بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ مَّا كَانَ حُجَّتَهُمْ إِلَّا أَن قَالُوا ائْتُوا بِآبَائِنَا إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
جاثیه 25
با سلام مجدد خدمت اقا داریوش و سایر همکاران
بنده قصد دفاع ندارم بلکه از تهمتهایی که زدید رو از چهره اعتقادات تمیز میکنم . تاالان کم نسبت نادرست ندادید به اسلام و اعتقادات موجود که یکایک غلط و برداشت هایی جاهلانه بوده.و یکا یک در حال رد شدن هستن.
خوبه که از اسلام به کتاب مقدس رسیدین ولی جالب تر این هست ، کتابی که پر از تهمت به انبیا و نسبت های شرم اور به انبیا زده رو کتابی صحیح میدونین و با اینکه میگید از روی تحقیق به این کتاب رو اوردین چطور میتونین این مطالب رو قبول و هضم کنین.تهمتهایی که به حضرات انبیایی ( واقعا از همه پوزش میخوام که این متون رو نقل میکنم )، همچون همبستر شدن لوط با دختران خود و دروغ گویی ابراهیم در باره همسر خودش که خواهر خودش معرفی میکنه ودروغگویی هایی که به یعقوب و الیشع درکتاب مقدس نسبت میدید و سلیمانی که جادوگر و پایمبری که خود ولد الزنا میباشد ( سلیمان ) و داوود متجاوز به ناموس و حتی نزدیکترین پیامبر که عیسی بن مریم باشه رو ملعون میدونن تو کتاب مقدس .
جناب داریوش شما خدایی که پیامبرانی این چنینی داشته باشه (العیاذ بالله فاسد و گنه کار)
و خود خدا پشیمان از خلقت مخلوقات خودش ایا این خدا جایی برای پذیرفتن داره؟
شرمنده ولی حداقلش طبق اعتقاد مسلمونها که خودتون هم مثل اینگه مدتی مطالعه در باره اینها داشتین میدونین که از تمام این تهمت ها بری میدونن و هیچ نسبت ناروا رو نه برای پیامبران و مرسلین خدا نمیدونیم بلکه بسی جای شرم هست که خدا رو دارای صفات مکتوب در کتاب مقدس ،خدایی که توسط افرادی که کتاب مقدس رو تحریف کردن تا به خواسته های خودشون برسن و توحیح کنند افعال خودشون .
بنده چندین بار بر روی یحث اینکه ایا میل دارید به صحت کتاب مقدس و تورات بپردازیم یا نه اشاره کردم ولی دیدم شما میل ندارید و بنده فرض رو بر این گذاشتم که با مطالب خودتون که احساس میکنین چون قدیمی تر هست متن کتاب مقدس پس صحت داره و این فرض فرض غلطی هست چون اگه اینطور بود بعد از نهایتش حضرت ادم نباید دیگه کتابی و شریعتی نازل میشد و حال اینکه شد ، مطالب رو رد کنم و متوحه بشید که تورات در دست شما توراتی تحریف شده هست. نمونه خواستید بگین .
بعدشم همکار گرامی اول صحت منابع و ادم برسی میکنه تا ببینه منبعی که داره استفاده میکنه هیچ چای شک .و شبه نداره بعد میاد ملاک قرار میده. یعنی اول باید اعتبار این دو کتاب رو برسی کنی بعد بیای بگی فلان اعتقاد اشتباه هست نه اینکه بدون برسی منابع به رد کتاب دیگه و ... بپردازی.
همین الانشم مایل باشی به برسی اشکالات کتاب مقدس بپردازیم من در خدمت شما هستم .
بله نه من و نه شما قرار نیست همدیگر رو قانع کنیم ولی زمانی که حجت بر طرف مقابل اشکار شد دیگه جایی برای ادامه بحث باقی نمیمونه اخوی.
(۱۹/آبان/۹۴ ۱۸:۴۴)داریوش نوشته است: [ -> ]عرض کردم که من نباید پاسخ بگیرم زیرا من از زمینه اسلام به کتاب مقدس ایمان آوردم و تمام نکات شما را میدانم. میدانم وقتی کسی به چیزی ایمان دارد تمام سعی خود را میکند که از ایمانش دفاع کند و اثباطش کند که حقیقت است. من هم در چنین موقعیتهایی بودم. ولی شما از ایمان به کتاب مقدس اطلاعات کافی ندارید زیرا برای شما هنوز آشکار نشده .و قرار نیست من شما را قانع کنم و نه شما مرا . مراد قضاوت خوانندگان است.
مادامی که شما شجره نامه ای که ادعای شما را ثابت کند ارائه ندهید همان شجره نامه ای که مسلمانان طراحی کرده اند کاملا معتبر است.
شما تنها دلیلی که دارید برای اینکه کنعان پسر چهارم بود باب 9 آیه 18 پیدایش است .
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و
حام پدر کنعان است.
یا در کتاب تفسیری من حام پدر کنعانیان است. شما به این نکته توجه نمیکند که آیه نمیگوید کنعان پسر نوح است ! که شما کنعان را فرزند چهارم اعلام میکنید که غرق شده. که از این نظر فرضیه ساختکی شما با استناد به دو کتاب تفسیری که نام بردید کاملا اشتباه است. حالا اگر مشکوک هستید که چرا بلافاصله بعد از نام بردن نام سه پسر نوح اشاره به این میکند که حام پدر کنعان است ؟! خوب جمله تنها خبری است بس . امیدارم متوجه اشتباهتان شده باشید کنعان نوه نوح است نه پسرش آیه ای هم که هر دوی ما به آن اشاره کردیم همین را میگوید.
در ضمن در کار تحقیق صحیصح کسی از قبل فرض را بر این نمیگذارد که کتاب مقدس تحریف شده . به این ترتیب تحقیق شما از قبل تنیجه اش معلوم است یا برای خوانندگان مسیر مشخص میکنید که از قبل با این زمینه به اسناد کتاب مقدس نگاه کنند. ولی من نظرم را در انتهای بحث خودم با سایت شما با توجه به مدارکی که برایتان میاورم اعلام خواهم کرد. البته فکر میکنم سایت شما دولتی باید باشد زیرا آخر آدرسش ir دارد خوب از این نظر هم درک میکنم که معذوریتهایی هم دارید.
درباره شجره نامه خدمت شما بگم ، همونطور که عبدالرحمن در صفحات ابتدایی گفتن ما که بهش استناد نکردیم تا بگیم حیف الان رد شد چی بکنیم.

اگه دقت کنن تو شجره نامه هایی هم که در منابع و رفرنس هایی که درباره کتاب مقدس هستند چنین شچراه نامه هایی هست پس من هم باید بگم چرا فلان شخص در فلان شجره نامه که خواهر فلانی هست چرا با فلانی ازدواح کرد و شما پاسخی نداری .
پس اگه میخوای شجره نامه رو ادامه بدی باید شجره نامه تمام انبیایی که در طول تاریخ تازمان مسیح بودن رو بصورت کامل نه اینکه چند نفری این وسط حذف شده باشن نشون بدی . میتونی چنین کاری انجام بدی؟

بعدشم حناب من یه حرفی بر فرض مثال بزنم و هیج اعتباری هم نداشته باشه وقتی رد شد دیگه نباید بگم که چون حرف دیگه ای نیست پس دوباره اون رو قبول کنیم چون جای این حرف خالیه.
(۱۹/آبان/۹۴ ۱۸:۴۴)داریوش نوشته است: [ -> ]شما تنها دلیلی که دارید برای اینکه کنعان پسر چهارم بود باب 9 آیه 18 پیدایش است .
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و
حام پدر کنعان است.
یا در کتاب تفسیری من حام پدر کنعانیان است. شما به این نکته توجه نمیکند که آیه نمیگوید کنعان پسر نوح است ! که شما کنعان را فرزند چهارم اعلام میکنید که غرق شده. که از این نظر فرضیه ساختکی شما با استناد به دو کتاب تفسیری که نام بردید کاملا اشتباه است. حالا اگر مشکوک هستید که چرا بلافاصله بعد از نام بردن نام سه پسر نوح اشاره به این میکند که حام پدر کنعان است ؟! خوب جمله تنها خبری است بس . امیدارم متوجه اشتباهتان شده باشید کنعان نوه نوح است نه پسرش آیه ای هم که هر دوی ما به آن اشاره کردیم همین را میگوید.
در ضمن در کار تحقیق صحیصح کسی از قبل فرض را بر این نمیگذارد که کتاب مقدس تحریف شده . به این ترتیب تحقیق شما از قبل تنیجه اش معلوم است یا برای خوانندگان مسیر مشخص میکنید که از قبل با این زمینه به اسناد کتاب مقدس نگاه کنند. ولی من نظرم را در انتهای بحث خودم با سایت شما با توجه به مدارکی که برایتان میاورم اعلام خواهم کرد. البته فکر میکنم سایت شما دولتی باید باشد زیرا آخر آدرسش ir دارد خوب از این نظر هم درک میکنم که معذوریتهایی هم دارید.
اخوی من دقیقا درباره کنعان چی گفتم؟
پست های 74 - 76 و 78 درباره کنعان نقل کردم که خلاصه این مطالب رو دوباره براتون میگم .
فقط از دوستان پوزش میخوام که دارم مطالب رو تکرار میکنم میدونم حوصله شما سر میره اما چاره ای نیست
برای اخرین بار این موضوع رو برای شما جناب داریوش تکرار میکنم
شما مدعی بودیذ که طبق اعتقادات اسلامی پسر غرق شده حام هست و بنده از منابع اسلامی براتون مستند کردم که برداشتی نادرست داشتید.
حدیثی نقل کردم از معصوم که درباره طوفان نوح بیان شد که : قسمت مورد نظر حدیث رو میزارم تا نگید ایه قران هست و انسانهایی ساده لوح گول نخورن تا داستان نشه و
اینکه بحار الانوار علامه مجلسی کتاب تفسیر نیست بلکه کتاب حذیثی هستش لطفا دقت کنید .
بحار الأنوار علامه مجلسی (ط - بيروت)، در جلد 11، صفحه : 305 حدیثی نقل میکنن که :
حَتَّى إِذا جاءَ أَمْرُنا أي فذلك حاله و حالهم حتى إذا جاء قضاؤنا بنزول العذاب وَ فارَ التَّنُّورُ بالماء أي ارتفع الماء بشدة اندفاع قُلْنَا احْمِلْ فِيها مِنْ كُلٍّ زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ أي من كل جنس من الحيوان زوجين أي ذكر و أنثى وَ أَهْلَكَ أي و احمل أهلك و ولدك إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ أي من سبق الوعد بإهلاكه و الإخبار بأنه
لا يؤمن و هي امرأته الخائنة و اسمها واغلة و ابنه كنعان وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و
كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث و ثلاث كنائن له «الكنائن جمع الكن بالفتح و هي امرأة الابن؛ منه رحمه اللّه.»
اشتباه شما محقق گرامی این هست که این رو متوجه یا نمیشید یا متن براتون پیچیده شده که
یک نوه و یک پسر با نام کنعان موحود هست و ما فرزند مغروق رو در احادیث و روایات و تفاسیر کنعان پسر نوح میدونیم نه فرزند حام که خود حام هم پسر نوح هست .
ببین این شکل رو :
نوح =
حام - سام - یاقث -
کنعان ( این غرق شده )
!
کنعان ( این غرق نشده )
درک این توضیح خیلی سخته؟

اگه بگید غیر ممکنه من براتون میگم که پسر دوستم ، با اسم عموش یکی هست ، حالا اگه جایی بکن فلانی میگن کدوم؟ میگیم پسر فلانی تا با اسم عموش اشتباه نشه . جناب دقت کن اینارو/
چون تو تورات کم و زیاد شده شما متوجه نمیشی .
- این حدیث نشون میده که چی؟ حرف شما غلط بوده .
حام و سام و یافث در کشتی با پدر و دیگران همراه بودند .
بنده اینجا استناد کردم به کنعان پسر نه اینکه نوه رو بگم پسر.
درباره کتاب تفسیر شما هم خدمت شما عرض کنم بنده برای اینکه شما بهانه نیارین همین قسمت (پیدایش باب 9 ایه 18 رو ) از زبانهای متون معتبر دیگر براتون نقل کردم که بدونید منظور کنعانیان نبوده و بلکه کنعان هست .
متنش رو هم میتونین تو ارسال 78 مشاهده کنین
نقل قول:ترجمه قدیم کتاب مقدس سفر پیدایش 9:18 ( ترحمه تفسیریشم نگاه کردم دیدیم همین هست )
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است.
متن کینگ جیمز
18 And the sons of Noah, that went forth of the ark, were Shem, and Ham, and Japheth: and Ham is the father of Canaan
متن عربی
وَكَانَ بَنُو نُوحٍ الَّذِينَ خَرَجُوا مِنَ الْفُلْكِ سَامًا وَحَامًا وَيَافَثَ. وَحَامٌ هُوَ أَبُو كَنْعَانَ
این هم متن یونانی این فراز
18 Ησαν δε οι υιοι του Νωε, οι εξελθοντες εκ της κιβωτου, Σημ και Χαμ και Ιαφεθ. Ο δε Χαμ ητο πατηρ του Χανααν.
(۱۹/آبان/۹۴ ۱۸:۴۴)داریوش نوشته است: [ -> ]دیگه خودتون میدونین با کتاب خودتون .
حالا اگر مشکوک هستید که چرا بلافاصله بعد از نام بردن نام سه پسر نوح اشاره به این میکند که حام پدر کنعان است ؟! خوب جمله تنها خبری است بس . امیدارم متوجه اشتباهتان شده باشید کنعان نوه نوح است نه پسرش آیه ای هم که هر دوی ما به آن اشاره کردیم همین را میگوید.
اخوی بنده از اول دارم میگم همین رو شما بعد از چندین پست متوجه شدی ؟من که تفکیک کردم اینها رو و گفتم تو روایات داریم چی؟
و همینطور تو کتاب تفسیر صافی هم اگه نگاه کنیم تو جلد 2، صفحه 448 ذیل تفسیر سوره هود ایه42
و في الإحتجاج
عن الصادق عليه السلام عن النّبيّ صلىَّ اللَّه عليه و آله و سلم إن نوحاً لمّا ركب السفينة و خاف الغرق قال اللهم إنّي أسألك بمحمّد و آل محمد لمّا انجيتني من الغرق فنّجاه اللَّه عزّ و جلّ
وَ نادى نُوحٌ ابْنَهُ كنعان.
نوح پسر خودش رو خواند ( دعوت کرد ) ایا من گفتم نوه خود رو دعوت کرد؟ یکم رو متنها تامل کن شما .
و دیگه گفتم چی؟
بحار الأنوار علامه مجلسی (ط - بيروت)، در جلد 11، صفحه : 305 حدیثی نقل میکنن که :
حَتَّى إِذا جاءَ أَمْرُنا أي فذلك حاله و حالهم حتى إذا جاء قضاؤنا بنزول العذاب وَ فارَ التَّنُّورُ بالماء أي ارتفع الماء بشدة اندفاع قُلْنَا احْمِلْ فِيها مِنْ كُلٍّ زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ أي من كل جنس من الحيوان زوجين أي ذكر و أنثى وَ أَهْلَكَ أي و احمل أهلك و ولدك إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ أي من سبق الوعد بإهلاكه و الإخبار بأنه
لا يؤمن و هي امرأته الخائنة و اسمها واغلة و ابنه كنعان وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و
كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث و ثلاث كنائن له «الكنائن جمع الكن بالفتح و هي امرأة الابن؛ منه رحمه اللّه.»
از پسران ، حام و سام و یافث همراه همسرانشون تو کشتی بودن . ایا کلام من ثقیل هست؟ اگه هست بگین تا یکم روانش کنم .
درباره اینکه عبارت خبری هست خبری بودن چند بار؟ در دو ایه با فاصله کمتر از 4تا؟
تو 9:18 و هم تو 9:22 این عبارت که کنعان پسر حام هست تکرار و خبر میده؟ خبر از چی؟ اینکه ای اهل عالم بدونین کنعان پسر حامه؟ خو چه ربطی به دیگران داره ؟ اصلا مگه حام پسر دیگه نداره؟ چرا کنعان ( بقول شما عبارت خبری میشه ؟ و در دوجایی که میگه جام پدر کنعان؟) یکی از تحریفات اینجاس . یک نمونه از یک نویسنده لبنانی به نام جرجی کنعان نقل میکنم براتون ، میتونه سر رشته یسری مباحث باشه برای اهل تحقیق که تو شاخه های دشمن شناسی کار میکنن.
این نویسنده میگه تو صفحه 43 کتاب خودش با نام نژاد گاریی یهودیت :
" و پدر اول نوح گوینده به نام یهو آمد ، تا برکت ها و لعنتها را میان پسرانش بعد از شب مسی و برهنگی توزیع کند ، یکی را به سروری بزرگ میکند و دیگری را به بندگی کرمی کند و گویی احساس انسانی در سینه انسان اول پس از طوفان فروکش کرد و لعنت نخستین باعث دشمنی و کینه نژادی شد.
پس در خانواده نخست بشر بعد از طوفان نوح چنان که نویسنده عبری نژادگرا برای او خواسته به لعنت یکی از پسرانش و خجستگی دیگری اغاز میکند .
و پسرانش را میان ملعونی که برای برادرش بنده باقی می ماند و مبارکی که مستولی برای برادرشبرادرش می ماند گرد آوری میکند . و نوح نژاد گرا به نام یهو پدر کنعانیان را لعنت میکند و پدر یهود را مبارک می دارد. "
بعدشم اگه کنعان رو شما نوه میگیری بفرما که اینجا چرا حام خطا کار باید پسرش کنعان بنده برادران خودش باشه؟
24 و نوح از مستی خود به هوش آمده، دریافت که پسرکهترش با وی چه کرده بود. 25 پس گفت: «کنعان ملعون باد! برادران خود را بنده بندگان باشد ( پیدایش - 9 :24-25 )
اخوی داستان رو دقت کنی متوحه میشی چی به چیه . پس نگو جمله خبری هست.
مطالب دیگه ای هم هست که فعلا نمیگم چون ظرفیت مطالب میره بالا و برای خواننده سنگین میشه. در مجال بعدی حتما میگم.
امیدوارم این موضوع حل شده باشه. اگه بازم نقطه مبهمی هست بگو فقط از مطالب بالا که تکرار کردم نباشه .