(۵/مرداد/۹۰ ۱۱:۰۱)7parsa4 نوشته است: [ -> ]مثل اینکه دوستان جواب همش رو گفتند بجز معمای 4 که الآن خودم میگم
میشه شجره خانوادگی
البته شجرة الحیاة هم درسته!
سلام به تمام دوستان
من حدودا 100 دقیقه پیش شروع به خواندن این مبحث کردم و الان به صفحه بیست و ششم رسیدم و متوجه شدم که چند وقتی است دوستان این مبحث را به روز نمی کنند.
از آنجایی که واقعا طرح معما سرگرمی خوبی است خواهشمندم در بروز رسانی این مبحث همیاری نمایید.
سپاسگزارم
این هم یک معما برای شروع دوباره:
دو مرد نسبت به هم، دایی وخواهر زاده اند. یعنی اولی دایی دومی و خواهر زاده اوست، دومی نیز دائی اولی و خواهرزاده وی می باشد. چطور چنین چیزی ممکن است؟
نقل قول:دو مرد نسبت به هم، دایی وخواهر زاده اند. یعنی اولی دایی دومی و خواهر زاده اوست، دومی نیز دائی اولی و خواهرزاده وی می باشد. چطور چنین چیزی ممکن است؟
دوتاپدر كه هركدوم يه دختر دارن زناشونم مردن.اين پدر دختر اون يكي واون پدر دختر اينمرد رو ميگيرن وازدواج مي كنند.هركدوم صاح يه پسر ميشن
سلام
دیدم که در یکی از سالهای گذشته با آغاز ماه مبارک رمضان دوستان پیشنهاد داده بودند که معما های قرآنی در اینجا مطرح شود که به دانش های قرآنی ما بیفزاید .
پس چه خوب است که الان هم که در ماه مبارک رمضان هستیم معماهای قرانی در این مبحث بنویسیم.
هم اکنون به مشارکت گرم شما می اندیشم.
یا حق
سوره ای از قران که به جزدر بسم الله الرحمن الرحیم حرف میم در ان نباشد؟
(۹/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۱)zohre150 نوشته است: [ -> ]من یه معمای قرآنی بگم:
دو تن ار پیامبرانی که نامشان در قرآن آمده وبا هم پسر خاله بودند؟؟؟
حضرت موسی و هارون

باهوش خودتونید میدونم با هم برادر بودن

ولی گفتم شاید پسرخاله هم بودن

(۹/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۱)zohre150 نوشته است: [ -> ]من یه معمای قرآنی بگم:
دو تن ار پیامبرانی که نامشان در قرآن آمده وبا هم پسر خاله بودند؟؟؟
اگر حافظم یاری بده و درست گفته باشم ، حضرت عیسی و حضرت یحیی باید باشه...

(۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)Prestige نوشته است: [ -> ]اگر حافظم یاری بده و درست گفته باشم ، حضرت عیسی و حضرت یحیی باید باشه... 
با یاد حق
تا اون جایی که متوجه شدم حضرت لوط و حضرت ابراهیم پسرخاله هستند
اصلا مگر حضرت مریم خواهر داشته اند؟؟
اگر اشتباه نکنم حضرت یجیی پسر حضرت زکریا هستند و حضرت زکریا قیم حضرت مریم هستند!
یاالله