تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:من که گفتم این فیلم به اسلام ربطی نداره که بخوام برا اسلامیش دلیل بیارم.....
دوست عزیز ...
این فیلم به خدا،فرشتگان،شیاطین،بهشت و جهنم و آخرالزمان و فرجام انسان ربط داره
تو قرآن بیشترین آیات در مورد توصیف همین ها است و بهشت و جهنم و ...
تمام مجاهدت پیامبران و حضرت رسول شناساندن صحیح این مفاهیم به بشر بوده است
چه طور به اسلام ربط نداره؟؟؟
هر چیزی که وارد این حوزه ها بشود به اسلام و قرآن ربط دارد ...

نقل قول:.............
لزوما نشان از محبوبیتش نیست نشان از تلاش برای افزایش محبوبیت و انتشار عقائد پشت آن است ...
سریال از اون محبوب تر خیلی هست ...
برحق بودنش رو کی تعیین میکنه؟

سری به افیسیال نت بزنین و میزان طرفدارانش رو ببینین....

گفتم که شما فقط حرفهای خودتون رو تکرار میکنین....
به حوزه شما مربوط میشه پس در نقدش براتون ارزوی موفقیت میکنم......

محبوب تر از این سریال هم هست.....
نگفتم نیست....
ولی از نظر زیبایی به این فیلم نمیرسه........
کدوم فیلمی تونسته مثل سوپرنچرال یه فرشته رو به اون زیبایی دوست انسان نشون بده؟
یا کدام سریال شیاطینش به جذابیت این سریال بودن؟
در تمام فیلمها لوسیفر سرشار از سیاهی بود ولی این فیلم به گونه ای متفاوت از بقیه اونو نشون داد....

باز برای عزیزان تازه وارد میگم حرفهای من دربالا دلیل بر اعتقادم نیست.
Castiel داداش میگن بحث با آدمای مذهبی فایده نداره ، اگه فایده داشت دیگه آدم مذهبی نداشتیم ! Smile
(۲۳/مهر/۹۱ ۰:۱۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]متن من رو به دقت نخوندید دوست عزیز
بالای همون مودب باشید نوشتم منظورم چی بوده است ...
درست میگید ... فونت قرمز و درشت کمی زیاده روی بود Blush ... شما خیلی مودب تر از این ها هستید ... درست می فرمایید دوست عزیز ... تذکرم باید مهربانانه تر می بود
------------------------------
دوست گرامی آقای کستیل ...من که از ابتدا گفتم تمام سخن من بر اساس قرآن است و اسلام ...
تمام نقدم هم همین طور ...
تمام حرف من این بود که اکثر مطالب این سریال در تضاد است با قرآن و اسلام ... و کسی که این فیلم رو میبیند بهتر است در زمینه فرشتگان و شیاطین و بهش و جهنم و روح و خداا تحقیق کنه تا ببینه کلام خود خدا درباره این موضوعات چیست و مواظب باشه عقائدش منحرف نشود ...
از دید ما اسلام تنها دینی است که هنوز تحریف نشده ...
شما اگر در اثبات حقانیت اسلام و یا عدم تحریفش سوال دارید در بخش اصول عقائد مطرح کنید ...
من با این فرضیات مطالبم رو بیان کردم

دوست گرامی من برخی رو عرض کردم
1. چیزی به اسم انتقام ارواح و بازشگتشون به دنیا برای انتقام کلا مردوده ...
2. فلسفه ی شیاطین داستان هم رد شده است .... شیاطین در این داستان روح هایی هستند که بعد سال ها شکنجه در جهنم تبدیل شده اند به هیولا و خودشون شکنجه گر شده اند و برگشتند به دنیا
کلا بر خلاف عقائد اسلام است و قرآن ...
3. رابطه ی فرشتگان و لوسیفر هم سراسر تحریف است ... مایکل برادر بزرگ تر لوسیفر بوده و با لوسیفر جنگیده و ...
همش بر اساس نص قرآن دروغه
4. شیطان اصلا از جنس فرشتگان دیگر نیست ..شیطان از آتش خلق شده و جن هست .... فرشتگان از جنس نور ((بحار الانوار ج 59 ص 191 حدیث امام صادق (علیه السلام) ان الله عز وجل خلق کل الملائکه من النور))
5. جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگان است ... شیطان و دوستاش چه کاره اند تو جهنم؟؟؟
6. دلیل سرپیچی شیطان از سجده محبت به خدا یا هر چیزی دیگه ای نیست جز کبر و غرور و خود برتر بینی که داشته .. ((آیات رو ذکر کردم))

(۲۴/مهر/۹۱ ۲۰:۲۱)W@RN3R نوشته است: [ -> ]Castiel داداش میگن بحث با آدمای مذهبی فایده نداره ، اگه فایده داشت دیگه آدم مذهبی نداشتیم ! Smile

بحث آدم های مذهبی برخلاف بحث افراد غیرمذهبی فایده داره!!! چون رفته رفته داره به تعدادشون افزوده میشه!!! و از تعداد غیرمذهبی کاسته میشه!!! ( پس اگه خودتو درخطر می بینی ، نیا این دور و برا ، چون که ما از عقیدمون دست برنمی داریم...!)
نقل قول:گفتم که شما فقط حرفهای خودتون رو تکرار میکنین....
به حوزه شما مربوط میشه پس در نقدش براتون ارزوی موفقیت میکنم......
حوزه ی من؟؟؟
من حوزه ای ندارم ...
به دین من مربوطه که بالای یک میلیارد نفر تو همین حوزه هستندWink

نقل قول:گفتم که شما فقط حرفهای خودتون رو تکرار میکنین....
ایضا شما برادر گرامی Wink

نقل قول: Castiel داداش میگن بحث با آدمای مذهبی فایده نداره اگه فایده داشت دیگه آدم مذهبی نداشتیم !

سلاما ... سلاما ... سلاما ...

..........
پی نوشت:
به ما توصیه شده با یعضی ها این طوری صحبت کنیم Big GrinBig Grin
کسی از شما نخواست دست بردارید از باورتون به همون باور بمونید......
فکر نمیکنم امارتون درست باشه.......
در دانشگاهی که من میرم و اطراف اون عده ی زیادی هستن که دارن از عقیده شون برمیگردن و بدتر از اون عقیده دارن ولی به عقایدشون عمل نمیکنن......

سوار مینی بوس شدم تا برگردم تهران........
راننده یادش رفت از من پول بگیره صداش کردم و بهش پولو دادم.......
این کارو که کردم افرادی که کنارم بودن گفتن که چرا پول دادی؟ مفت میرفتی؟ کم داری؟
بهشون گفتم که درست نیست از دید من شاید از دید شما دین دارها درست باشه.....
وقتی فهمیدن که من از دینم با اونها یکی نیست جا خوردن و یکیشون شروع کرد خدارو به من شناسوندن......

من حاضر بودم تا به تمام ایرادها جواب بدم....
ولی شما میگین از نظر اسلام درست نیست.....
اصلا اسلام رو قبول ندارن که بخوان اندیشه هاش رو بیارن تو فیلم....
موفق باشید در هشدار به جوانهای هم دینتون....
من فصل اوم و دوم این سریالو دیدم و میشه گفت حالم بد شد !!

اصلا به دلم ننشت !!!

ولی تازه داستان زا فصل 3 به بعد شروع میشه و واقعا نکات ریز زیادی داره !!!

و میهش گفت یکی از خاصیت های سریال اینه که بیننده مدت زیادی رو با اون سریال همراه میشه و به مرور زمان یه جورایی اون سریال وارد دنیای اون فرد میشه !!

مثلا شما تصورشو بکنین شما 7 ماه با اشک ها و لبخند ها و خطر ها و... یه عده ای ادم همراه شدین !! شما چه بخوایین چه نخوایین به ور ناخوداگاه خودتونو همراه شخصیت های سریال میبینین !!
(۲۵/مهر/۹۱ ۱:۵۷)Aurora نوشته است: [ -> ]من فصل اوم و دوم این سریالو دیدم و میشه گفت حالم بد شد !!

اصلا به دلم ننشت !!!
[b]ولی تازه داستان زا فصل 3 به بعد شروع میشه و واقعا نکات ریز زیادی داره !!!
تا دو فصل اول بزرگترین مشکل شیطان چشم زرد بود....
ولی از فصل 3 و 4 معلوم شد شیطان چشم زرد داره واسه ی ازادی لوسیفر تلاش میکنه.....
و تازه با جلو رفتن داستان علت بلاهایی که سر سم اومد رو میشه فهمید

(۲۵/مهر/۹۱ ۱:۵۷)Aurora نوشته است: [ -> ]و میهش گفت یکی از خاصیت های سریال اینه که بیننده مدت زیادی رو با اون سریال همراه میشه و به مرور زمان یه جورایی اون سریال وارد دنیای اون فرد میشه !!

مثلا شما تصورشو بکنین شما 7 ماه با اشک ها و لبخند ها و خطر ها و... یه عده ای ادم همراه شدین !! شما چه بخوایین چه نخوایین به ور ناخوداگاه خودتونو همراه شخصیت های سریال میبینین !!

کاملا درسته....
ولی این سریال قرار بود برای 5 فصل ساخته بشه که به دلیل موفقیت و جذابیت بالای کار هر سال تمدید شد....
فعلا که خبری از تمدید فصل 9 نیست ولی احتمالا تمدید بشه..
یه اصلاح بکنم....7 ماه نیست....8 ساله.
نقل قول:
بحث آدم های مذهبی برخلاف بحث افراد غیرمذهبی فایده داره!!! چون رفته رفته داره به تعدادشون افزوده میشه!!! و از تعداد غیرمذهبی کاسته میشه!!! ( پس اگه خودتو درخطر می بینی ، نیا این دور و برا ، چون که ما از عقیدمون دست برنمی داریم...!)

بله دارم میبینم چطور داره به تعدادتون اضافه میشه !

احتمالا دلیل اینکه همینطوری بهتون اضاف میشه اینه که قیمت دلار سر به فلک کشیده و همه از دنیا بریدن و به فکر آخرت افتادن ! Wink

نقل قول:مثلا شما تصورشو بکنین شما 7 ماه با اشک ها و لبخند ها و خطر ها و... یه عده ای ادم همراه شدین !! شما چه بخوایین چه نخوایین به ور ناخوداگاه خودتونو همراه شخصیت های سریال میبینین !!

من 8 سال با اشک ها و لبخند و ... دین و سم بودم ولی تاثیری نپذیرفتم نسبت به این سریال !

شاید شما یه خرده اراده ـت ضعیفه و همه رو به چشم خودت میبینی
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸)W@RN3R نوشته است: [ -> ]بله دارم میبینم چطور داره به تعدادتون اضافه میشه !

احتمالا دلیل اینکه همینطوری بهتون اضافه میشه اینه که قیمت دلار سر به فلک کشیده و همه از دنیا بریدن و به فکر آخرت افتادن ! Wink

عجب!!! نترس امثال شما ، محاله از این دنیا بِبُرن!!! همه چیزت راست و ریسته که داری سنگ سریالتو به سینه میزنی!!!Big Grin بحث با شما بی فایدس! وارنر جون! Wink

خوشحال شدم از مصاحبت با شما!Cool
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع