تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۸:۴۹)S!lenced نوشته است: [ -> ]راستش
جواب اصلیش نور هست
پلاستیک و روغن و نفت اینا اگه رو زمین بیفتن میشکنن.جذب زمین میشن و ...
در ضمن
رادیکال دو مقدار دقیق نداره
این گفته شما هم باز تقریبیه
سلام
مقدار دقیق هم داره! من هم گفتم تا 12 رقم اعشار
مقدار دقیقش هم به صورت سری هست ، که دقیق دقیق می ده مقدار رادیکل دو رو (بهتره بگیم جذر دو)
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۷:۲۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
دلایل مختلفی می تونه داشته باشه:
- فسیل مربوط به قبل از ایجاد شکست و بالا آمدن کوه بوده باشه
- فسیل مربوط به زمان زیر آب بودن کوه باشه
- کوه آتشفشانی بوده باشه و دارای دریاچه باشه ، رفته رفته دریاچه ته نشین و خشک شده باشه
- معلم شما فسیل رو برده باشه بالای کوه
- شما گذاشته باشی بالای کوه!
- من گذاشته باشم بالای کوه!
و ......
- گردباد برده باشش بالای کوه
- بالای کوه یک مرکز زمین شناسی ساخته باشند ، بعد یک زمین شناس اون رو برده باشه بالای کوه!
و به تعداد تمام انسانهای توی زمین و حیوانات و عوامل طبیعی و ....

بابا ایول خودم نمی دونستم اینقدر جواب داره SurpriseTongue

من که نذاشتم شما و معلمم رو نمی دونم ولی چند روز پیش یه مستند دیدم توش گفته بود اگه بالای کوه فسیل پیدا شه یعنی اونجا از دل دریا بوجود اومده یعنی کوهه از دریاست نه اینکه دریا رو کوه بوده بعد رفته پایینIdea

جالب بود برام گفتم منتقل کنم بی خبر از این که دانشمند اینجا زیاده

اما معمای بعدی:

به نظر شما تخصص اصلی کاربر گرامی دل خسته چیه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
ایشون آچار فرانسه هستنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
البته جسارت نباشه
(۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۲۳)S!lenced نوشته است: [ -> ]ایشون آچار فرانسه هستنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
البته جسارت نباشه
اصلا چرا آچار فرنسه؟؟!! مگه خودمون تولید ملی نداریم
ایشون آچار ایران هستنBig GrinBig GrinBig GrinWinkSmile
یا حق...

سلام

و عذرخواهی از جناب دل خسته بواسطه ی جسارت بنده جواب نمی دید برم سوال بعدی HuhHuh

البته بعدی واقعا یه معماست به کسی جسارت نمی کنهBig Grin

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام
بفرما سوال بعدی
منم از جناب دل خسته عذر خواهی میکنم
واقعا قصد جسارت نداشتم
سلام
خوب مطرح کننده معما باید خودش بلد باشه جواب رو!
اما جواب اصلی تقریبا همون جواب اول بود!
آخه من تقریبا بنا به نیاز همه کاری می کنم.
نورپردازی ، روشناییی ، الکترونیک (تخصص آکادمیک بنده) ، معماری ، گرافیک کامپیوتری ، برنامه نویسی ، بعد کمی هم با کارهای عملی مثل لحیم کاری ، دریل کاری ، کمی هم جوشکاری و تراشکاری بلدم ، یک مقدار هم به ترمودینامیک و اپتیک آشنایی دارم.به حیوانات علاقه دارم و معمولا همیشه یک پرنده دارم و کمی به حیوانات آشنایی دارم.به فیزیک و شیمی فوق العاده علاقه مندم ، به طب سنتی هم همین طور علاقه دارم و اگر خدا بخواد دوست دارم توش تخصص پیدا کنم.یک مقدار هم رزمی کار می کنم.شعر و ادبیات رو هم واقعا دوست دارم و اگر خدا بخواد دوست دارم توی فرصت در این دو پیشرفت بیشتری داشته باشم.به مباحث عقلی هم خیلی علاقه دارم .خلاصه تقریبا به همه علوم به غیر از علومی که درشون خون هست ، و علوم صرفا محض مثل ریاضی محض علاقه دارم.
یادمه رفته بودم جای رئیس زیباسازی مشهد ، برای شرکت در مسابقه طراحی نورپردازی ، ایشون به من گفتند مانعی نداره شرکت کنی ، اما مطمئنا شما که رشتت برق هست نمی تونی با رقبای معمارت رقابت کنی ، شرکت کردم و از 5 تا طرح مورد مسابقه سه تاش رو برنده شدم.

راستی ببخشید زیادی از خودم گفتم ، می خواستم جواب شما رو توجیه کنم.

حالا من یک معما می پرسم ، شاید شنیده باشید
شما در یک محیط محبوس هستید ، دو تا زندانبان داره ،یکیشون 100 درصد دروغ می گه ، یکیشون صد در صد راست می گه ، بعد هر سوالی ازشون بپرسید حتما جواب می دند.یکیشون جلوی در سیاهچال ایستاده ، یکیشون جلوی در خروجی ، نمی دونید کدوم راست گوی ، کدوم دروغ گو ، با کم ترین تعداد مسیر خروج رو پیدا کنید.
(۲۶/آبان/۹۱ ۱۳:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
خوب مطرح کننده معما باید خودش بلد باشه جواب رو!
اما جواب اصلی تقریبا همون جواب اول بود!
آخه من تقریبا بنا به نیاز همه کاری می کنم.
نورپردازی ، روشناییی ، الکترونیک (تخصص آکادمیک بنده) ، معماری ، گرافیک کامپیوتری ، برنامه نویسی ، بعد کمی هم با کارهای عملی مثل لحیم کاری ، دریل کاری ، کمی هم جوشکاری و تراشکاری بلدم ، یک مقدار هم به ترمودینامیک و اپتیک آشنایی دارم.به حیوانات علاقه دارم و معمولا همیشه یک پرنده دارم و کمی به حیوانات آشنایی دارم.به فیزیک و شیمی فوق العاده علاقه مندم ، به طب سنتی هم همین طور علاقه دارم و اگر خدا بخواد دوست دارم توش تخصص پیدا کنم.یک مقدار هم رزمی کار می کنم.شعر و ادبیات رو هم واقعا دوست دارم و اگر خدا بخواد دوست دارم توی فرصت در این دو پیشرفت بیشتری داشته باشم.به مباحث عقلی هم خیلی علاقه دارم .خلاصه تقریبا به همه علوم به غیر از علومی که درشون خون هست ، و علوم صرفا محض مثل ریاضی محض علاقه دارم.
یادمه رفته بودم جای رئیس زیباسازی مشهد ، برای شرکت در مسابقه طراحی نورپردازی ، ایشون به من گفتند مانعی نداره شرکت کنی ، اما مطمئنا شما که رشتت برق هست نمی تونی با رقبای معمارت رقابت کنی ، شرکت کردم و از 5 تا طرح مورد مسابقه سه تاش رو برنده شدم.

راستی ببخشید زیادی از خودم گفتم ، می خواستم جواب شما رو توجیه کنم.

حالا من یک معما می پرسم ، شاید شنیده باشید
شما در یک محیط محبوس هستید ، دو تا زندانبان داره ،یکیشون 100 درصد دروغ می گه ، یکیشون صد در صد راست می گه ، بعد هر سوالی ازشون بپرسید حتما جواب می دند.یکیشون جلوی در سیاهچال ایستاده ، یکیشون جلوی در خروجی ، نمی دونید کدوم راست گوی ، کدوم دروغ گو ، با کم ترین تعداد مسیر خروج رو پیدا کنید.
می ری ازش می پرسی اگه من ازت بپرسم "در خروجی کدوم یکیه؟" کدوم درو نشون می دی؟
در خروجیو بهت نشون می ده!
یا حق...

سلام

منم می خواستم بگم همه کارهBig Grinدیدید جوابو بلد بودمBig GrinBig Grin

اما سوال بعدی یه جورایی اطلاعات عمومیه جالبیه خیلی شمایل معما و تست هوش نداره:

خربزه چطور شد خربزه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
(۲۶/آبان/۹۱ ۲۲:۵۳)جویای... نوشته است: [ -> ]یا حق...

سلام

منم می خواستم بگم همه کارهBig Grinدیدید جوابو بلد بودمBig GrinBig Grin

اما سوال بعدی یه جورایی اطلاعات عمومیه جالبیه خیلی شمایل معما و تست هوش نداره:

خربزه چطور شد خربزه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
والا گلاب بروتون خیلی ببخشید ولی فکر کنم
یه روزی یه خری مثل بز داشت یه غده گیاهی گورخر پوششیرو میخورد گفتن زینپس نام این غده باشه خربزهBig Grin
جریان کانگورو هست
سفید پوستا از بومیا میپرسیدن این موجود اسمش چیه
بومیا میگفتن کانگورو (به زبان بومیای استرالیا کانگورو یعنی چی میگی)
بعد سفید پوستا میگفتن
آها ای ول اسمش کانگوروئهWink
کانگورو
راستی آقای دل خسته اول دل پیرو بوده بعدا انقدر پیر میشه که دیگه خسته میشه میشه دل خستهSmile
چاکرخوای خسته دل جان عزیز هم هستیم
یعنی هم چاکرتیم هم خاطرخواهت
صلوات
یا الله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع