تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
رضا جان
حقیر میگم اتفاقاتی که داخل سریال می افته هیچوقت در عالم حقیقت اتفاق نمی افته .
ببینید اگر شما میفرمائید داستان فیلم تخیلی ایست که همین هم هست پس چرا این تخیل از روی یک حقیقت شکل گرفته ؟
نکته اینجاست که یک حقیقتی به صورت دروغین تبدیل به فیلم شده .
و اگر نه خیالات خودشون به معنای ترنس مدرنیسم نیستند .
چرا مثلا دنیای خیالی ارباب حلقه ها جزو ترنس مدرنیسم محسوب نمیشود ؟ به نظر موجودات تخیلی و داستان های افسانه ای بیشتری هم دارد .
چون این سریال یک سری حقائق را جعل کرده است ما به ان ترنس مدرنیسم میگوییم .
جعل واقعیت ترنس مدرنیسم نیست ! جعل حقیقت ترنس مدرنیسم است .

جعل حقیقت یعنی زمانی که سریالی تصمیم میگیرد راجع به 7 متعلقه ایمان داستان جدید در بیاورد یعنی :

1.خدا
2.اخرت
3.عالم غیب
4.انبیا
5.ایات الهی
6.ملائکه
7.کتاب

هر فیلمی که راجع به این متعلقات ایمان شروع به ساخت داستان جعلی کند جزو سینمای ترنس مدرن محسوب میشود .
(۱۸/آذر/۹۱ ۲۳:۵۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]ولی این سریال اولا در مورد مهمترین مباحث اعتقادی بشری است که همه ادیان بهش پرداخته اند ... شیطان... فرشتگان ... آخرالزمان ... بهشت ... جهنم ... در مورد حقیقت این سریال تخیل به خرج داده است ...
اگر فهم و اعتقاد صحیح پیرامون این موضوعات مهم نبود که خداوند به وسیله کتب اسمانی و پیامبران انقدر بر روی آن تاکید نمیکرد و به جزئیاتش نمی پرداخت ... پس داشتن درک درست از این موضوعات بسیار مهم است ..
ولی با کمال تاسف میبینیم این سریال در مورد مهم ترین مسائل تمام ادیان دست به تخیل و به زبان دیگر دروغ بافی زده است ... مشکل این جاست ...
[/b]

حقیقت از دید اسلام: بله صد در صد درسته...
اما این مصداقهای حقیقت در هر دینی فرق داره...(هردینی عقاید خودش رو صد در صد درست میدونه) در زرتشت جهنم یخبندانه ولی در اسلام اتشه.... (لوسیفر به سم میگه: همه فکر میکنن من از اتیشم در حالی که اشتباهه!! این صحنه رو وقتی میبینیم که روی شیشه ها میکنه و شیشه یخ میزنه)
ارماگدونش که مال مسیحیت بود(به گمانم دقیق یادم نیست)ولی جنس لوسیفر از زرتشت بود....

به نظر من بیشتر میخواست این رو بگه تمام عقیده ی یک دین درست نیست... (که عقیده ی بیشترشون هم هست)

نقل قول:ثانیا همش تخیل نیست بر فرض شیطان از جانب خدا رانده شده ... آدم های بد به جهنم می روند ... شیاطین وجود دارند ...این رو همه قبول دارند ... ولی این سریال در مورد این مطلب و مطالب نظیرش دست به تخیل میزند ... و این می شود همان انحراف ... جهنم جایی می شود برای تولید شیاطین و ....
همان مختلط شدن راست و دروغ اعتقادات و روزنه ای برای شبهات ... و انحراف ...

جهنم جایی هست که زمانی که ادمها به اونجا میرن که گناهی نابخشودنی کرده باشن (مثل فروختن روحشون به شیطان (که یه تمثیل زیبا میتونه باشه فروختن روح به شیطان)) و کسی که به جهنم میره از خدا فاصله گرفته و برای همین اگه خدا به فرشتگانش دستور بیرون اوردنش رو نده اون تبدیل به شیطان میشه.... ولی باز هرکسی هم که در جهنم بمونه تبدیل به شیطان نمیشه (مثل جان با اینکه روحش رو فروخت ولی به دلیل اینکه کارهای خوبش خیلی بیشتر بود تبدیل به شیطان نشد)

ببین علت اینکه من اینهمه میگم اینطور نیست اینه که اگه میزان تاثیر بینندگان از فیلم رو نگاه کنیم بیشترین تاثیر ها از دین و سم و کستیل و گاها بابی هست (با اینکه لوسیفر و کراولی هم پرطرفدارن ولی فقط به خاطر سبک بازیشونه ولی کسی رو من تا حالا ندیدم که از رفتارهای اونها تقلید کنه)....
خوب این مسائل چیزهایی هست که توسط این کاراکترها داره باهاش مبارزه میشه (َشیاطین) و کسی که این فیلم رو میبینه حرفها و کارهای این چندنفر رو بهتر میپذیره تا چیزهای دیگه... (مثلا دین میگفت خدا نیست... کسایی که بخوان تاثیر بگیرن از فیلم این حرف دین رو راحت قبول میکنن و میگن خدا نیست ولی بعدا دین میگه خدا هست وازش برای نجات سم کمک هم میخواد اینجا این رو هم راحت میپذیرن( یه طور کنترل ذهن ناخوداگاه که طی طولانی مدت پیش اومده).... یعنی بر فرض تاثیر گیری من معتقدم رفتارهای افراد اصلی فیلم بهتر اثر میذاره که رفتارهای این کاراکترها هم بیشتر به نفع خدا و .... هست ولی باید این رو هم در نظر بگیریم که اونها اعتقادی به درست بودن محض یک دین ندارند و اسلام رو هم قبول ندارن که جواب این سوال هست که اگه همش به نفع خداست پس چرا با عقاید اسلام نمیخونه و یا با دیگر ادیان هم تطبیق کامل نداره

(۱۹/آذر/۹۱ ۰:۰۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]رضا جان
حقیر میگم اتفاقاتی که داخل سریال می افته هیچوقت در عالم حقیقت اتفاق نمی افته .
ببینید اگر شما میفرمائید داستان فیلم تخیلی ایست که همین هم هست پس چرا این تخیل از روی یک حقیقت شکل گرفته ؟
نکته اینجاست که یک حقیقتی به صورت دروغین تبدیل به فیلم شده .
و اگر نه خیالات خودشون به معنای ترنس مدرنیسم نیستند .
چرا مثلا دنیای خیالی ارباب حلقه ها جزو ترنس مدرنیسم محسوب نمیشود ؟ به نظر موجودات تخیلی و داستان های افسانه ای بیشتری هم دارد .
چون این سریال یک سری حقائق را جعل کرده است ما به ان ترنس مدرنیسم میگوییم .
بله حرفت درسته در واقعیت هرگز اتفاق نمیفته..... برای همینه که از رفتارهای افرادی که با دیدن این فیلم تحت تاثیر قرار میگیرن رو من نوعی جو گرفتی میدونم نه بیشتر.... جو گرفتی حاصل از دیدن یه فیلم که بعد از مدتی فروکش میکنه...
درباره ی حقیقت هم که گفتم از دید هردین و فردی تفاوت داره...
و از دید اسلام و مسلمین که حقیقت ناب و تغییر ناپذیر و غیر قابل خطا رو اسلام میدونیم حرف شما درسته... (اما این نکته هم هست که اونها چون اسلام رو اصلاقبول ندارن و چیزی رو غیر قابل خطا نمیدونن موردی نداره)

نقل قول:جعل واقعیت ترنس مدرنیسم نیست ! جعل حقیقت ترنس مدرنیسم است .
جعل حقیقت یعنی زمانی که سریالی تصمیم میگیرد راجع به 7 متعلقه ایمان داستان جدید در بیاورد یعنی :

1.خدا
2.اخرت
3.عالم غیب
4.انبیا
5.ایات الهی
6.ملائکه
7.کتاب

هر فیلمی که راجع به این متعلقات ایمان شروع به ساخت داستان جعلی کند جزو سینمای ترنس مدرن محسوب میشود .[b]

حقیقت اسلام بله.... (ولی حرف من هم اینه که اونها مسلمان نبودن که ما انتظار این رو داشته باشی طبق عقیده ی ما فیلمی رو بسازن.... و انصافا فیلم هم برای شبکه ی محلی خودشون بوده و اکران عمومی نداشته و از این دست سریالها زیاد میسازن و این سریال در مقایسه با اونها در عرش قرار میگیره... مثلا فیلمی بود که در اون فرشتگان قاتل و وحشی بودن....
میکاییل با ابهت به زمین میاد و رو در روی خدا میگه: من و برادرام برات فتح کردیم و تو خدا شدی.... امروز اگه میخوای خدا بمونی باید منو شکست بدی.... هر چی داری رو کن!! و خدا اخر پیروز میشه (فکر کنم) ولی بعد از هزارتا خفت!! یعنی زور خدا به فرشتش هم نمیرسید تو اون سریال و اگه بخواییم دقیقتر بگیم اصلا خدایی نبود و یه سری فرشته باهم زمین و جهان کائنات رو فتح کردن(معلوم نیست از کی) و یکیشون شده خدا! (این فیلم رو چرا نقد نکردن و بهش نگفتن شیطانی یا فراماسونی؟ انصاف هم خوب چیزیه) ) (من خیلی وقت پیش این رو دیدم اونم فقط صحنه ی درگیری خدا و میکاییل رو یادم مونده و حتی اسمش رو یادم نیست)
1- درباره ی خدا که چیزی ایراد کلی نداشت (شاید این ایراد رو بتونیم بگیریم که خدا چطور اومده رو زمین و اون رو در حال نوشتن سرنوشت نشون میده... که این رو هم میشه نشون از قدرت خدا گرفت که اگه خودش نخواد قدرتمند ترین فرشته ها هم نمیتونن ردش رو بگیرن و حتی فرشته ها اونو به عنوان یه پیامبر میبینن)
آقا رضا خیلی از مسائل رو توضیح دادن...
نقل قول:مثلا در دانشگاه خودمون یکی از دوستام با دیدن همین سریال با من بحث میکرد که شیطان و جبرئیل برادرند
این دوست شما چه جور مسلمانی هستند که خبر ندارند شیطان کی بوده؟!
البته در این فیلم همه بدیها به شیطان ربط داده نشده!
لواتیانها،خون آشامها،گرگینه ها،خدایان باستانی ملل مختلف،موجودات تخیلی و افسانه ی دیگه وغیره...! هر کدوم قدرت خودشون رو دارند و ربطی به شیطان ندارند!
و حتی لوسیفر با شیاطین هم سر دوستی نداره!!
البته در این فیلم من یادم نمیاد لوسیفر رو شیطان معرفی کنه!Huh
و ژانر فیلم Fantasy و Horror هست! که در ژانر وحشت و تخیلی بیننده میدونه که همه اینها تخیلی هست حتی اسم فیلم هم گویای این مسئله هست!

نقل قول:چرا مثلا دنیای خیالی ارباب حلقه ها جزو ترنس مدرنیسم محسوب نمیشود ؟ به نظر موجودات تخیلی و داستان های افسانه ای بیشتری هم دارد
فک کنم آقای رائفی پور یک چیزهایی در مورد ارباب حلقه ها هم گفته بود!و به عقاید فراماسونری ربط داده بود!
این فیلم اگر میگفتید قهرمان پروری کرده بود بیشتر قابل قبول بود!
نقل قول:اما این مصداقهای حقیقت در هر دینی فرق داره...(هردینی عقاید خودش رو صد در صد درست میدونه) در زرتشت جهنم یخبندانه ولی در اسلام اتشه.... (لوسیفر به سم میگه: همه فکر میکنن من از اتیشم در حالی که اشتباهه!! این صحنه رو وقتی میبینیم که روی شیشه ها میکنه و شیشه یخ میزنه)
ارماگدونش که مال مسیحیت بود(به گمانم دقیق یادم نیست)ولی جنس لوسیفر از زرتشت بود....

به نظر من بیشتر میخواست این رو بگه تمام عقیده ی یک دین درست نیست... (که عقیده ی بیشترشون هم هست)

پس چی شد دوست عزیز؟؟ یک بار شما دوستان مدافع میگید این سریال تخیلیه ...
نقل قول:این سریال دین یا عقیده ی جدیدی ارائه نمیده!
و بر اساس دین یا عقیده خاصی هم ساخته نمیشه!

نقل قول:بله حرفت درسته در واقعیت هرگز اتفاق نمیفته..... برای همینه که از رفتارهای افرادی که با دیدن این فیلم تحت تاثیر قرار میگیرن رو من نوعی جو گرفتی میدونم نه بیشتر.... جو گرفتی حاصل از دیدن یه فیلم که بعد از مدتی فروکش میکنه...
مقدار زیادیش فروکش میکنه ... ولی وقتی هر زمان اسم شیطان رو بشنوه اول تصاویر این فیلم میاد جلوی چشمش ... تاثیر فیلم خیلی بیشتر است از نوشته ... در هر صورت در ذهنش وجود داره ... یک دریافت فکری غلط ... یک حرف غلط که به اشتباهی آن ایمان نداشته باشیم و رد نشده باشد در ذهن می ماند ...رشد میکند ... پر و بال میگیرد .... و در زمانیکه باید تصمیم گیری مهمی بکنیم همانند یک دو دلی ظاهر می شود ... یک تردید ... در بهترین شرائط این گونه است ... ممکن است تبدیل به عقیده شده باشد و ...

نقل قول:ضمنا بهشون یاد اوری کنین که ژانر این فیلم تخیلی وحشت هست.... نه واقعی وحشت!!

در ارسال قبلی گفتم که به کار بردن لفظ تخیل برای مهمترین رکن های عالم بالاترین تصدیق کننده ی حرف های ما و ادعاهای ما برای این سریال است ... یعنی دروغ بافی در مورد مهمترین آموزه ها ی انبیا ...

ببینید ... همین الان کاربر A L I می گوید
نقل قول:این سریال اصلن کاری به هیچ دینی نداره...! از اسم سریال کاملن مشخصه که باید منتظر دیدن چیزهای ماوارطبیعه و عجیب غریب زیادی باشیم!

شما می گویید آقا رضا
خ
نقل قول:ود کادر فیلم گفته اختلاط اندیشه کردیم.... از هر دینی یه چیز اوردن که تفکیکشون سخته...
.
.
.
اما این مصداقهای حقیقت در هر دینی فرق داره...(هردینی عقاید خودش رو صد در صد درست میدونه) در زرتشت جهنم یخبندانه ولی در اسلام اتشه.... (لوسیفر به سم میگه: همه فکر میکنن من از اتیشم در حالی که اشتباهه!! این صحنه رو وقتی میبینیم که روی شیشه ها میکنه و شیشه یخ میزنه)
می بینید ... چیزی درست کرده اند که انقدر راست و دروغ را مختلط کرده اند معلوم نیست کجاش دروغه و کجاش راست و مبنای علمی و دینی دارد ... DodgyDodgy مشکل همین جاست
اگر ادعا کنیم فیلم تخیلیه که تکلیف روشنه ... بحث شد ...
در مورد ادعای شما آقا رضا هم که فیلم ملغمه ای از ادیان مختلفه هم ...
این هم اگر باشه یک مقدار کمیش هست و بعدش دوباره دروغ بافی است و تخیل و داستان سرایی
برای مثال

نقل قول:ارماگدونش که مال مسیحیت بود(به گمانم دقیق یادم نیست)
آرماگدون مسیحی اصلا این گونه نیست ... حضرت مسیح ظهور خواهد کرد و جنگ آرماگدون در قرقیسیا خواهد بود و دجال خواهد آمد و .... هیچ کدام در داسنان نیست

نقل قول:ولی جنس لوسیفر از زرتشت بود....
در زرتشت جنس لوسیفر از یخ نیست ...
اصلا شیطان فرشته نیست در آیین زرتشت ... روح پلید است .... خرد ناپاک است ...
............................
یک تیکه از یک آیین را میگیرد و در ادامه خودش دروغ بافی می کند ...
مشکل همین جاست ...
اگر تماما از یک دین ... برفرض مسیحیت بود ... ما طور دیگری نگاه میکردیم به قضیه ... ولی وقتی طور داستان را شکل میدهند که آخر معلوم نمیشود ریشه اش در کجاست ... همین بدترین قسمت است ...
در مورد فیلم جنگ ستاره ها که تخیلی است که حرف نمیزنیم ... داستانی که هیچ فاکتوری از آن نه مهم است و نه نمود عینی دارد ... و نه در تمام ادیان الهی بر آن تاکید شده ((البته آن فیلم هم به فرجام بشر می اندیشد ولی رنگ و بوی متافیزیکی و دینی آن بسیار بسیار محدود است))
در مورد خدا و پیغمبر و بهشت و جهنم و آخرالزمان و ... حرف میزنیم ...
مهم ترین مسائل تمام ادیان الهی ...
هر گونه تخیل و دروغ بافی و اختلاط عقائد کفر آمیزی نظیر اساطیر باستان و هند باستان و الهی مثل مسیحیت بهترین شیوه برای به انحراف کشیدن عقائد است
چیزی که من از این تاپیک فهمیدم اینه که هر دفعه یه نفر میاد از سزیال دفاع میکنه و دوستان مخالف همیشه در صحنه یک سری سوالات رو دوباره تکرار میکنن و هیچ چیزی رو قبول نمیکنن و بعد دوباره صبر میکنن تا یه بنده خدا تازه نفس تر بیاد تا همون سوالات رو بپرسن و جواب ها رو از یه نطر دیگه ببینن و بعد باز هم اینطور تظاهر میکنن که قانع نشدن
از طرفی طرفداران این سریال هم تا حالا نشده یکی از حرفهای منتقدین رو هم قبول کنن ( البته بیشتر بخاطر سخت گیری و انتقاد بی جا یک سری از افراده که به زمین و زمون هم گیر میدنBig Grin)
یک سری هم هستن که سخنرانی های دکتر عباسی و آقای رائفی هم براشون وحی منزله
و دلیل همه اینا چیه؟؟؟ تعصبات!!! همونطور که دوست قبلیمون اومدن بحث رو شروع کردن و من گفتم به هیچ جا نمیرسه به من خورده گرفتن باز هم میگم این بحث نیست چون هیچکدوم از دو طرف قرار نیست قانع شه یا کمی از تفکرات اشتباه خودش رو تغییر بده
فقط پافشاری روی چیزیه که میدونم اما شاید در واقع نمیدونیم
همون سوالایی که قبلا من از دید خودم جواب دادم رو میان از یه نفر دیگه میپرسن تا شاید بین حرف من (من یه نفر مثل جناب علی یا رضا صرفا خودمرو نمیگم) و دوست دیگه ای که اومده برای دفاع یه تناقضی پیدا بشه و اون بحث ادامه پیدا کنه اما این اثر هنریه حالا میخواد هر شاخه ای از هنر اونو جا بدیم سر کلاس نیستیم که افکارمون یکی باشه هر کسی به ظن خودش یه چیزی از فیلم بر میداره
در واقع حرف همه ما ها درسته حتی اونی که از نظر دینی سریال رو نقد میکنه در واقع داره درست میگه اما اشتباهش اینجاست که سریال رواز این دید داره نقد میکنه
باز هم میگم موفق باشید هرچند پایانش از الان برای من معلومه
(۱۹/آذر/۹۱ ۸:۴۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]پس چی شد دوست عزیز؟؟ یک بار شما دوستان مدافع میگید این سریال تخیلیه ...
اخه ژانرش تخیلی وحشت هست...
نقل قول:مقدار زیادیش فروکش میکنه ... ولی وقتی هر زمان اسم شیطان رو بشنوه اول تصاویر این فیلم میاد جلوی چشمش ... تاثیر فیلم خیلی بیشتر است از نوشته ... در هر صورت در ذهنش وجود داره ... یک دریافت فکری غلط ... یک حرف غلط که به اشتباهی آن ایمان نداشته باشیم و رد نشده باشد در ذهن می ماند ...رشد میکند ... پر و بال میگیرد .... و در زمانیکه باید تصمیم گیری مهمی بکنیم همانند یک دو دلی ظاهر می شود ... یک تردید ... در بهترین شرائط این گونه است ... ممکن است تبدیل به عقیده شده باشد و ...
من هم درباره ی تاثیر کاراکترها گفتم.... کاراکتری که بیننده 8 ساله داره اونو تماشا میکنه( و تقریبا جزیی از زندگیش شده این فیلم و شخصیتها تاثیر بیشتری داره) یا لوسیفری که 1 فصل میاد و تو این یه فصل هم ظاهرا حرفهای خوب میزنه ولی عملهاش همه خودخواهی محض و کینه ست.... دیگه بیینده میفهمه که این لوسیفر حرفهاش غلطه (چون پیش زمینه ی دینی از لوسیفر هم داره)
نقل قول:در ارسال قبلی گفتم که به کار بردن لفظ تخیل برای مهمترین رکن های عالم بالاترین تصدیق کننده ی حرف های ما و ادعاهای ما برای این سریال است ... یعنی دروغ بافی در مورد مهمترین آموزه ها ی انبیا ...
خوب ماهم گفتیم از دید اسلام حرفهای شما درسته... (در اسلام روی این چیزها تعصب زیادی هست)ولی برای اونها کوچکترین فرقی هم نداره و حتی ادیان رو کامل و درست تمام هم نمیدونن...

نقل قول:خمی بینید ... چیزی درست کرده اند که انقدر راست و دروغ را مختلط کرده اند معلوم نیست کجاش دروغه و کجاش راست و مبنای علمی و دینی دارد ... DodgyDodgy مشکل همین جاست
اگر ادعا کنیم فیلم تخیلیه که تکلیف روشنه ... بحث شد ...
در مورد ادعای شما آقا رضا هم که فیلم ملغمه ای از ادیان مختلفه هم ...
این هم اگر باشه یک مقدار کمیش هست و بعدش دوباره دروغ بافی است و تخیل و داستان سرایی
برای مثال
آرماگدون مسیحی اصلا این گونه نیست ... حضرت مسیح ظهور خواهد کرد و جنگ آرماگدون در قرقیسیا خواهد بود و دجال خواهد آمد و .... هیچ کدام در داسنان نیست
در زرتشت جنس لوسیفر از یخ نیست ...
اصلا شیطان فرشته نیست در آیین زرتشت ... روح پلید است .... خرد ناپاک است ...
............................
یک تیکه از یک آیین را میگیرد و در ادامه خودش دروغ بافی می کند ...
مشکل همین جاست ...
حرف علی درسته و همینطور حرف من...هر کدوم ما داریم درباره ی یه چیزی توضیح میدیم... سریال کاری به هیچ دینی نداره چون از ادیان (به جز مسیحیت) اسم نمیبره و فقط در صحنه ی درگیری با شیاطین یه دین یا قوم از اونها اسم میاره...اما حرف من همون چیزیه که شما خودتون نوشتین....جهنم در عقیده ی زرتشت یخ بندان هست.... و این جا جهنم رو چون میخواد خوفناک نشون بده از اتش درست میکنه ولی لوسیفر رو از یخ نشون میده.... ضمنا ما این همه دین و عقیده داریم (که بیشترشون الهی نیستن) حالا پیدا کردن این که چه کسی میگه لوسیفر از یخه کار کرامالکاتبینه.... در ارماگدون هم باید بگم که گفتم علت این کارشون میتونه این باشه که میخوان بگن که عقیده ی هیچ دینی تماما درست نیست برای همین ارماگدون به اون صورت در میاد و میشه نبرد مایکل و لوسیفر...
نقل قول:اگر تماما از یک دین ... برفرض مسیحیت بود ... ما طور دیگری نگاه میکردیم به قضیه ... ولی وقتی طور داستان را شکل میدهند که آخر معلوم نمیشود ریشه اش در کجاست ... همین بدترین قسمت است ...
اونها هم نمیخوان کسی بدونه از چه دینی ساختن.... چون نمیخواستن بهانه ای دست کسی بدن که بگن طبق عقیده ی اون دین ساختن... هرچند مسیحیت پر رنگتر از بقیه ی دینهاست تو این سریال...ولی تمام مسیحیت رو نیاوردن...

نقل قول:مهم ترین مسائل تمام ادیان الهی ...
هر گونه تخیل و دروغ بافی و اختلاط عقائد کفر آمیزی نظیر اساطیر باستان و هند باستان و الهی مثل مسیحیت بهترین شیوه برای به انحراف کشیدن عقائد است

در این باره مطمئنا هیچ کدوم حرف هم رو نمیپذیریم...
به گمونم گفتنی ها در این باره رو به اندازه ی کافی گفتیم هر دو طرف و دیگه تکرار مکررات میشه... درباره ی اینها هم توضیح داده بودم... و دیگه فکر میکنم بحثی نمونده باشه...Heart

بحث رو تموم کنیم بهتره به نظرم

موفق باشید
سلام.
من یه تاپیک درباره ی سریال سوپرنچرال و اینکه گفته بودید این سریال درباره ی شیطان پرستیه و اینا خوندم و به نظرم اینا تا حدودی درسته ولی این درست نیست که بگید این سریال شیطان پرستیه.
اولا کی گفته مرگ توی این سریال گفت من خدارو کشتم؟اون فقط گفت من همسن خدا هستم و شاید روزی اونو بکشم که هنوزم این کارو انجام نداده.
دوما من درباره تمامی نمادهای این سریال تحقیق کردم و نماد ستاره ی پنج پر نماد شیطان پرستی نیست بلکه برعکس اونه و ستاره ی پنچ پر وارانه نماد شیطان پرستیه و البته بگم که نمادهای داخل این سریال دستکاری شده و این سریال جنبه تخیلی داره و نمیگم روی اعتقاد نوجوانان تاثیری نمیذاره ولی اگه ایمان قوی داشته باشید و این سریال رو ببینید درست مثل من هیچ تغییری توی اعتقادتون به وجود نمیاد و منم تمامی این سریال رو با دقت دیدم و برای همین این تاپیک رو زدم که بگم اگه به اعتقاد خودتون شک دارید نشینید این فیلمو ببینید ولی من این فیلمو دیدم تغییری هم توی اعتقادم به وجود نیومد چون این هیجان و تخیلی بودن سریاله که منو جذب کرده و منم یکی از طرفدارای پروپاقرصش هستم و میدونم که این بحث قبلا تموم شده ولی باید این مسائل رو میگفتم.
به گفته ی کستیل چاک توی این سریال انجیل وینچسترهارو مینویسه نه قرآن رو!!!خواهشا این بحث رو به قرآن نکشید چون اونا مسیحی هستن و به قرآن اعتقادی ندارن از قرآن حرفی نزدن و فقط گفتن انجیل و توی فصل یک یا دو که درست یادم نیست حرفی از قرآن برده شد و فقط برای اطلاعات برادرها و ربطی به اخرزمان و قیامت نداشت.
خلاصه میگم:این سریال جنبه تخیلی داره و از روی اطلاعات مسیحی ها ساخته شده و برای اونا هیج موردی نداره و اگه شما هم به اعتقاد خودتون شکی ندارید و فقط دنبال هیجان و تخیل هستید این سریال رو ببینید.
هر فصل این سریال داره احمقانه تر از قبلی میشه.از همون فصلی که پای فرشته ها به میون اومد تمام فریم ها داد میزنه از تئوری هرج و مرج.یعنی دنیا بی در و پیکر تر از اینکه اینا به تصویر کشیدن امکان نداره.فرشته ها پشت سر خدا هرکاری میخوان میکنند میخوان نعوذبالله کودتا کنن خدا رو بر اندازن .خدا هم مثل پدری که بچه هاشو از ارث محروم کرده به هیچکس و هیچ چیز کاری نداره برای خودش رفته تعطیلات!واقعاً آدم میمونه گریه کنه یا بخنده.
سلام،

من سریال رو چند سال هست که دارم دنبال میکنم . یعنی از اپیزود 9 ، فصل 6 بطور هفتگی دارم دنبال میکنم ... این هفته هم اپیزود 17 از فصل 8 اومد که جالب بود .

نظرات رو نخوندم ولی معمولا تو این جور تاپیکا در مورد فیلما یا سریالای پر طرفدار که طرفدارا هم میان دفاع میکنن ، معمولا درگیری لفظی بوجود میاد ... ولی هر موقع وقت کنم میخونم کل 11 صفحه رو .

آخرین باری که یه تاپیک کامل رو تو این تالار خوندم ، تحلیل فیلم *ارباب حلقه ها* بود که کلی چیز یاد گرفتم و کلی تحلیلای جالب شنیدم و واقعا آموزنده بود برام .

...

در مورد این سریال فعلا میخواستم به یه چیزی اشاره کنم :

دوستانی که فصل 7 رو دیدن ، به نظر بنده توی فصل 7 *Castiel* نماد *Prometheus = یکی از تایتان ها در اساطیر یونان* هست .

البته تو فصل 8 اپیزود 16 بود (شایدم 15) یه اپیزود اختصاصی برای پرومتئوس ساختن . ولی بازم این موضوع اون حقیقت رو تغییر نمیده .

دلایلم رو بگم :

اولاً اینکه هالیوود چند ساله خیلی زوم کرده/گیر داده به پرومتئوس (درست همونجوری که چند ساله گیر دادن به حضرت نوح (علیه السلام) ... نمونش رو بخوام بگم ، فیلم Hugo یا فیلم Prometheus یا Rango (البته اینو زیاد مطمئن نیستم) .

اگه درباره پرومتئوس خونده باشین ، میدونین چی میگم !

خلاصش اینه : پرومتئوس نماد ابلیس/لوسیفر/شیطان/... هست (دکتر عباسی گفتن اینو ، البته مشخص هم هست) .

پرومتئوس آتش رو از خدایان میدزده و میده به انسان ها

ابلیس دانش رو می دزده و میده به آدم و حوا

یعنی آتش = دانش .

حالا ایناش مهم نیست .

اگه فیلم Prometheus رو دیده باشین . توی اون فیلم یه ماده های سیاهی هستن که نقش خیلی مهمی بازی میکنن .

ابتدای فیلم نشون داده میشه که یکی از مهندسا ! میره ازون مایه های سیاه میخوره بعد پودر میشه میفته تو آب و بعد نشون میده که اون آب تبدیل میشه به همون ماده های سیاه !

دقیقا همچین اتفاقی تو سریال Supernatural میفته . کستیل Leviathan ها رو از توی برزخ می بلعه و بعد میره تو آب شهر و نشون میده که اون ماده های سیاه (Black Goo) تو آب پخش میشن .

نکته دیگه اینکه Castiel تو سریال یه فرشته شورشی هست (و بارها اشاره میشه تو سریال که سقوط کرده از جمله آخر فصل 7 ، که خون یک فرشته سقوط کرده رو وینچسترها باید بگیرن از خون اون استفاده میکنن به این معنی که کستیل سقوط کرده) .

و از طرفی پرومتئوس هم از جایگاهی که داشت در بین خدایان سقوط کرد (اگه سری کتاب های *آتش دزد* رو خونده باشین میدونین چی میگم ... تو این کتاب هم پرومتئوس رو با بال فرشته ها توصیف میکنه که یه جور کنایه هست که پرومتئوس همون لوسیفر هست)

نکته بعدی اینکه تو اپیزودای آخر فصل 7 (دقیق یادم نیست کدوم اپیزود ولی میتونم شرح بدم کجا بود) ... دین وینچستر از کستیل میخواد که ببرش پیش ماشینش و کستیل می بَرَش .

اونجاس که کستیل قبول میکنه که کمک کنه به وینچسترها که Dick رو بکشن ! ولی کستیل یه دیالوگ جالب میگه :

* میگه اینکه من همش می میرم و 2باره زنده میشم یجور تنبیه هست *

باز هم کسایی که ماجراهای پرومتئوس رو میدونن ، حتی اگه همین اپیزود 16 یا 15 فصل 8 هم نگاه کرده باشن . میدونن که پرومتئون بعد از اینکه آتش رو به انسان ها داد ، محکوم شد که تو یه کوهستان هر روز یه عقاب بیاد جیگرش رو بخوره (بکشش) و آخر هر روز دوباره زنده میشه و روز بعد هم به همین صورت .

یعنی میشه همون دیالوگی که Castiel گفت : It's a punishment resurrection

...

شرمنده ، من معمولا با عکس تحلیلام رو میذارم . چون میدونم چقدر خسته کنندس تحلیل خوندن بدون عکس (مخصوصا برای کسایی که ندیده باشن فیلم/سریال رو) .

اگه بتونم بعداً عکسا رو اضافه میکنم .

در آخر یه تیکه از سریال سوپرنچرال رو میذارم براتون ... تو این تیکه کستیل انیمیشن Road Runner (میگ ، میگ) رو تحلیل میکنه ...

البته کسایی که طرفدار سریال هستن و معتقدن سریال هیچ مشکلی نداره و فقط برای سرگرمی هست اینو به شوخی میگیرن ولی بنده برداشت دیگه ای دارم .

تحلیل انیمیشن *میگ میگ* در سریال سوپرنچرال | 7 مگابایت

یه نکته ای هم آخر آخر بگم :

این سریال پر از تناقض هست (نه تناقض هنری ، تناقض ارزشی) و زیرکانه هم اینکار انجام شده ... مخصوصا تو فصل 4 و 5 ، یعنی از یه طرف میشنوی که خدا وینچسترا و کستیل رو نجات داده از اون طرف میشنوی که کستیل برمیگرده به خدا فحش میده ، ازون طرف می بینی دنبال خدا میگردن ، ازون طرف میگن خدا نیست / مرده / بیخیال شده .

یه سری تناقضات ارزشی هست که باعث میشه مخاطب مسلمون (کسایی که از سریال طرفداری میکنن هم بالاخره مسلمون هستن دیگه) دچار سردرگمی میشه و یه جوری میشه که نه از سریال میتونه متنفر باشه . نه میتونه راضی مطلق باشه . نه میتونه کاراکترا رو ول کنه . نه میتونه شبهاتی که سریال وارد میکنه رو نادیده بگیره !

شاید دلیل یه سری از تنش هایی که بین دوستان هست این باشه .

مخلصیم، یاعلی (علیه السلام) .
(۴/فروردین/۹۲ ۱۰:۰۹)MaTeY نوشته است: [ -> ]سلام،

من سریال رو چند سال هست که دارم دنبال میکنم . یعنی از اپیزود 9 ، فصل 6 بطور هفتگی دارم دنبال میکنم ... این هفته هم اپیزود 17 از فصل 8 اومد که جالب بود .

نظرات رو نخوندم ولی معمولا تو این جور تاپیکا در مورد فیلما یا سریالای پر طرفدار که طرفدارا هم میان دفاع میکنن ، معمولا درگیری لفظی بوجود میاد ... ولی هر موقع وقت کنم میخونم کل 11 صفحه رو .

آخرین باری که یه تاپیک کامل رو تو این تالار خوندم ، تحلیل فیلم *ارباب حلقه ها* بود که کلی چیز یاد گرفتم و کلی تحلیلای جالب شنیدم و واقعا آموزنده بود برام .

...

در مورد این سریال فعلا میخواستم به یه چیزی اشاره کنم :

دوستانی که فصل 7 رو دیدن ، به نظر بنده توی فصل 7 *Castiel* نماد *Prometheus = یکی از تایتان ها در اساطیر یونان* هست .

البته تو فصل 8 اپیزود 16 بود (شایدم 15) یه اپیزود اختصاصی برای پرومتئوس ساختن . ولی بازم این موضوع اون حقیقت رو تغییر نمیده .

دلایلم رو بگم :

اولاً اینکه هالیوود چند ساله خیلی زوم کرده/گیر داده به پرومتئوس (درست همونجوری که چند ساله گیر دادن به حضرت نوح (علیه السلام) ... نمونش رو بخوام بگم ، فیلم Hugo یا فیلم Prometheus یا Rango (البته اینو زیاد مطمئن نیستم) .

اگه درباره پرومتئوس خونده باشین ، میدونین چی میگم !

خلاصش اینه : پرومتئوس نماد ابلیس/لوسیفر/شیطان/... هست (دکتر عباسی گفتن اینو ، البته مشخص هم هست) .

پرومتئوس آتش رو از خدایان میدزده و میده به انسان ها

ابلیس دانش رو می دزده و میده به آدم و حوا

یعنی آتش = دانش .

حالا ایناش مهم نیست .

اگه فیلم Prometheus رو دیده باشین . توی اون فیلم یه ماده های سیاهی هستن که نقش خیلی مهمی بازی میکنن .

ابتدای فیلم نشون داده میشه که یکی از مهندسا ! میره ازون مایه های سیاه میخوره بعد پودر میشه میفته تو آب و بعد نشون میده که اون آب تبدیل میشه به همون ماده های سیاه !

دقیقا همچین اتفاقی تو سریال Supernatural میفته . کستیل Leviathan ها رو از توی برزخ می بلعه و بعد میره تو آب شهر و نشون میده که اون ماده های سیاه (Black Goo) تو آب پخش میشن .

نکته دیگه اینکه Castiel تو سریال یه فرشته شورشی هست (و بارها اشاره میشه تو سریال که سقوط کرده از جمله آخر فصل 7 ، که خون یک فرشته سقوط کرده رو وینچسترها باید بگیرن از خون اون استفاده میکنن به این معنی که کستیل سقوط کرده) .

و از طرفی پرومتئوس هم از جایگاهی که داشت در بین خدایان سقوط کرد (اگه سری کتاب های *آتش دزد* رو خونده باشین میدونین چی میگم ... تو این کتاب هم پرومتئوس رو با بال فرشته ها توصیف میکنه که یه جور کنایه هست که پرومتئوس همون لوسیفر هست)

نکته بعدی اینکه تو اپیزودای آخر فصل 7 (دقیق یادم نیست کدوم اپیزود ولی میتونم شرح بدم کجا بود) ... دین وینچستر از کستیل میخواد که ببرش پیش ماشینش و کستیل می بَرَش .

اونجاس که کستیل قبول میکنه که کمک کنه به وینچسترها که Dick رو بکشن ! ولی کستیل یه دیالوگ جالب میگه :

* میگه اینکه من همش می میرم و 2باره زنده میشم یجور تنبیه هست *

باز هم کسایی که ماجراهای پرومتئوس رو میدونن ، حتی اگه همین اپیزود 16 یا 15 فصل 8 هم نگاه کرده باشن . میدونن که پرومتئون بعد از اینکه آتش رو به انسان ها داد ، محکوم شد که تو یه کوهستان هر روز یه عقاب بیاد جیگرش رو بخوره (بکشش) و آخر هر روز دوباره زنده میشه و روز بعد هم به همین صورت .

یعنی میشه همون دیالوگی که Castiel گفت : It's a punishment resurrection

...

شرمنده ، من معمولا با عکس تحلیلام رو میذارم . چون میدونم چقدر خسته کنندس تحلیل خوندن بدون عکس (مخصوصا برای کسایی که ندیده باشن فیلم/سریال رو) .

اگه بتونم بعداً عکسا رو اضافه میکنم .

در آخر یه تیکه از سریال سوپرنچرال رو میذارم براتون ... تو این تیکه کستیل انیمیشن Road Runner (میگ ، میگ) رو تحلیل میکنه ...

البته کسایی که طرفدار سریال هستن و معتقدن سریال هیچ مشکلی نداره و فقط برای سرگرمی هست اینو به شوخی میگیرن ولی بنده برداشت دیگه ای دارم .

یه نکته ای هم آخر آخر بگم :

این سریال پر از تناقض هست (نه تناقض هنری ، تناقض ارزشی) و زیرکانه هم اینکار انجام شده ... مخصوصا تو فصل 4 و 5 ، یعنی از یه طرف میشنوی که خدا وینچسترا و کستیل رو نجات داده از اون طرف میشنوی که کستیل برمیگرده به خدا فحش میده ، ازون طرف می بینی دنبال خدا میگردن ، ازون طرف میگن خدا نیست / مرده / بیخیال شده .

یه سری تناقضات ارزشی هست که باعث میشه مخاطب مسلمون (کسایی که از سریال طرفداری میکنن هم بالاخره مسلمون هستن دیگه) دچار سردرگمی میشه و یه جوری میشه که نه از سریال میتونه متنفر باشه . نه میتونه راضی مطلق باشه . نه میتونه کاراکترا رو ول کنه . نه میتونه شبهاتی که سریال وارد میکنه رو نادیده بگیره !

شاید دلیل یه سری از تنش هایی که بین دوستان هست این باشه .

مخلصیم، یاعلی (علیه السلام) .

باورم نمیشه با توپ پری اومدیا...
بیشتر حرفهایی که زدی رو قبلا تو این 11 صفحه بابتش با دوستامون بحث کردیم.
اما این نتیجه رو چطوری گرفتی که پرومتئوس همون لوسیفره؟
حقیقت اینه که پرومتئوس پرمتئوسه و لوسیفر لوسیفر...

تناقض ارزشی هم نداشت. فقط کافیه به همون دیالوگ و سکانسهایی که گفتی نگاه کنی و ترتیبشون رو ببینی.
دلایل زیادی رو هم گفتی که همش رو نمیشه یه جا جواب داد.
من یه خواهش ازت دارم اونم اینکه اگه زمان داری ابتدا این صفحات رو بخون.

علی یارت
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع