متاسفانه در مورد سانسور کردن مخالفان فرگشت واژه ی شارلاتانیزم را بکار بردم
با مطالعات جدیدی که انجام دادم ظاهرا تنها بحث شارلاتانیزم مطرح نیست ! بلکه داروینیسم به مانند یک دین است که پیروانش باید از آن محافظت کنند !
نظریه داروین حداکثر به عنوان صرفا یک نظریه میتواند مطرح شود (گرچه ظاهرا در این حد هم دچار مشکلات جدیست !)
شیوه ی پاسخ داروینیستها بیشتر از این که علمی باشد مفهومی است !(یعنی درستی چیزی را از قبل پذیرفته اند و فقط در پی توجیه نظر خود هستند !!!)
در جامعه علمی مثالهای متعددی در این مورد وجود دارد !
البته کاربران خودشان میتوانند این مثال ها را مطالعه و نتیجه گیری کنند و من فقط مواردی که به ذهن خودم برسد یا جالب باشد قرار میدهم !
مثلا در رابطه با قانون احتمالات در جایی مطرح شده بود وجود یک رشته ی n تایی از اعداد میتواند ده به توان n حالت داشته باشد !
و جواب جالب دارونیست ها : موضوع به این پیچیدگی نیست و قرار نیست تمام حالت های ممکن رخ دهد ! بلکه کار از جایی ادامه پیدا میکند که با درستی هر عدد تعداد حالات ممکن به شدت کاهش میابد !
شاید این جواب برای کسی که مطالعه کافی ندارد قانع کننده باشد ! ولی داروینیست ها فراموش کرده اند که این عدد تصادفی در لحظه ی صفر باید واقعا بوجود بیاید و بعد انتظار داشته باشیم که خودش را بسازد !
ظاهرا هیچ ساختار ساده ای از حیات وجود ندارد و نداشته است!
یک موضوع جالب دیگر که به ذهن خودم رسید بحث زندگی پشه هاست!
پشه نر یک هفته و پشه ماده تا صد روز زندگی می کند و در هر بار به اندازه ی 300 عدد تخم میریزد !
اگر دوره ی باروری پشه را 10 روز(؟) روز در نظر بگیریم در طول 1000 سال اخیر که تقریبا تمام تاریخ علم مکتوب شده است پشه ها بالای عدد شگفت انگیز 30 هزار بار تجدید نسل کرده اند !!!!
خب پس انتخاب طبیعی کجاست !
آیا 30 هزار نسل عدد کوچکی است ؟ در طول یک قرن این عدد به 3000 بار میرسد که باز عدد بزرگیست ! پس انتخاب طبیعی کجاست ؟ یا پشه ها به نهایت تکامل رسیده اند و دیگر کامل تر نمیشوند !
(متاسفانه یا خوشبختانه اعتقادم به تکامل طبیعی منحصر در گونه ها نیز در حال ضعیف شدن است)
یک سوال جالب هم بحث کپی دی ان ای است ! بحث جالبی که با مطالعه اش تمام علوم و دانایی قبلی خودم در مواجهه با آن حقیر و ناچیز به نظر آمد
یک رشته دی ان ای برای تکثیر باید کپی شود ! رشته ی دی ان ای شکافته میشود کپی بردار از قسمتهای لازم کپی میگیرد بعد دی ان ای دو باره تابیده میشود و کپی بردار با حافظه از روی نمونه کپی شده الگوی ساخت را در اختیار بخش سازنده قرار میدهد (اسلاید زیر از تبیان)
خب ! در لحظه ی اول دی ان ای کپی بردار و سازنده هر سه اتفاقی پدید آمدند؟؟؟