۱۸/آبان/۹۴, ۱۷:۵۳
(۱۸/آبان/۹۴ ۰:۴۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]با سلام
دوستان کمی صبر پیشه کنید ،
جناب داریوش میشه با این یک سوال اغاز گر بحث باشیم و با هم پیش بریم؟
اگه میل دارید و دوستان اجازه میدن قدم به قدم با هم پیش بریم.
اگه دوستان شروع به بحث کنن ناچار میشم پستها رو عدم تایید کنم پس لطفا صبر کنید و اگه بحثی و سوالی و هر موضوعی بود بی زخمت برای من پیام خصوصی کنید . بزارین جناب داریوش قرم به قدم با ما بیان جلو ، ایشون با اعتقادات مشخص خودشون صحبت میکنه و ما هم با اعتقادات خودمون پس اول به همدیکه احترام بزاریم و با سنجش کلام هم پیش بریم.
امید وارم دوستان از حرفهای من ناراحت نشده باشن .
اقای داریوش گرامی ، شما حرفتون این هست که خدای تورات با خدای قران یکی نیست و دلایلی چند اوردین و متناسب با اونها پاسخ هایی هم همکاران تالار دادند .
یک سوال میپرسم و میخوام به عنوان یک شخصی که تحقیق کردید با صراحت پاسخ بدید
ایا برای هر حرفی که به خدای قران نسبت میدید مدرک معتبر دارید یا اینکه مدرکتون گوگل بوده؟ چون چندین جا مدرکتون این بود که گوگل .... . ایکاش حداقل نام کتاب هایی که تو گوگل خوندید و براتون مستند بود رو میگفتین. ایکاش .
بنده پیشتر به شما گفتم اگه یک تناقض در کتاب سنگ محک شما بیان و پیدا بشه این سنگ محک خدشه دار میشه و نمیشه روش با اطمینان صبحت کرد .
نمیدونم شما رو این حرف بدون دقت رد شدین یا اینکه اصلا نخوندین.
چون حرفی نزدید من گذاشتم به حساب اینکه شاید رد شدین و قبول کردید.
ولی جناب داریوش
چند خطی باز خدمت شما یاد اور میشم که کتاب مقدسی که شامل چندین کتاب و ... که هرکدوم از اونها توسط انسان ها نگارش و افزوده شد ونه کلام خدا چور میتونه برای شما مصداق مرجع باشه؟ و اینکه خدایی نمیئونه بنده او کجاس و حساب و کتاب ریاضیات از دست او خارج میشه و ... خدایی هستش که ساخته فکر ناقص و خطا پذیری هست که با خدای اصلی مشتبه شده .
تناقضلتی که در یک کتاب وجود داره نشان دهنده این هست که گوینده کلام یک نفر نیست.
چه خوب بود که از ابتدا به این میپرداختیم که اساسا کتاب مقدس دارای اشتباه و تناقض هست؟ و اینکه تاریخ نگارش این کتاب که بنیان فکری یک اینده در اون هست رو اینطور سطحی نکاه کنیم. یلکه باید دید که این کتابها توسط کدام افراد معتبر شناخته شدن و اینکه چرا در برهه ای کتاب ناپدید و بعدا پیدا میشه و ... ( کلا تاریخ کتاب مقدس بحث شیرینیه ولی شیرین تر این هست که با قدمی محکم بریم جو)
چه تورات و چه انجیل و چه قران . ما که ترسی از این مطلب نداریم شما چطور؟ ایا میل دارید به کتاب مقدس عهد قدیم کمی نگاه نقادانه داشته باشیم؟
کتابی که چندین روایت از یک داستان نقل میکند مثلا تورات سامری و تورات عبرانی و یونانی ... و حال اینکه هرکدوم یک نگاه دارند ( مثل اینکه خدا وقتی در تورات سامری صحبت میکنه داره یچی میگه ولی نقل یونانی میشه بعضی نکات رو فراموش میکنه و کلامی نو میگه از این موضوع .
جناب داریوش ابتدا بیاییم این که ایا کتاب شما دارای اعتبار از دیدگاه شما هست یا نه پیش بریم و و بعد بگید که کلام خدای من با کلام خدای شما سازگار هست و یا خدای من چرا یجاهایی سکوت کرده.
اول جا پای خومون سر منابع رو محکم کنیم بعد به پله دوم که پسران نوح 3تا بودن یا بیشتر .
راستی درباره شجره نامه هایی هم که گفتین نقل مطلب هست از سوی هرکسی مهم این هست در کتاب معتبری مثل انساب و ... که مربوط به شجره نامه هستن مستند کنید کلامتون رو نه اینکه فلان سایت فارسی نقل کرده.
گویا هنوز هم توافق جامعی انجام نشده که من با چه کسی قراره تبادل نظر کنم؟ قبلا فکر کرد جناب علائم ظهور نماینده شده جالا شخص دیگری میگوید من آن شخص هستم. اینجوری شما به جایی نخواهید رسید . من سوالهایم رو پرسیده ام و توپ تو زمین شماست ! هیچکدام هنوز پاسخ سوال اول را یک پارچه بیان نکردید. فقط نام فرزند غرق شده رو بگید کافیه و منبع آنرا هم علام کنید . و بقیه سوالها را هم به ترتیب پاسخ بدهید بعد سوال بفرمایید. زیرا شیوه سوال را با سوال جواب دادن به بیراهه خواهد رفت.
من برای شما از گوگل منبع ذکر نکردم از خود قرآن شما ذکر کردم و از کتاب مقدس .هنوز جوابی ندارید.
(۱۴/آبان/۹۴ ۱۹:۰۰)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام
آفرین. به نکته ی خوبی اشاره کردید
واقعا جواب این تاپیک و مباحث مطرح شدش همینه
این دو خدا (خدای اسلام و خدای کتاب مقدس) هیچ گاه یکی نیستند
خداى کتاب مقدس خیلی خدای جالبیه
این خدا آنچنان خدايیه كه محل اصلى زندگیش تو آسمانه
گاهى هم به زمين میاد برای گشت و گذار و تفریح
گاهى هم هوس كشتى گرفتن به سرش می زنه و با يعقوب پيامبر سرشاخ می شه و يعقوب او رو به زمين می زنه و رو سينش می نشينه!!!!
خلاصه، يعقوب پيامبر اون قدر روى سينه خدا می نشیند كه نزديكه صبح شه
اون وقت خدا می گه : يعقوب عزيزم! دست از من بدار، الان هوا روشن می شود و مردم می بينند كه تو مرا زمين زده ای (و آبرويم می رود!)
يعقوب می گويد تا مرا بركت ندهى رهايت نمی كنم.
خدا هم براى خلاصى از چنگال يعقوب به او بركت عطا فرموده و يعقوب از او دست برداشته و خدا دوباره به آسمان باز می گردد!!!
ولی خداى اسلام جسم نيست، صعود و نزول نداره، زمين و آسمان و ديروز و امروز برايش تفاوتى نمىكنه،
او خالق زمان و مكانه نه محدود به اونها،
ديدنى نيست و همه مخلوقات در حيطه قدرت او هستند،
نه زاده و نه زاييده شده و از اين نسبت هاى سخيف و نارواى مسيحيان و يهوديان پاك و منزهه.
پس می بینیم توی اساسی ترین اعتقاد هم که همون اعتقاد به خداست تفاوتهای فاحشی وجود داره
پس دیگه مابقیش معلومه چطوره!!!
فقط با همین اعتقاد به خدا و توحیدش می شه فهمید کدومش عقلانیه و کدومش غیرمنطقی و تحریف شده
نظریه هاتون بی نظیره . خیلی مفید و مختصر طومار آفریننده هستی را مشخص کردید و بستی! شما تو حوضه علمیه استاد نیستید ؟

اگر شما هم چنین شچره نامه ای مثل باب 10 پیدایش دارید لطفا به اشتراک بگذارید. منظورم از نسل اسماعیل از تا پیامبرتان .