۱۷/آبان/۹۴, ۱۹:۳۳
(۱۷/آبان/۹۴ ۱۰:۲۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]متاسفانه شما بدون ادله ی کافی صرفا به ادعای خودت می پردازی. شما مگه روایت قرآن و عهد قدیم رو بررسی نکردی؟ چرا زیرش میزنی؟ مگر قرار نبود الله قرآن با یهوه عهدین را مقایسه کنی؟
پس نظر جهان اسلام از کجا آمد؟
ببینید شما متاسفانه اطلاعاتتتون نسبت به اسلام کمه، برای خودتون منبع می سازید.
یک شجره نامه که در اینترنت پیدا کردید، بر اساس کدوم منبع اسلامیست؟ اگر شما داری با ما به عنوان نماینده اسلام بحث میکنی، ما باید به شما منبع معرفی کنیم
باز در مورد ماجرای نمرود و حضرت ابراهیم، در قرآن اسمی از نمرود نیامده. کجا در منابع اسلامی آمده که نمرودی که در زمان حضرت ابراهیم پادشاه بوده، نتیجه نوح نبی بوده؟(پسر نوه)
از فروض غلط به نتیجه دلخواه رسیدن که فایده ای نداره
یک سوال. کتابهای مختلفی در عهدین وجود داره. به اعتقاد شما، متون این کتابها از زبان چه کسی است؟
بالاخره ما داریم 80 کتاب رو با 1 کتاب مقایسه می کنیم. خوبه بدونیم که منبع اینها چیست
قبل از جواب به سوال اگر نوشته شما باید اضافه کنم . مثل اینکه شما تو ایران زندگی نکردید. این داستان از کودکی در کتب دینی مدارس بوده و از صدا و سیما بصورت کارتون و داستان برای کودکان گفته شده و میشود . و در بسیاری از کتب مفسرین قرآن اگر گوگل کنید میتوانید پیدا کنید . اگر هم شما شجره نامه ای دارید بفرمایید . از این رو است که اشکال بسیاری بر قرآن وارده زیرا که چند پهلو و نا مفهوم همه چیز را نوشته و برای پوشاندن این نقایص است که صنعت روایات و حدیث بوجود آمده برای توجیح این اشتباهات
برای پاسخ گویی به سوال بسیار زیبای شما باید دو حقیقت را بطور خیلی فشرده برایتان بگویم . فرق بین خدای کتاب مقدس با خدایی که اسلام معرفی میکند در این است که از نظر قرآن خداوند در جایگاه خود قرار دارد و هر از چند صد سالی یک نفر را بعنوان پیامبر انتخاب میکند و یک کتاب آسمانی هم به او میدهد که برای راهنمایی بشر یا قومی که بت پرست شده اند بیاورد. این داستان تکراری را میتوانید در بیشتر حکایات اسلامی پیدا کنید. اما ماجرای کتابهایی که در کتاب مقدس وجود دارد ماجزای فرستادن پیامبر نیست ماجرای تماس گرفتن خداوند بوسیله روح مقدس خود یعنی روح القدس است که بر افرادی قرار میگرفت که خداوند انتخاب کرده بود و نبوتی صورت میگرفت که خواست خداوند در آن نبوت بیان میشد.
اول پطرس باب 1 آیه 20 و 21
20 و این را نخست بدانید که، هیچ نبوّتِ کتاب از تفسیر خود نبی نیست.
21 زیرا که نبوّت به ارادة انسان هرگز آورده نشد: بلکه مردمان به روحالقدس مجذوب شده، از جانب خدا سخن گفتند.
حال خداوند وعده داده بود که طی نفشه خود روزی فرا خواهد رسید که روح خود را بر تمامی ایماندارانش خواهد ریخت و همه او را خواهند شناخت .
کتاب یوئیل نبی باب 2 آیات 27 تا 29
27 و خواهید دانست که من در میاناسرائیل میباشم و من یهوه خدای شما هستم و دیگری نیست و قوم من خجل نخواهند شد تا ابدالاباد.
28 و بعد از آن روح خود را بر همه بشر خواهم ریخت و پسران و دختران شما نبوّت خواهند نمود و پیران شما و جوانان شما رویاها خواهند دید.
29 و در آن ایام روح خود را بر غلامان و کنیزان نیز خواهم ریخت.
و عیسی مسیح هم قبل از صعود خود به آسمان این را به شاگردانش تاکید کرد.
انجیل یوحنا باب 14 آیات 15 تا 20
15 اگر مرا دوست دارید، احکام مرا نگاه دارید.
16 و من از پدر سوال میکنم و تسلّی دهندهای دیگر به شما عطا خواهد کرد تا همیشه با شما بماند،
17 یعنی روح راستی که جهان نمیتواند او را قبول کند زیرا که او را نمیبیند و نمیشناسد و امّا شما او را میشناسید، زیرا که با شما میماند و در شما خواهد بود.
18 شما را یتیم نمیگذارم نزد شما میآیم.
19 بعد از اندک زمانی جهان دیگر مرا نمیبیند و امّا شما مرا میبینید و از این جهت که من زندهام، شما هم خواهید زیست.
20 و در آن روز شما خواهید دانست که من در پدر هستم و شما در من و من در شما .
پس مهم نیست چند کتاب در کتاب مقدس وجود دارد . مهم این است که گوینده آنها یکی است . و این موضوعی است که جهان خارج از ارتباط با خداوند نمیتوان آنرا درک کند و به سوء تفاهم هایی فکرشان به بی راهه میرود. از این جمله که چرا شورایی در گذشته کتابهای مشخصی را چزو کتاب مقدس دانشته یا اینکه چرا چهار انجیل وجود دارد و سوالهایی از این قبیل که متاسفانه چون شناختی از ارتباط روح خداوند با ایمانداران به کتاب مقدس ندارند و این ارتباط برای آنها مفهومی ندارد انجام میشود. یادتان باشد که عیسی مسیح گفت اگر میخواهید که ملکوت خداوند را ببینید باید از سر نو مولود شوید. زیرا آنچه از جسم متولد شده جسم است و آنجه از روح خداوند متولد میشود روح است . و میتواند مسائل روحانی را درک کند .