نقل قول:آخه ما که زیست شناس نیستیم که یه کافر حربی بیاد تمام عقاید مارو با علمی که ما ازش چیزی نمی دونیم زیر سوال ببره
قلب عزیز (که در قلب منی)
از این نظر که انجام این بحث به صورت تخصصی در این سایت ممکن نیست با شما موافقم. اما بالاخره تاپیکهایی در رد نظریه فرگشت در این سایت داریم که باید نظرات مختلف رو در موردشون جویا بشیم.
اگر قرار باشه ما یه تاپیک بزنیم و نظر بدیم و هر کی هم نظر مخالف داد بهش عنوان "کافر حربی" بدیم که نمیشه. یا از اول بحثش رو پیش نکشیم یا بگذاریم نظرات گفته بشه.
شرط کافر حربی بودن اینه که فرد برای کشتن مسلمانان دست به سلاح برده باشه. تفسیر دلخواه عبارت "کافر حربی" موجب ترویج خشونت میشه.
سوال آقا عمار هم در اون سایت پاسخ داده شد:
http://www.askabiologist.org.uk/answers/...097#p31097
یه سوال هم دارم از جناب نام کاربری:
تخصص شما دقیقاً چی هست؟ آخه هم در مورد فیزیک نظر میدید و هم در مورد زیست شناسی.
علم زیست شناسی و نظریه تکامل قابل قیاس با علوم اثباتی مانند فیزیک و ریاضی نیست ، اینکه گفته شود رد تکامل مانند رد گرد بودن زمین است قابل قبول نیست ، هیچ دانشمند برخواسته از جامعه ی فیزیک ادعای مسطح بودن زمین را نکرده ولی در مورد تکامل این طور نیست و نظریات در مورد گوناگون است .
پاسخ داده شده به سوال من هم قانع کننده نیست ، اگر ادعا شود بارداری در سن بالا بدلیل کم تر بودن فرزند انتقال ژنی کمتری دارد باید قبول کرد اگر تکامل وابسته به گسترش جمعیت است باید حالت عکس رخ دهد یعنی گونه ها به سمتی متمایل شوند که سن باروری کاهش بیابد و موجودات به سمتی بروند که با فاصله کم یا بدون فاصله قادر به تولید مثل باشند .
و این استراتژی که موجودی بیشتر شانس بقا دارد که بیشتر باروری داشته باشد الان نباید موجود تک زایی مانند گاو یا فیل وجود میداشت ! و همه موجودات به سمت زایش بیشتر میل پیدا میکردند
یک سوال جدید ؟ ایا تکامل نسبت به غریزه( اعمالی که یک موجود بدون مشاهده والد ان را عینا تکرار میکند ) چه نظری دارد ؟ مثلا بحث لانه سازی که یک قضیه ی پیچیده ی مهندسی است
آقا عمار، پیشنهاد می کنم سایر سوالاتتان را هم در همان سایت مطرح بفرمایید و ما را نیز در جریان جوابها بگذارید.
پرسیدن سوالات در یک سایت تخصصی می تونه جوابهای بهتری به شما بده.
(۲۹/آبان/۹۴ ۲۱:۴۲)قلب نوشته است: [ -> ]مقصودم از حربی جنگ نرم بود
قبول کن حرف شاذی زدی
(۲۹/آبان/۹۴ ۲۱:۴۲)قلب نوشته است: [ -> ]اين تاپیک اصلا ربطی به زیست شناسی و فرگشت ندارد
اگر عقلانی بررسی کنیم مربوطه
اگر بحث غیر عقلی باشه حق باش ماست
در کل متاسفانه کسایی در پاسخ به جناب namekarbary احساس مسئولیت می کنن که سواد کافی ندارند. اسلام نیازی به دفاع شما نداره وارد زمین بازی ایشون نشید.
در پایان:
جلسه ی 294 کلبه کرامت (بایوتئولوژی) برای کسایی که براشون شبهه ایجاد شده و یا می خوان سواد کافی -برای آچمز نشدن در چنین بحث هایی- کسب کنن، راهگشاست.
والسلام
نقل قول:جلسه ی 294 کلبه کرامت (بایوتئولوژی) برای کسایی که براشون شبهه ایجاد شده و یا می خوان سواد کافی -برای آچمز نشدن در چنین بحث هایی- کسب کنن، راهگشاست.
اینو تو اینترنت دیدم. هیچ ربطی به نظریه تکامل نداشت ...
در مورد این اعتقاد که خدا در ذهن ماست داره صحبت می کنه.
(۳۰/آبان/۹۴ ۲۰:۱۱)chiaueam نوشته است: [ -> ]اینو تو اینترنت دیدم. هیچ ربطی به نظریه تکامل نداشت ...
در مورد این اعتقاد که خدا در ذهن ماست داره صحبت می کنه.
اولا من نگفتم ربط داره چون گفتم "بایوتئولوژی" نه تکامل. حسن عباسی زیست شناس نیست قاعدتا! عرض کردم اگر می خواید آچمز نشید راهگشاست.
ثانیا اگر منظور شما از ربط اینه که بیاد درمورد کروموزوم های انسان و شاپانزه صحبت کنه. بله ربط نداره، ولی در مورد کلیتش حرفهایی توش هست اگه سخنرانی رو گوش داده باشید. (که گویا گوش ندادید)
ثالثا اگر بخواید یک نفری پیدا بشه که بیاد با بحث های تخصصیِ زیست شناسی داروین رو زیر سوال ببره سخت در اشتباهید تا جایی که من جستجو کردم به جز کسایی که بصورت تخصصی در مورد ID یا طرح هوشمند کار می کنن باقی مخالفان داروین تو ادعاهاشون به در و دیوار می زنن. گرچه ممکنه متخصصان طرح هوشمند هم، برخی ادعاهاشون بعد ها توسط داروینیسم ها پاسخ داده بشه و تئوریشون رو متزلزل کنه.
حرف من اینه که اولا داروینیسم چیزی نیست که باهاش مخالفت کنیم چون ما مرجعمون عهد عتیق نیست.
و وارد این بازی شدن مثل این می مونه که شما رو به عنوان بوکسور وارد بازی تکواندو کنن تا با قواعد اونها بازی کنید. (مثال خوبی نبود اما به درک موضوع کمک می کنه)
راستش تکه تکه گوشش دادم ... اما حتی اگر کل این سخنرانی در مورد نظریه فرگشت بود، باز هم نمیشد توقع داشت که با گوش دادن به یک سخنرانی (که خود سخنران هم تخصصی در این زمینه نداره) بتونیم در این زمینه متخصص بشیم.
شاید بشه با یه کار خفن علمی تخصصی این نظریه رو رد کرد، اما این ایرادایی که معمولاً ما مطرح می کنیم بیش از حد پیش پا افتاده اند و بسیاری از اونها بارها جواب داده شده اند.
سوال در مورد نحوه متفاوت شدن تعداد کرومزوم انسانها از شامپانزه ها:
http://www.askabiologist.org.uk/answers/...hp?id=1048
مقاله زیر رو هم آقای Alastair Wilson (استاد زیست شناسی تکاملی در دانشگاه Exeter) معرفی فرمودند. من نخوندمش، اما طبق فرمایش ایشون این مقاله نشون میده حتی تعداد کرومزومها در بین اعضای یک گونه (در اینجا ماهی سالمون آتلانتیک) هم می تونه متفاوت باشه.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2995484/
مستند گشایش رمز زندگی فوق العاده است
این که این دانشمندان رو به بیسوادی متهم کنیم بیشتر ناشی از یک نوع شارلاتانیزیم است
در قسمتی از مستند که طرز کار باکتری فلاجلوم و همچنین کپی برداری از دی ان ای و تکثیر ان رو توضیح میداد بسیار جالب و قابل توجه بود
به هر حال این تاپیک باعث شد چند تا نکته جدید یاد بگیرم ! البته قصد دارم به زیست شناسی نگاه جدی تری بیاندازم (نه به خاطر بررسی تکامل بلکه در ادامه مطالعاتم در طب )
(۱/آذر/۹۴ ۱۶:۴۶)chiaueam ' نوشته است: [ -> ]شاید بشه با یه کار خفن علمی تخصصی این نظریه رو رد کرد، اما این ایرادایی که معمولاً ما مطرح می کنیم بیش از حد پیش پا افتاده اند و بسیاری از اونها بارها جواب داده شده اند.
کار گروهی فوق العاده است ! ولی حیف که امکان انجامش برای شما میسر نیست . سایت پاسخ گویی هم که معرفی کردید یک مشکل دارد ! اگر هدف صرفا توجیه کردن باشد خودم بهتر از انها بلدم جواب بدهم (اگر قرار باشد مفروضات یک سوال را خودمان تعیین کنیم پاسخ دادن به هر سوالی اسان است !)