۱۹/بهمن/۹۱, ۲۳:۱۹
(۱۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۲۸)Admirer نوشته است: [ -> ]به نام خداالبته جواب درست نیست، چون عزیز 120 سال دیر تر از عُزیز از دنیا رفته...
با سلام به دوستان!
خوب حقیر به طور اتفاقی داشتم از اینجا رد شدم که دیدم بـــــــــــــــــله!جواب معما رو از قضا بلدم.
این هم جوابش :
عالم پیر نصرانی به امام محمد باقر(علیه السلام)گفت: «از شما سؤالی میکنم که هرگز پاسخش را نتوانی گفت و آن سؤال این است: خبر دهید مرا از مردی که با عیال خود همبستر شد و سپس آن زن به دو پسر حامله گردید و هر دو (بصورت دو قلو) در یک ساعت متولّد شدند و هر دو در یک ساعت از دنیا رفتند ولی یکی از آنها صد و پنجاه سال و دیگری پنجاه سال عمر کرد، آنها کیستند و قصه آنها از چه قرار است؟ امام(علیه السلام): «آن دو پسر، «عزیز» و «عُزَیر» بودند؛ آن دو در یک ساعت متولّد شدند و با هم سی سال زندگی کردند، آنگاه خداوند «عُزیر» را قبض روح کرد و یک صد سال در صف مردگان بود، ولی «عزیز» همچنان در دنیا زندگی میکرد. پس از صد سال خداوند «عُزیر» را زنده کرد و او را دوباره به دنیا برگرداند و او بیست سال با برادرش «عزیز» زندگی کرد و سپس هر دو با هم در یک ساعت از دنیا رفتند، روی این حساب «عُزیز» پنجاه سال عمر کرد ولی «عزیر» صد و پنجاه سال عمر نمود. عالم نصرانی که از علم امام حیرت زده شده بود حرکت کرد و گفت: «از من داناتر و بهتری را آوردهاید تا مرا رسوا نمائید، به خداوند قسم، تا این مرد دانشمند و بزرگوار در شام است من با شما نصاری سخن نمیگویم و از من چیزی نپرسید. .اقتباس از تفسیر جامع، ج۱، ص۴۱۲
خوب جایزه ی من رو کی میده حالا؟
التماس دعای فرج
یا علی

ولی برای این که دلت نشکنه یه بسته قاقالیلی با پست سفارشی ارسال می شه درب منزلتون...
جواب معما رو از قضا بلدم.

![[تصویر: tongue.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/tongue.png)