سلام
به نظر بنده هم جواب کامل نبود.
برای فرو نرفتن یک جسم در جسم دیگه لازم هست که جسم دوم باید صلب باشه ، یعنی پیوندهای ملوکولی داخلیش جوری باشه که به این راحتی شکسته نشه.به عبارت دیگه مقدار نیروی لازم برای شکستن پیوندهاش بیشتر از نیروی وارد از جسم اول باشه.
جواب شما بیشتر مربوط به چسبندگی می شه تا فرو رفتن.
جواب معمای بنده رو هم فراموش نکنید.
(۶/دی/۹۱ ۲۰:۳۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اما یک معمای شرعی.
ما مبحث خنده حلال داریم ، چون همه می دونن خنده حرام مصداق های زیادی داره.
اما یک سوال ، خنده حرام داریم ای نه؟ چند نوعش رو اگرمی دونید ذکر کنی.
سلام
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم
اما فکر میکنم خنده حرام مثل
1-مسخره کردن و خندیدن به کسی
2-با نا محرم شوخی کردن و خندیدن
3-خنده بیهوده( خنده ای که عبث و لهو باشه)
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۰۸)nina نوشته است: [ -> ]سلام
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم
اما فکر میکنم خنده حرام مثل
1-مسخره کردن و خندیدن به کسی
2-با نا محرم شوخی کردن و خندیدن
3-خنده بیهوده( خنده ای که عبث و لهو باشه)
سلام
ببخشید ، اشتباه تایپی داشتم ، منظور بنده این هست که آیا گریه حرام هم داریم؟ اگر داریم چند مصداق نام ببرید.
چه جالب هیچ وقت روش فکر نکرده بودم
تنها گزینه ای که به ذهنم میرسه گریه دورغه،یعنی کسی به دروغ و ریا گریه کنه
سلام
بله فکر می کنم درست باشه ، اما هنوز هم چیزی هست که به ذهن برسه.
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۳۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید ، اشتباه تایپی داشتم ، منظور بنده این هست که آیا گریه حرام هم داریم؟ اگر داریم چند مصداق نام ببرید.
چند روز پیش جایی شنیدم که جایگاه کسی که از حاکم ظالم حمایت کنه جهنمه
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه این حمایت کردن ابعاد گوناگونی داره گاها با حرف عمل و یا حتی یک لبخند و یا شاید در جایگاهی با گریه و شیون
شاید نوع گره ای نداشته باشیم که حرام باشه اما بخاطر چی گریه کردنش که باعث حرام شدنش بشه
نقل قول:ببخشید ، اشتباه تایپی داشتم ، منظور بنده این هست که آیا گریه حرام هم داریم؟ اگر داریم چند مصداق نام ببرید.
بله داریم و اون گریه ای که سر نماز باشه که باعث بطلان نماز میشه مگر اینکه گریه از ترس خدا باشه که در این صورت حتی مستحب هم هست ولی برای غیر خدا (حتی برای ائمه و پیامبر ) گریه سر نماز حرومه
نقل قول:یه معمای سخت
من خودم بدون اینکه از جایی بگیرمش حلش کردم(این رو جدی گفتم)
این مساله را انشتین در قرن نوزدهم مطرح کرده بود و گفته شده است 98 درصد مردم دنیا قادر به حل آن نیستند. قدرت استنتاج خود را با حل این معما بسنجید
مساله:
1- در یک خیابان 5 خانه وجود دارد که با پنج رنگ متفاوت رنگ شده اند.
2- در هر خانه یک نفر با ملیت متفاوت با خانه های زندگی می کند. 3- هر کدام از صاحبخانه ها یک نوشیدنی متفاوت می نوشد, یک مارک سیگار متفاوت دوست دارد و یک حیوان خانگی متفاوت را نگهداری می کند.
سوال: صاحب کدام خانه ماهی نگهداری می کند.
معلومات:
1-مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی می کند.
2- مرد سوئدی سگ دارد.
3- نوشیدنی مورد علاقه مرد دانمارک چای است.
4- خانه سبز رنگ سمت چپ خانه سفید رنگ است.
5- صاحب خانه سبز رنگ قهوه می نوشد.
6- مردی که سیگار پالمال می کشد پرنده نگهداری می کند.
7- صاحب خانه زرد رنگ سیگار دانهیل می کشد.
8- مردی که در خانه وسطی زندگی می کند نوشیدنی مورد علاقه اش شیر است.
9- مرد نروژی در اولین خانه زندگی می کند.
10- مردی که سیگار بلندز می کشد همسایه مردی است که گربه دارد.
11- مردی که اسب دارد همسایه مردی است که سیگار دانهیل می کشد.
12- مردی که سیگار بلومستر می کشد آبجو می نوشد.
13- مرد آلمانی سیگار پرنس می کشد.
14- مرد نروژی در همسایگی کسی است که خانه اش آبی رنگ است
15- مردی که سیگار بلندز می کشد همسایه ای داره که نوشیدنی مورد علاقه اش آب است.
یادش بخیر من این معما رو ساعت 2 و نیم شب دیدم بعد 50 دقیقه فکر حل کردم
کی میتونه به این سوال جواب بده؟
دو تا اتوبوس از جلو با هم تصادف میکنند ولی یکیشون سرنشینای جلوی ماشین صدمه میبینند و یکیشون سرنشینای عقب به نظر شما علتش چیبوده؟
سلام
نقل قول:دو تا اتوبوس از جلو با هم تصادف میکنند ولی یکیشون سرنشینای جلوی ماشین صدمه میبینند و یکیشون سرنشینای عقب به نظر شما علتش چیبوده؟
شاید سرنشینان اتوبوس دومی از ترس دیویده اند رفتنه اند عقب اتوبوس و تو هل دادن به همدیگه صدمه زده اند
(۱۱/دی/۹۱ ۲:۴۳)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]کی میتونه به این سوال جواب بده؟
دو تا اتوبوس از جلو با هم تصادف میکنند ولی یکیشون سرنشینای جلوی ماشین صدمه میبینند و یکیشون سرنشینای عقب به نظر شما علتش چیبوده؟
سلام
منظور از جلو شاخ به شاخ هست؟اگر این طور هست چندین حالت میشه فرض کرد.
- یکی از اتوبوس ها در جلو سرنشین نداشته ، یکی در عقب ، هر دو هم بر اثر اینرسی و ضربه صدمه می بینند.
- در جمله از ادات حصر استفاده نشده (مثل فقط) ، لذا در هر دو اتوبوس عقب و جلو صدمه دیدند ، منتها مخبر فقط به این اخبار بسنده کرده
-صندلی های اتوبوسی که عقب صدمه دیدند دو حالت داشته ، قسمت جلوی اتوبوس صندلی ها رو به پشت بوده ، قسمت عقب رو به جلو
در کل معما کمی چند پهلو هست.
اما در حالت تساوی ، بنا بر قانون سوم نیوتون ، هر دو باید نیروی مشابهی در جهت مخالف تحمل کرده باشند.پس باید یک عدم تساوی در فرض سوال باشه.
(۱۱/دی/۹۱ ۲:۴۳)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]بله داریم و اون گریه ای که سر نماز باشه که باعث بطلان نماز میشه مگر اینکه گریه از ترس خدا باشه که در این صورت حتی مستحب هم هست ولی برای غیر خدا (حتی برای ائمه و پیامبر ) گریه سر نماز حرومه
سلام
بله جوابی که به ذهن بنده رسید هم همین بود.
البته این هم هست : گریه برای (از روی دلسوزی) ظالم که مخالف تبری و تولی است.یامثلا گریه ای که باعث شکستن سکوت بشه و شکستن سکوت باعث ایجاد خطر بشه (مثلا در استتار جنگی) ، یا گریه از روی ناشکری.
بسم الله الرحمن الرحیم
اون اتوبوسه که سرنشینای عقبش صدمه دیدن،بلیطشون مال صندلی عقب بوده و چون میخواستن پیاده بشن اومده بودن جلو و در حالت ایستاده بودن که نتونستن کنترل خودشون رو حفظ کنن و با ترمز ماشین افتادن
(۱۱/دی/۹۱ ۱۱:۲۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
منظور از جلو شاخ به شاخ هست؟اگر این طور هست چندین حالت میشه فرض کرد.
- یکی از اتوبوس ها در جلو سرنشین نداشته ، یکی در عقب ، هر دو هم بر اثر اینرسی و ضربه صدمه می بینند.
- در جمله از ادات حصر استفاده نشده (مثل فقط) ، لذا در هر دو اتوبوس عقب و جلو صدمه دیدند ، منتها مخبر فقط به این اخبار بسنده کرده
-صندلی های اتوبوسی که عقب صدمه دیدند دو حالت داشته ، قسمت جلوی اتوبوس صندلی ها رو به پشت بوده ، قسمت عقب رو به جلو
در کل معما کمی چند پهلو هست.
اما در حالت تساوی ، بنا بر قانون سوم نیوتون ، هر دو باید نیروی مشابهی در جهت مخالف تحمل کرده باشند.پس باید یک عدم تساوی در فرض سوال باشه.
سلام
بله جوابی که به ذهن بنده رسید هم همین بود.
البته این هم هست : گریه برای (از روی دلسوزی) ظالم که مخالف تبری و تولی است.یامثلا گریه ای که باعث شکستن سکوت بشه و شکستن سکوت باعث ایجاد خطر بشه (مثلا در استتار جنگی) ، یا گریه از روی ناشکری.
چه بد

یبار یکی از اقوام ما فوت کرده بود و من گریه ام بند نمی اومد و در نماز هم همچنان گریه میکردم یعنی اون موقع کار حرام انجام دادم