تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:(خواهشا به این پست جواب نده.. چون من دیگه حوصله ندارم جواب بدم و مطمئنا دوستامون هم حوصلشون از این بحث بیهوده ی من با منتقدها خسته شدن)

اگه حوصله ندارین میتونین جاتون رو به نفر بعدی بدین !!! من نمیدونم 11 صفحه با دیگران بحث کردین ، حوصلتون سر نرفت ! تا به ما رسید ، ته کشید !؟!

نقل قول: اول این نکته رو باید بدونی که سیر سریال به ترتیب فصلها نیست و خیلی از اتفاقات گذشته در فصلهای اینده مورد بررسی قرار میگیرن.

بله درسته ، ولی آیا این قضیه ، حرفایی که بنده زدم رو رَد میکنه ؟؟؟

بنده بی صبرانه منتظرم که تو فصل های آتی سریال یا همین فصل 8 ، اشاره کنن که تمام اتفاقاتی که افتاد کار خدا بود و خدا توش دست داشت . ولی همچین اتفاقی هیچ وقت نمیفته دوست عزیز . چون اینجا هالیوودِ و دست دشمنان خداس !!!

نقل قول:داستان کیوپید: زمانی که کیوپید داره ازش حرف میزنه مربوط به زمانیه که خدا هنوز تو بهشت بوده و بهشت رو ترک نکرده این خواست فرشته ها بوده؟

بله خواست فرشته ها بوده ، چون مکرر تو سریال اشاره میشه که خدا اهمیتی به این چیزا نمیده و غایبه و رفته پی کار خودش !!!
شما اگه دلیل بهتری دارین بیارین لطفا (البته اگه حوصله دارین) .

نقل قول:جاشوا: شرمنده که سریال رو طبق موازین اسلام نساختن و خداش هم خدای مورد نظر اسلام نیست و خسته هم میشه

دوست عزیز ، شما انگار تو یه loop گیر کردی ، در مونده که میشی از پاسخ دادن میری سر خونه اول !!! تا الان که شما داشتی بحث میکردی که « نه ، خدا به همه چی کار داره »

بنده نمیگم ، خدای دین اسلام رو نشون بدن ، بنده میگم ... خدای مسیحیت رو نشون بدن ، خدای تو انجیل و تورات رو نشون بدن که دین اکثر مردم کشورشون هست !!!

ولی همین هم نمیتونن نشون بدن !

نقل قول:اینکه خدا همه چیز رو میدونه و به کار همه اگاهی داره نشان از قدرتش و تحت کنترل داشتن اوضاعه و این که کاری انجام نمیده یه مسئله ی دیگست

دوست عزیز ، چرا بیخودی تقلا میکنی برای نپذیرفتن حقیقت !؟!؟!

بنده دارم سوال میپرسم از شما لطفا به این 1 مورد جواب بدین :

مگه نمیگین اوضاع تحت کنترلش هست ؟

بنده سوال میپرسم (تو پست قبل هم پرسیدم ، ولی انگار نخواستی ببینی) :

اوضاع تحت کنترل هست یعنی چی ؟؟؟

آیا این معنی رو نمیده که وقتی از کنترل خارج میشه باید 2باره کنترل بشه ؟؟؟

برای کسی که اهمیت نمیده به انسان ها و اتفاقاتی که داره رو زمین میفته ، آیا اصلا کنترل معنی داره !!!

نقل قول:(از دید شما حتما باید خدا یه کاری بکنه تا معلوم بشه اوضاع تحت کنترلشه)

کنترل با اِعمال قدرت هست که معنی پیدا میکنه و وقتی میگیم چیزی تحت کنترل هست که بتونیم و بخوایم توش اِعمال قدرت کنیم و اگه از کنترل خارج شد ، توش تغییر ایجاد کنیم تا بحالت مطلوب ما برسه !!!

آیا خدایی که اهمیت نمیده و غایب هست و بیخیال شده ... میتونه یا میخواد تغییر ایجاد کنه ؟؟؟

خیلی ساده بیان کردم ، امیدوارم تو این مورد به تفاهم برسیم !

نقل قول:درحالی که میشه خیلی راحت با یه سری ادعا این رو رد کرد.

لطفا اینکار رو بکنید ... خوشحال میشم، بشنوم !

نقل قول: من هیچ تصوری از خودم در حرفهام بروز ندادم. من با توجه به کل اپیزودها حرف میزنم و تمام قسمتهایی که مربوطه رو مورد نظرم قرار میدم ولی شما فقط رو یه دیالوگ گیر میکنی.

دوست عزیز همین دیالوگ هاست که کل سریال رو میسازن ! اون حرفایی که شما با توجه به کل اپیزودا میگین همونطور که گفتم برداشت شخصی شماس و چیزی نیست که سریال میخواد بگه ...

این مطلب رو با دلیل و مدرک از خود سریال گفتم ، بنده !

نقل قول: برای من حرف کادر فیلم و کارگردان فیلم مستند تره. (ضمن اینکه تموم نقدهایی که دیدم حول یه قضیست و به اون اصلیه نرسیده و من هم قبلا به زیاد درباره ی این نقدها حرف زدم)

بنده هم قبول میکنم ! شما از همین جناب Singer ، کلیپ بذارین که بنده یا دوستان رو متقاعد کنه که از حرفامون برگردیم !
(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]اگه حوصله ندارین میتونین جاتون رو به نفر بعدی بدین !!! من نمیدونم 11 صفحه با دیگران بحث کردین ، حوصلتون سر نرفت ! تا به ما رسید ، ته کشید !؟!
نفر بعدی نمیاد... چون همه چیز داره فقط تکرار میشه...
ای حرفهای شما از دید خودتون تازه هست ولی قبلا بیشترش رو جواب دادیم و ضمنا وقتی هیچکدوم حرف اونیکی رو قبول نمیکنیم چه کاریه؟ شما نقدهاتون رو بذارید

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]بله درسته ، ولی آیا این قضیه ، حرفایی که بنده زدم رو رَد میکنه ؟؟؟
بنده بی صبرانه منتظرم که تو فصل های آتی سریال یا همین فصل 8 ، اشاره کنن که تمام اتفاقاتی که افتاد کار خدا بود و خدا توش دست داشت . ولی همچین اتفاقی هیچ وقت نمیفته دوست عزیز . چون اینجا هالیوودِ و دست دشمنان خداس !!!
اشتباه محض همینجاست... دشمن خدا!
این که همه چیز دست خداست رو یه بار گفتم بازم میگم (شما نخواستی ببینی)
همه میگن که خدا بیخیال شده رفته...
چه بیخیالیه باحالیه که جاشوا میگه خدا اومده رو زمین... بعد کس رو بعد از هربار مردن زنده میکنه (اونم درست وقتی که میخوان اخرالزمان رو متوقف کنن)
ضمنا از دیالوگ خود جاشوا هم هست که میگه اینبار خدا میخواد شما به یاد داشته باشید... (درست بعد از همون دیالوگی که ازش گداشتی که فکر میکنه اینها مشکلش نیست) این حرف دو تا چیزو ثابت میکنه 1- برگشتن و زنده شدنشون به دست خدا بوده 2- خدا بیخیال نشده... خواست خدا اینجا چه چیزی رو میرسونه؟؟ بیخیالیش رو؟؟ (ضمنا اگه میخواین از این حرف ایراد بگیرین خواهشا کل اون دیالوگ رو بیارید که جاشوا از کارهایی که خدا کرده حرف میزنه)

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]بله خواست فرشته ها بوده ، چون مکرر تو سریال اشاره میشه که خدا اهمیتی به این چیزا نمیده و غایبه و رفته پی کار خودش !!!

شما اگه دلیل بهتری دارین بیارین لطفا (البته اگه حوصله دارین) .

االان میگن چرا میگی حوصله ندارم!!! حرفهای جاشوا که شما نمی بینینشون

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ، شما انگار تو یه loop گیر کردی ، در مونده که میشی از پاسخ دادن میری سر خونه اول !!! تا الان که شما داشتی بحث میکردی که « نه ، خدا به همه چی کار داره »
نیازی به استفاده از واژگان نامانوس نیست.
با یکی از دوستان مانند شما (اینجا نه) بحث میکردم هرباری که یه کلمه انگلیسی میگفتم مییگفت از لغات نامنوس استفاده نکن که خودتو باسواد جلوه بدی...
حالا لااقل خوشحالم که شما چنین تفکری ندارین.

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]بنده نمیگم ، خدای دین اسلام رو نشون بدن ، بنده میگم ... خدای مسیحیت رو نشون بدن ، خدای تو انجیل و تورات رو نشون بدن که دین اکثر مردم کشورشون هست !!!

ولی همین هم نمیتونن نشون بدن !
اون خدای کدوم دینه که خسته میشه؟؟ احیانا تو تورات نیست که خدا بعد از هربار افرینش خسته میشه و یه استراحت میکنه؟؟ خدای این فیلم هم که همش خستس

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ، چرا بیخودی تقلا میکنی برای نپذیرفتن حقیقت !؟!؟!

بنده دارم سوال میپرسم از شما لطفا به این 1 مورد جواب بدین :

مگه نمیگین اوضاع تحت کنترلش هست ؟

بنده سوال میپرسم (تو پست قبل هم پرسیدم ، ولی انگار نخواستی ببینی) :

اوضاع تحت کنترل هست یعنی چی ؟؟؟

آیا این معنی رو نمیده که وقتی از کنترل خارج میشه باید 2باره کنترل بشه ؟؟؟

برای کسی که اهمیت نمیده به انسان ها و اتفاقاتی که داره رو زمین میفته ، آیا اصلا کنترل معنی داره !!!
یعنی اگه حرفت رو قبول کنم حقیقت رو پذیرفتم؟؟
همین سوال رو جواب دادم شما ندیدی یا من درست نگفتم.
میشه بگی چطور بیخیال شدنیه که خدا سم و دین رو از محل ازادی لوسیفر انتقال میده تو هواپیما؟ یا کستیل رو برمیگردونه (اونم درست در شرایطی که میخوان جلوی اخرالزمان رو بگیرن) اینها کارهایی بودن که خدا انجام داد و این به معنای منترل نداشتن نیست.

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]کنترل با اِعمال قدرت هست که معنی پیدا میکنه و وقتی میگیم چیزی تحت کنترل هست که بتونیم و بخوایم توش اِعمال قدرت کنیم و اگه از کنترل خارج شد ، توش تغییر ایجاد کنیم تا بحالت مطلوب ما برسه !!!

آیا خدایی که اهمیت نمیده و غایب هست و بیخیال شده ... میتونه یا میخواد تغییر ایجاد کنه ؟؟؟

خیلی ساده بیان کردم ، امیدوارم تو این مورد به تفاهم برسیم !

یه مچ گیری بکنم...
ربطی به فیلم نداره ولی به حرفات ربط داره...
گفتی هالییود دست صهیونیزمه و داره هالیوود رو کنترل میکنه... حالا یه سری از موارد اعمال قدرت صهیونیزم در هالییوود رو میشه بگی؟
طبق گفته ی جاشوا خدا رو زمینه و یه سری اتفاقاتی هم میفته که تو دیالوگها گفته میشه کار خداست (دیالوگ کس بعد از اتمام اخرالزمان که میگه مطمئنم خدا منو برگردوند)

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز همین دیالوگ هاست که کل سریال رو میسازن ! اون حرفایی که شما با توجه به کل اپیزودا میگین همونطور که گفتم برداشت شخصی شماس و چیزی نیست که سریال میخواد بگه ...

این مطلب رو با دلیل و مدرک از خود سریال گفتم ، بنده !

پس یعنی کل یه سریال فقط دیالوگه؟؟ اینکه چه چیزی ببینده فکر میکنه اصلا مهم نیست؟ حرفهایی که زده میشه تا موضوع مورد نظر فیلم هم روشن بشه اصلا مهم نیست؟؟
حق باشماست اختلاف از پایست. برای همین گفتم حوصله ندارم

(۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]بنده هم قبول میکنم ! شما از همین جناب Singer ، کلیپ بذارین که بنده یا دوستان رو متقاعد کنه که از حرفامون برگردیم !

من پیامبر نیستم که بیام شما رو از عقاید یا حرفاتون برگردونم... ازادی هرطور دوست داری فکر کنی ولی حق نداری اون رو حقیقت بدونی و هربار هم سر حقیقت روش پافشاری کنی.
من اومدم که اونچیزهایی که میدونم رو بگم درست مثل شما که حرفهای قبلا زده شده رو با یه سری تغییر الان دارین میگین و منی که هی دارم تکرار میکنم.
ادامه ی نقد شما رو بخونیم خواهشا.
نقل قول:اشتباه محض همینجاست... دشمن خدا!

اتفاقاً حقیقت محض همینه !

دوست عزیز تو خود سریال هم حتی به این نکته اشاره میشه ! که رسانه های غرب به خدا توهین میکنن ! (فقط باید چشماتون رو به حقیقت نبندین) !

اپیزود 1 ، فصل 7

نقل قول:یعنی اگه حرفت رو قبول کنم حقیقت رو پذیرفتم؟؟
همین سوال رو جواب دادم شما ندیدی یا من درست نگفتم.
میشه بگی چطور بیخیال شدنیه که خدا سم و دین رو از محل ازادی لوسیفر انتقال میده تو هواپیما؟ یا کستیل رو برمیگردونه (اونم درست در شرایطی که میخوان جلوی اخرالزمان رو بگیرن) اینها کارهایی بودن که خدا انجام داد و این به معنای منترل نداشتن نیست.

دوست عزیز اولین پست بنده رو مطالعه کنین لطفا !!!

دقیقاً واسه همین اشاره کردم که سریال پر از مفاهیم ضد و نقیض هست ! و شما کورکورانه فقط برای اینکه مخالفت کنین ، گفتین نه !!!

از یه طرف بارها اشاره میشه که خدا ، Cass و Sam و Dean رو نجات داده ... و از طرفی بارها اشاره میشه که خدا اصلا هیچ اهمیتی نمیده و براش مهم نیست و خدا غایبِ و رفته و مرده و ...

الان به حرف بنده رسیدیم !

نقل قول:چه بیخیالیه باحالیه که جاشوا میگه خدا اومده رو زمین... بعد کس رو بعد از هربار مردن زنده میکنه (اونم درست وقتی که میخوان اخرالزمان رو متوقف کنن)
ضمنا از دیالوگ خود جاشوا هم هست که میگه اینبار خدا میخواد شما به یاد داشته باشید... (درست بعد از همون دیالوگی که ازش گداشتی که فکر میکنه اینها مشکلش نیست) این حرف دو تا چیزو ثابت میکنه 1- برگشتن و زنده شدنشون به دست خدا بوده 2- خدا بیخیال نشده... خواست خدا اینجا چه چیزی رو میرسونه؟؟ بیخیالیش رو؟؟ (ضمنا اگه میخواین از این حرف ایراد بگیرین خواهشا کل اون دیالوگ رو بیارید که جاشوا از کارهایی که خدا کرده حرف میزنه)

ببخشید بنده اصلا متوجه نمیشم که شما چرا متوجه نمیشید (البته بیشتر فک میکنم خودتون رو زدین به اون راه) !!!

دیالوگی که بنده گذاشتم صراحتاً داره میگه * خدا فک میکنه که این موضوع مشکل اون نیست * .

میشه تفسیر کنین که چرا جاشوآ همچین چیزی میگه !؟!

فقط همین رو اگه پاسخ بدین ممنون میشم !!!

ممنون .
نقل قول:ببخشید بنده اصلا متوجه نمیشم که شما چرا متوجه نمیشید (البته بیشتر فک میکنم خودتون رو زدین به اون راه) !!!

دیالوگی که بنده گذاشتم صراحتاً داره میگه * خدا فک میکنه که این موضوع مشکل اون نیست * .

میشه تفسیر کنین که چرا جاشوآ همچین چیزی میگه !؟!

فقط همین رو اگه پاسخ بدین ممنون میشم !!!

ممنون .

کدوم راه؟؟Wink

تفسیر احتیاج نداره برادرم.
ببین این خدای فیلم خسته هم میشه ظاهرا و مثل خدای ما نیست.
شروع اخرالزمان توسط سم و یه سری کار اشتباهی بود که اون انجام داد. (خوردن خون - پیروی از روبی ) در حالی که فرشته ها سعی میکردن شروع نشه سم با یه سری اشتباه و گوش ندادن به حرف بقیه اخرالزمان رو شروع کرد.
اونطوری که از حرفهای جاشوا پیدا بود (وقتی کارهای خدا رو براشون میشمرد) خدا فکر میکنه این مشکلش نیست چون اون شروعش نکرده.
هرچند اخر همون فصل با لبخندی که چاک میزنه و غیب میشه بیشتر این حس میاد که سرنوشتی که باید رقم میخورد رقم خورده بود.
(۹/فروردین/۹۲ ۱۷:۵۷)Reza71 نوشته است: [ -> ]کدوم راه؟؟Wink

تفسیر احتیاج نداره برادرم.
ببین این خدای فیلم خسته هم میشه ظاهرا و مثل خدای ما نیست.
شروع اخرالزمان توسط سم و یه سری کار اشتباهی بود که اون انجام داد. (خوردن خون - پیروی از روبی ) در حالی که فرشته ها سعی میکردن شروع نشه سم با یه سری اشتباه و گوش ندادن به حرف بقیه اخرالزمان رو شروع کرد.
اونطوری که از حرفهای جاشوا پیدا بود (وقتی کارهای خدا رو براشون میشمرد) خدا فکر میکنه این مشکلش نیست چون اون شروعش نکرده.
هرچند اخر همون فصل با لبخندی که چاک میزنه و غیب میشه بیشتر این حس میاد که سرنوشتی که باید رقم میخورد رقم خورده بود.

اونوقت من میگم ، اینا تفسیر خودتونه ، میگین نه ، من به سریال کلی نگاه میکنم !!!

برادر من واقعا پیشنهاد میکنم سریال رو از فصل 3 تا آخر 5 یه بار دیگه ببینی !!!

تو فصل 4 اپیزود 22 ، زکرایا دقیقا بر میگرده به Dean میگه همه این کارا رو ما داریم انجام میدیم و ما داریم آخرالزمان رو شروع میکنیم !

شما هنوز در مورد خیلی اتفاقات سریال دچار سوء تفاهم هستین ، چطوری اومدین اینجا دارین دفاع میکنین !!!

خیلی جالب بود !!! بازم ازین تفسیرای باحال شما ... خدای سریال خسته میشه !!!!!!!!! Confused

کاش حداقل یه بار تو سریال همچین چیزی میگفتن یا حداقل بطور غیر مستقیم اشاره میکردن تا آدم دلش نمیسوخت !!!

تنها جایی که اشاره میشه کسی خسته شده تو این سریال Rafael هست *اپیزود 3 یا 4 از فصل 5* ... که میگه ما خسته شدیم و میخوایم تموم بشه !!!!!!

نکنه اینم باز از کل سریال فهمیدین !!!

دوست عزیز تو رو خدا از خر شیطون بیا پایین ، نصف استدلال هات غلط هستش نصف دیگش هم به موضوع مورد بحث ربطی نداره !!!

چرا بیخودی دفاع میکنی ؟؟؟ میدونم به این سریال تعلق خاطر داری ... اگه اینطوری نیست . چرا این موضعی که اینجا گرفتی و داری به در و دیوار میکوبی که بگی نه این سریال پاک هست ! چرا همچین موضعی رو تو تاپیک *سریال Fringe* نگرفتی !!!

بخاطر تعلق خاطری هست که به سریال داری و این موضوع باعث میشه چشماتو بروی حقیقت ببندی !!!
(۱۰/فروردین/۹۲ ۵:۱۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]اونوقت من میگم ، اینا تفسیر خودتونه ، میگین نه ، من به سریال کلی نگاه میکنم !!!

برادر من واقعا پیشنهاد میکنم سریال رو از فصل 3 تا آخر 5 یه بار دیگه ببینی !!!

تو فصل 4 اپیزود 22 ، زکرایا دقیقا بر میگرده به Dean میگه همه این کارا رو ما داریم انجام میدیم و ما داریم آخرالزمان رو شروع میکنیم !

شما هنوز در مورد خیلی اتفاقات سریال دچار سوء تفاهم هستین ، چطوری اومدین اینجا دارین دفاع میکنین !!!

خیلی جالب بود !!! بازم ازین تفسیرای باحال شما ... خدای سریال خسته میشه !!!!!!!!! Confused

کاش حداقل یه بار تو سریال همچین چیزی میگفتن یا حداقل بطور غیر مستقیم اشاره میکردن تا آدم دلش نمیسوخت !!!

تنها جایی که اشاره میشه کسی خسته شده تو این سریال Rafael هست *اپیزود 3 یا 4 از فصل 5* ... که میگه ما خسته شدیم و میخوایم تموم بشه !!!!!!

نکنه اینم باز از کل سریال فهمیدین !!!

دوست عزیز تو رو خدا از خر شیطون بیا پایین ، نصف استدلال هات غلط هستش نصف دیگش هم به موضوع مورد بحث ربطی نداره !!!

چرا بیخودی دفاع میکنی ؟؟؟ میدونم به این سریال تعلق خاطر داری ... اگه اینطوری نیست . چرا این موضعی که اینجا گرفتی و داری به در و دیوار میکوبی که بگی نه این سریال پاک هست ! چرا همچین موضعی رو تو تاپیک *سریال Fringe* نگرفتی !!!

بخاطر تعلق خاطری هست که به سریال داری و این موضوع باعث میشه چشماتو بروی حقیقت ببندی !!!

سلام
تبریک میگم اولین نفری هستی که باعث شدی من حرفم رو نقض کنم. (گفتم پست نمیدم ولی نمیشه ظاهراSmile)
خدا میخواست اخرالزمان تموم شه. فرشته ها در ابتدا درحال جنگ بودن که قفلهای قفس لوسیفر نشکنه. طوری که تمام اینها تو ذهن فرشته ها بود که حتی اون فرشته ی سقوط کرده هم میدونست که باید جلوی شکستن قفلها رو بگیرن. حالا بعدش دودستگی پیش میاد وهرفرشته ای یه ادعا میکنه.

چرا و به چه دلیلی تو سریالها و فیلمها میگن خدا رفته؟ طوری که حتی جواب فرشته هاش رو هم نمیده؟
فرینج که بحثی به اون صورت توش نشد؟ تازه سریالشم تموم شد.
خدایی شما واسه چی دارید بحث میکنید؟؟اسم این سریال معلومه چیه...!و کشور سازندش هم معلومه کجاس!
هر وقت صدا و سیما ایران تونست یه همچین چیزی بسازه از خدای باب میل خودش حرف بزنه!!از عقاید اسلامی بگه!!
این سریال محصول آمریکاس و برای شبکه کابلی آمریکا پخش میشه(فقط مصرف داخلی داره) اینی هم که میبینی ماها نگاه میکنیم برای سرگرمیه...!
الان انتقادهای شما به این سریال مثل این میمونه که یک آمریکایی بیاد گله و شکایت کنه که چرا در تلویزیون ایران برنامه زلال احکام پخش میشه!
این فیلم ترکیبی از مجموعه داستانهای ترسناک و افسانه های ملل مختلفه و در کنار اون هر چند قسمتی یکبار داستان اصلی فیلم جلو میره...
باید منتظر موند تا پایان سریال که ببینیم هدف اصلی فیلم چی بوده...!
فعلن شیاطین،فرشتگان و انسانها در جنگ هستند!! این وسط هم یکسری لوح وجود داره که فقط پیامبری که از طرف خدا انتخاب شده میتونه اینها رو بخونه!!
پس حتمن در این فیلم خدا جایگاهی داره که پیامبری داره...
(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۴:۵۱)Reza71 نوشته است: [ -> ]سلام
خدا میخواست اخرالزمان تموم شه

میشه بگی اینو از کجا گفتی ؟؟؟ از کلیت سریال متوجه شدی بازم !!! Big Grin

دوست عزیز شما یه حرف اشتباه میزنی بعد برای اینکه اونو درست کنی 10 تا اشتباه دیگه هم میگی ...

با این چیزایی که شما در مورد سریال میگی میشه یه سریال جدید ساخت (شاید supernatural 2) !!! Wink

(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۴:۵۱)Reza71 نوشته است: [ -> ]سلام
فرشته ها در ابتدا درحال جنگ بودن که قفلهای قفس لوسیفر نشکنه. طوری که تمام اینها تو ذهن فرشته ها بود که حتی اون فرشته ی سقوط کرده هم میدونست که باید جلوی شکستن قفلها رو بگیرن. حالا بعدش دودستگی پیش میاد وهرفرشته ای یه ادعا میکنه.

ابتدا برای شما که خیلی طرفدار هستی بگم که اون فرشته اسمش *آنا* بود ... معلومه که خیلی طرفدار هستیا !!! Wink

ضمن اینکه Anna و Cass تو فصل 4 از فرشته های پایین رتبه تر بودن نسبت به زکرایا !!! مثل یوریل (اون فرشته ای که با Cass کار میکردن !!!

حتی زکرایا یه جا گفت : I'm Castiel's Superior (من مافوق کستیل هستم) !

و این فرشته ها فقط از دستورات مافوقشون پیروی میکردن (همونطور که تو سریال بیان شد) .

ولی کسی که حقیقت رو میدونست و تو اپیزود 22 فصل 4 به Dean گفت حقیقت چیه زکرایا بود و بعد از اون هم تو فصل 5 رافائل (فرشته مقرب) اینو تأیید کرد.

(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۴:۵۱)Reza71 نوشته است: [ -> ]چرا و به چه دلیلی تو سریالها و فیلمها میگن خدا رفته؟ طوری که حتی جواب فرشته هاش رو هم نمیده؟

بخاطر اینکه اینا بنیان های فکری غرب هست ... فلسفه غرب هستش ... بخاطر اینکه به مردم دنیا بگن هر غلطی بخوایم میکنیم و حتی خدا هم نمیتونه جلوی ما رو بگیره (چون اهمیت نمیده و خدا مُرده) !!!
برای اینکه دید مردم رو به خدا عوض کنن !

خیلی سادس !!!

خوشحالم که حداقل به این مرحله از بحث رسیدیم که شما این سوالا رو بپرسی ! Smile

(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۷:۵۰)A L I نوشته است: [ -> ]خدایی شما واسه چی دارید بحث میکنید؟؟اسم این سریال معلومه چیه...!و کشور سازندش هم معلومه کجاس!
هر وقت صدا و سیما ایران تونست یه همچین چیزی بسازه از خدای باب میل خودش حرف بزنه!!از عقاید اسلامی بگه!!
این فیلم ترکیبی از مجموعه داستانهای ترسناک و افسانه های ملل مختلفه و در کنار اون هر چند قسمتی یکبار داستان اصلی فیلم جلو میره...
فعلن شیاطین،فرشتگان و انسانها در جنگ هستند!! این وسط هم یکسری لوح وجود داره که

کسی اصلا از صداوسیما حرف زد دوست عزیز ، چرا مغلطه میکنی !!! انگار من اینجا نماینده صداوسیما هستم یا نماینده جمهوری اسلامی !!!

من نمیدونم چه شبکه کابلی ای هستش این که کل مردم دنیا دارن می بینن !!!

تا کی میخوایم خودمون رو گول بزنیم !!!

نقل قول:اینی هم که میبینی ماها نگاه میکنیم برای سرگرمیه...!

دقیقاً مشکل همینجاست که ما فکر میکنیم اینا فقط جنبه سرگرمی و Entertainment داره !!! ولی نمیدونیم که پشت تمام دیالوگای این سریالا داره مفاهیم فلسفی (شیطانی) به خورد ما داده میشه (بدون اینکه بفهمیم) !!!

اون جلسه از کلاسای دکتر عباسی که تو تاپیک *فرینج* درخواست کردم ببینی واسه همین بود .

نقل قول:الان انتقادهای شما به این سریال مثل این میمونه که یک آمریکایی بیاد گله و شکایت کنه که چرا در تلویزیون ایران برنامه زلال احکام پخش میشه!

اگه زلال احکام هم تو تمام دنیا طرفدار داشت این حرف شما درست بود !!!

دوست عزیز فقط کافیه به صفحه فیس بوک این سریالا یا صفحات بازیگراشون یه نگاه کنید به کامنتای طرفدار ... خیلی موضوع ساده ای هست ، تعجب میکنم چطور دارید این حرف رو میزنید ! Confused

نقل قول:باید منتظر موند تا پایان سریال که ببینیم هدف اصلی فیلم چی بوده...!

چقدر هم که شما اعتقاد داری به هدف اصلی فیلم و این چیزا !!! اگه منظورتون اینه که یه بار دیگه سریال رو برای همدیگه تعریف کنیم وقتی تموم شد ! بله باید منتظر بمونید !!!

نقل قول:فقط پیامبری که از طرف خدا انتخاب شده میتونه اینها رو بخونه!!!

البته تو فصل 8 سریال اشاره شد که این پیامبر (Kevin) *حروم زاده* هستش !!! Angry

نقل قول:پس حتمن در این فیلم خدا جایگاهی داره که پیامبری داره...

100 %

موفق باشید .
نقل قول:اگه زلال احکام هم تو تمام دنیا طرفدار داشت این حرف شما درست بود !!!

دوست عزیز فقط کافیه به صفحه فیس بوک این سریالا یا صفحات بازیگراشون یه نگاه کنید به کامنتای طرفدار ... خیلی موضوع ساده ای هست ، تعجب میکنم چطور دارید این حرف رو میزنید !
پس برید ببینید چرا زلال احکام طرفدار نداره!!
ولی این سریال که محصول شبکه داخلی آمریکا هست این همه طرفدار داره!!
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۰:۱۵)MaTeY نوشته است: [ -> ]میشه بگی اینو از کجا گفتی ؟؟؟ از کلیت سریال متوجه شدی بازم !!! Big Grin

دوست عزیز شما یه حرف اشتباه میزنی بعد برای اینکه اونو درست کنی 10 تا اشتباه دیگه هم میگی ...
با این چیزایی که شما در مورد سریال میگی میشه یه سریال جدید ساخت (شاید supernatural 2) !!! Wink

ابتدا برای شما که خیلی طرفدار هستی بگم که اون فرشته اسمش *آنا* بود ... معلومه که خیلی طرفدار هستیا !!! Wink

ضمن اینکه Anna و Cass تو فصل 4 از فرشته های پایین رتبه تر بودن نسبت به زکرایا !!! مثل یوریل (اون فرشته ای که با Cass کار میکردن !!!

حتی زکرایا یه جا گفت : I'm Castiel's Superior (من مافوق کستیل هستم) !

و این فرشته ها فقط از دستورات مافوقشون پیروی میکردن (همونطور که تو سریال بیان شد) .

ولی کسی که حقیقت رو میدونست و تو اپیزود 22 فصل 4 به Dean گفت حقیقت چیه زکرایا بود و بعد از اون هم تو فصل 5 رافائل (فرشته مقرب) اینو تأیید کرد.

بخاطر اینکه اینا بنیان های فکری غرب هست ... فلسفه غرب هستش ... بخاطر اینکه به مردم دنیا بگن هر غلطی بخوایم میکنیم و حتی خدا هم نمیتونه جلوی ما رو بگیره (چون اهمیت نمیده و خدا مُرده) !!!

برای اینکه دید مردم رو به خدا عوض کنن !

خیلی سادس !!!
خوشحالم که حداقل به این مرحله از بحث رسیدیم که شما این سوالا رو بپرسی ! Smile

سلام
اول عذرخواهی بابت اشتباهی که شما رو توش انداختم و شمام توش گیر کردی.Wink
پس همونطوری که شما خودت با این صحبت اولیت تایید کردی برای کشف برخی از حقایق فیلم نمیشه فقط به دیالوگها و سکانسهای خاصی تکیه کرد و حقیقت اصلی تو اپیزودهای بعدی مشخص میشه.
همونطوری که زکریا میگه از اول هم تلاشی برای حفظ قفل نداشتن اما برای اینکه شورش به پا نشه مخفیش میکنن. پس همینطوری که شما برای رد حرف من به اپیزودهای دیگه رجوع کردی من هم میتونم برای رد حرفهای شما به اپیزودهای دیگه رجوع کنم. میشه همون حرف من که سریال سیر ترتیبی نداره و شما هم تایید کردی ولی حرفهایی که من دربارش میزنم رو رد میکنی.

انا فرشته ی طرد شده بود اما من منظورم انا نبود. اگه یکم دقت کنی میبینی که تمام فرشته ها در ابتدا سعی میکنن جلوی شکستن قفلها رو بگیرن. حتی اون فرشته ای که طرد شده هم اینو میدونه.
چه کسی یه فرشته رو طرد میکنه؟ خدا یا فرشته های مافوقش؟ بعد چرا انا همش کابوس داشت که پدرش از دستش عصبانیه؟ پدرش فرشته ی مافوقش حساب میشه یا خدا؟ (عقیده ی مسیحی درباره ی فرشته ها چیه؟)
ضمنا اگه من میگم همش زیر نظر خداست به خاطر چاکه.
اول اینکه تمام داستان زندگی سم و دین رو نوشته بود و حتی موقعی که دین رفت تا جلوی مبارزه ی لوسیفر و میکاییل رو بگیره چاک مشغول نوشتن بود و دقیقا چیزهایی که مینوشت اتفاق میفتاد. هرچند فرشته ها گمان میکنن که اون پیامبره اما کدوم پیامبره که بعد از نوشتن داستان غیب بشه؟ (میشه گفت خدا بوده چون خود جاشوا هم گفت که خدا اومده رو زمین و خیلی دلیل های دیگه هم میشه اورد و با یه سری دلیل میشه نقضش کرد که ربطی به سریال نداشته)
اما اون چاک چه خدا بوده باشه چه فرشته ای که میتونه سرنوشت رو بنویسه(طبیعتا اگه بگیم فرشته بوده باید درجش از بقیه بالاتر بوده باشه که چیزهایی که اون مینوشت اتفاق میفتاد) از این پایان راضی بود... حالا شاید رضایت اون یعنی نارضایتی خدا حتما!!
اما درباره ی ترک خدا یا خدا مرده...
این اصطلاحی که نیچه باب کرد رو یادمه تو دبیرستان دربارش توضیح بهم دادن که منظور نیچه اون خدای عصرش بوده که با ظهور اون درهم میشکنه و میمیره و نیچه به نوعی احیاگر بوده (دقیق یادم نیست ولی همچین چیزی بود)
اما شما میگی که خط فکریه غربه و به دید من تماما نظر خودتون هست و برداشتهای خودتون نسبت به غرب. (حالا ازش مدرک هم نیارید که فیلمها اینطوری و اونطوریه)
حالا به نظرت هنوز این بحث فایده داره؟ باشه تا قیامت هی من مخالفت میکنم هی شما مخالفت کن اگه دوس داری.

ضمنا حرفهای علی هم درسته...
CW شبکه ی بین المللیه؟
این فیلم اگه دانلود نشه نمیشه دیدش (برای اون دسته ای که ماهواره ندارن) حالا دوستان ما مجبورن سریالهایی مثل فرینج یا سوپرنچرال رو دانلود کنن و ببینن و بعد ایرادم بگیرن؟ اخه مگه کسی کسی رو مجبور کرده که بیاین دان کنید و ببینید؟
درباره ی اون پیامبر کوین هم همش حرف خودتو میزنی... (بعد انتظار داری حرفهات رو هم قبول کنیم)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع