بسم الله الرحمن الرحیم
فويل للذين يكتبون الكتاب بأيديهم ثم يقولون هذا من عند الله ليشتروا به ثمنا قليلا فويل لهم مما كتبت أيديهم وويل لهم مما يكسبون
بقره 79
پس واى بر آنها که نوشتهاى با دست خود مىنويسند، سپس مىگويند: «اين، از طرف خداست.» تا آن را به بهاى کمى بفروشند. پس واى بر آنها از آنچه با دست خود نوشتند؛ و واى بر آنان از آنچه از اين راه به دست مىآورند!
ارمیای نبی در این زمینه میگوید: چگونه ميگوييد كه ما حكيم هستيم و شريعت خداوند با ماست . به تحقيق قلم كاذب كاتبان به دروغ عمل مينمايد . ( ارميا8 :8)
ایا بازهم این کتاب اعتبار تام دارد؟
خیلی جالبه تو سه نسخه از کتاب مقدس ( ترجمه موجود ) این عبارت 3شکل بیان شده
چگونه میگویید که دانا هستید و قوانین مرا میدانید، در حالیکه معلمان شما آنها را تغییر دادهاند تا معنی دیگری بدهند( ترجمه تفسیری 1995)
چگونه میتوانید خود را دانا بدانید و بگویید قوانین مرا میدانید؟ ببینید، قوانین من به وسیلهٔ کاتبان نادرست عوض شده است(Today's Persian Version )که اکثرا بخاطر تغییر در متون از این استافاده میکنن.
ترجمه قدیم هم همونی هست که اول اوردم .
8 كَيْفَ تَقُولُونَ: نَحْنُ حُكَمَاءُ وَشَرِيعَةُ الرَّبِّ مَعَنَا؟ حَقًّا إِنَّهُ إِلَى الْكَذِبِ حَوَّلَهَا قَلَمُ الْكَتَبَةِ الْكَاذِبُ
انجیل یوحنا باب 14 آیات 15
15اگر مرا دوست داريد، احكام مرا نگاه داريد.
احکامی که مسیح اورده چون احکام یهود دستخوش تحریف قرار گرفت ؛ خودت میگی و بعد منکرش میشی. جالبه چون راهی جز انکار گفته های خودت نداری.
هرکدوم رو دوست داشتین در نظر بگیرین ، ولی بدونین که اگه این کتاب راست میگه باید این عبارت رو هم بپذیرین که کتاب تا پیش از این همه جعلیات و دستبردهایی هست که توسط کاتبان و کاهنان و ... صورت گرفته ( حالا بخث حوادث های اسارت و اشنایی و خوش اومدنشون از اداب و رسوم اقوام دیگه و ... رو برفرض ندید بگیریم )
بندی از کتاب مقدس برای شکا که اینقد میگی کتابم درسته
- و اسرائيل مدت مديدي بي خدا و بي كاهن معلم و بي شريعت بودند . دوم تواريخ 15 :3
و اینکه اینها رو تکرار میکنم تا اینقد بخونی تا بدونی چی به چی هست.
•شکل گیری کتابهای عهد عتیق در پذیرش رسمی آنها به عنوان کتاب مقدس تاریخی طولانی دارد.
•نگارش عهد عتیق حدود 1100ق.م پس از ورود بنی اسرائیل به فلسطین شروع شد و سرود موسی و مریم (خروج15) نگارش یافت اما تورات شاید تا سال 400ق.م همان گونه که کاهنان اورشلیم آن را تکمیل و ویرایش کردند به شکل کنونی درآمد.
•کار و ویرایش برخی از کتابها مانند اشعیا 24-27 و حزقیال 38 و نیز دانیال در سال 160ق.م به انجام رسید. و بخش مکتوبات اساساً حدود سال 100ق.م گردآمد اما وضعیت برخی از کتابها مثل استر و غزل غزلها بعداً مورد مناقشه قرار گرفت.
(۲۲/آبان/۹۴ ۴:۴۵)داریوش نوشته است: [ -> ]دوست گرامی میدانم بسیار ناراحت هستی از اینکه کسی هم پیدا شد تا بگوید کپی و پیست کردن مطالب تایپ شده عیب نیست بخاطر صرفه جویی در وقت است . اما اینکه کتابی به نام کتاب الهی مطالب تاریخی و الهیاتی را بطور ناشیانه کپی و پیست کند در کتابی دیگر این مایه سرافکندگی است. هر چه که بین خدای کتاب مقدس و قوم او در گذشته بوده از نظر خداوند پنهان نیست و اوست که این قوم را برگزیده و خود میداند که چرا برگزیده و چگونه باید با آنها رفتار نماید شما خودتان را ناراحت نکنید . این درست مثل مسعله درون یک خانواده است که به همسایگان ارتباطی ندارد . اما جمع بندی دو سوال اول و دوم که به هم مربوط بودند از این قرار شد که با وجود آیات متعدد در کتاب مقدس مبنی بر اینکه خانواده نوح هشت نفر بیشتر نبودند که سوار بر کشتی شدند شما هر کجا که کم آوردی یا یک فرزند دیگر برای نوح بدنیا آوردی به نام کنعان و بعد غرقش کردی بعد هم یک بدل دیگر برای نمرود ساختی که با ابراهیم بجنگ بپردازد. یا اینکه یک فامیل تازه با نام کنعان هم پیدا کردی که با نمرود پدرو پسر باشند. من خدمتت شما گفتم که کتابهای جانبی مورد استناد نیستند چه کتب یهود چه حدیث و روایات شما زیرا این کتابها برای ماله کشی اشتباهات توسط روحانیون هر دو مذهب ساخته شده . حالا باز شما کم که آوردی یا به این مراجعه میکنی یا به آن . اشاره من به کتاب یهود به این خاطر بود که نویسندگان قرآن از آن کپی کردن و به نام خودشان ثبت کردن.
[b] درست نکاه کن فرزند چهارمی در کار نیست.
پیدایش باب 5
[sup]32[/sup]بعد از آنکه نوح پانصد ساله شد، صاحب سه پسر گرديد، به نامهاي سام ، حام و يافث .
اینجا را هم خوب نگاه کن نوح تنها یک همسر و سه پسر داشت.
پیدایش باب 7
[sup]6[/sup]وقتي توفان آمد، نوح ششصد ساله بود. [sup]7[/sup]او با زنش و پسرهايش و عروس هايش به داخل كشتي رفتند تا از توفان رهايي يابند.
(چند هزار سال بعد در عهد جدید هم این را میخوانیم یعنی حدود 600 سال قبل از ظهور تفکر اسلامی
اول پطرس باب 3 آیه 20 [sup]20[/sup]اينها همان كساني بودند كه در آن وقت كه نوح به ساختن كشتي مشغول بود و خدا با صبر و حوصله انتظار مي کشيد، اطاعت نكردند. عدّه اي كم، يعني هشت نفر از آب گذشته، جان سالم بدر بردند.
اینها را برای یاد آوری نوشتم
برویم سراغ سوال سوم یا کپی ناشیانه ای که نویسندگان قرآن انجام دادند و آن اینکه ماجرای ازدواج یعقوب فرزند اسحاق راعینا برای موسی نوشتند. در حالی که بین موسی و یعقوب 500 تا 600 سال فاصله وجود دارد.
سوال در ابتدای بحث موجود است.
سوال کوتاه است امیدارم پاسخش هم مفید و مختصر باشد. مگر اینکه بخواهید بگویید که موسی دوبار ازدواج کرده اول با یک خانواده که 2 دختر داشت و بعد با یک خانواده که 7 دختر داشت و ماجرای ازدواجشان هم مثل هم است یکی در کتاب مقدس آمده و دیگری در قرآن ؟ !!.و یعقوب هم از موسی یاد گرفته بود زیرا یعقوب بعد از موسی زندگی میکرده و کتاب مقدس تحریف شده که نوشته قبل از موسی زندگی کرده.
ازنظر شما هم که اسامی افراد مهم نیستند که در قرآن نیست مانند زن موسی ؟ این قسمت را نویسندگان قرآن باز گذاشتن تا افرادی مثل شما هر نامی دلشان خواست اضافه یا کم کنند. یا اینکه اسامی معمولا در رویات میاید یا در حدیث !!
شما بگو که کتابت کپی پیشت اقوام گذشته نیست بعد. چون اولین کتاب نبوده و نخواخواهد بود ، پس شما هم کتابت از اقوام دیگه و از مکاتبی انحرافی و مذاهیب چند خدایی سرچشمه گرفته.
این سرافکندگی برای شماست که کتابت ، گویندش همش درحال تغییر هست نه من که گوینده کلی همطالب هویتش معلوم و مشخص .

ما ناراحت نیسیم اخوی ، بلکه فقط میپرسیم که خدا چرا اینقد حواس پرته و با یکی عهد میبنده و بعد عهد شکنی میکنه،خدای عهد شکن نتیجش میشه قوم برگزیده عهد شکن

دقیقا ربطی به همسایه ها نداره و تا زمانی که تو کار همسایه هاتون دخالت نکنین و تهمت نزنین همسایه هاتون اصلا کاری به کارتون ندارن ، شما هم مثل مادرتون ساره سر ناسازگاری رو با پسران هاجر شروع میکنین و تو کار همسایه هاتون دخالت مکینن و فکر میکنین همسایه ( قوم )برگزیده هستین
(۲۲/آبان/۹۴ ۴:۴۵)داریوش نوشته است: [ -> ] اما جمع بندی دو سوال اول و دوم که به هم مربوط بودند از این قرار شد که با وجود آیات متعدد در کتاب مقدس مبنی بر اینکه خانواده نوح هشت نفر بیشتر نبودند که سوار بر کشتی شدند شما هر کجا که کم آوردی یا یک فرزند دیگر برای نوح بدنیا آوردی به نام کنعان و بعد غرقش کردی بعد هم یک بدل دیگر برای نمرود ساختی که با ابراهیم بجنگ بپردازد. یا اینکه یک فامیل تازه با نام کنعان هم پیدا کردی که با نمرود پدرو پسر باشند. من خدمتت شما گفتم که کتابهای جانبی مورد استناد نیستند چه کتب یهود چه حدیث و روایات شما زیرا این کتابها برای ماله کشی اشتباهات توسط روحانیون هر دو مذهب ساخته شده . حالا باز شما کم که آوردی یا به این مراجعه میکنی یا به آن . اشاره من به کتاب یهود به این خاطر بود که نویسندگان قرآن از آن کپی کردن و به نام خودشان ثبت کردن.
[b] درست نکاه کن فرزند چهارمی در کار نیست.
پیدایش باب 5
[sup]32[/sup]بعد از آنکه نوح پانصد ساله شد، صاحب سه پسر گرديد، به نامهاي سام ، حام و يافث .
اینجا را هم خوب نگاه کن نوح تنها یک همسر و سه پسر داشت.
پیدایش باب 7
[sup]6[/sup]وقتي توفان آمد، نوح ششصد ساله بود. [sup]7[/sup]او با زنش و پسرهايش و عروس هايش به داخل كشتي رفتند تا از توفان رهايي يابند.
(چند هزار سال بعد در عهد جدید هم این را میخوانیم یعنی حدود 600 سال قبل از ظهور تفکر اسلامی
اول پطرس باب 3 آیه 20 [sup]20[/sup]اينها همان كساني بودند كه در آن وقت كه نوح به ساختن كشتي مشغول بود و خدا با صبر و حوصله انتظار مي کشيد، اطاعت نكردند. عدّه اي كم، يعني هشت نفر از آب گذشته، جان سالم بدر بردند.
اخوی داریوش خو الان این افراد تو اول پطرس نام برده شده؟پس کتاب عهد جدید هم دروغ میگه جون اسم نبرده

اه تناقض پشت تناقش همه رو هم خودت رو میکنی .
یعنی دوباره باید برات از نوح بگم؟باشه میگم ، تا هر زمان که بخوای برات میگم تا قشنگ متوجه بشی ، کار معلم همینه که به شاگردش توضیح بده و دانش اموز برای فهم صحیح هم بپرسه .
من برای توضیح دادن خسته نمیشم ، شما خسته نشی.
از منابع خودم میگم تا بفهمی که نوح هدایت کرد و چند نفر هم باهاش بودن .
80 نفر همراه در کشتی با نوح بودن ، اخوی اگه فقط 3تا بجه و زن و همسرانشون باشه ، چطور میشه اینا اینقد سریع تکثیر نسل کنن؟ درحالی که تو همین قسمتخودت کتابت میگه وقتی کشتی نشست این 3 پسر خارج شدن و درجا حرف از پسران پسران میاره ، و ... ، یعنی از پسران نوح 3تا پسر ایمان به نوح داشتن که هلاک نشدن. اگه ایمان نمیداشتن تو خشکی میموندن و غرق میشدن.
فرزند چهام رو شما همونطور که خیلی چیزا رو حذف شده داری این رو هم نداری پس سعی نکن نفی کنی ، بلکه باید بگی چون نیومد شاید نباشه ، مثل خیلی از موارد که نیومده ولی بوده.
مثلا یک قسمت دیگه رو برات میگم ، میگی نوح با پسراش تو کشتی بوده و فقط همین 3 پسر و همسرانشون =6 و نوح و مادرشون = 6
این حساب درست ، ایا این اولاد و اولاد و ... کی دنیا اومدن؟ همزمان؟همین که کشتی نشست بر فرض بگیریم از رداش نخست زاده ها دنیا اومدن ، 3 پسر برای سه پر نوح . ایا تاریخ این رو قبول میکنه؟یکم سنها شون رو دقت کن/
تو همینجا میگه چی؟ سنت اینها رو حساب کن ببین چطور اینا رو لیست میکنه ، چرا بقیه رو نمیگه؟ مگه بقیه بنده اون نبودن؟ اصلا چرا نمرود جبار اینقدر مهم میشه؟ و اینکه نمرود شما چند سال با نوح فاصله داره؟چطور میشه این شخص که شما میگی خدا دوست بوده ، بلا سر قومش نازل میشه؟ وچرا متفرق میشن؟ خدا مگه اینها رو نمیتونست ببینه که با هم خوبن؟عحب خدای تفرقه افکنی.

پیدایش 11 ایه 10 به بعد
10
این است پیدایش سام. چون سام صد ساله بود، ارفکشاد را دو سال بعد از طوفان آورد . 11 و
سام بعد از آوردن ارفکشاد،
پانصد سال زندگانی کرد و پسران و دختران آورد. 12 و ارفکشاد سی وپنج سال بزیست و شالح را آورد. 13 و ارفکشادبعد از آوردن شالح، چهار صد و سه سال زندگانی کرد و پسران و دختران آورد.
14 و شالح سی سال بزیست، و عابر را آورد. 15 و شالح بعد از آوردن عابر، چهارصد و سه سال زندگانی کرد و پسران ودختران آورد. 16
و عابر سی و چهار سال بزیست و فالج را آورد. 17 و عابر بعد از آوردن فالج، چهار صد و سی سال زندگانی کرد و پسران ودختران آورد. 18
و فالج سی سال بزیست، و رعورا آورد. 19 و فالج بعد از آوردن رعو، دویست ونه سال زندگانی کرد و پسران و دختران آورد. 20 ورعو سی و دو سال بزیست، و سروج را آورد. 21 ورعو بعد از آوردن سروج، دویست و هفت سال زندگانی کرد و پسران و دختران آورد. 22 وسروج سی سال بزیست، و ناحور را آورد. 23 وسروج بعد از آوردن ناحور، دویست سال بزیست و پسران و دختران آورد. 24 و ناحور بیست و نه سال بزیست، و تارح را آورد. 25 و ناحور بعد ازآوردن تارح، صد و نوزده سال زندگانی کرد وپسران و دختران آورد. 26 و تارح هفتاد سال بزیست، و ابرام و ناحور و هاران را آورد. ....
...
چرا همه نسل اینها رو نمیگه؟
ایا نام نبردن رو میشه اینطور گفت که چون اسمی نبوده مبهمه چندتا بودن؟ و چرا فقط یک خط خاصی همش داره معرفی میشه؟
یکم خوبه فقط حساب کتاب کنه متن رو .
اگه قرار باشه بگیم که چون گفته های تورات رو بدون تدبر بخونیم و هرچی گفته بدون دقت بگیم پس شما بگو که همین تورات میگه
سفر پیدایش 10
6پسران حام : كوش ، مصر ، ليبي( بچه هاش کجان؟)! و كنعان بودند. لیبی یا فوط که در نسخ مختلف فوط و جاهایی لیبی اومده و هیچ کدوم درباره تسلش صحبت نشده، میشه کفت ون اینحا اسم نبرده که نسل داره یا نه بگیم داره ولی حیف شد اسم نبرد.
ایا لیبی پسری نداشته؟ چرا اینجا خدای قومیت گرا سکوت میکنه؟
اخوی با این حرف داری میگی کسی تو زمان نوح به حق نگرویدند و این دروغی بس اشکار هستش ، پیامبری که اینهمه سال همه رو به خدا دعوت کرد ، ثمره نداد؟ عجب پیامبر نالایقی که نتونست تو این مدت یکی رو به خدا دعوت کنه.
اگه کتاب شما فقط و فقط ملاک هست بگو که چرا نسل مصر معرفی نشد؟ ایا مصر پسر نداشت؟ و خیلی از افراد که نسلشون معرفی نشده.
شما اگه ملاک این رو میدونی پس پاسخ بده بدور از اینکه اما و اگر بیاری .
برفرض همه کتب تفسیری و .. ساخته دست کاهنان باشه ، کتاب مقدسی که گم شد و یکی از کهنه پیدا میکنه و میگه این کتاب مقدس گم شده هست و یااینکه عزرا نامی ( چون اختلاف دان یهودیا که نبی بوده و یا بنده خوبی بود و کاهن ) میاد بعد از اسارت کتاب مقدس رو روایت میکنه و مینویسه ، پس داره به یاد داشته های خودش رو بازنویسی میکرده دیگه ،و اینگه تو تاریخ خودتون هست وقتی بخت نصر همه رو خراب و نابود کرد علمای یهود برای اینکه شریعت رو حفظ کنن دست به تفسیر زدن
یبار دیگه این رو تکرار میکنم تا متوجه بشی
نقل قول:
سفر پیدایش 10
6پسران حام : كوش ، مصر ، ليبي! و كنعان بودند.
7پسران كوش : سبا، حويله ، سبته ، رعمه و سبتكا بودند. و پسران رعمه: شبا و ددان بودند.
8 وکوش نمرود را آورد. او به جبار شدن در جهان شروع کرد. 9 وی در حضور خداوند صیادی جبار بود. از این جهت میگویند: «مثل نمرود، صیاد جبار در حضور خداوند 10در ابتدا منطقه فرمانروايي او شامل : بابل ، ارک ، آكاد و تمام اينها در سرزمين شنعار بود. 11بعد از آن به سرزمين آشور رفت و شهرهاي نينوا، و رحوبوت عير، كالح 12و ريسن را كه بين نينوا و كالح كه شهر بزرگي است، بنا كرد. 13مصر جدّ لود ، عناميم ، لهابيم ، نفتوحيم ، 14فتروسيم ، كسلوحيم و كفتوريم كه جدّ فلسطيني هاست ، بود.
15صيدون ، نخستزاده كنعان بود و پس از او حت به دنيا آمد. 16كنعان هم جدّ اقوام زير بود: يبوسيان ، اموريان ، جرجاشيان ، 17حويان ، عرقيان ، سينيان ، 18- 19ارواديان ، صماريان و حماتيان . قبايل مختلف كنعان ، از صيدون تا جرار كه نزديک غزه است و تا سدوم و غموره و ادمه و صبوئيم كه نزديک لاشع است ، پراكنده شدند.
20ينها، نسلهاي حام بودند كه به صورت قبايل مختلف زندگي مي كردند و هر قبيله براي خود زبان مخصوصي داشت
اینقد واجب بود که نمرود سریع معرفی بشه؟ خیلی واقعا جالبه هرجا قرار هست یک قومی کوبیده بشه و یا محهاجم باشه تو اون نسل ، اون قوم سریع معرفی و بصورت ریز لعنت میشن و نفرین و طرف مقابل تکریم و مبارک.
ببین کنعان رو چه قشنکمعرفی کرده که بدونین اگه داریم میکوبیم بخاطر این هستکه کل این قبایل همه کنعانی هست .

داداشم حرص نخور .
داداش من شما باید اثبات کنی که قران کپی شده از تورات هست توراتی که خودش میگه من ناقصم ، در من دستبرد شده ، من رو نابود کردن و ... چطور میشه این کتاب نسخه برداری و کپی برابر با اصل بشه؟
در کل شما دنبال سلسله انساب هستی و قران کتاب انساب نیست .
همین بس که کتاب خودت بارها میگه بابا من داخلم غلط داره ؛ من داخلم تفسیر شده ، بنده مومن به خدای جامونده ، من نسخ شدم چون عیسی میگه .
اگه مطلبی برای نقض داری باید بگی.
کتابت که اینا رو به صراحت میگه و شما که به اصطلاح میگی اشکال به قران هست اول باید اشکالات خودت رو رفع کنی بعد به دیگری ایراد بگیری.
احوال داداش وحید گل ،
(۲۲/آبان/۹۴ ۹:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
چند صفحه از این مطلب رو خوندم . البته اتفاقی توی اینترنت سرچ میکردم ...
بحث بی حاصلی است و غیر منطقی . وقتی یک ادعا از پایه عاری از منطق باشه تا ثریا هم بری کج میمونه
ادعای شما : در نتیجه مقایسه قران و بقیه کتب اسمانی تناقض هایی یافت میشود
تا اینجا قبول !
نتیجه: هر دو کتاب غلط هستند چون تناقض دارند !
وقتی اینطوره که من هر دو کتاب رو قبول داشته باشم که ندارم! پس بحثی نمیمونه
نتیجه 2 : قران غلط و کتب دیگر صحیح است !
وقتی دو امر متناقض وجود داره احتمالا یکی غلط یا هر و غلطه . هر دو غلط باشه ادعای اول بود و بررسی شد
یکی غلطه که ما میگیم عهدین تحریف شده
شما اگر میگی قران غلطه و میخوای این نتیجه رو از این رابطه بگیری باید اثبات کنی تورات و ... صحیح است !
نتیجه 3 : قران صحیح و بقیه غلط است . ما هم همین رو میگیم .
پس کلا این مطلب و مقایسه برای اطلاعات عمومی خوبه و هیچ نتیجه ای نداره
یا حق
داریوش گرامی هر زمان تناقضات گفتاری خودت و کتاب مقدست رو روشن کردی بگو بیام به سوال بعد برسم وگرنه هرچقدر بریم جلو تعداد تناقضاتت زیاد میشه و ابروی پیروان کتاب مقدس رو بیشتر نبر بزار دلشون به کتاب خودشون خوش باشه .