تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(۱۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۲۸)Admirer نوشته است: [ -> ]به نام خدا

با سلام به دوستان!

خوب حقیر به طور اتفاقی داشتم از اینجا رد شدم که دیدم بـــــــــــــــــله!Big Grin جواب معما رو از قضا بلدم.Blush

این هم جوابش :

عالم پیر نصرانی به امام محمد باقر(علیه السلام)گفت: «از شما سؤالی می‎کنم که هرگز پاسخش را نتوانی گفت و آن سؤال این است: خبر دهید مرا از مردی که با عیال خود همبستر شد و سپس آن زن به دو پسر حامله گردید و هر دو (بصورت دو قلو) در یک ساعت متولّد شدند و هر دو در یک ساعت از دنیا رفتند ولی یکی از آنها صد و پنجاه سال و دیگری پنجاه سال عمر کرد، آنها کیستند و قصه آنها از چه قرار است؟ امام(علیه السلام): «آن دو پسر، «عزیز» و «عُزَیر» بودند؛ آن دو در یک ساعت متولّد شدند و با هم سی سال زندگی کردند، آنگاه خداوند «عُزیر» را قبض روح کرد و یک صد سال در صف مردگان بود، ولی «عزیز» همچنان در دنیا زندگی می‎کرد. پس از صد سال خداوند «عُزیر» را زنده کرد و او را دوباره به دنیا برگرداند و او بیست سال با برادرش «عزیز» زندگی کرد و سپس هر دو با هم در یک ساعت از دنیا رفتند، روی این حساب «عُزیز» پنجاه سال عمر کرد ولی «عزیر» صد و پنجاه سال عمر نمود. عالم نصرانی که از علم امام حیرت زده شده بود حرکت کرد و گفت: «از من داناتر و بهتری را آورده‎اید تا مرا رسوا نمائید، به خداوند قسم، تا این مرد دانشمند و بزرگوار در شام است من با شما نصاری سخن نمی‎گویم و از من چیزی نپرسید. .اقتباس از تفسیر جامع، ج۱، ص۴۱۲

خوب جایزه ی من رو کی میده حالا؟Smile

التماس دعای فرج

یا علی
البته جواب درست نیست، چون عزیز 120 سال دیر تر از عُزیز از دنیا رفته... Wink
ولی برای این که دلت نشکنه یه بسته قاقالیلی با پست سفارشی ارسال می شه درب منزلتون...
خب حالا اگر تونستید توی یک کلمه بفرمایید روزه چیه؟؟ دقت کنید فقط یک کلمه

نقل قول:البته جواب درست نیست، چون عزیز 120 سال دیر تر از عُزیز از دنیا رفته... [تصویر: wink.png]
ولی برای این که دلت نشکنه یه بسته قاقالیلی با پست سفارشی ارسال می شه درب منزلتون... [تصویر: tongue.png]
نه اقای عزیز100سال بود به صراحت ایه 259 سوره بقره عزیر 100 سال خواب بود نه 120 سال
سلام
هیچ کلمه ای رو نمیشه با کلمه دیگر معنای کامل کرد ، اما مثلا این کلمه شاید چیزی که شما می خواید باشه
"خودداری"

راستی ، روزه دقیقا از نظر معنایی با صیام مطابقت داره؟
1.آن چيست كه روز ميدود وشب پاسبان اتاقه؟

2.آن چيست كه امروز مهمان ماست وفردا نوبت شماست؟
نقل قول:هیچ کلمه ای رو نمیشه با کلمه دیگر معنای کامل کرد ، اما مثلا این کلمه شاید چیزی که شما می خواید باشه
"خودداری"
نه این جواب سوال نیست
روزه در يك كلام به معناي صوم
(۲۰/بهمن/۹۱ ۳:۵۳)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]خب حالا اگر تونستید توی یک کلمه بفرمایید روزه چیه؟؟ دقت کنید فقط یک کلمه

نه اقای عزیز100سال بود به صراحت ایه 259 سوره بقره عزیر 100 سال خواب بود نه 120 سال
منفیه، قرآن نگفته عزیز 100 سال دیرتر از عزیز مرده؛ تو گفتی!
(۲۰/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۱)انديشه نو نوشته است: [ -> ]روزه در يك كلام به معناي صوم
خیر این جواب هم غلط هستش
کسی نمیتونه تو یک کلمه بگه روزه چیه؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه ی بزرگواران
اگه دوست دارید تاریخ تولدتون رو به قمری و میلادی بدونید
میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید

مرکز تقویم
تبدیل تاریخ هجری، قمری و میلادی به یکدیگر

[b]یا علی/التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
آدرس های مرجع