۸/فروردین/۹۲, ۳:۴۵
نقل قول:(خواهشا به این پست جواب نده.. چون من دیگه حوصله ندارم جواب بدم و مطمئنا دوستامون هم حوصلشون از این بحث بیهوده ی من با منتقدها خسته شدن)
اگه حوصله ندارین میتونین جاتون رو به نفر بعدی بدین !!! من نمیدونم 11 صفحه با دیگران بحث کردین ، حوصلتون سر نرفت ! تا به ما رسید ، ته کشید !؟!
نقل قول: اول این نکته رو باید بدونی که سیر سریال به ترتیب فصلها نیست و خیلی از اتفاقات گذشته در فصلهای اینده مورد بررسی قرار میگیرن.
بله درسته ، ولی آیا این قضیه ، حرفایی که بنده زدم رو رَد میکنه ؟؟؟
بنده بی صبرانه منتظرم که تو فصل های آتی سریال یا همین فصل 8 ، اشاره کنن که تمام اتفاقاتی که افتاد کار خدا بود و خدا توش دست داشت . ولی همچین اتفاقی هیچ وقت نمیفته دوست عزیز . چون اینجا هالیوودِ و دست دشمنان خداس !!!
نقل قول:داستان کیوپید: زمانی که کیوپید داره ازش حرف میزنه مربوط به زمانیه که خدا هنوز تو بهشت بوده و بهشت رو ترک نکرده این خواست فرشته ها بوده؟
بله خواست فرشته ها بوده ، چون مکرر تو سریال اشاره میشه که خدا اهمیتی به این چیزا نمیده و غایبه و رفته پی کار خودش !!!
شما اگه دلیل بهتری دارین بیارین لطفا (البته اگه حوصله دارین) .
نقل قول:جاشوا: شرمنده که سریال رو طبق موازین اسلام نساختن و خداش هم خدای مورد نظر اسلام نیست و خسته هم میشه
دوست عزیز ، شما انگار تو یه loop گیر کردی ، در مونده که میشی از پاسخ دادن میری سر خونه اول !!! تا الان که شما داشتی بحث میکردی که « نه ، خدا به همه چی کار داره »
بنده نمیگم ، خدای دین اسلام رو نشون بدن ، بنده میگم ... خدای مسیحیت رو نشون بدن ، خدای تو انجیل و تورات رو نشون بدن که دین اکثر مردم کشورشون هست !!!
ولی همین هم نمیتونن نشون بدن !
نقل قول:اینکه خدا همه چیز رو میدونه و به کار همه اگاهی داره نشان از قدرتش و تحت کنترل داشتن اوضاعه و این که کاری انجام نمیده یه مسئله ی دیگست
دوست عزیز ، چرا بیخودی تقلا میکنی برای نپذیرفتن حقیقت !؟!؟!
بنده دارم سوال میپرسم از شما لطفا به این 1 مورد جواب بدین :
مگه نمیگین اوضاع تحت کنترلش هست ؟
بنده سوال میپرسم (تو پست قبل هم پرسیدم ، ولی انگار نخواستی ببینی) :
اوضاع تحت کنترل هست یعنی چی ؟؟؟
آیا این معنی رو نمیده که وقتی از کنترل خارج میشه باید 2باره کنترل بشه ؟؟؟
برای کسی که اهمیت نمیده به انسان ها و اتفاقاتی که داره رو زمین میفته ، آیا اصلا کنترل معنی داره !!!
نقل قول:(از دید شما حتما باید خدا یه کاری بکنه تا معلوم بشه اوضاع تحت کنترلشه)
کنترل با اِعمال قدرت هست که معنی پیدا میکنه و وقتی میگیم چیزی تحت کنترل هست که بتونیم و بخوایم توش اِعمال قدرت کنیم و اگه از کنترل خارج شد ، توش تغییر ایجاد کنیم تا بحالت مطلوب ما برسه !!!
آیا خدایی که اهمیت نمیده و غایب هست و بیخیال شده ... میتونه یا میخواد تغییر ایجاد کنه ؟؟؟
خیلی ساده بیان کردم ، امیدوارم تو این مورد به تفاهم برسیم !
نقل قول:درحالی که میشه خیلی راحت با یه سری ادعا این رو رد کرد.
لطفا اینکار رو بکنید ... خوشحال میشم، بشنوم !
نقل قول: من هیچ تصوری از خودم در حرفهام بروز ندادم. من با توجه به کل اپیزودها حرف میزنم و تمام قسمتهایی که مربوطه رو مورد نظرم قرار میدم ولی شما فقط رو یه دیالوگ گیر میکنی.
دوست عزیز همین دیالوگ هاست که کل سریال رو میسازن ! اون حرفایی که شما با توجه به کل اپیزودا میگین همونطور که گفتم برداشت شخصی شماس و چیزی نیست که سریال میخواد بگه ...
این مطلب رو با دلیل و مدرک از خود سریال گفتم ، بنده !
نقل قول: برای من حرف کادر فیلم و کارگردان فیلم مستند تره. (ضمن اینکه تموم نقدهایی که دیدم حول یه قضیست و به اون اصلیه نرسیده و من هم قبلا به زیاد درباره ی این نقدها حرف زدم)
بنده هم قبول میکنم ! شما از همین جناب Singer ، کلیپ بذارین که بنده یا دوستان رو متقاعد کنه که از حرفامون برگردیم !

)