تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:پس در خود فیلم معلوم میشه که اون حرف که توسط لوسیفر زده شده غلطه و دلیل چیز دیگری بوده...
تو فيلم ميگه خود شیطان بر این باوره که چون خدا رو دوست داره اینکار رو کرده ولی خود شیطان همون زمان با افتخار گفته چون بهترم سجده نمیکنم .... و حرفی هم از محبت نزده در واقعیت و به استناد قرآن تو فیلم داره حرف میگذاره تو دهن شیطان ...جبرئیل هم بعدا بیاد بر فرض حرف دیگه بزنه

نقل قول:از دید شما قران تحریف نشده....
خدا وجود داره و هزاران چیز دیگه....
اما هستن کسایی که از اساس همه اعتقادات اسلام رو غلط میدونن......
همینطور که اسلام عقیده اونها رو غلط میدونه.....
و دو طرف برای عقیده هم احترام قائل نیستن.... باعث تاسفه

1. ما به دیگران کی بی احترامی کردیم؟؟
2. نقد ما هم برای مسلمون هاست و نه هیچ کس دیگری ...نه حتی برای مسیحیان... نقد هم نیست ... هشداره ... هشداری که میگه حرف هایی که زده میشود در فیلم بی پایه و اساس است

نقل قول:قراره فیلم رو بر اساس تمام اندیشه ها نقد بشه نه یه اندیشه مشخص.....

چه کسی این قرار رو گذاشته دوست عزیز؟؟
من ابتدای امر هم بهتون گفتم که من بر اساس قرآن و با جامعه هدف مسلمون ها نقد میکنم ...
مذاهب و افراد دیگر هم به نظر خیلی بحث ها بنیادی تر از این سریال باهاشون داریم . این ها اصلا واسم مهم نیست که یک مسیحی یا کافر این فیلم رو ببینیه یا نبینه یا اعتقاداتش عوض بشه یا نه

همین دیگه!!!!
شما فیلمی رو که بر اساس هزاران اندیشه ساخته شده رو دارید با یه دین که از دید شما کامله نقد میکنین.....

امار دیدن این فیلم رو بعد از نقدهاتون(تمامی منتقدا از بزرگ گرفته تا کوچیکترین منتقد) ببینید.....
بعد از نقدهای انجام شده میزان بیننده و طرفدار فیلم در ایران چند برابر شده(تو ژاپن وکره و اروپا که از اول بالا بود) و سایتها و وبلاگهای زیادی هم در داخل و خارج درست شده که از فیلم حمایت میکنه...

سر به سایت انگلیسی روزشمار این فیلم بندازین ببینین چقدر فیلم محبوب هست که برای پخش مجددش روز شمار گذاشته میشه.....

اینطوری به جایی نخواهیم رسید......
شما فقط با یه اندیشه فیلمی که از هزاران اندیشه درست شده رو نقد میکنین......
شما تیتر مطلب رو ببینید!!!!
سریال به شدت شیطان پرستی.......
و یا جای دیگر به شدت اومانیستی............
ببین اخوی :
1. اولا من نقد نکردم ... هشدار دادم به برادر های مسلمونم
2. از ابتدا گفتم طرف صحبت من مسلمون ها است ... غیر مسلمون ها رو من مد نظر قرار نمیدهم ... گفتم که .. واسم مهم هم نیست
3. بر اساس هزاران اندیشه ساخته شده باشد ... به سلامتی Wink ... ولی وقتی در مورد ارکان خلقت حرف میزنه ما بر اساس قرآن نقدش میکنیم ... کس دیگری خواست بر اساس مسیحیت نقدش کند ... موفق باشد Wink
4. من از ابتدا گفتم من مسلمونم و برای مسلمون ها نقد میکنم ... از شما هم دینتون رو پرسیدم و خودتون با وجود این حرف من باز اصرار کردید من ادامه ی هشدارم ((نقدم)) رو براتون بگم

نقل قول:بعد از نقدهای انجام شده میزان بیننده و طرفدار فیلم در ایران چند برابر شده(تو ژاپن وکره و اروپا که از اول بالا بود) و سایتها و وبلاگهای زیادی هم در داخل و خارج درست شده که از فیلم حمایت میکنه...
1. این حرف رو باید بر اساس تحقیق دقیق و نظر سنجی و منابع موثق اثبات کرد
2. بر فرض هم چنین باشه ... ما هم نگفتیم کسی نرود این فیلم رو ببینه ... اتفاقا اگر کسی نقد های آقای عباسی رو دیده باشه بعد رفته باشه سریال رو دیده باشه اتفاق بدی هم نیافتاده از نظر ما ... ما برای کسی تعیین تکلیف نمیکنیم ... اتفاقا با دید سریال رو دیدن خیلی هم بهتر ...
نقل قول:شما فقط با یه اندیشه فیلمی که از هزاران اندیشه درست شده رو نقد میکنین......
هشدار و شاید نقدی برای مسلمون ها دوست عزیز
موفق باشید
من فکر می کردم که قراره نقد فیلم از تمام جوانب باشه که نبود.....
شک دارم اقای عباسی هم تمام سریال رو دیده باشن......
من احتیاجی به دین و چیزهای مربوط به اون در خودم حس نمیکنم....
خب پس هشدار بدین ولی نظر قطعی درباره ی فیلم ندین..

از صحبت با شما خوشحال شدم...
نقل قول:خب پس هشدار بدین ولی نظر قطعی درباره ی فیلم ندین..
نظر قطعی در مورد فیلم رو از دید قرآن که میتونیم بدیم دوست عزیز ... از دید اسلام و قرآن
..................
نقل قول:من احتیاجی به دین و چیزهای مربوط به اون در خودم حس نمیکنم....
امیدوارم همیشه این طور فکر نکنید
................
من هم از مصاحبت با شما خوشحال شدم دوست گرامی
(۲۳/مهر/۹۱ ۲۲:۴۳)ELENOR نوشته است: [ -> ]
نقل قول:خب پس هشدار بدین ولی نظر قطعی درباره ی فیلم ندین..
نظر قطعی در مورد فیلم رو از دید قرآن که میتونیم بدیم دوست عزیز ... از دید اسلام و قرآن
..................
نقل قول:من احتیاجی به دین و چیزهای مربوط به اون در خودم حس نمیکنم....
امیدوارم همیشه این طور فکر نکنید
................
من هم از مصاحبت با شما خوشحال شدم دوست گرامی
بخش اول صحبتهاتون
من هرچی بگم شما حرف خودتون رو میزنین......
بخش دوم هم ضمن تشکر از ابراز امیدواریتون.....
من الان زندگی شاد و ازادی دارم و مثل زندگی بقیه مردم ایران نیست زندگیم و احتیاجی به چیزهای دیگه پیدا نمیکنم.....

شاد بمانید
نقل قول:بخش اول صحبتهاتون
من هرچی بگم شما حرف خودتون رو میزنین......
نه دوست عزیز ... من حرف خودم رو نمیزنم ... اگر میتونید دلیل بیاورید که مطالب ذکر شده در تضاد با قرآن نیست من میپذیرم با دلیل و استدلال ... (که نمیشود چون قرآن صرحتا رد میکنه همشون رو)
و اگر نه به طور قطع و با آیات قران میگیم صحبت و ادعای این سریال درباره ی ارکان دنیا خلاف اعتقادات دین اسلام است
.......
نقل قول:مثل زندگی بقیه مردم ایران نیست زندگیم و احتیاجی به چیزهای دیگه پیدا نمیکنم.....
هر کس یک جور به دنیا نگاه میکنه
مثلا ما یک سینه زنی شب عاشورا رو با دنیا دنیا عوض نمیکنیم ... و بله همیشه هم محتاج عنایت الطاف خدا هستیم و امام زمانمون
...................
همین طور شما ... شاد باشید و امیدوارم هر روز به کمال نزدیک تر بشیدWink
مصیبت بزرگ اینه که این سریال متاسفانه به فارسی ترجمه شده ودر یکی از کانالهای اون ور ابی پخش شده جوونای ما هم فقط همین رو کم داشتنAngry
ترجمه فارسی این سریال نشان از محبوبیتش داره....

اما مستر النور
من که گفتم این فیلم به اسلام ربطی نداره که بخوام برا اسلامیش دلیل بیارم.....
زیاد به دینها و کاوش تو اونها علاقه ندارم...

بحثمون داره دور میشه از بیسش...
[color=#ff0000]جناب محبوب بودن این سریال دلیل بر حق بودنش نیست [/col
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع