تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۱۷/آبان/۹۴ ۱۰:۲۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]متاسفانه شما بدون ادله ی کافی صرفا به ادعای خودت می پردازی. شما مگه روایت قرآن و عهد قدیم رو بررسی نکردی؟ چرا زیرش میزنی؟ مگر قرار نبود الله قرآن با یهوه عهدین را مقایسه کنی؟
پس نظر جهان اسلام از کجا آمد؟
ببینید شما متاسفانه اطلاعاتتتون نسبت به اسلام کمه، برای خودتون منبع می سازید.

یک شجره نامه که در اینترنت پیدا کردید، بر اساس کدوم منبع اسلامیست؟ اگر شما داری با ما به عنوان نماینده اسلام بحث میکنی، ما باید به شما منبع معرفی کنیم Smile

باز در مورد ماجرای نمرود و حضرت ابراهیم، در قرآن اسمی از نمرود نیامده. کجا در منابع اسلامی آمده که نمرودی که در زمان حضرت ابراهیم پادشاه بوده، نتیجه نوح نبی بوده؟(پسر نوه)

از فروض غلط به نتیجه دلخواه رسیدن که فایده ای نداره

یک سوال. کتابهای مختلفی در عهدین وجود داره. به اعتقاد شما، متون این کتابها از زبان چه کسی است؟
بالاخره ما داریم 80 کتاب رو با 1 کتاب مقایسه می کنیم. خوبه بدونیم که منبع اینها چیست

قبل از جواب به سوال اگر نوشته شما باید اضافه کنم . مثل اینکه شما تو ایران زندگی نکردید. این داستان از کودکی در کتب دینی مدارس بوده و از صدا و سیما بصورت کارتون و داستان برای کودکان گفته شده و میشود . و در بسیاری از کتب مفسرین قرآن اگر گوگل کنید میتوانید پیدا کنید . اگر هم شما شجره نامه ای دارید بفرمایید . از این رو است که اشکال بسیاری بر قرآن وارده زیرا که چند پهلو و نا مفهوم همه چیز را نوشته و برای پوشاندن این نقایص است که صنعت روایات و حدیث بوجود آمده برای توجیح این اشتباهات

برای پاسخ گویی به سوال بسیار زیبای شما باید دو حقیقت را بطور خیلی فشرده برایتان بگویم . فرق بین خدای کتاب مقدس با خدایی که اسلام معرفی میکند در این است که از نظر قرآن خداوند در جایگاه خود قرار دارد و هر از چند صد سالی یک نفر را بعنوان پیامبر انتخاب میکند و یک کتاب آسمانی هم به او میدهد که برای راهنمایی بشر یا قومی که بت پرست شده اند بیاورد. این داستان تکراری را میتوانید در بیشتر حکایات اسلامی پیدا کنید. اما ماجرای کتابهایی که در کتاب مقدس وجود دارد ماجزای فرستادن پیامبر نیست ماجرای تماس گرفتن خداوند بوسیله روح مقدس خود یعنی روح القدس است که بر افرادی قرار میگرفت که خداوند انتخاب کرده بود و نبوتی صورت میگرفت که خواست خداوند در آن نبوت بیان میشد.

اول پطرس باب 1 آیه 20 و 21

20 و این را نخست بدانید که، هیچ نبوّتِ کتاب از تفسیر خود نبی نیست.
21 زیرا که نبوّت به ارادة انسان هرگز آورده نشد: بلکه مردمان به روح‌القدس مجذوب شده، از جانب خدا سخن گفتند.

حال خداوند وعده داده بود که طی نفشه خود روزی فرا خواهد رسید که روح خود را بر تمامی ایماندارانش خواهد ریخت و همه او را خواهند شناخت .

کتاب یوئیل نبی باب 2 آیات 27 تا 29

27 و خواهید دانست‌ که‌ من‌ در میان‌اسرائیل‌ می‌باشم‌ و من‌ یهوه‌ خدای‌ شما هستم‌ و دیگری‌ نیست‌ و قوم‌ من‌ خجل‌ نخواهند شد تا ابدالاباد.
28 و بعد از آن‌ روح‌ خود را بر همه‌ بشر خواهم‌ ریخت‌ و پسران‌ و دختران‌ شما نبوّت‌ خواهند نمود و پیران‌ شما و جوانان‌ شما رویاها خواهند دید.
29 و در آن‌ ایام‌ روح‌ خود را بر غلامان‌ و کنیزان‌ نیز خواهم‌ ریخت‌.

و عیسی مسیح هم قبل از صعود خود به آسمان این را به شاگردانش تاکید کرد.

انجیل یوحنا باب 14 آیات 15 تا 20

15 اگر مرا دوست دارید، احکام مرا نگاه دارید.
16 و من از پدر سوال می‌کنم و تسلّی ‌دهنده‌ای دیگر به شما عطا خواهد کرد تا همیشه با شما بماند،
17 یعنی روح راستی که جهان نمی‌تواند او را قبول کند زیرا که او را نمی‌بیند و نمی‌شناسد و امّا شما او را می‌شناسید، زیرا که با شما می‌ماند و در شما خواهد بود.
18 شما را یتیم نمی‌گذارم نزد شما می‌آیم.
19 بعد از اندک زمانی جهان دیگر مرا نمی‌بیند و امّا شما مرا می‌بینید و از این جهت که من زنده‌ام، شما هم خواهید زیست.
20 و در آن روز شما خواهید دانست که من در پدر هستم و شما در من و من در شما .

پس مهم نیست چند کتاب در کتاب مقدس وجود دارد . مهم این است که گوینده آنها یکی است . و این موضوعی است که جهان خارج از ارتباط با خداوند نمیتوان آنرا درک کند و به سوء تفاهم هایی فکرشان به بی راهه میرود. از این جمله که چرا شورایی در گذشته کتابهای مشخصی را چزو کتاب مقدس دانشته یا اینکه چرا چهار انجیل وجود دارد و سوالهایی از این قبیل که متاسفانه چون شناختی از ارتباط روح خداوند با ایمانداران به کتاب مقدس ندارند و این ارتباط برای آنها مفهومی ندارد انجام میشود. یادتان باشد که عیسی مسیح گفت اگر میخواهید که ملکوت خداوند را ببینید باید از سر نو مولود شوید. زیرا آنچه از جسم متولد شده جسم است و آنجه از روح خداوند متولد میشود روح است . و میتواند مسائل روحانی را درک کند .
داریوش، فعلاً جواب منو بده. بعد برو سراغ دیگران.

خودت که دقیق فکر کنی می بینی تورات با علم همخوانی نداره. این قضیه مارها فقط یه نمونشه. توی روند آفرینش جهان تا دلتون بخواد حرفهای مغایر با علم زده.
(۱۷/آبان/۹۴ ۱۹:۳۷)chiaueam نوشته است: [ -> ]داریوش، فعلاً جواب منو بده. بعد برو سراغ دیگران.

خودت که دقیق فکر کنی می بینی تورات با علم همخوانی نداره. این قضیه مارها فقط یه نمونشه. توی روند آفرینش جهان تا دلتون بخواد حرفهای مغایر با علم زده.

Smile
(۱۷/آبان/۹۴ ۱۹:۳۳)داریوش نوشته است: [ -> ]برای پاسخ گویی به سوال بسیار زیبای شما باید دو حقیقت را بطور خیلی فشرده برایتان بگویم .
خواهش می کنم
هدف اصلی سوالم این بود که دوستان با عقاید مسیحیان آشنا شوند و فکر نکنند که کتاب مقدس(عهدین)، همان تورات و انجیل قرآن است
بلکه حدود 80 کتاب است که ده ها نویسنده داشته و هزاران سال دست به دست چرخیده اند. در برخی فرق کتابهایی رد شدند و در برخی تایید!
و خوب همین جای بحث زیادی دارد

ولی اصل بحث ما در مورد تفاوت داستان نوح در قرآن و عهد قدیم بود که شما هنوز تناقضی نشان ندادی

(۱۷/آبان/۹۴ ۱۹:۳۳)داریوش نوشته است: [ -> ]قبل از جواب به سوال اگر نوشته شما باید اضافه کنم . مثل اینکه شما تو ایران زندگی نکردید. این داستان از کودکی در کتب دینی مدارس بوده و از صدا و سیما بصورت کارتون و داستان برای کودکان گفته شده و میشود . و در بسیاری از کتب مفسرین قرآن اگر گوگل کنید میتوانید پیدا کنید . اگر هم شما شجره نامه ای دارید بفرمایید . از این رو است که اشکال بسیاری بر قرآن وارده زیرا که چند پهلو و نا مفهوم همه چیز را نوشته و برای پوشاندن این نقایص است که صنعت روایات و حدیث بوجود آمده برای توجیح این اشتباهات
ببینید قرآن با کتاب مقدس یک تفاوت بسیار مهم دارد. این کتاب مستقیما سخن خداست و هیچ مسلمانی چیزی از آن کم و زیاد نمی کند و همه بر صحت و کامل بودن آن متفق القول هستند
پس مقایسه قرآن با کارتون و کتاب درسی کاری خنده دار است.... به بحث ما هم مربوط نیست

این حرف شما در پست اول بود:
و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد

پس تا اینجا ما نتیجه گرفتیم که هیچ تناقض و ناهمخوانی میان داستان نوح در قرآن و عهد قدیم وجود ندارد. در اولی قسمتی بیان شده و در دومی قسمتی دیگر
آیا در کتابهای عهد جدید داستان نوح مجددا تکرار شده؟ اصلا دلیلی داشته تکرار شود؟
چرا باید در قرآن خداوند بیاید داستان راعینا تکرار کند؟ اگر نکته جدیدی بوده و لزومی وجود داشته چرا که نه!
سلام
همون طور که برادر سید ابراهیم گفت
یه طرف داستان جناب داریوش هست
یه طرف دیگه باید داوطلب بشه برای پاسخ دادن
خب شروع کنید هر کس بعد از من به غیر از جناب داریوش پست زد داوطلبه
جناب داریوش و اون شخص هم با هم بحث کنن و تا قبل از پایان بحث هیچ کس حق پست زدن نداشته باشه
بعدش اگه کار به نتیجه نرسید یه نفر دیگه داوطلب میشه
فکر کنم این جوری بهتر باشه

بسم الله شروع کنید ...
(۱۷/آبان/۹۴ ۲۲:۲۴)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]سلام
همون طور که برادر سید ابراهیم گفت
یه طرف داستان جناب داریوش هست
یه طرف دیگه باید داوطلب بشه برای پاسخ دادن
خب شروع کنید هر کس بعد از من به غیر از جناب داریوش پست زد داوطلبه
جناب داریوش و اون شخص هم با هم بحث کنن و تا قبل از پایان بحث هیچ کس حق پست زدن نداشته باشه
بعدش اگه کار به نتیجه نرسید یه نفر دیگه داوطلب میشه
فکر کنم این جوری بهتر باشه

بسم الله شروع کنید ...

Heart
(۱۷/آبان/۹۴ ۲۰:۰۶)داریوش نوشته است: [ -> ]Smile
الآن این شکلک جواب سوال من بود؟

خب اگر اجازه بفرمایید همچنان داوطلب باشم.
آقا داریوش، سوال اینه که چطور تضاد تورات با علم رو توجیه می کنی؟
(۱۷/آبان/۹۴ ۲۰:۱۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]خواهش می کنم
هدف اصلی سوالم این بود که دوستان با عقاید مسیحیان آشنا شوند و فکر نکنند که کتاب مقدس(عهدین)، همان تورات و انجیل قرآن است
بلکه حدود 80 کتاب است که ده ها نویسنده داشته و هزاران سال دست به دست چرخیده اند. در برخی فرق کتابهایی رد شدند و در برخی تایید!
و خوب همین جای بحث زیادی دارد

ولی اصل بحث ما در مورد تفاوت داستان نوح در قرآن و عهد قدیم بود که شما هنوز تناقضی نشان ندادی

ببینید قرآن با کتاب مقدس یک تفاوت بسیار مهم دارد. این کتاب مستقیما سخن خداست و هیچ مسلمانی چیزی از آن کم و زیاد نمی کند و همه بر صحت و کامل بودن آن متفق القول هستند
پس مقایسه قرآن با کارتون و کتاب درسی کاری خنده دار است.... به بحث ما هم مربوط نیست

این حرف شما در پست اول بود:
[i]و از آنجایی که معتقدین به کتاب قرآن بر این باور هستند که اسلام در ادامه رسالت انبیاء گذشته و کامل کنند آنهاست . حال این سوال مطرح میشود که چرا داستان زندگی این افراد با اصل آن که در کتاب مقدس است همخوانی ندارد[/b]

پس تا اینجا ما نتیجه گرفتیم که هیچ تناقض و ناهمخوانی میان داستان نوح در قرآن و عهد قدیم وجود ندارد. در اولی قسمتی بیان شده و در دومی قسمتی دیگر
آیا در کتابهای عهد جدید داستان نوح مجددا تکرار شده؟ اصلا دلیلی داشته تکرار شود؟
چرا باید در قرآن خداوند بیاید داستان راعینا تکرار کند؟ اگر نکته جدیدی بوده و لزومی وجود داشته چرا که نه!

خوشحالم که خلاصه شما گویا داوطلب این بحث شیرین شدید. دوست خوبم. اگر به قول شما تناقض وجود ندارد پس ما باید بی کار باشیم که بحث میکنیم ! تناقض از این بیشتر که یکی از پسران را غرق شده علام میکنید بدون ذکر نام ؟ داستان نوح تنها در کتاب مقدس یکبار آمده و بقول شما دلیلی هم نداشته دوباره نوشته شود. در واقع همه چیزهایی که قوم خداوند باید میدانستند در کتاب مقدس ذکر شده و دلیلی هم برای تکرارش نیست. خداوند در واقعه زندگی نوح و نجات خانواده اش ذکر کرده که هر سه پسر نوح همراه با خانواده اش و همسران پسرانش سوار بر کشتی شدند نام آنها و نام نسل بعد از آنها را هم ذکر کرده بسیار منظم با جزئیات و کامل . سوال از اینجا ایجاد میشود که اگر لازم به تکرار قسمت دوم بقول شما بوده چرا عیسی مسیح به این موضوع اشاره ای نکرده ؟ و این موضوع بصورتی کاملا مبهم هزاران سال بعد در کتابی از قوم عرب ذکر شده که نه با واقعه اول هم خوانی دارد. نه اصل فرستادن پیامبری از قوم عرب دلیلی دارد ؟ و تازه یکی از 3 پسر غرق شده ،که تنها ماجرا یکی از این سه پسر نیست بلکه پسر غرق شده در کتاب مقدس نسهای بعدی هم داشته که آنها هم ادامه نسل دادن ؟ ! من نمیدانم اسم این ماجرا را چی میتوان گذاشت ولی مسلم است که نمیتوان قرآن را به ادامه کتاب مقدس وصل کرد و ماجرا را قسمت دیگری از زندگی نوح مطرح کرد که در کتاب مقدس نیامده ! شما بعنوان یک مسلمان آیا میدانی نام پسر غرق شده نوح چه بوده ؟ اگر این را بگویید. فکر میکنم میتوانیم به سراغ سوال دوم برویم . اگر یخواهید بگویی که نمیدانید چون قرآن نامی را نبرده . خوب پس گفته قرآن صحیح نیست. زیرا مدرکی برای اثباط این مطلب ندارد.

(۱۸/آبان/۹۴ ۰:۰۱)chiaueam نوشته است: [ -> ]الآن این شکلک جواب سوال من بود؟

آقا داریوش، سوال اینه که چطور تضاد تورات با علم رو توجیه می کنی؟

منظورم بی احترامی به سوال شما نبود. فکر میکنم چندین بار ذکر کردم که ما مشغول بحث در مورد مطلبی دیگر هستیم بعد با هم در این مورد صحبت خواهیم کرد.
داریوش گرامی
من داوطلب شدم و از شما سوال پرسیدم. حالا هم شما باید جواب بدی ...

خب حالا بگو: چطور به این کتابی که اینقدر تضاد با علم داره میشه استناد کرد و قرآن رو بر اساس اون سنجید؟
با سلام
دوستان کمی صبر پیشه کنید ،
جناب داریوش میشه با این یک سوال اغاز گر بحث باشیم و با هم پیش بریم؟
اگه میل دارید و دوستان اجازه میدن قدم به قدم با هم پیش بریم.

اگه دوستان شروع به بحث کنن ناچار میشم پستها رو عدم تایید کنم پس لطفا صبر کنید و اگه بحثی و سوالی و هر موضوعی بود بی زخمت برای من پیام خصوصی کنید . بزارین جناب داریوش قرم به قدم با ما بیان جلو ، ایشون با اعتقادات مشخص خودشون صحبت میکنه و ما هم با اعتقادات خودمون پس اول به همدیکه احترام بزاریم و با سنجش کلام هم پیش بریم.
امید وارم دوستان از حرفهای من ناراحت نشده باشن .

اقای داریوش گرامی ، شما حرفتون این هست که خدای تورات با خدای قران یکی نیست و دلایلی چند اوردین و متناسب با اونها پاسخ هایی هم همکاران تالار دادند .
یک سوال میپرسم و میخوام به عنوان یک شخصی که تحقیق کردید با صراحت پاسخ بدید
ایا برای هر حرفی که به خدای قران نسبت میدید مدرک معتبر دارید یا اینکه مدرکتون گوگل بوده؟ چون چندین جا مدرکتون این بود که گوگل .... . ایکاش حداقل نام کتاب هایی که تو گوگل خوندید و براتون مستند بود رو میگفتین. ایکاش .

بنده پیشتر به شما گفتم اگه یک تناقض در کتاب سنگ محک شما بیان و پیدا بشه این سنگ محک خدشه دار میشه و نمیشه روش با اطمینان صبحت کرد .
نمیدونم شما رو این حرف بدون دقت رد شدین یا اینکه اصلا نخوندین.
چون حرفی نزدید من گذاشتم به حساب اینکه شاید رد شدین و قبول کردید.

ولی جناب داریوش
(۱۷/آبان/۹۴ ۱۹:۳۳)داریوش نوشته است: [ -> ]پس مهم نیست چند کتاب در کتاب مقدس وجود دارد . مهم این است که گوینده آنها یکی است . و این موضوعی است که جهان خارج از ارتباط با خداوند نمیتوان آنرا درک کند و به سوء تفاهم هایی فکرشان به بی راهه میرود. از این جمله که چرا شورایی در گذشته کتابهای مشخصی را چزو کتاب مقدس دانشته یا اینکه چرا چهار انجیل وجود دارد و سوالهایی از این قبیل که متاسفانه چون شناختی از ارتباط روح خداوند با ایمانداران به کتاب مقدس ندارند و این ارتباط برای آنها مفهومی ندارد انجام میشود. یادتان باشد که عیسی مسیح گفت اگر میخواهید که ملکوت خداوند را ببینید باید از سر نو مولود شوید. زیرا آنچه از جسم متولد شده جسم است و آنجه از روح خداوند متولد میشود روح است . و میتواند مسائل روحانی را درک کند .

چند خطی باز خدمت شما یاد اور میشم که کتاب مقدسی که شامل چندین کتاب و ... که هرکدوم از اونها توسط انسان ها نگارش و افزوده شد ونه کلام خدا چور میتونه برای شما مصداق مرجع باشه؟ و اینکه خدایی نمیئونه بنده او کجاس و حساب و کتاب ریاضیات از دست او خارج میشه و ... خدایی هستش که ساخته فکر ناقص و خطا پذیری هست که با خدای اصلی مشتبه شده .
تناقضلتی که در یک کتاب وجود داره نشان دهنده این هست که گوینده کلام یک نفر نیست.
چه خوب بود که از ابتدا به این میپرداختیم که اساسا کتاب مقدس دارای اشتباه و تناقض هست؟ و اینکه تاریخ نگارش این کتاب که بنیان فکری یک اینده در اون هست رو اینطور سطحی نکاه کنیم. یلکه باید دید که این کتابها توسط کدام افراد معتبر شناخته شدن و اینکه چرا در برهه ای کتاب ناپدید و بعدا پیدا میشه و ... ( کلا تاریخ کتاب مقدس بحث شیرینیه ولی شیرین تر این هست که با قدمی محکم بریم جو)
چه تورات و چه انجیل و چه قران . ما که ترسی از این مطلب نداریم شما چطور؟ ایا میل دارید به کتاب مقدس عهد قدیم کمی نگاه نقادانه داشته باشیم؟
کتابی که چندین روایت از یک داستان نقل میکند مثلا تورات سامری و تورات عبرانی و یونانی ... و حال اینکه هرکدوم یک نگاه دارند ( مثل اینکه خدا وقتی در تورات سامری صحبت میکنه داره یچی میگه ولی نقل یونانی میشه بعضی نکات رو فراموش میکنه و کلامی نو میگه از این موضوع .
جناب داریوش ابتدا بیاییم این که ایا کتاب شما دارای اعتبار از دیدگاه شما هست یا نه پیش بریم و و بعد بگید که کلام خدای من با کلام خدای شما سازگار هست و یا خدای من چرا یجاهایی سکوت کرده.
اول جا پای خومون سر منابع رو محکم کنیم بعد به پله دوم که پسران نوح 3تا بودن یا بیشتر .
راستی درباره شجره نامه هایی هم که گفتین نقل مطلب هست از سوی هرکسی مهم این هست در کتاب معتبری مثل انساب و ... که مربوط به شجره نامه هستن مستند کنید کلامتون رو نه اینکه فلان سایت فارسی نقل کرده.Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع