، تاریخ طوفان نوح ذکر شده است. چنانچه از سفر پیدایش بر می آید نوح 1056 سال پس از آدم به دنیا آمده است[پیدایش ، باب 5] و طوفان نیز در سال 1656 یعنی زمانی که نوح ششصد سال داشته، به وقوع پیوسته است.[ پیدایش 7: 6]
همچنین طبق گزارش کتاب مقدس، طوفان نوح تمام کره ی زمین را در بر گرفت . تمام کره ی زمین به زیر آب رفت و تمام مردم جهان از بین رفتند.[. 23 و خدا محو کرد هر موجودی را که برروی زمین بود، از آدمیان و بهایم و حشرات وپرندگان آسمان، پس از زمین محو شدند. و نوح باآنچه همراه وی در کشتی بود فقط باقی ماند] پیدایش 7: 23
بنابر این و با توجه به توضیحات طوفان نوح در حدود 21 تا 25 قرن پیش از میلاد مسیح رخ داده است.
اما آیا این گزارش قابل قبول است ؟! Huh بی تردید، جواب منفی است .
همگان می دانند که در این برهه ی تاریخی، تمدنهای عظیمی همچون تمدن مصر و بابل و... وجود داشته است؛ تمدنهایی که فاقد گسیختگی هستند[مقایسه ای میان تورات ، انجیل ، قرآن و علم / دکتر موریس بوکای / ص 54]
و در نتیجه این گزارش کتاب مقدس که تمام مردم جهان در چهل و چند قرن پیش از بین رفته اند بی هیچ تردیدی اشتباه است .

[/b]نکته ی دیگر اینکه خداوند به نوح دستور می دهد: « و از جمیع حیوانات، از هر ذی جسدی، جفتی از همه به کشتی در خواهی آورد، تا با خویشتن زنده نگاه داری، نر و ماده باشند. از پرندگان به اجناس آنها و از بهایم به اجناس آنها و از همه ی حشرات زمین به اجناس آنها، دو دو از همه نزد تو آیند تا زنده نگاه داری ».( پیدایش 6: 19 – 20 )
[b]بدون شک نگاهداری این همه گونه های مختلف حیوانات در کشتی ای که طول آن فقط سیصد ذراع و عرض آن پنجاه ذراع بوده است و تأمین آذوقه ی آنها برای مدت یکسال
(پیدایش باب 7 ایه 11 ) و در سال ششصد از زندگانی نوح، در روزهفدهم از ماه دوم، در همان روز جمیع چشمه های لجه عظیم شکافته شد، و روزنهای آسمان گشوده.- ودر سفر پیدایش باب 8 ایات 13 و در سال ششصد و یکم در روز اول از ماه اول، آب از روی زمین خشک شد. پس نوح پوشش کشتی را برداشته، نگریست، و اینک روی زمین خشک بود. 14 و در روز بیست و هفتم از ماه دوم، زمین خشک شد. 15 آنگاه خدا نوح رامخاطب ساخته، گفت: 16 «از کشتی بیرون شو، توو زوجه ات و پسرانت و ازواج پسرانت با تو. 17 وهمه حیواناتی را که نزد خود داری، هرذی جسدی را از پرندگان و بهایم و کل حشرات خزنده بر زمین، با خود بیرون آور، تا بر زمین منتشر شده، در جهان بارور و کثیر شوند.» 18 پس نوح و پسران او و زنش و زنان پسرانش، با وی بیرون آمدند. 19 و همه حیوانات و همه حشرات و همه پرندگان، و هر‌چه بر زمین حرکت می‌کند، به اجناس آنها، از کشتی به در شدند. 20 و نوح مذبحی برای خداوند بنا کرد، و از هر بهیمه پاک واز هر پرنده پاک گرفته، قربانی های سوختنی برمذبح گذرانید ] غیر قابل پذیرش است.
[/u]این توجیه که شاید نوح فقط چند گونه از حیوانات را با خود برده است نیز علاوه بر آنکه با متن کتاب مقدس نمی سازد دچار مشکل دیگری است. بدون تردید گونه های تکامل یافته ی حیوانات، حاصل فرایند تکامل چند ده هزار ساله و یا چند صد هزار ساله است و هیچ دانشمندی نمی تواند بپذیرد که این گونه های مختلف حیوانی حاصل حیات چهار هزار ساله ی فقط چند حیوان بوده باشد.

گزارش قرآن از طوفان نوح
این بخش را از کلام یک دانشمند مسیحی نقل می کنم تا تفاوت بین دو گزارش را دریابیم؛ تفاوتی که بر هیچ حق جویی پوشیده نخواهد بود .
« قرآن، بلای طوفان را به منزله ی مجازات مختص به قوم نوح عرضه می دارد و این اولین تفاوت اساسی بین این دو قصه را تشکیل می دهد.
تفاوت اساسی دوم اینستکه قرآن به عکس عهدین، طوفان نوح را در زمان قرار نمی دهد و هیچ اشاره ای به مدت برای خود طوفان ندارد ».[ مقایسه ای میان تورات ، انجیل ، قرآن و علم / دکتر موریس بوکای / ص 289 - 290]
بنابر این مطابق قرآن، این طوفان در برهه ای نامعلوم از تاریخ ( و شاید صد هزار سال قبل یا کمتر و بیشتر ) برای یک قوم خاص اتفاق افتاده است .
و این مطلبی نیست که کوچکترین تفاوتی با یافته های علمی داشته باشد .
لطفا بگین این رو چطور میشه قبول کرد ؟ گرامی ، این از داستان طوفان نوح که احتمالا برنخورده بودید .
اگه اشتباهات دیگه ای هم خواستین بگین تا براتون بگم تا یک کودک کلاس یک براتون پاسخی کوبنده بده ، نمیدونم شما پیرو کدوم دین و یا مکتب هستین ، اما میدونم برای معرفی خدا اگه از تورات مدرک بیارید شرمده میشید.

خدایی که نمیدونه اول باید چی رو خلق کنم بعدش چی رو/ بگردین تو کتاب مقدس تا شرمنده نشین.
(۱۵/آبان/۹۴ ۱۸:۲۴)داریوش نوشته است: [ -> ]دوست گرامی انگار فراموش کردید که جناب عبدالرحمن عنوان میکنید که کنعان غرق شده پس چگونه نامی مثل نمرود ابن کنعان بوجود آمده ؟ و سرزمین کنعان به چه منظور به این نام معروف است ؟ از نظر شما که کنعانی دیگر وجود نداشته ؟

دوست گرامی شما را دعوت میکنم که تمامی قسمتهای این لینک را نگاه کنید بعد خواهید دریافت که افسانه کتاب قرآن که همان موقع کتابت شده یعنی چه . تنها یا آور میشوم که قرآنهای فعلی که در دست مردم هست هنوز یک قرن از چاپ و نشر آن نگذشته . بقیه ماجرا را خودتان در این لیک دنبال کنید.
بر فرض که قران دارای اشتباه باشه ( البته فرض محال که محال نیست ، برای دلخوشی شما چنین فرض میکنیم ، اگه یکم مطالعه داشته باشید متوه میشید که کتاب مقدس ( فعلا تورات رو مد نظر میگیرم ) مدون و یک جلدی نیست بلکه در سنه های مختلف باز بینی شده و دست کاری شده و همینطور به مرور نگارش ، یعنی بنویس و پاک کن بوده . درباره انجیل هم ان شالله در مقاله ای کامل خدمت دوستان عرض میکنم که تا قرنها اختلاف بوده بر اینکه متن واحد داشته باشن یا اینکه خیر .
پس این دو کتاب که مستند و سنگ محک شما قرار گرفته این ایراد ها رو دارن ، اگه موردی هست بگید تا براتون مستندات تاریخ کتاب مقدس رو براتون بیارم.
لطفا پیش از رسیدن به کلام هر یک از کاربران پاسخ بدید که چطور میشه طوفان نوح اونطوری که در کتاب مقدس اومده رو پاسخ داد. مراجعه بشه به بالاتر .
اگر هم میل به برسی کتابت و تاریخ قران داشتین بازهم در بحثی جدا به برسی خواهیم پرداخت . دقت کنید بحثی جدا نه در همین موضوع که شما شاخه به شاخه برید..
خدا برای همه یکسانه . چه سرخ پوست باشه چه سفید پوست چه زرد پوست چه سیاه پوست . هر کدوم اسمی براش می زارن یکی میگه الله یکی میگه گاد (انگلیسی) و اسم های دیگه . اگر مردمی در جایی از جهان بجای الله یا گاد اسم دیگری بکار ببرن خدا که عوض نمیشه . البته کافران جدا از این مسئله هستن
أَفَلاَ يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللّهِ لَوَجَدُواْ فِيهِ اخْتِلاَفًا كَثِيرًا
آيا درباره قرآن نمی‏انديشند؟!اگر از سوى غير خدا بود، اختلاف فراوانى در آن می‏يافتند.
نسا 82
(۱۵/آبان/۹۴ ۲۰:۱۶)داریوش نوشته است: [ -> ]متشکرم از صداقت کلامت دوست خوبم . همیشه ابتدای شناخت خداوند از اینجا آغاز میشود. که به او اعتراف کنیم که نمیدانیم و اوست که با قلب انسان صادق حرف خواهد زد.

دوستان خرده میگیرند که عهد جدید را پولس و دیگران نوشته اند و معتبر نیست ! اگر همین قانون رو در مورد روایت اجرا کنیم چرا باید روایات معتبر باشند ؟ مگر نه اینکه اونها و حتی خود قرآن هم بدست افراد دیگری نوشته شده ؟
چطور اینجا باید انسان قبول کند که این درست است و آن نادرست ؟!

درباره اینکه اناجیل مورد نظر پیرو نظریات و تفکرات پولس هست ، شما اگه ردی بر این نظر دارین بگین . پولس کسی بود که مسیح رو ندید بلکه در مکاشفه ای .... به مسیحیت رو میاره و میشه پای ثابت مسییحیت و حتی بدعتهایی زیاد میزاره و مطالبی که در جای خودش بحث میکنم.
شما در قرانی که در کتابخانه های معروف دنیا و در کتاب خانه بنده و در کتب خانه یک محقق اسلام شناس و .. میتونید متنی متناقض با هم رو پیدا کنید؟
نگارش قران ، ایا هرکسی هرچی بوده رو نشته یا اینکه یک کلام واحد رو توسط فرستاده افریدگار ( میخوای هرچی اسمش رو بزار ، الله ، خدا ، خالق ، god ، ... )
برای هر چیزی عقل سلیم معیاری داره برای یافتن صحتش ، روایت و قران هرکدوم قواعد خودش رو داره که میشه تشخیص داد درست هست یا غلط و یا .... .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع