تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اشکالات مبهم در داستانهای قرآن از انبیای گذشته
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۱۸/آبان/۹۴ ۰:۴۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]با سلام
دوستان کمی صبر پیشه کنید ،
جناب داریوش میشه با این یک سوال اغاز گر بحث باشیم و با هم پیش بریم؟
اگه میل دارید و دوستان اجازه میدن قدم به قدم با هم پیش بریم.

اگه دوستان شروع به بحث کنن ناچار میشم پستها رو عدم تایید کنم پس لطفا صبر کنید و اگه بحثی و سوالی و هر موضوعی بود بی زخمت برای من پیام خصوصی کنید . بزارین جناب داریوش قرم به قدم با ما بیان جلو ، ایشون با اعتقادات مشخص خودشون صحبت میکنه و ما هم با اعتقادات خودمون پس اول به همدیکه احترام بزاریم و با سنجش کلام هم پیش بریم.
امید وارم دوستان از حرفهای من ناراحت نشده باشن .

اقای داریوش گرامی ، شما حرفتون این هست که خدای تورات با خدای قران یکی نیست و دلایلی چند اوردین و متناسب با اونها پاسخ هایی هم همکاران تالار دادند .
یک سوال میپرسم و میخوام به عنوان یک شخصی که تحقیق کردید با صراحت پاسخ بدید
ایا برای هر حرفی که به خدای قران نسبت میدید مدرک معتبر دارید یا اینکه مدرکتون گوگل بوده؟ چون چندین جا مدرکتون این بود که گوگل .... . ایکاش حداقل نام کتاب هایی که تو گوگل خوندید و براتون مستند بود رو میگفتین. ایکاش .

بنده پیشتر به شما گفتم اگه یک تناقض در کتاب سنگ محک شما بیان و پیدا بشه این سنگ محک خدشه دار میشه و نمیشه روش با اطمینان صبحت کرد .
نمیدونم شما رو این حرف بدون دقت رد شدین یا اینکه اصلا نخوندین.
چون حرفی نزدید من گذاشتم به حساب اینکه شاید رد شدین و قبول کردید.

ولی جناب داریوش

چند خطی باز خدمت شما یاد اور میشم که کتاب مقدسی که شامل چندین کتاب و ... که هرکدوم از اونها توسط انسان ها نگارش و افزوده شد ونه کلام خدا چور میتونه برای شما مصداق مرجع باشه؟ و اینکه خدایی نمیئونه بنده او کجاس و حساب و کتاب ریاضیات از دست او خارج میشه و ... خدایی هستش که ساخته فکر ناقص و خطا پذیری هست که با خدای اصلی مشتبه شده .
تناقضلتی که در یک کتاب وجود داره نشان دهنده این هست که گوینده کلام یک نفر نیست.
چه خوب بود که از ابتدا به این میپرداختیم که اساسا کتاب مقدس دارای اشتباه و تناقض هست؟ و اینکه تاریخ نگارش این کتاب که بنیان فکری یک اینده در اون هست رو اینطور سطحی نکاه کنیم. یلکه باید دید که این کتابها توسط کدام افراد معتبر شناخته شدن و اینکه چرا در برهه ای کتاب ناپدید و بعدا پیدا میشه و ... ( کلا تاریخ کتاب مقدس بحث شیرینیه ولی شیرین تر این هست که با قدمی محکم بریم جو)
چه تورات و چه انجیل و چه قران . ما که ترسی از این مطلب نداریم شما چطور؟ ایا میل دارید به کتاب مقدس عهد قدیم کمی نگاه نقادانه داشته باشیم؟
کتابی که چندین روایت از یک داستان نقل میکند مثلا تورات سامری و تورات عبرانی و یونانی ... و حال اینکه هرکدوم یک نگاه دارند ( مثل اینکه خدا وقتی در تورات سامری صحبت میکنه داره یچی میگه ولی نقل یونانی میشه بعضی نکات رو فراموش میکنه و کلامی نو میگه از این موضوع .
جناب داریوش ابتدا بیاییم این که ایا کتاب شما دارای اعتبار از دیدگاه شما هست یا نه پیش بریم و و بعد بگید که کلام خدای من با کلام خدای شما سازگار هست و یا خدای من چرا یجاهایی سکوت کرده.
اول جا پای خومون سر منابع رو محکم کنیم بعد به پله دوم که پسران نوح 3تا بودن یا بیشتر .
راستی درباره شجره نامه هایی هم که گفتین نقل مطلب هست از سوی هرکسی مهم این هست در کتاب معتبری مثل انساب و ... که مربوط به شجره نامه هستن مستند کنید کلامتون رو نه اینکه فلان سایت فارسی نقل کرده.Blush

گویا هنوز هم توافق جامعی انجام نشده که من با چه کسی قراره تبادل نظر کنم؟ قبلا فکر کرد جناب علائم ظهور نماینده شده جالا شخص دیگری میگوید من آن شخص هستم. اینجوری شما به جایی نخواهید رسید . من سوالهایم رو پرسیده ام و توپ تو زمین شماست ! هیچکدام هنوز پاسخ سوال اول را یک پارچه بیان نکردید. فقط نام فرزند غرق شده رو بگید کافیه و منبع آنرا هم علام کنید . و بقیه سوالها را هم به ترتیب پاسخ بدهید بعد سوال بفرمایید. زیرا شیوه سوال را با سوال جواب دادن به بیراهه خواهد رفت.

من برای شما از گوگل منبع ذکر نکردم از خود قرآن شما ذکر کردم و از کتاب مقدس .هنوز جوابی ندارید.

(۱۴/آبان/۹۴ ۱۹:۰۰)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام

آفرین. به نکته ی خوبی اشاره کردید
واقعا جواب این تاپیک و مباحث مطرح شدش همینه

این دو خدا (خدای اسلام و خدای کتاب مقدس) هیچ گاه یکی نیستند

خداى کتاب مقدس خیلی خدای جالبیه
این خدا آنچنان خدايیه كه محل اصلى زندگیش تو آسمانه
گاهى هم به زمين میاد برای گشت و گذار و تفریح
گاهى هم هوس كشتى گرفتن به سرش می زنه و با يعقوب پيامبر سرشاخ می شه و يعقوب او رو به زمين می زنه و رو سينش می نشينه!!!!
خلاصه، يعقوب پيامبر اون قدر روى سينه خدا می نشیند كه نزديكه صبح شه
اون وقت خدا می گه : يعقوب عزيزم! دست از من بدار، الان هوا روشن می شود و مردم می بينند كه تو مرا زمين زده ای (و آبرويم می رود!)

يعقوب می گويد تا مرا بركت ندهى رهايت نمی كنم.

خدا هم براى خلاصى از چنگال يعقوب به او بركت عطا فرموده و يعقوب از او دست برداشته و خدا دوباره به آسمان باز می گردد!!!

ولی خداى اسلام جسم نيست، صعود و نزول نداره، زمين و آسمان و ديروز و امروز برايش تفاوتى نمى‌كنه،
او خالق زمان و مكانه نه محدود به اونها،
ديدنى نيست و همه مخلوقات در حيطه قدرت او هستند،
نه زاده و نه زاييده شده و از اين نسبت هاى سخيف و نارواى مسيحيان و يهوديان پاك و منزهه.

پس می بینیم توی اساسی ترین اعتقاد هم که همون اعتقاد به خداست تفاوتهای فاحشی وجود داره
پس دیگه مابقیش معلومه چطوره!!!

فقط با همین اعتقاد به خدا و توحیدش می شه فهمید کدومش عقلانیه و کدومش غیرمنطقی و تحریف شده

نظریه هاتون بی نظیره . خیلی مفید و مختصر طومار آفریننده هستی را مشخص کردید و بستی! شما تو حوضه علمیه استاد نیستید ؟
سلام
طبق هماهنگی انجام شده، جناب مهدی سینا پاسخگوی شما خواهند بود. Heart
سلام دوست گرامی .

لطفا نام کاربری جناب مهدی سینا را برام بنویسید که بدانم کدام است چون تا به حال کسی با این نام کاربری ندیدم
بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدَى مِن بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتَابِ أُولَئِكَ يَلعَنُهُمُ اللّهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ (بقره 158)
کسانى که دلايل روشن، و وسيله هدايتى را که نازل کرده‏ايم، بعد از آنکه در کتاب براى مردم بيان نموديم، کتمان کنند، خدا آنها را لعنت مى‏کند؛ و همه لعن‏کنندگان نيز، آنها را لعن مى‏کنند؛
.
(۱۸/آبان/۹۴ ۱۷:۵۳)داریوش نوشته است: [ -> ]گویا هنوز هم توافق جامعی انجام نشده که من با چه کسی قراره تبادل نظر کنم؟ قبلا فکر کرد جناب علائم ظهور نماینده شده جالا شخص دیگری میگوید من آن شخص هستم. اینجوری شما به جایی نخواهید رسید . من سوالهایم رو پرسیده ام و توپ تو زمین شماست ! هیچکدام هنوز پاسخ سوال اول را یک پارچه بیان نکردید. فقط نام فرزند غرق شده رو بگید کافیه و منبع آنرا هم علام کنید . و بقیه سوالها را هم به ترتیب پاسخ بدهید بعد سوال بفرمایید. زیرا شیوه سوال را با سوال جواب دادن به بیراهه خواهد رفت.

من برای شما از گوگل منبع ذکر نکردم از خود قرآن شما ذکر کردم و از کتاب مقدس .هنوز جوابی ندارید.

نظریه هاتون بی نظیره . خیلی مفید و مختصر طومار آفریننده هستی را مشخص کردید و بستی! شما تو حوضه علمیه استاد نیستید ؟

جناب داریوش
شما نظریه ارایه دادید که چون توی قران اسمی از فرزند غرق شده نیومده و تو کتاب مقدس حرفی هم از داستان غرق شدن فرزند پس قران ( خدای قران ) اینجا اشتباه کرده .
جناب شما خودت اقرار کردی که اسمی از فرزند نیومده و بعد گفتی تو کتابهای شما این فرزند رو با نام حام دکر کردید این هم متن خودتون
(۱۴/آبان/۹۴ ۰:۱۰)داریوش نوشته است: [ -> ] - در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است.
حال اینکه اگه یکم مطالعات خودتون رو بدور از فضای مجازی یبردین و کتابها رو یکم درست ورق میزدین متوجه میشدین که مسلمین معتقد هستن پسر غرق شده حضرت نوح که یکی از پسران ایشون بودن اسمش جناب کنعان هست .

مستند میکنم کلام رو به کتاب های مسلمونها تا بدونیم پسر غرق شده کنعان نام دارد. چطور ؟ سری بزنیم به بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏11، ص: 305 ترحمه این متون اینقدر راحت هست که نیاز ندیدم ترجمه کنم بلکه متن اصلی براتون میزارم :
  • حَتَّى إِذا جاءَ أَمْرُنا أي فذلك حاله و حالهم حتى إذا جاء قضاؤنا بنزول العذاب وَ فارَ التَّنُّورُ بالماء أي ارتفع الماء بشدة اندفاع قُلْنَا احْمِلْ فِيها مِنْ كُلٍّ زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ أي من كل جنس من الحيوان زوجين أي ذكر و أنثى وَ أَهْلَكَ أي و احمل أهلك و ولدك إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ أي من سبق الوعد بإهلاكه و الإخبار بأنه لا يؤمن و هي امرأته الخائنة و اسمها واغلة و ابنه كنعان وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث و ثلاث كنائن له «الكنائن جمع الكن بالفتح و هي امرأة الابن؛ منه رحمه اللّه.» فالعرب و الروم و فارس و أصناف العجم ولد سام و السودان من الحبش و الزنج و غيرهم ولد حام و الترك و الصين و الصقالبة و يأجوج و مأجوج ولد يافث بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها وَ مُرْساها أي متبركين باسم الله أو قائلين بسم الله وقت إجرائها و إرسائها أي إثباتها و حبسها و قيل بسم الله إجراؤها و إرساؤها و قال الضحاك كانوا إذا أرادوا أن تجري السفينة قالوا بسم الله مجريها فجرت و إذا أرادوا أن تقف السفينة قالوا بسم الله مرسيها فوقفت فِي مَوْجٍ كَالْجِبالِ دل تشبيهها بالجبال على أن ذلك لم يكن موجا واحدا بل كان كثيرا و روي عن الحسن أن الماء ارتفع فوق كل شي‏ء و فوق كل جبل ثلاثين ذراعا و قال غيره خمسة عشر ذراعا وَ رَوَى أَصْحَابُنَا عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع أَنْ نُوحاً رَكِبَ السَّفِينَةَ فِي أَوَّلِ يَوْمٍ مِنْ رَجَبٍ فَصَامَ وَ أَمَرَ مَنْ مَعَهُ أَنْ يَصُومُوا ذَلِكَ الْيَوْمَ. وَ نادى‏ نُوحٌ ابْنَهُ‏ و اسمه كنعان و قيل يام وَ كانَ فِي مَعْزِلٍ أي في قطعة من الأرض غير القطعة التي كان نوح فيها حين ناداه أو كان في ناحية من دين أبيه و كان نوح ع يظن أنه مسلم فلذلك دعاه و قيل كان في معزل من السفينة يا بُنَيَّ ارْكَبْ مَعَنا قال الحسن كان ينافق أباه فلذلك دعاه ....
و همینطور تو کتاب تفسیر صافی هم اگه نگاه کنیم تو جلد ‏2، صفحه 448 ذیل تفسیر سوره هود ایه42
و في الإحتجاج عن الصادق عليه السلام عن النّبيّ صلىَّ اللَّه عليه و آله و سلم إن نوحاً لمّا ركب السفينة و خاف الغرق قال اللهم إنّي أسألك بمحمّد و آل محمد لمّا انجيتني من الغرق فنّجاه اللَّه عزّ و جلّ وَ نادى‏ نُوحٌ ابْنَهُ‏ كنعان.

چناب متن رو خوب نگاه کن تا قشنگ یادت بمونه که اینطوری مدرک میدن
این فقط نمونه ای بود که بهتون بگم ما همه چیمون کامله و هرچا مشکل و سوالی باشه پاسخش رو داریم.

خلاصه متن خدمت دوستان جناب داریوش مدعی بودن که حضرت نوح فقط 3 پسر داشت اما ما نشون دادیم که علاوه بر 3 پسر اولاد دیگری هم داشتند که نامش کنعان بود که در ماجرای طوفان به کشتی نیامد و کافر موند و به هلاکت رسید.
جناب داریوش خوب هست کتاب مقدس رو کمی با تامل من براتون یک قسمت رو شرح بدم تا کمی متوجه بشید که ایرادی که گرفتید بشید که چه ایراد کودکانه ای بوده
متن کتاب مقدس سفر پیدایش ( 9: 18 -19)
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است. 19 اینانند سه پسر نوح، و از ایشان تمامی جهان منشعب شد
جناب این رو که شما میخونی و ملاک قرار دادی ، اگه بدون تعصب و کمی با مطالعه بخونی متوجه میشی که میگه چی؟ میگه پسرانی که با نوح از کشتی بیرون امدن نه همه پسران نوح از ابتدا با او بودند .
جناب نکته ای دیگه که با بی مطالعه بودن شما رو نشون میده :
مدعی شدین که نوح با همه خانواده خودش و پسرانش ... که تو متن کتاب مقدس اورده شده رو نقل کردین که باز هم جای تامل داره که :
(۱۴/آبان/۹۴ ۰:۱۰)داریوش نوشته است: [ -> ]
[sup]1و خداوند به نوح گفت: «تو و تمامي اهل خانه‌ات به كشتي درآييد، زيرا تو را در اين عصر به حضور خود عادل ديدم. 2و از همه بهايم پاك، هفت هفت، نر و ماده با خود بگير،‌ و از بهايم ناپاك، دو دو، نر و ماده، 3و از پرندگان آسمان نيز هفت هفت، نر و ماده را، تا نسلى بر روى تمام زمين نگاه دارى. 4زيرا كه من بعد از هفت روز ديگر، چهل روز و چهل شب باران مى بارانم، و هر موجودى را كه ساخته‌ام، از روى زمين محو مى سازم.» 5پس نوح موافق آنچه خداوند او را امر فرموده بود، عمل نمود. 6و نوح ششصد ساله بود، چون طوفان آب بر زمين آمد. 7و نوح و پسرانش و زنش و زنان پسرانش با وى از آب طوفان به كشتى درآمدند. 8از بهايم پاك و از بهايم ناپاك، و از پرندگان و از همه حشرات زمين، 9دودو، نر و ماده، نزد نوح به كشتى درآمدند، چنانكه خدا نوح را امركرده بود. 10و واقع شد بعد از هفت روزكه آب طوفان بر زمين آمد. 11و در سال ششصد از زندگانى نوح، در روز هفدهم از ماه دوم، در همان روز جميع چشمه‌هاى لجه عظيم شكافته شد، و روزنهاى آسمان گشوده. 12و باران، چهل روز و چهل شب بر روى زمين مى باريد. 13در همان روز نوح و پسرانش، سام و حام و يافث، و زوجه نوح و سه زوجه پسرانش، با ايشان داخل كشتى شدند. 14ايشان و همه حيوانات به اجناس آنها، و همه بهايم به اجناس آنها، و همه حشراتى كه بر زمين مى خزند به اجناس آنها، و همه پرندگان به اجناس آنها، همه مرغان و همه بالداران. 15دودو از هر ذى جسدى كه روح حيات دارد، نزد نوح به كشتى در آمدند. 16و آنهايى كه آمدند نر و ماده از هر ذى جسد آمدند، چنانكه خدا وى را امر فرموده بود. و خداوند در را از عقب او بست. [/sup]

پیدایش باب 10 آیات 2 و 6 و 22
و حال اینکه کمی بی انصافی نیست که کتاب مقدس درباره بقیه اولاد او هیچ سخنی به میان نیاورده؟ ایا این درست هست که شما میگید تورات و خدای تورات ظرفترین قسمت ها رو نقل میکنه و حال اینکه یادی از دیگر اولاد و همسر این نبی نمیکنه؟
نکنه خدایادش رفت این فرستاده خودش رو با همه خانواده بگه و شاید گفت اضافات رو نگممگه کتاب انشا هست ؟ سفر طوفان خود را چگونه گذراندید.
شرمنده ولی حرف شما چنین جیزی رو میرسونه.
بعدش وقتی مشخص شد که شما بر داده دهای غلط فرضیات خودتون رو استوار کردین و شبهه شد پس با گرفتن داده های درست امید میره که نگاه خودتون رو اصلاح کنید .
اگه تو این قسمت چیزیجاموند و پاسخ رو گرفتین بریم سر موضوع بد .
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۰:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدَى مِن بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتَابِ أُولَئِكَ يَلعَنُهُمُ اللّهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ (بقره 158)
کسانى که دلايل روشن، و وسيله هدايتى را که نازل کرده‏ايم، بعد از آنکه در کتاب براى مردم بيان نموديم، کتمان کنند، خدا آنها را لعنت مى‏کند؛ و همه لعن‏کنندگان نيز، آنها را لعن مى‏کنند؛
.

جناب داریوش
شما نظریه ارایه دادید که چون توی قران اسمی از فرزند غرق شده نیومده و تو کتاب مقدس حرفی هم از داستان غرق شدن فرزند پس قران ( خدای قران ) اینجا اشتباه کرده .
جناب شما خودت اقرار کردی که اسمی از فرزند نیومده و بعد گفتی تو کتابهای شما این فرزند رو با نام حام دکر کردید این هم متن خودتون
حال اینکه اگه یکم مطالعات خودتون رو بدور از فضای مجازی یبردین و کتابها رو یکم درست ورق میزدین متوجه میشدین که مسلمین معتقد هستن پسر غرق شده حضرت نوح که یکی از پسران ایشون بودن اسمش جناب کنعان هست .

مستند میکنم کلام رو به کتاب های مسلمونها تا بدونیم پسر غرق شده کنعان نام دارد. چطور ؟ سری بزنیم به بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏11، ص: 305 ترحمه این متون اینقدر راحت هست که نیاز ندیدم ترجمه کنم بلکه متن اصلی براتون میزارم :
  • حَتَّى إِذا جاءَ أَمْرُنا أي فذلك حاله و حالهم حتى إذا جاء قضاؤنا بنزول العذاب وَ فارَ التَّنُّورُ بالماء أي ارتفع الماء بشدة اندفاع قُلْنَا احْمِلْ فِيها مِنْ كُلٍّ زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ أي من كل جنس من الحيوان زوجين أي ذكر و أنثى وَ أَهْلَكَ أي و احمل أهلك و ولدك إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ أي من سبق الوعد بإهلاكه و الإخبار بأنه لا يؤمن و هي امرأته الخائنة و اسمها واغلة و ابنه كنعان وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث و ثلاث كنائن له «الكنائن جمع الكن بالفتح و هي امرأة الابن؛ منه رحمه اللّه.» فالعرب و الروم و فارس و أصناف العجم ولد سام و السودان من الحبش و الزنج و غيرهم ولد حام و الترك و الصين و الصقالبة و يأجوج و مأجوج ولد يافث بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها وَ مُرْساها أي متبركين باسم الله أو قائلين بسم الله وقت إجرائها و إرسائها أي إثباتها و حبسها و قيل بسم الله إجراؤها و إرساؤها و قال الضحاك كانوا إذا أرادوا أن تجري السفينة قالوا بسم الله مجريها فجرت و إذا أرادوا أن تقف السفينة قالوا بسم الله مرسيها فوقفت فِي مَوْجٍ كَالْجِبالِ دل تشبيهها بالجبال على أن ذلك لم يكن موجا واحدا بل كان كثيرا و روي عن الحسن أن الماء ارتفع فوق كل شي‏ء و فوق كل جبل ثلاثين ذراعا و قال غيره خمسة عشر ذراعا وَ رَوَى أَصْحَابُنَا عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع أَنْ نُوحاً رَكِبَ السَّفِينَةَ فِي أَوَّلِ يَوْمٍ مِنْ رَجَبٍ فَصَامَ وَ أَمَرَ مَنْ مَعَهُ أَنْ يَصُومُوا ذَلِكَ الْيَوْمَ. وَ نادى‏ نُوحٌ ابْنَهُ‏ و اسمه كنعان و قيل يام وَ كانَ فِي مَعْزِلٍ أي في قطعة من الأرض غير القطعة التي كان نوح فيها حين ناداه أو كان في ناحية من دين أبيه و كان نوح ع يظن أنه مسلم فلذلك دعاه و قيل كان في معزل من السفينة يا بُنَيَّ ارْكَبْ مَعَنا قال الحسن كان ينافق أباه فلذلك دعاه ....
و همینطور تو کتاب تفسیر صافی هم اگه نگاه کنیم تو جلد ‏2، صفحه 448 ذیل تفسیر سوره هود ایه42
و في الإحتجاج عن الصادق عليه السلام عن النّبيّ صلىَّ اللَّه عليه و آله و سلم إن نوحاً لمّا ركب السفينة و خاف الغرق قال اللهم إنّي أسألك بمحمّد و آل محمد لمّا انجيتني من الغرق فنّجاه اللَّه عزّ و جلّ وَ نادى‏ نُوحٌ ابْنَهُ‏ كنعان.

چناب متن رو خوب نگاه کن تا قشنگ یادت بمونه که اینطوری مدرک میدن
این فقط نمونه ای بود که بهتون بگم ما همه چیمون کامله و هرچا مشکل و سوالی باشه پاسخش رو داریم.

خلاصه متن خدمت دوستان جناب داریوش مدعی بودن که حضرت نوح فقط 3 پسر داشت اما ما نشون دادیم که علاوه بر 3 پسر اولاد دیگری هم داشتند که نامش کنعان بود که در ماجرای طوفان به کشتی نیامد و کافر موند و به هلاکت رسید.
جناب داریوش خوب هست کتاب مقدس رو کمی با تامل من براتون یک قسمت رو شرح بدم تا کمی متوجه بشید که ایرادی که گرفتید بشید که چه ایراد کودکانه ای بوده
متن کتاب مقدس سفر پیدایش ( 9: 18 -19)
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است. 19 اینانند سه پسر نوح، و از ایشان تمامی جهان منشعب شد
جناب این رو که شما میخونی و ملاک قرار دادی ، اگه بدون تعصب و کمی با مطالعه بخونی متوجه میشی که میگه چی؟ میگه پسرانی که با نوح از کشتی بیرون امدن نه همه پسران نوح از ابتدا با او بودند .
جناب نکته ای دیگه که با بی مطالعه بودن شما رو نشون میده :
مدعی شدین که نوح با همه خانواده خودش و پسرانش ... که تو متن کتاب مقدس اورده شده رو نقل کردین که باز هم جای تامل داره که :
و حال اینکه کمی بی انصافی نیست که کتاب مقدس درباره بقیه اولاد او هیچ سخنی به میان نیاورده؟ ایا این درست هست که شما میگید تورات و خدای تورات ظرفترین قسمت ها رو نقل میکنه و حال اینکه یادی از دیگر اولاد و همسر این نبی نمیکنه؟
نکنه خدایادش رفت این فرستاده خودش رو با همه خانواده بگه و شاید گفت اضافات رو نگممگه کتاب انشا هست ؟ سفر طوفان خود را چگونه گذراندید.
شرمنده ولی حرف شما چنین جیزی رو میرسونه.
بعدش وقتی مشخص شد که شما بر داده دهای غلط فرضیات خودتون رو استوار کردین و شبهه شد پس با گرفتن داده های درست امید میره که نگاه خودتون رو اصلاح کنید .
اگه تو این قسمت چیزیجاموند و پاسخ رو گرفتین بریم سر موضوع بد .

جناب مهدی سینا -

اگر میخواهید برای حرفهای خودتان از دو کتاب بحار الانوار و تفسیر صافی استفاده کنید که این کتابها متعلق به منابع مسلمانان است و حکم دم روباه را دارد . در واقع خودتون بریدن دوختید و تفسیر هم کردید میخواهید به ایمانداران به کتاب مقدس بعنوان قسمت دوم قالب کنید ؟ ولی همین کتابهایی که شما به آن استناد میکنید به خاطر داشته باشید که بدرد سوالهای بعدی هم خواهد خورد ولی اینبار من براتون از همین منابع مورد قبول شما مینویسم ببینیم میتوانید آنها را انکار کنید !. مطلب دوم این است که چگونه اسلام فرزند دیگری برای نوح بدنیا آورده با نام کنعان که در کتاب مقدس نه غرق شدنش و نه ورودش به کشتی ثبت شده و نه خروج او ؟ دوستان گفتن که قسمت اول را در کتاب مقدس نوشتن و قسمت دوم روا در قرآن ! انگار که فیلم سینمایی بوده که قسمت دوم داشته باشد ! اگر اینگونه باشد پس حتما قسمت سومی هم دارد که باید منتظر باشیم . در ثانی کنعان که نوه نوح بوده براتون پیدایش باب ده رو بطور کامل مینویسم تا بدانید منبع موثق به این میگن نه دو کتاب تفسیر از مسلمین که اصلا قابل استناد نیست و کاربرد داخلی برای خود مسلمانان را دارد. اگر قرار بود این منابع برای من سند باشد که من هم مثل شما مسلمان بودم . این منابع رو میدانم . منبع معتبر معرفی کنید.

بنده تنها یک شجره نامه برایتان از اینترنت گذاشتم انگار پیراهن عثمانش کردید بقول خودتان Big Grin اگر شما هم چنین شچره نامه ای مثل باب 10 پیدایش دارید لطفا به اشتراک بگذارید. منظورم از نسل اسماعیل از تا پیامبرتان .

پیدایش باب 10 فرزندان پسران نوح

[sup]

1[/sup]اينها فرزندان پسران نوح يعني فرزندان سام ، حام و يافث هستند كه بعد از توفان متولّد شدند: [sup]2[/sup]پسران يافث : جومر، ماجوج ، ماداي ، ياوان ، توبال ، ماشک و تيراس بودند. [sup]3[/sup]پسران جومر: اشكناز، ريفات و توجرمه بودند. [sup]4[/sup]پسران ياوان : اليشه ، ترشيش ، كتيم و رودانيم بودند. [sup]5[/sup]از اينها مردمي كه در اطراف دريا در جزيره ها زندگي مي كردند، به وجود آمدند. اينها فرزندان يافث هستند كه هر كدام در قبيله و در سرزمين خودشان زندگي مي كردند و هر قبيله به زبان مخصوص خودشان صحبت مي كردند. [sup]6[/sup]پسران حام : كوش ، مصر ، ليبي و كنعان بودند. [sup]7[/sup]پسران كوش : سبا، حويله ، سبته ، رعمه و سبتكا بودند. و پسران رعمه: شبا و ددان بودند. [sup]8[/sup]كوش پسري داشت به نام نمرود. او اولين مرد قدرتمند در روي زمين بود. [sup]9[/sup]او با كمک خداوند تيرانداز ماهري شده بود و به همين جهت است كه مردم مي گويند: «خدا تو را در تيراندازي مانند نمرود گرداند.» [sup]10[/sup]در ابتدا منطقه فرمانروايي او شامل : بابل ، ارک ، آكاد و تمام اينها در سرزمين شنعار بود. [sup]11[/sup]بعد از آن به سرزمين آشور رفت و شهرهاي نينوا، و رحوبوت عير، كالح [sup]12[/sup]و ريسن را كه بين نينوا و كالح كه شهر بزرگي است، بنا كرد. [sup]13[/sup]مصر جدّ لود ، عناميم ، لهابيم ، نفتوحيم ، [sup]14[/sup]فتروسيم ، كسلوحيم و كفتوريم كه جدّ فلسطيني هاست ، بود. [sup]15[/sup]صيدون ، نخستزاده كنعان بود و پس از او حت به دنيا آمد. [sup]16[/sup]كنعان هم جدّ اقوام زير بود: يبوسيان ، اموريان ، جرجاشيان ، [sup]17[/sup]حويان ، عرقيان ، سينيان ، [sup]18- 19[/sup]ارواديان ، صماريان و حماتيان . قبايل مختلف كنعان ، از صيدون تا جرار كه نزديک غزه است و تا سدوم و غموره و ادمه و صبوئيم كه نزديک لاشع است ، پراكنده شدند. [sup]20[/sup]ينها، نسلهاي حام بودند كه به صورت قبايل مختلف زندگي مي كردند و هر قبيله براي خود زبان مخصوصي داشت . [sup]21[/sup]سام - برادر بزرگ يافث - جدّ تمام فرزندان عابر بود . [sup]22[/sup]پسران سام عبارت بودند از: عيلام ، آشور، ارفكشاد، لود و اَرام . [sup]23[/sup]پسران اَرام ، عبارت بودند از: عوص، حول ، جاتر و ماشک . [sup]24[/sup]ارفكشاد، پدر شالح و شالح پدر عابر بود. [sup]25[/sup]عابر دو پسر داشت . اسم يكي فالج بود - زيرا در زمان او بود كه مردم دنيا پراكنده شدند - و اسم ديگري يقطان بود. [sup]26[/sup]پسران يقطان عبارت بودند از: الموداد، شالف ، حضرموت ، يارح ، [sup]27[/sup]هدورام ، اوزال ، دِقلَه ، [sup]28[/sup]عوبال ، ابيمائيل ، شِبا، [sup]29[/sup]اوفير، حويله و يوباب . [sup]30[/sup]همه اينها از ناحيه ميشا تا سفاره كه يكي از كوههاي شرقي است ، زندگي مي كردند. [sup]31[/sup]اينها نسلهاي سام بودند كه در قبيله و سرزمينهاي مختلف زندگي مي كردند و هر قبيله با زبان مخصوص خودشان گفت وگو مي كردند. [sup]32[/sup]همه اين افراد بر طبق نسب نامه هايشان ، پسران نوح بودند كه بعد از توفان تمام ملّتهاي روي زمين به وسيله آنها به وجود آمد.

[b]ظاهرا شما جواب این سوال را دادید و نظر مسلمانان را ابراز کردید و بنده هم نظر معتقدین به کتاب مقدس را میتوانیم به سوال دوم بپردازیم . زیرا خوانندگان باید درک کنند کدام واقعیت است . نه بنده و شما
فَبِمَا نَقْضِهِم مِّيثَاقَهُمْ لَعنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ وَنَسُواْ حَظًّا مِّمَّا ذُكِّرُواْ بِهِ
ولى بخاطر پيمان‏شکنى، آنها را از رحمت خويش دور ساختيم؛ و دلهاى آنان را سخت و سنگين نموديم؛ سخنان (خدا) را از موردش تحريف مى‏کنند؛ و بخشى از آنچه را به آنها گوشزد شده بود، فراموش کردند؛
مائده 13
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۱:۴۱)داریوش نوشته است: [ -> ]جناب مهدی سینا -

اگر میخواهید برای حرفهای خودتان از دو کتاب بحار الانوار و تفسیر صافی استفاده کنید که این کتابها متعلق به منابع مسلمانان است و حکم دم روباه را دارد . ولی همین کتابهایی که شما به آن استناد میکنید به خاطر داشته باشید که بدرد سوالهای بعدی هم خواهد خورد. مطلب دوم این است که چگونه اسلام فرزند دیگری برای نوح بدنیا آورده با نام کنعان که در کتاب مقدس نه غرق شدنش و نه ورودش به کشتی ثبت شده و نه خروج او ؟ دوستان گفتن که قسمت اول را در کتاب مقدس نوشتن و قسمت دوم روا در قرآن ! انگار که فیلم سینمایی بوده که قسمت دوم داشته باشد ! اگر اینگونه باشد پس حتما قسمت سومی هم دارد که باید منتظر باشیم . در ثانی کنعان که نوه نوح بوده براتون پیدایش باب ده رو بطور کامل مینویسم تا بدانید منبع موثق به این میگن نه دو کتاب تفسیر از مسلمین که اصلا قابل استناد نیست و کاربرد داخلی برای خود مسلمانان را دارد.

بنده تنها یک شجره نامه برایتان از اینترنت گذاشتم انگار پیراهن عثمانش کردید بقول خودتان Big Grin اگر شما هم چنین شچره نامه ای مثل باب 10 پیدایش دارید لطفا به اشتراک بگذارید.

پیدایش باب 10
فرزندان پسران نوح

[sup]

1[/sup]اينها فرزندان پسران نوح يعني فرزندان سام ، حام و يافث هستند كه بعد از توفان متولّد شدند:
[sup]2[/sup]پسران يافث : جومر، ماجوج ، ماداي ، ياوان ، توبال ، ماشک و تيراس بودند.
[sup]3[/sup]پسران جومر: اشكناز، ريفات و توجرمه بودند.
[sup]4[/sup]پسران ياوان : اليشه ، ترشيش ، كتيم و رودانيم بودند.
[sup]5[/sup]از اينها مردمي كه در اطراف دريا در جزيره ها زندگي مي كردند، به وجود آمدند. اينها فرزندان يافث هستند كه هر كدام در قبيله و در سرزمين خودشان زندگي مي كردند و هر قبيله به زبان مخصوص خودشان صحبت مي كردند.
[sup]6[/sup]پسران حام : كوش ، مصر ، ليبي و كنعان بودند.
[sup]7[/sup]پسران كوش : سبا، حويله ، سبته ، رعمه و سبتكا بودند. و پسران رعمه: شبا و ددان بودند.
[sup]8[/sup]كوش پسري داشت به نام نمرود. او اولين مرد قدرتمند در روي زمين بود.
[sup]9[/sup]او با كمک خداوند تيرانداز ماهري شده بود و به همين جهت است كه مردم مي گويند: «خدا تو را در تيراندازي مانند نمرود گرداند.»
[sup]10[/sup]در ابتدا منطقه فرمانروايي او شامل : بابل ، ارک ، آكاد و تمام اينها در سرزمين شنعار بود.
[sup]11[/sup]بعد از آن به سرزمين آشور رفت و شهرهاي نينوا، و رحوبوت عير، كالح
[sup]12[/sup]و ريسن را كه بين نينوا و كالح كه شهر بزرگي است، بنا كرد.
[sup]13[/sup]مصر جدّ لود ، عناميم ، لهابيم ، نفتوحيم ،
[sup]14[/sup]فتروسيم ، كسلوحيم و كفتوريم كه جدّ فلسطيني هاست ، بود.
[sup]15[/sup]صيدون ، نخستزاده كنعان بود و پس از او حت به دنيا آمد.
[sup]16[/sup]كنعان هم جدّ اقوام زير بود: يبوسيان ، اموريان ، جرجاشيان ،
[sup]17[/sup]حويان ، عرقيان ، سينيان ،
[sup]18- 19[/sup]ارواديان ، صماريان و حماتيان . قبايل مختلف كنعان ، از صيدون تا جرار كه نزديک غزه است و تا سدوم و غموره و ادمه و صبوئيم كه نزديک لاشع است ، پراكنده شدند.
[sup]20[/sup]ينها، نسلهاي حام بودند كه به صورت قبايل مختلف زندگي مي كردند و هر قبيله براي خود زبان مخصوصي داشت .
[sup]21[/sup]سام - برادر بزرگ يافث - جدّ تمام فرزندان عابر بود .
[sup]22[/sup]پسران سام عبارت بودند از: عيلام ، آشور، ارفكشاد، لود و اَرام .
[sup]23[/sup]پسران اَرام ، عبارت بودند از: عوص، حول ، جاتر و ماشک .
[sup]24[/sup]ارفكشاد، پدر شالح و شالح پدر عابر بود.
[sup]25[/sup]عابر دو پسر داشت . اسم يكي فالج بود - زيرا در زمان او بود كه مردم دنيا پراكنده شدند - و اسم ديگري يقطان بود.
[sup]26[/sup]پسران يقطان عبارت بودند از: الموداد، شالف ، حضرموت ، يارح ،
[sup]27[/sup]هدورام ، اوزال ، دِقلَه ،
[sup]28[/sup]عوبال ، ابيمائيل ، شِبا،
[sup]29[/sup]اوفير، حويله و يوباب .
[sup]30[/sup]همه اينها از ناحيه ميشا تا سفاره كه يكي از كوههاي شرقي است ، زندگي مي كردند.
[sup]31[/sup]اينها نسلهاي سام بودند كه در قبيله و سرزمينهاي مختلف زندگي مي كردند و هر قبيله با زبان مخصوص خودشان گفت وگو مي كردند.
[sup]32[/sup]همه اين افراد بر طبق نسب نامه هايشان ، پسران نوح بودند كه بعد از توفان تمام ملّتهاي روي زمين به وسيله آنها به وجود آمد.

جناب داریوش شما گفتی که
(۱۴/آبان/۹۴ ۰:۱۰)داریوش نوشته است: [ -> ] در سوره 11 آیات 42 تا 46 قرآن در مورد یکی از پسران نوح یعنی حام میخوانیم که جز گناهکاران بود و همراه نوح به کشتی سوار نشد بلکه قرآن اعلام میکند که غرق شد و نوح همراه دو پسر دیگرش سام و یافث سوار بر کشتی شد ! البته اسم پسرغرق شده نوح در قرآن نیست همانند خیلی از افراد دیگر در داستانهای متفاوت که نامی آز آنها ذکر نمیشود و این خود نیز بسیار سوال برانگیز است. اما اگر در اینتر نت جستجو کنید و شجره نامه انبیاء را پیدا کنید بر اساس اعتقاد مسلمانان تنها نام دو پسر نوح یعنی سام و یافث نوشته شده است. از این رو میتوان گفت که فرزند غرق شده حام است.

نقاط قرمز شده رو دوباره بخونین تا متوحه بشید که چرا این مطالب رو براتون اوردم. گفتید قران و اعتقادات اسلامی اعتقاد به چه دارد بنده براتون اوردم که حرف شما جز تهمت بیش نیست. البته باز هم یاد اوری کنم که سکوت شما درباره این موضوع که کتاب مقدس اگه دارای اشکال بشه از صحت خارج میشه رو سکوت میکنید و این سکوت به منزله قبول میگیریم ما.

دوم اینکه بنده از شما به کتاب مقدس شما اگاه تر هستم و میدونم چی کجا هست و کجاش تناقض داره و کجاش خدایی که شما میخوای ازش صحبت کنی کجا فراموشی میگیره و کجا اصلا فرقی با انسان نداره.

پس برای من لطفا این صحبتها رو نکنین.

(۱۸/آبان/۹۴ ۲۱:۴۱)داریوش نوشته است: [ -> ]جناب مهدی سینا -

اگر میخواهید برای حرفهای خودتان از دو کتاب بحار الانوار و تفسیر صافی استفاده کنید که این کتابها متعلق به منابع مسلمانان است و حکم دم روباه را دارد . ولی همین کتابهایی که شما به آن استناد میکنید به خاطر داشته باشید که بدرد سوالهای بعدی هم خواهد خورد. مطلب دوم این است که چگونه اسلام فرزند دیگری برای نوح بدنیا آورده با نام کنعان که در کتاب مقدس نه غرق شدنش و نه ورودش به کشتی ثبت شده و نه خروج او ؟ دوستان گفتن که قسمت اول را در کتاب مقدس نوشتن و قسمت دوم روا در قرآن ! انگار که فیلم سینمایی بوده که قسمت دوم داشته باشد ! اگر اینگونه باشد پس حتما قسمت سومی هم دارد که باید منتظر باشیم . در ثانی کنعان که نوه نوح بوده براتون پیدایش باب ده رو بطور کامل مینویسم تا بدانید منبع موثق به این میگن نه دو کتاب تفسیر از مسلمین که اصلا قابل استناد نیست و کاربرد داخلی برای خود مسلمانان را دارد.
منبع موثق شما برای بنده که میخوایید از اعتقاد من صحبت کنید میشه منابع من نه منابع خودتون جناب شاهد (حکم دم روباه )
با توجه به اینکه رفتید به سراغ قسمت دیگر پس پاسخ سوال اول رو درباره اینکه اعتقادات اسلامی گرفتین.
و اما این قسمت شما اول باید ثابت کنید چون تا چندیپیش معترف بودید که بنا به اعتقاد اسلام پسر غرق شده نوح حام میباشد ولی اینگونه نبود . پس ما پاسخ دادیم و این شما هستید که باید بگید چرا حام غرق شد در حالی که هم ما و هم کتاب مقدس 3 فرزند پسر با نامهای سام و حام و یافث را همراه پدر در کشتی معرفی میکند.
اگر شما خلاف این اعتقاد دارید باید مستند صحبت کنید و مدرک ارایه بدید.
ما میگوییم :
وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث ...

اتفاقا اینکه فیلم سینمایی باشه به کتاب مقدس بیشتر متنش میخوره که چنین باشه و در چندین اپیزود ماحرایی رو میاره .
جناب به این قسمت تامل کنید

سقر پیدایش 9 :18
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است
چرا به این مورد تاکید دارد؟ ایا مگر کنعان دیگری هم در نسل نوح بود؟اگر نبود پس تاکید به این موضوع که کنعانی که همراه با کشتی از طوفان گذشته پدرش حام هست . این تاکید موقعی میاد که یک ورد دیگه باشه و این رو با شخص دیگه اشتباه نگیرن.
همکار محترم ایا این نمیتونه نشونه ای باشه در اینکه نام کنعان امده بود ولی بخاطر مسائلی حذف شده ؟
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۲:۱۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]فَبِمَا نَقْضِهِم مِّيثَاقَهُمْ لَعنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ وَنَسُواْ حَظًّا مِّمَّا ذُكِّرُواْ بِهِولى بخاطر پيمان‏شکنى، آنها را از رحمت خويش دور ساختيم؛ و دلهاى آنان را سخت و سنگين نموديم؛ سخنان (خدا) را از موردش تحريف مى‏کنند؛ و بخشى از آنچه را به آنها گوشزد شده بود، فراموش کردند؛
مائده 13

جناب داریوش شما گفتی که

نقاط قرمز شده رو دوباره بخونین تا متوحه بشید که چرا این مطالب رو براتون اوردم. گفتید قران و اعتقادات اسلامی اعتقاد به چه دارد بنده براتون اوردم که حرف شما جز تهمت بیش نیست. البته باز هم یاد اوری کنم که سکوت شما درباره این موضوع که کتاب مقدس اگه دارای اشکال بشه از صحت خارج میشه رو سکوت میکنید و این سکوت به منزله قبول میگیریم ما.

دوم اینکه بنده از شما به کتاب مقدس شما اگاه تر هستم و میدونم چی کجا هست و کجاش تناقض داره و کجاش خدایی که شما میخوای ازش صحبت کنی کجا فراموشی میگیره و کجا اصلا فرقی با انسان نداره.

پس برای من لطفا این صحبتها رو نکنین.

منبع موثق شما برای بنده که میخوایید از اعتقاد من صحبت کنید میشه منابع من نه منابع خودتون جناب شاهد (حکم دم روباه Wink
با توجه به اینکه رفتید به سراغ قسمت دیگر پس پاسخ سوال اول رو درباره اینکه اعتقادات اسلامی گرفتین.
و اما این قسمت شما اول باید ثابت کنید چون تا چندیپیش معترف بودید که بنا به اعتقاد اسلام پسر غرق شده نوح حام میباشد ولی اینگونه نبود . پس ما پاسخ دادیم و این شما هستید که باید بگید چرا حام غرق شد در حالی که هم ما و هم کتاب مقدس 3 فرزند پسر با نامهای سام و حام و یافث را همراه پدر در کشتی معرفی میکند.
اگر شما خلاف این اعتقاد دارید باید مستند صحبت کنید و مدرک ارایه بدید.
ما میگوییم :
وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و كان فيمن أدخل السفينة بنوه الثلاثة سام و حام و يافث ...

اتفاقا اینکه فیلم سینمایی باشه به کتاب مقدس بیشتر متنش میخوره که چنین باشه و در چندین اپیزود ماحرایی رو میاره .
جناب به این قسمت تامل کنید

سقر پیدایش 9 :18
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است
چرا به این مورد تاکید دارد؟ ایا مگر کنعان دیگری هم در نسل نوح بود؟اگر نبود پس تاکید به این موضوع که کنعانی که همراه با کشتی از طوفان گذشته پدرش حام هست . این تاکید موقعی میاد که یک ورد دیگه باشه و این رو با شخص دیگه اشتباه نگیرن.
همکار محترم ایا این نمیتونه نشونه ای باشه در اینکه نام کنعان امده بود ولی بخاطر مسائلی حذف شده ؟

ظاهرا دستی هم به تحریف کردن دارید. زیرا در باب 9 آیه 18 نمیگوید حام پدر کنعان بود !

باب 9 آیه 18 - سام و حام و يافث پسران نوح بودند كه از كشتي بيرون آمدند. حام پدر كنعانيان است .

میگوید که حام پدر کنعانیان است یعنی به زبان فارسی میشود حام پدر قوم کنعانیان است . شما سه حرف ی و الف و ن رو حذف کردید و یک بود هم جای است قرار دادید . بعد کودک چهارم را بدنیا آوردید. اشتباه شما اینجاست و اون آیه ای رو هم که ذکر کردید از قرآن نیست مردم ساده هرجا عربی میشنوند فکر میکنند آیه قرآن است و برای صوابش گوش میدهند ! قضاوت با خوانندگان

این را هم چون قبلا یکی از دوستان گفته بود. و من هم عنوان کردم که بفرض داستان شما که میبنید با واقعیت جور نیست حتی اگر فرض کنیم شما راست میگویید وقتی کنعان غرق شده پس قوم کنعانیان چگونه بوجود آمد ؟ مبینید که هیچ چیزی با افسانه ای که درست کردید جور درنمیاد.

وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و
كان فيمن أدخل السفينةبنوه الثلاثة سام و حام و يافث
...

برویم سراغ به آتش انداختن ابراهیم توسط نمرود یا به فرمان نمرود. موافقید ؟
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۳:۱۱)داریوش نوشته است: [ -> ]ظاهرا دستی هم به تحریف کردن دارید. زیرا در باب 9 آیه 18 نمیگوید حام پدر کنعان بود !

باب 9 آیه 18 - سام و حام و يافث پسران نوح بودند كه از كشتي بيرون آمدند. حام پدر كنعانيان است .

میگوید که حام پدر کنعانیان است یعنی به زبان فارسی میشود حام پدر قوم کنعانیان است . شما سه حرف ی و الف و ن رو حذف کردید و یک بود هم جای است قرار دادید . بعد کودک چهارم را بدنیا آوردید. اشتباه شما اینجاست و اون آیه ای رو هم که ذکر کردید از قرآن نیست مردم ساده هرجا عربی میشنوند فکر میکنند آیه قرآن است و برای صوابش گوش میدهند ! قضاوت با خوانندگان

[/b]

وَ مَنْ آمَنَ أي و احمل فيها من آمن بالله من غير أهلك وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلَّا قَلِيلٌ أي إلا نفر قليل و
كان فيمن أدخل السفينةبنوه الثلاثة سام و حام و يافث
...

برویم سراغ به آتش انداختن ابراهیم توسط نمرود یا به فرمان نمرود. موافقید ؟

توراتی که بنده دارم متنش عین چیزی هست که برای شما نقل کردم ، شاید توورات بنده با تورات شما فرق میکنهBlush
بنده نقل متن کتاب مقدس رو اوردم ولا غیر

ترجمه قدیم کتاب مقدس سفر پیدایش 9:18
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است.

متن کینگ جیمز
18 And the sons of Noah, that went forth of the ark, were Shem, and Ham, and Japheth: and Ham is the father of Canaan
متن عربی
وَكَانَ بَنُو نُوحٍ الَّذِينَ خَرَجُوا مِنَ الْفُلْكِ سَامًا وَحَامًا وَيَافَثَ. وَحَامٌ هُوَ أَبُو كَنْعَانَ
این هم متن یونانی این فراز
18 Ησαν δε οι υιοι του Νωε, οι εξελθοντες εκ της κιβωτου, Σημ και Χαμ και Ιαφεθ. Ο δε Χαμ ητο πατηρ του Χανααν.

اخوی این شمایی که تو کتابت تحریف شده نه بنده ، اگه شما از این عبارات کنعانیان به دست میارید راهنمایی کنید چون تورات در دست بنده این عبارات رو اینگونه معنا کرده پس تورات رو تحریف شده بدونیم؟Blush

جناب من برام سوال شد که چرا برای کنعان و نسلش یک نگاه ویژه گذاشته شده اینجا و از بقیه همونجا چیزی نگفت و فقط بعد از حام میگه پدر کنعان؟ مگه بقیه اولاد نداشتن تا اون لحظه ؟ اگه همه نداشتن پس گفتن اسم پسر حام اونجا بی ارتباط بود / تازه بعد از موضوع نفرین تو بخشبعد نسل این 3 فرزند رو معرفی میکنه. جالبه که اینحا خدای تورات تحریف شده حواسش نبوده.

چون اسمی از پسر چهارم نوح ذکر نشده تو تورات و حتی از همسر و یا همسران و اولاد دیگر ایشون پس ایشون دارای فرزند و همسر دیگر نبودن؟
  • اصل داستان رو نقل کردیم و بزاریم خواننده متوجه بشه که چی این داستان گم شده هست .
شما اینجا میخوای بگی که این کنعان ذکر شده منظور قوم کنعانیان هست؟ ( البته این دیدگاه شما هست چون تو همین قسمت ایاتی عقبتر که میگه " 18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است" شما قوم کنعان گرفتی و این اشتباه هست . ) بر فرض حرف شما اگه صحت داشته باشه ، و منظور کنعانیان باشن ، چرا حام یک اشتباه کرد و چوبش رو اون قوم بخورن؟ گناه پدر رو به پای یک قوم نوشتین تو متن کتاب مقدس؟

اقای محقق اگه متن من رو که پیشتر ارسال کردم میخوندی متوجه میشدی که چی هست ، چون نخوندی دوباره ناچارم برات توضیح بدم ، اشکالی نداره شاید منم یه وقا قسمتی رو رد بشم ولی حداقل تهمت نمیزنم .
این متن که براتون نقل کردم
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۲:۱۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]ما میگوییم :
این بخشی از متن این فراز هست که شما اصلا دقت نکردی
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۰:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏11، ص: 305 ترحمه این متون اینقدر راحت هست که نیاز ندیدم ترجمه کنم بلکه متن اصلی براتون میزارم :

بنده اگه میخواستم بگم ایه هست اینقدر برای خواننده متن ارزش قائل میشم که بگم طبق ایه ... ولی این متن حدیثی بود که شما به عنوان :
(۱۸/آبان/۹۴ ۲۱:۴۱)داریوش نوشته است: [ -> ]اگر میخواهید برای حرفهای خودتان از دو کتاب بحار الانوار و تفسیر صافی استفاده کنید که این کتابها متعلق به منابع مسلمانان است و حکم دم روباه را دارد .
معرفی کردید
  • اگه حرفی نمونده به سوال بعد شما برسیم و اگه جایی شک و دو دلی باقی هست بگید .
(۱۹/آبان/۹۴ ۲:۱۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]توراتی که بنده دارم متنش عین چیزی هست که برای شما نقل کردم ، شاید توورات بنده با تورات شما فرق میکنهBlush
بنده نقل متن کتاب مقدس رو اوردم ولا غیر

ترجمه قدیم کتاب مقدس سفر پیدایش 9:18
18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است.

متن کینگ جیمز
18 And the sons of Noah, that went forth of the ark, were Shem, and Ham, and Japheth: and Ham is the father of Canaan
متن عربی
وَكَانَ بَنُو نُوحٍ الَّذِينَ خَرَجُوا مِنَ الْفُلْكِ سَامًا وَحَامًا وَيَافَثَ. وَحَامٌ هُوَ أَبُو كَنْعَانَ
این هم متن یونانی این فراز
18 Ησαν δε οι υιοι του Νωε, οι εξελθοντες εκ της κιβωτου, Σημ και Χαμ και Ιαφεθ. Ο δε Χαμ ητο πατηρ του Χανααν.

اخوی این شمایی که تو کتابت تحریف شده نه بنده ، اگه شما از این عبارات کنعانیان به دست میارید راهنمایی کنید چون تورات در دست بنده این عبارات رو اینگونه معنا کرده پس تورات رو تحریف شده بدونیم؟Blush

جناب من برام سوال شد که چرا برای کنعان و نسلش یک نگاه ویژه گذاشته شده اینجا و از بقیه همونجا چیزی نگفت و فقط بعد از حام میگه پدر کنعان؟ مگه بقیه اولاد نداشتن تا اون لحظه ؟ اگه همه نداشتن پس گفتن اسم پسر حام اونجا بی ارتباط بود / تازه بعد از موضوع نفرین تو بخشبعد نسل این 3 فرزند رو معرفی میکنه. جالبه که اینحا خدای تورات تحریف شده حواسش نبوده.

چون اسمی از پسر چهارم نوح ذکر نشده تو تورات و حتی از همسر و یا همسران و اولاد دیگر ایشون پس ایشون دارای فرزند و همسر دیگر نبودن؟
  • اصل داستان رو نقل کردیم و بزاریم خواننده متوجه بشه که چی این داستان گم شده هست .
شما اینجا میخوای بگی که این کنعان ذکر شده منظور قوم کنعانیان هست؟ ( البته این دیدگاه شما هست چون تو همین قسمت ایاتی عقبتر که میگه " 18 و پسران نوح که از کشتی بیرون آمدند، سام و حام و یافث بودند. و حام پدر کنعان است" شما قوم کنعان گرفتی و این اشتباه هست . ) بر فرض حرف شما اگه صحت داشته باشه ، و منظور کنعانیان باشن ، چرا حام یک اشتباه کرد و چوبش رو اون قوم بخورن؟ گناه پدر رو به پای یک قوم نوشتین تو متن کتاب مقدس؟

اقای محقق اگه متن من رو که پیشتر ارسال کردم میخوندی متوجه میشدی که چی هست ، چون نخوندی دوباره ناچارم برات توضیح بدم ، اشکالی نداره شاید منم یه وقا قسمتی رو رد بشم ولی حداقل تهمت نمیزنم .
این متن که براتون نقل کردم
این بخشی از متن این فراز هست که شما اصلا دقت نکردی

بنده اگه میخواستم بگم ایه هست اینقدر برای خواننده متن ارزش قائل میشم که بگم طبق ایه ... ولی این متن حدیثی بود که شما به عنوان :
معرفی کردید
  • اگه حرفی نمونده به سوال بعد شما برسیم و اگه جایی شک و دو دلی باقی هست بگید .

بنده هم خدمت شما عرض کردم به سوال دوم بریم ابراهیم و نمرد. چون در هرحال ماجرای کنعان غرق شده از نظر شما یکجایی دوباره به مشگل خواهد خرد.

بنده هم میدانستم که قسمتی که به عربی نوشته بودید از همان دوکتاب بود نه قرآن ، تنها برای محکم کاری گفتم که داستانی هم برای اون درست نکنید . سوال دوم را بزرگواری کنید جواب بدهید متن آن در ابتدای شروع بحث آمده به همانجا مراجعه کنید . متشکر.
نقل قول:در هرحال ماجرای کنعان غرق شده از نظر شما یکجایی دوباره به مشگل خواهد خرد.
با سلام
عذر خواهی می کنم . قصد دخالت ندارم .از ارسال های همه بزرگواران تشکر می کنم
اول اینکه کنعان غریق از نظر ما به اشکال می خورد ؟ یعنی شما قبول داری غرق شد اما کیفتش مطرح شدندش فرق می کنه؟؟

معذرت می خوام بزرگوار متوجه نشدم . شما یک جوابیه دارید یا هیچ پاسخی ندارید . نا مفهموم بود
البته بحث این نیست که خدایی نکرده بخواهیم کسی رو زمین بزنیم یا چه متون شما و چه ارسالات دوستان دیگر برای بنده بسیار جالب و جذاب بود و اینهم که عرض می کنیم از باب کنجکاوی است نه خدایی نکرده قصد حال گیری داشته باشم . چون طوری دو پهلو حرف می زنید که انگار جوابی دیگر هست اما مطرح نمی کنید
خواهشی که دارم هر چند می دونم بابت زحمت دوستان می شود لطفا یک بحث را انتها پیش ببرید نه اینکه وسط کار نیمه کار رها کنید و بگید خب بسه شد حالا دیگه بقیه اشم نمی گم
فکر نمی کنم این روش بحث درست باشه اصلا فکر نکنم اسم اینو گذاشت بحث
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع