بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام واحترام
قصد ندارم مزاحم اوقات فراغت دوستان شوم،این ارسال بنده هم ربطی به اعمال مدیریتی ندارد.
صرف یک تذکر دوستانه است.
قبلاازتمام کاربران محترم فعال دراین موضوع تشکر میکنم اما بعضی ازمطالب بکاررفته ومعماهای مطرح شده درسطح تالار نیست دم دستی وتفریحی است.
مثال نمیزنم. اما سعی کنیم معما یا مطالبی که دراین موضوع ردوبدل میشه موضوعی باشه که به اصطلاح بدرد دنیا وآخرتمان هم بخورد.علمی اضافه کند،بینشمان را نسبت به اوضاع اطراف وسیع تر کندو... .
درپناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم
باز سلام
(۲۴/دی/۹۱ ۲۳:۲۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]البته فکر می کنم در این تاپیک بهتره معما مطرح بشه تا سوال اطلاعات عمومی.
من خیلی معما بلد نیستم ولی دوست دارم چیزای جالبی که یاد گرفتم رو یاد بدم دوستان اگه مایل نیستند بگن دیگه از این سوالا نپرسم.
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
(۲۴/دی/۹۱ ۲۳:۴۴)ضحی نوشته است: [ -> ]من خیلی معما بلد نیستم ولی دوست دارم چیزای جالبی که یاد گرفتم رو یاد بدم دوستان اگه مایل نیستند بگن دیگه از این سوالا نپرسم.
سلام
خوب می تونید یک مبحث اطلاعات عمومی درست کنید،این طوری می تونه مرجع هم باشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای اینکه سوالم رو هوا نمونه جوابشو میدم از این به بعدهم تو آیا میدانید از این پستا می زنم.

پرسیدو اولین موتور سیکلت کی ساخته شد و چطور؟
جواب: بعد از جنگ جهانی دوم اقتصاد ژاپن حسابی خراب شد از جمله کارخانه هاش ازجمله هیوندا
آقای هیوندا داشت فکر می کرد که چه نوع خاکی به سر بگیره که یهو متوجه دوچرخش شد بعد دید بقلش یه موتور هست گفت بذار این موتوره رو رو دوچرخه وصل کنیم ببینیم چی می شه و اینجا بود که آقای هیوندا شاهد ساخت اولین موتور سیکلت بود بعد تولید انبوهش کرد. می بینید به همین سادگی نتیجه ی اخلاقی اینکه خلاقیت ها زاییده ی مشکلاتند.
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام
جواب کاملا اشتباه است!
اگر منظور از سوال موتور سیکلت بوده ، توی اینترنت بزنید مخترع موتورسیکلت جواب می آد:
نقل قول:درگذشت "گوتليپ دايْمْلِر" مهندس آلماني و مخترع موتور سيكلت (1900م)
گوتليپ دايْمْلِر مبتكر آلماني در 18 سپتامبر 1834م در آلمان به دنيا آمد. حرفه اوليه دايملِر تفنگسازي بود. اين مخترع آلماني از نوجواني به كارهاي صنعتي علاقه داشت و در اين زمينه مطالعات فراواني كرد تا موفق به اختراع موتور سيكلت شد. دايملر در سال 1885م صورت تغيير يافتهاي از موتور خود را بر دوچرخهاي نصب كرد و اين نخستين موتور سيكلتي است كه ساخته شد. وي در سال 1887م موفق شد وسيله نقليه چهار چرخهاي را با موتور ساختِ خود به حركت درآورد و بدين ترتيب نخستين اتومبيل را بسازد. دايلمر در سال 1890م كمپاني دايملر موتور را تأسيس كرد و همين كمپاني است كه به ساختن اتومبيل مرسدس بنز مبادرت نمود. گوتليپ دايملر سرانجام در سوم مارس 1900م در 66 سالگي درگذشت.
پاسخ معما
كدوم یکی از سوره های قرآن همنام يكي از شهرهاي ايرانه؟
مشهد
هم نام شهري است، هم نام گياهي
جیحون
اما معمای انشتین
احتمالا نگهداری ماهی در شماره 14 است
![[تصویر: new-05.jpg]](http://www.mums.ac.ir/shares/ch_dargaz/mdargaz/new-05.jpg)
این عکس کمتر از 10 ثانیه 9 تاشون پیدا کردم
اگر دید غیر مستقیم ببینیم، همه موجودات راحت میشه پیدا کرد
هیشکدام تقلب نکردما
بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از آقای دل خسته
عین متن رو براتون میارم
نقل قول: بعد از مشکلاتی که جنگ جهانی دوم برای کشور ژاپن بوجود آورد و فروش بد کارخانه هوندا و اوضاع مالی بد اقتصادی همه ی مردم را تحت تاثیر قرار داده بود، باز هم برای هوندا جای نا امیدی باقی نگذاشت. او سوال بزرگی را در ذهنش مطرح کرد : « با همه این مشکلات بزرگ آیا با وجود وسایل اندکی که در اختیار دارم راه دیگری برای کسب درآمد وجود دارد؟ »
موتور کوچکی در اتاق هوندا وجود داشت او آنرا روی دوچرخه اش سوار کرد و آن لحظه تنها هوندا بود که شاهد اختراع اولین موتور سیکلت جهان بود او تصمیم گرفت این اختراع را به تولید انبوه برساند...
منبع : مجله تپش شماره 8
ممنون از پیگیریتون سرچ کردم نمی دونم شاید هوندا اولین کسی بود که تولید انبوه کرد
اما یه معما جالب (امیدوارم تکراری نباشه) :
روزی همه دانشمندان مردند و وارد بهشت شدند آنها تصمیم گرفتند تا قایم باشک بازی کنند.
انیشتین اولین نفری بود که باید چشم می گذاشت. او باید تا 100 میشمرد و سپس شروع به جستجو میکرد.
همه پنهان شدند الا نیوتون...
نیوتون فقط یک مربع به طول یک متر کشید و درون آن ایستاد، دقیقا در مقابل انیشتین.
انیشتین شمرد 97, 98, 99..100…[/b]
[/b]
[i]او چشماشو باز کرد ودید که نیوتون در مقابل چشماش ایستاده[/b].
انیشتین فریاد زد نیوتون بیرون( سک سک)
نیوتون بیرون( سک سک)
نیوتون با خونسردی تکذیب کرد و گفت من بیرون نیستم. او ادعا کرد که اصلا من نیوتون نیستم[i]!!!
[/b]
[i]
چطو شد؟؟؟؟؟؟؟
[/b]
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد[i]
سلام
اینو شنیده بودم.لذا نمی گم بقیه فکر کنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
من خیلی فکر کردم طبق معمول چیزای عجیب غریب و بی ربط به ذهنم رسید ،بعد چون نتونستم و فکرم مشغول شده بود جر زنی کردم،اما جوابش خیلی جالب و عالی بود