۱۴/بهمن/۹۱, ۲۲:۵۲
۱۴/بهمن/۹۱, ۲۳:۰۱
(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۵۲)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]حالا به این سوال جواب بدید:سلام
اون چه نعمتی که همه دارند اما خدا نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این که تابلویه!
سایه بالا سر (منظور آفریننده است)
اصلا از خودسوال جوابش مشخص می شه ، چون می گه همه(مخلوقات) دارند ، خدا (خالق) نداره
(۱۴/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۲)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]باشه خودم جوابش رو میگم جواب اینه:سلام
این جمله 5 کلمه دارد
این کجاش خودش رو معنا می کنه؟فکر کنم منظور شما این بوده که خودش به خودش معنا می ده؟(یعنی اگر کامل نشه معنا نداره)
ولی خوب شما فرض کن یک بچه 2 ساله که نمی دونه جمله و کلمه چی هستند ، چه طور این جمله معنای جمله رو بهش می گه؟
۱۴/بهمن/۹۱, ۲۳:۱۸
(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۵۲)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]حالا به این سوال جواب بدید:
اون چه نعمتی که همه دارند اما خدا نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جواب که مشخصا الله است.
حدیثی اگر اشتباه نکنم از امام سجاد (علیه السلام)جایی خونده بودم بر این مضمون که :خدایا من در کلبه ی درویشانه ی خود چیزی دارم که تو در ملک کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود را نداری.
چه عشق بازی قشنگی
چقدر زیبا لا اله الا الله رو اماممون بیان میکنند
۱۸/بهمن/۹۱, ۲۳:۴۸
بله جواب ها درسته حالا به این سوال جواب بدید ( فقط تقلب نکنیدا )
اون کدوم 2 تا برادرن که با هم به دنیا اومدند ( 2 قلو هستند ) و به یک میزان عمر کردند ولی یکیشون 100 سال دیر تر از اون یکی مرده؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون کدوم 2 تا برادرن که با هم به دنیا اومدند ( 2 قلو هستند ) و به یک میزان عمر کردند ولی یکیشون 100 سال دیر تر از اون یکی مرده؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۹/بهمن/۹۱, ۰:۰۰
(۱۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۸)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]بله جواب ها درسته حالا به این سوال جواب بدید ( فقط تقلب نکنیدا )سلام!
اگر علمی تخیلی باشه جوابش ، یکیشون سوار یک سفینه با سرعت نزدیک به سرعت نور شده ، زمان براش دیر گذشته ، به همین خاطر دیرتر مرده.
۱۹/بهمن/۹۱, ۰:۰۵
(۱۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۸)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]بله جواب ها درسته حالا به این سوال جواب بدید ( فقط تقلب نکنیدا )بر طبق این صفحه ی ویکی پدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/پاراد...دوقلو ) الف و ب
(البته نمی خواستم تقلب کنم ولی دونستن اسمشون برام جالب بود...)
۱۹/بهمن/۹۱, ۳:۲۰
سلام نه خیر جواب های داده شده غلطه
۱۹/بهمن/۹۱, ۱۸:۴۳
کسی جواب رو نمیدونه؟ این سوال رو گروهی از اهل کتاب از حضرت علی (علیه السلام) پرسیدند که ایشون جواب داد
۱۹/بهمن/۹۱, ۱۹:۲۸
به نام خدا
با سلام به دوستان!
خوب حقیر به طور اتفاقی داشتم از اینجا رد شدم که دیدم بـــــــــــــــــله!
جواب معما رو از قضا بلدم.
این هم جوابش :
عالم پیر نصرانی به امام محمد باقر(علیه السلام)گفت: «از شما سؤالی میکنم که هرگز پاسخش را نتوانی گفت و آن سؤال این است: خبر دهید مرا از مردی که با عیال خود همبستر شد و سپس آن زن به دو پسر حامله گردید و هر دو (بصورت دو قلو) در یک ساعت متولّد شدند و هر دو در یک ساعت از دنیا رفتند ولی یکی از آنها صد و پنجاه سال و دیگری پنجاه سال عمر کرد، آنها کیستند و قصه آنها از چه قرار است؟ امام(علیه السلام): «آن دو پسر، «عزیز» و «عُزَیر» بودند؛ آن دو در یک ساعت متولّد شدند و با هم سی سال زندگی کردند، آنگاه خداوند «عُزیر» را قبض روح کرد و یک صد سال در صف مردگان بود، ولی «عزیز» همچنان در دنیا زندگی میکرد. پس از صد سال خداوند «عُزیر» را زنده کرد و او را دوباره به دنیا برگرداند و او بیست سال با برادرش «عزیز» زندگی کرد و سپس هر دو با هم در یک ساعت از دنیا رفتند، روی این حساب «عُزیز» پنجاه سال عمر کرد ولی «عزیر» صد و پنجاه سال عمر نمود. عالم نصرانی که از علم امام حیرت زده شده بود حرکت کرد و گفت: «از من داناتر و بهتری را آوردهاید تا مرا رسوا نمائید، به خداوند قسم، تا این مرد دانشمند و بزرگوار در شام است من با شما نصاری سخن نمیگویم و از من چیزی نپرسید. .اقتباس از تفسیر جامع، ج۱، ص۴۱۲
خوب جایزه ی من رو کی میده حالا؟
التماس دعای فرج
یا علی
با سلام به دوستان!
خوب حقیر به طور اتفاقی داشتم از اینجا رد شدم که دیدم بـــــــــــــــــله!
جواب معما رو از قضا بلدم.
این هم جوابش :
عالم پیر نصرانی به امام محمد باقر(علیه السلام)گفت: «از شما سؤالی میکنم که هرگز پاسخش را نتوانی گفت و آن سؤال این است: خبر دهید مرا از مردی که با عیال خود همبستر شد و سپس آن زن به دو پسر حامله گردید و هر دو (بصورت دو قلو) در یک ساعت متولّد شدند و هر دو در یک ساعت از دنیا رفتند ولی یکی از آنها صد و پنجاه سال و دیگری پنجاه سال عمر کرد، آنها کیستند و قصه آنها از چه قرار است؟ امام(علیه السلام): «آن دو پسر، «عزیز» و «عُزَیر» بودند؛ آن دو در یک ساعت متولّد شدند و با هم سی سال زندگی کردند، آنگاه خداوند «عُزیر» را قبض روح کرد و یک صد سال در صف مردگان بود، ولی «عزیز» همچنان در دنیا زندگی میکرد. پس از صد سال خداوند «عُزیر» را زنده کرد و او را دوباره به دنیا برگرداند و او بیست سال با برادرش «عزیز» زندگی کرد و سپس هر دو با هم در یک ساعت از دنیا رفتند، روی این حساب «عُزیز» پنجاه سال عمر کرد ولی «عزیر» صد و پنجاه سال عمر نمود. عالم نصرانی که از علم امام حیرت زده شده بود حرکت کرد و گفت: «از من داناتر و بهتری را آوردهاید تا مرا رسوا نمائید، به خداوند قسم، تا این مرد دانشمند و بزرگوار در شام است من با شما نصاری سخن نمیگویم و از من چیزی نپرسید. .اقتباس از تفسیر جامع، ج۱، ص۴۱۲
خوب جایزه ی من رو کی میده حالا؟

التماس دعای فرج
یا علی
۱۹/بهمن/۹۱, ۲۳:۰۹
سلام
ذهنم سمت اصحاب کهف رفتا! اما اونا دوقولو نبودند! تازه سیصد سال تفاوت می کردند.
اما خوب احمد آقا ، یک چیز بگو که فسفر بخواد ، این رو باید از قبل می دونستی که چی به چیه، زمینه قبلی می خواست ، بیشتر تاریخی بود.
ذهنم سمت اصحاب کهف رفتا! اما اونا دوقولو نبودند! تازه سیصد سال تفاوت می کردند.
اما خوب احمد آقا ، یک چیز بگو که فسفر بخواد ، این رو باید از قبل می دونستی که چی به چیه، زمینه قبلی می خواست ، بیشتر تاریخی بود.