تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
بنده فقط 1 پست ارسال کردم ، و شما همون رو هم کامل نخوندین .

ببین دوست عزیز ، من خودم از Super-Fan ها هستم . و دلیل اینکه شما از سریال دارین دفاع میکنین رو هم تا حدودی گفتم . من خودم هم اینجوری بودم تا مدتی ولی باهاش جنگیدم ، چون فهمیدم که این راه رسیدن به حقیقت پشت فیلم/سریال های هالیوود نیست !

بنده گفتم سریال جوری ساخته شده که همواره به توحید اشاره میکنه (تک خدایی) و بخاطر اینکه تا حالا هالیوود توحید رو داشته میزده ، و این از معدود آثاری هست که به توحید انقدر مستقیم اشاره میکنه ، نمیشه به راحتی جلوش وایساد ... ولی تصویری که این سریال از خدا ارائه میده ، دقیقا همون تصویری هست که فیلمای دیگه ارائه میکنن ، خدایی که بیخیال دنیا شده و رفته (مثل فیلم کنستانتین) .

تو فیلم وکیل مدافع شیطان به خدا میگه Absentee Landlord (مالک غایب) .

و هنوز هم دارن همین رو بطور مستقیم و غیر مستقیم اشاره میکنن .

شما بعنوان یه مسلمون از این سریال دفاع میکنی و اتهاماتی که به سریال وارد میشه رو رد میکنی ، چون اجزای دیگه سریال رو دوست داری و این اجزا رو انقدر دوست داری که بخاطر ول نکردنش (بخاطر جلوگیری از فروپاشیدن اون اجزا در ذهن خودتون) دارین شبهاتی که سریال وارد میکنه رو توجیه و بعضاً نادیده میگرید.

ولی شما اینو نمیتونی رد بکنی که سریال بطور واضح فرشته های الهی رو میزنه و اشاره میکنه ، فرشته ها سر خود میتونن کار انجام بدن و تو فصل 7 اپیزود 17 بود (اگه خاطرم باشه) . دین وینچستر صراحتاً به Emanuel (همون کستیل ، قبل از یادآوری خاطرات) میگه که :

فرشته بودن ، همش فساد و خون و خون ریزی و بد هست .

یا به پیامبرای الهی توهین میکنه تا جایی که تو فصل 8 (اپیزودای اول بود) . کاراکتر کراولی به Kevin بطور غیر مستقیم میگه که حرام زادس (مثل حضرت سلیمان در کتب عهد عتیق) .

ببین دوست عزیز ، من فقط میتونم بگم ، حقیقت رو بخاطر علاقت به سریال نادیده نگیر . من خودم یه زمان جای شما بودم ... میدونم چطوریه !

انقدر به کاراکترها علاقه پیدا میکنی که توهین های آشکار و پنهان سریال رو نمیتونی ببینی .

تو همین فصل 8 اپیزود 14 ، 15 بود فک کنم (به اسم Everybody Hates Hitler) بطور غیر مستقیم به کشور ایران توهین کرد.

ولی آیا ما فهمیدیم .

...

در مورد پرومتئوس هم توضیح دادم ... خیلی بخوام ساده ترش رو بیان کنم پرومتئوس ورژن یونانی Lucifer هست .

من نمیدونم شما چقدر در مورد تئوری های توطئه ، اقوام باستان ، آیین های شرک آلود اطلاع دارین و آیا اطلاع دارین یا نه .

ولی اینکه پرومتئوس همون لوسیفر ــه ... اظهر من الشمس هست .

فقط کافیه یه مقدار تحقیق کنید .
(۴/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]بنده فقط 1 پست ارسال کردم ، و شما همون رو هم کامل نخوندین .
ببین دوست عزیز ، من خودم از Super-Fan ها هستم . و دلیل اینکه شما از سریال دارین دفاع میکنین رو هم تا حدودی گفتم . من خودم هم اینجوری بودم تا مدتی ولی باهاش جنگیدم ، چون فهمیدم که این راه رسیدن به حقیقت پشت فیلم/سریال های هالیوود نیست !
بنده گفتم سریال جوری ساخته شده که همواره به توحید اشاره میکنه (تک خدایی) و بخاطر اینکه تا حالا هالیوود توحید رو داشته میزده ، و این از معدود آثاری هست که به توحید انقدر مستقیم اشاره میکنه ، نمیشه به راحتی جلوش وایساد ... ولی تصویری که این سریال از خدا ارائه میده ، دقیقا همون تصویری هست که فیلمای دیگه ارائه میکنن ، خدایی که بیخیال دنیا شده و رفته (مثل فیلم کنستانتین) .

تو فیلم وکیل مدافع شیطان به خدا میگه Absentee Landlord (مالک غایب) .
و هنوز هم دارن همین رو بطور مستقیم و غیر مستقیم اشاره میکنن .
شما بعنوان یه مسلمون از این سریال دفاع میکنی و اتهاماتی که به سریال وارد میشه رو رد میکنی ، چون اجزای دیگه سریال رو دوست داری و این اجزا رو انقدر دوست داری که بخاطر ول نکردنش (بخاطر جلوگیری از فروپاشیدن اون اجزا در ذهن خودتون) دارین شبهاتی که سریال وارد میکنه رو توجیه و بعضاً نادیده میگرید.
ولی شما اینو نمیتونی رد بکنی که سریال بطور واضح فرشته های الهی رو میزنه و اشاره میکنه ، فرشته ها سر خود میتونن کار انجام بدن و تو فصل 7 اپیزود 17 بود (اگه خاطرم باشه) . دین وینچستر صراحتاً به Emanuel (همون کستیل ، قبل از یادآوری خاطرات) میگه که :
فرشته بودن ، همش فساد و خون و خون ریزی و بد هست .
یا به پیامبرای الهی توهین میکنه تا جایی که تو فصل 8 (اپیزودای اول بود) . کاراکتر کراولی به Kevin بطور غیر مستقیم میگه که حرام زادس (مثل حضرت سلیمان در کتب عهد عتیق) .
ببین دوست عزیز ، من فقط میتونم بگم ، حقیقت رو بخاطر علاقت به سریال نادیده نگیر . من خودم یه زمان جای شما بودم ... میدونم چطوریه !
انقدر به کاراکترها علاقه پیدا میکنی که توهین های آشکار و پنهان سریال رو نمیتونی ببینی .
تو همین فصل 8 اپیزود 14 ، 15 بود فک کنم (به اسم Everybody Hates Hitler) بطور غیر مستقیم به کشور ایران توهین کرد.
ولی آیا ما فهمیدیم .

...
در مورد پرومتئوس هم توضیح دادم ... خیلی بخوام ساده ترش رو بیان کنم پرومتئوس ورژن یونانی Lucifer هست .
من نمیدونم شما چقدر در مورد تئوری های توطئه ، اقوام باستان ، آیین های شرک آلود اطلاع دارین و آیا اطلاع دارین یا نه .
ولی اینکه پرومتئوس همون لوسیفر ــه ... اظهر من الشمس هست .
فقط کافیه یه مقدار تحقیق کنید .

پستت رو خوندم کلیپی رو هم که گذاشتی دیدم.
این حرف خدا بیخیال شده و رفته رو چندبار دیگه هم گفتم... این فقط حرف فرشته ای به اسم رافائله... وگرنه بقیه ی اتفاقاتی که تو سریال میفته داره نشون میده که خدا هنوز هست بیخیالم نشده از دست بشرم خسته نشده و در اخر هم همون چیزی اتفاق میفته که خدا میخواد. لوسیفر به قفسش برمیگرده (باید با میکاییل میجنگید و میکاییل پرتش میکرد تو قفس) در اخر باید میرفت اون تو.

فرشته هایی که شورش کردن...
شما ندیده گرفتی که این فیلم عقیده ی اسلامی توش نیست.
حرفی که دین وینچستر میزنه درست درجاییه که همه ی فرشته ها شدن ضد اینها و سعی دارن جنگ بین مایکل و لوسیفر هرطوری هست انجام بشه.
اون فحش هم که یه اصطلاحه و تو این فیلم و فیلمای دیگه هرکی به هرکی دلش بخواد این حرفو میزنه... خود کوین هم چندبار این واژه رو تکرار کرده (سر واژه ها گیر نکنیم)

قضیه ی هیتلر!!
باید این قسمت رو الان دوباره ببینم چون یادم نیست دقیق. بعدش جوابشو میدم (ولی فکر نکنم اینطوری بوده باشه) تو فیلم فقط سر قضیه ی لوایثن ها پای ایرانم به بحث باز شد.
اخه پرومتئوس خدا بوده... با خدای قوی تر از خودش کل انداخت کله پا شد!
چشم یه تحقیق مینمایم همین امشب.

من این فیلم رو وقتی 3 قسمت از فصل 1 گذشته بود دیدم و هنوز هم دارم میبینم. بیشتر اخبارشم از توییتر و فیس دنبال میکنم (مثل بقیه ی مورد علاقه هام) این فیلم طبق یه دین نیست.... دین مسیحیت مرکزه ولی از هر دین و فرقه ای تو فیلم داریم
در اون مسئله آخر الزمانش نشون داد که تصمیم درست رو انسانها(موجود برتر)گرفتن و نه فرشته ها که اصرار بر اجرای آخرالزمان داشتن...!
آخرای اون فصل هم یک شخص مرموزی رو نشون داد که گویا خوشحال بود از این قضیه(احتمالن همون خدا بوده!!یا یکی از فرشتگان نزدیکش)
البته یه خورده زیادی فیلمش رو دارن کش میدنBig Grin میتونستن تا همینجا تمومش کنن!!یا تا این فصل...
هرچی فیلم جلوتر میره هی یه چیز جدید از آستینش در میاد!!
پس بی خبری که فیلم برای فصل نهم هم داره تمدید میشه...Big Grin
گفتن به خاطر تقاضای بالای بیننده ها یه فصل دیگه هم اجازه دادن فیلم جلو بره.
(۴/فروردین/۹۲ ۲۲:۲۴)Reza71 نوشته است: [ -> ]پستت رو خوندم کلیپی رو هم که گذاشتی دیدم.
این حرف خدا بیخیال شده و رفته رو چندبار دیگه هم گفتم... این فقط حرف فرشته ای به اسم رافائله... وگرنه بقیه ی اتفاقاتی که تو سریال میفته داره نشون میده که خدا هنوز هست بیخیالم نشده از دست بشرم خسته نشده و در اخر هم همون چیزی اتفاق میفته که خدا میخواد.

پس معلومه اونقدر هم طرفدار نیستیا ...

حداقل 3 بار تو سریال من الان یادمه که مستقیم گفته میشه خدا بیخیال دنیا شده :

اولیش : اپیزود 22 ، فصل 4 توسط زکرایا ... دین بهش میگه ، یه سوال دارم ، خدا تو این ماجراها کجاست ؟ زکرایا میگه : خدا ، خدا ساختمون رو ترک کرده (یعنی بیخیال شده) !!!

دومش : اپیزود 2 ، فصل 5 (اسم اپیزود : Good God y'all) ... دین به کستیل میگه ... خدا یا مُرده ، یا یه جا داره آبجو میخوره و ما رو به فلان هم حساب نمیکنه (که میشه بیخیال شده) !!!

سومیش : اپیزود 20 یا 21 فصل 6 هست که کستیل خدا رو صدا میزنه و جوابی نمیگیره و میگه اگه جواب ندی من اون کاری که فک میکنم درسته رو انجام میدم و جوابی نمیگیره .

اون دیالوگی که شما اشاره کردین بهش ، فصل 5 ، اپیزود 4 هست که کستیل و دین ، رافائل رو گیر انداختن و اونجا رافائل در جواب کستیل که میپرسه خدا کجاست میگه : نمیشنوی ، اون مرده !!! (نه اینکه بیخیال شده و رفته، یعنی مرده) !!!

این نکته اول .

من نمیدونم شما چطور تشخیص دادی که اون اتفاقی که افتاد چیزی بود که خدا میخواست (چون از نظر سریال خدا هیچ کاری به این کارا نداره) .

چیزیکه اتفاق افتاد چیزی بود که انسان ها میخواستن نه خدا !

...

تقریبا دارم مطمئن میشم که اطلاع زیادی از صهیونیزم (ایلومیناتی) و تسلطشون بر هالیوود نداری !

و یه جورایی فک میکنم حرف همدیگه رو نمیفهمیم !

یعنی من دارم میگم پرومتئوس ورژن یونانیه لوسیفر هستش بعد شما میگی ، اما پرومتئوس خدا بوده !!!!!!! Confused

یعنی شما انتظار داری تمام اجزای داستان پرومتئوس مثل لوسیفر باشه !!! اگه اینجوری بود که دیگه اسمشو نمیذاشتن پرومتئوس ، میذاشتن لوسیفر رانده شده !!!

تمام نکتۀ با کنایه و استعاره صحبت کردن هم همین هست .

در مورد سوپرنچرال شما تو پستاتون همش اشاره میکنین که محور سوپرنچرال مسیحیت هست ولی همه ادیان توش جا دارن .

در جواب باید بگم که اولا همون مسیحیت هم به گفته خود غربیا توسط شیطان و عُمالش تحریف شده و بسیاری از ادیانی که تو فیلم اشاره میشه ساخته دست بشر یا بهتر بگیم شیطان هستن (دارم درباره شیطان بیرون سریال صحبت میکنم ، امیدوارم منظورم رو رسونده باشم !!!) .

و شما جوری میگی که یعنی من هیچ مشکلی ندارم باهاش ... خب اگه یه دین شیطانی تو سریال هالیوودی تبلیغ کنه ! آیا این مورد رضایت خداست (خدای واقعی رو میگم نه خدای داخل سریال ، به نظرم شما یا اصلا به خدا در اسلام اهمیت نمیدی ، یا خودت رو به اون راه زدی ، چون مسائل خیلی واضح هست) .

فقط کافیه پیدا کنی که این هالیوودی که داره این همه فیلم و سریال مسازه ، پشت پردش کیا با چه تفکراتی هستن .

فک میکنم این خیلی نقطه خوبی باشه برای شروع .

در آخر میتونم پیشنهاد کنم که تحلیل فیلم دیکتاتور محصول 2012 رو بخونید . تا یه مقدار مطلع بشین ازینکه وقتی یه کسی میگه ، فلان کاراکتر نماد فلان شخصیت در جهان واقعی هست یعنی چی ؟!؟ چون احساس میکنم شما با این قضیه نمیتونید کنار بیاید !

یه مقدار برای شروع کردن سخته ، حق میدم . ولی حداقل تلاش خودتون رو بکنین !

یاعلی (علیه السلام) .
(۵/فروردین/۹۲ ۶:۳۷)MaTeY نوشته است: [ -> ]پس معلومه اونقدر هم طرفدار نیستیا ...

حداقل 3 بار تو سریال من الان یادمه که مستقیم گفته میشه خدا بیخیال دنیا شده :

اولیش : اپیزود 22 ، فصل 4 توسط زکرایا ... دین بهش میگه ، یه سوال دارم ، خدا تو این ماجراها کجاست ؟ زکرایا میگه : خدا ، خدا ساختمون رو ترک کرده (یعنی بیخیال شده) !!!

دومش : اپیزود 2 ، فصل 5 (اسم اپیزود : Good God y'all) ... دین به کستیل میگه ... خدا یا مُرده ، یا یه جا داره آبجو میخوره و ما رو به فلان هم حساب نمیکنه (که میشه بیخیال شده) !!!

سومیش : اپیزود 20 یا 21 فصل 6 هست که کستیل خدا رو صدا میزنه و جوابی نمیگیره و میگه اگه جواب ندی من اون کاری که فک میکنم درسته رو انجام میدم و جوابی نمیگیره .

اون دیالوگی که شما اشاره کردین بهش ، فصل 5 ، اپیزود 4 هست که کستیل و دین ، رافائل رو گیر انداختن و اونجا رافائل در جواب کستیل که میپرسه خدا کجاست میگه : نمیشنوی ، اون مرده !!! (نه اینکه بیخیال شده و رفته، یعنی مرده) !!!

این نکته اول .
خیلی ممنون بابت اشاره هایی که کردی.
اما زکریا که ته فیلم معلوم شد فرشته ای بود که فقط میخواست اونچیزی که خودش میخواد اتفاق بیفته و برای همین چون درجش از فرشتگان دیگه بالاتر بود میگفت خدا رفته تا بتونه فرمانهای خودش رو اجرا کنه.
دیالوگ زکریا و جاشوا رو یادت بیاد... جاشوا برمیگرده میگه: خدا حواسش به همه چیز هست و وقتی اون برگرده تو میدونی و خشم اون. بعد از این حرفه که زکریا غیب میشه و کارهاش میشه مثل بقیه ی فرشته ها تا رویارویی مایکل و لوسیفر رو فراهم کنن.
دوم دیالوگ دین: تو اون دیالوگ و اون شرایط دین ادمیه که به هیچ چیزی اعتقاد نداره. شیاطین رو باور داشت ولی فرشته ها رو نه. کمکهایی هم که انتظار داشت خدا براش بفرسته کمکهای واضحی بود که بتونه قشنگ حس کنه (مثل اعزام یه لشگر فرشته به کمکش) درحالی که بعد از زندانی کردن دوباره ی لوسیفر کستیل بهش میگه: خدا کمکون کرده بیشتر از اون چیزی که تو فکر کنی.
سوم دیالوگ کستیل: اگه به سیر کارهای کستیل تا قبل از شورش و غرورش نگاه کنی همشون کارهای خوبی بودن و هربار بعد از مردن توسط خدا زنده برمیگشت تا بتونه کاراش رو ادامه بده.

(۵/فروردین/۹۲ ۶:۳۷)MaTeY نوشته است: [ -> ]من نمیدونم شما چطور تشخیص دادی که اون اتفاقی که افتاد چیزی بود که خدا میخواست (چون از نظر سریال خدا هیچ کاری به این کارا نداره) .

چیزیکه اتفاق افتاد چیزی بود که انسان ها میخواستن نه خدا !
همونطوری که از اتفاقات اپیزودهای مختلف میشه فهمید. از نظر سریال خدا به همه کاری کار داره برخلاف اونچیزی که فرشته ها میگن یا انسانها فکر میکنن. دلیلشم این بود که خدا خیلی راحت تمومشون رو کنترل میکرد و بدون اجازش حتی مقربترین فرشته فیلم (مایکل) هم نمیتونه پیداش کنه. سرنوشتی که خدا رقم زده بود (جنگ مایکل و لوسیفر و شکست لوسیفر و برگشتنش به جهنم).... چیزی که اتفاق افتاد (شکست لوسیفر و برگشتنش به جهنم) اصل این فصل به برگشتن لوسیفر به جهنم استوار بود که در اخرم برگشت... پس چیزی بود که خدا میخواست نه انسانها.
اخر فیلم هم اگه یادت باشه چاک(همونی که تو طول فیلم میگفتن پیامبره و یه عده هم میگن که همون خدا بود) که سرنوشت رو مینوشت با لبخندی از سر رضایت غیب میشه که هرکدومشون باشه نشون میده که این کار مورد رضایت خدا بوده.

(۵/فروردین/۹۲ ۶:۳۷)MaTeY نوشته است: [ -> ]تقریبا دارم مطمئن میشم که اطلاع زیادی از صهیونیزم (ایلومیناتی) و تسلطشون بر هالیوود نداری !

و یه جورایی فک میکنم حرف همدیگه رو نمیفهمیم !

یعنی من دارم میگم پرومتئوس ورژن یونانیه لوسیفر هستش بعد شما میگی ، اما پرومتئوس خدا بوده !!!!!!! Confused

یعنی شما انتظار داری تمام اجزای داستان پرومتئوس مثل لوسیفر باشه !!! اگه اینجوری بود که دیگه اسمشو نمیذاشتن پرومتئوس ، میذاشتن لوسیفر رانده شده !!!

تمام نکتۀ با کنایه و استعاره صحبت کردن هم همین هست .
لوسیفر یه فرشته ای بود که از محضر خدا تمرد کرد. (تو فیلم)
پرومتئوس یه خدا بود که از محضر یه خدای دیگه تمرد کرد. هر تمردی تمرد لوسیفر نیست. افسانه ی پرومتئوس به نفع انسانهاست تقریبا ولی داستان لوسیفر نه.
درباره ی اون اراجیف هم یه مدت میخوندم... همچین بی اطلاعم نیستم

(۵/فروردین/۹۲ ۶:۳۷)MaTeY نوشته است: [ -> ]در مورد سوپرنچرال شما تو پستاتون همش اشاره میکنین که محور سوپرنچرال مسیحیت هست ولی همه ادیان توش جا دارن .

در جواب باید بگم که اولا همون مسیحیت هم به گفته خود غربیا توسط شیطان و اُمالش تحریف شده و بسیاری از ادیانی که تو فیلم اشاره میشه ساخته دست بشر یا بهتر بگیم شیطان هستن (دارم درباره شیطان بیرون سریال صحبت میکنم ، امیدوارم منظورم رو رسونده باشم !!!) .
زرشک... شما برای نقد یه فیلم یه دین رو کلا کوبیدی!!
مسیحیت رو در این فیلم به عنوان یه دین الهی داریم که تنها راه نجات هست. هرچند اونی که طبقش رفتار میکنه بهش ایمان نداشته باشه.
(۵/فروردین/۹۲ ۶:۳۷)MaTeY نوشته است: [ -> ]و شما جوری میگی که یعنی من هیچ مشکلی ندارم باهاش ... خب اگه یه دین شیطانی تو سریال هالیوودی تبلیغ کنه ! آیا این مورد رضایت خداست (خدای واقعی رو میگم نه خدای داخل سریال ، به نظرم شما یا اصلا به خدا در اسلام اهمیت نمیدی ، یا خودت رو به اون راه زدی ، چون مسائل خیلی واضح هست) .

فقط کافیه پیدا کنی که این هالیوودی که داره این همه فیلم و سریال مسازه ، پشت پردش کیا با چه تفکراتی هستن .

فک میکنم این خیلی نقطه خوبی باشه برای شروع .

در آخر میتونم پیشنهاد کنم که تحلیل فیلم دیکتاتور محصول 2012 رو بخونید . تا یه مقدار مطلع بشین ازینکه وقتی یه کسی میگه ، فلان کاراکتر نماد فلان شخصیت در جهان واقعی هست یعنی چی ؟!؟ چون احساس میکنم شما با این قضیه نمیتونید کنار بیاید !

یه مقدار برای شروع کردن سخته ، حق میدم . ولی حداقل تلاش خودتون رو بکنین !

یاعلی (علیه السلام) .

از این مواردی که اشاره کردی اطلاع دارم.
باید بگم که وقتی قدرت و ثروت و هنر فیلم سازی رو داره هرکاری بخواد میکنه. ولی نه هر فیلمی نه هر سریالی نه هر انیمیشنی.
دین شیطانی هم در این سریال تبلیغ نمیشه. محور مبارزه شیاطینن
واقعا کسی رو ندیدم که انقدر در مقابل پذیرش حقیقت مقاومت کنه !!! Confused

دوست عزیز ، شما قبول داری که تو سریال همین جناب چاک (پیغمبر یا خدا یا هرچی) که هست ، یه فرد زن باره نشون داده میشه ؟؟؟

تو اپیزود 22 فصل 4 و فصل 5 ...

[تصویر: x1xjy7pfyrorfs51g1wq.jpg]

یا از فصل 3 تا 5 نشون داده میشه که یه شخصیت به اسم Trickster که بعداً معلوم میشه فرشته مقرب جبرئیل Gabriel هست یه فرد زن باره هست .

[تصویر: zmd9hx4ckdw5hls4z0.jpg]

تو رو خدا فقط نگو ، اینا اعتقادات مسحیت یا فلان دین کذایی رو نشون دادن تو سریال که با کله میرم تو LCD لپ تاپ !!!

من واقعا نمیفهمم شما از چی داری دفاع میکنی ؟؟؟!!!

دیگه ازین واضح تر نمیشه به پیامبران و فرشتگان الهی توهین کرد .

نقل قول:همونطوری که از اتفاقات اپیزودهای مختلف میشه فهمید. از نظر سریال خدا به همه کاری کار داره برخلاف اونچیزی که فرشته ها میگن یا انسانها فکر میکنن. دلیلشم این بود که خدا خیلی راحت تمومشون رو کنترل میکرد و بدون اجازش حتی مقربترین فرشته فیلم (مایکل) هم نمیتونه پیداش کنه.

میشه بگین کجای سریال همچین چیزی اشاره شد ؟؟؟

این برداشت خود شماست ... خیلی واضح تو سریال اشاره میشه که فرشته ها نمیتونن خدا رو پیدا کنن و بارها و بارها دلیلش این اعلام میشه که خدا بیخیال شده و رفته !

اینم دیالوگ از زبون فرشته ای به نام *جاشوآ* (اگه درست خاطرم باشه) که تو سریال اشاره میشه نزدیک ترین فرشته به خدا هست و با خدا صحبت میکنه :

« خدا فک میکنه که این اتفاقات مشکل اون نیست » (یا به زبون ساده تر ربطی بهش نداره) !!!

[تصویر: xun4b0bvyioknwnfxv2f.jpg]

اینم اون دیالوگی هست که دفعه قبل اشاره کردم ... که کستیل از خدا یه نشونه و راهنمایی میخواد ولی هیچ جوابی دریافت نمیکنه .

[تصویر: byuon6qvckbbz0qg3hre.jpg]

و این چیزی نیست که فقط تو این سریال اشاره میشه ، این رو تو خیلی فیلما/سریالای دیگه هم بطور مستقیم و غیر مستقیم میگن .

من واقعا ، واقعا ، واقعا ، نمیفهمم شما از چی داری دفاع میکنی دوست عزیز .

نقل قول:دوم دیالوگ دین: تو اون دیالوگ و اون شرایط دین ادمیه که به هیچ چیزی اعتقاد نداره. شیاطین رو باور داشت ولی فرشته ها رو نه. کمکهایی هم که انتظار داشت خدا براش بفرسته کمکهای واضحی بود که بتونه قشنگ حس کنه (مثل اعزام یه لشگر فرشته به کمکش)

متاسفانه باید بگم که اینا تصورات شما هست و هیچ جای سریال اشاره نمیشه که دین از خدا توقع فرستادن یه لشکر فرشته رو داره (تا اونجا که من یادمه!!! اگه اشتباه میگم لطفا تصحیح کنید) .

و اونجایی که بنده داشتم اشاره میکردم گفتم فصل 5 هست که تو این فصل Dean به همه چی اعتقاد داره (هم فرشته ها ، هم شیاطین ، هم خدا) .

و اشاره کردم که این دیالوگ رو به Castiel گفت (که یه فرشتس ، فک کنم متن های بنده رو دقیق مطالعه نمیکنین) !

[تصویر: 6j25lnz9himyhbf65imh.jpg]

نقل قول:سوم دیالوگ کستیل: اگه به سیر کارهای کستیل تا قبل از شورش و غرورش نگاه کنی همشون کارهای خوبی بودن و هربار بعد از مردن توسط خدا زنده برمیگشت تا بتونه کاراش رو ادامه بده.

بنده خدمتتون عرض کردم قبلا ، Castiel هر بار 2باره زنده میشد بخاطر اینه که نماد پرومتئوس (یک تایتان در اساطیر یونان) هست تو این سریال !!!

و این اتفاق هم طبق دیالوگی که خودش اشاره میکنه ، یه نوع تنبیه هست (مثل پرومتئوس که برای تنبیه 2باره زنده میشد) !!!

و اونطور که شما میگین ، این 2باره زنده شدنا یه جایزه نیست از طرف خدا !

شما تا کی میخواین دیالوگای واضح سریال رو ندیده بگیرین و تصورات خودتون رو برای توجیه کردن مسائل جایگزین کنید !؟!

(این سوالیه که خیلیا شاید میخواستن تو این تاپیک ازتون بپرسن!!!) .

فصل 7 ، اپیزود 23 :

« تازه میفهمم که این 2باره زنده شدن ها ، تنبیه هست »

[تصویر: 03ktxh3qpwu0h210mm.jpg]

قبل از همین دیالوگی که تو عکس هست هم اشاره میکنه Castiel که « من 2باره زنده میشم که اشتباهاتم رو درست کنم »

که این دیالوگ حرف شما رو در رابطه با اینکه میگین کستیل کارای درست و خوب میکنه رو رد میکنه !

دلایل دیگه ای هم اشاره کردم در رابطه با شباهت های Castiel با Prometheus که میتونید پست اول بنده رو مشاهده کنید !

نقل قول:سرنوشتی که خدا رقم زده بود (جنگ مایکل و لوسیفر و شکست لوسیفر و برگشتنش به جهنم).... چیزی که اتفاق افتاد (شکست لوسیفر و برگشتنش به جهنم) اصل این فصل به برگشتن لوسیفر به جهنم استوار بود که در اخرم برگشت... پس چیزی بود که خدا میخواست نه انسانها

متأسفانه ، احساس میکنم اکثر برداشت هایی که شما دارین از سریال تصورات اشتباه خودتون هست .

تو سریال مستقیماً چندین بار اشاره میشه که سرنوشت اینه :

مایکل و لوسیفر باید با هم بجنگن که در آخر مایکل ، لوسیفر رو مغلوب کنه و اونو بکشه (نه اینکه بندازش 2باره تو جهنم) !!!

حتی از همین اتقاق، که لوسیفر تو سریال کشته نمیشه هم میشه به این مسئله پی برد که سازندگان سریال دست پرورده های ابلیس هستن و برای خوش خدمتی این اتفاق رو رقم زدن !

اگه قرار بود حتی همون مسیحیت تحریف شده رو هم تو سریال نشون میدادن ، لوسیفر باید کشته میشد ... که این اتفاق هیچ وقت تو هالیوود نمیفته ... چون صاحب [اصلی] کمپانی هالیوود هیچ وقت کشته شدن خودش رو نشون نمیده !

...

بله ، اصل این فصل به این ماجرا استوار بود ولی باز هم بر خلاف عقیده شما این چیزی نبود که تو سریال اشاره میشد خدا میخواد !!! این چیزی بود که Dean و Sam میخواستن (یعنی انسان ها) .

نقل قول:لوسیفر یه فرشته ای بود که از محضر خدا تمرد کرد. (تو فیلم)
پرومتئوس یه خدا بود که از محضر یه خدای دیگه تمرد کرد. هر تمردی تمرد لوسیفر نیست. افسانه ی پرومتئوس به نفع انسانهاست تقریبا ولی داستان لوسیفر نه.

من دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداریم !!! واقعا احساس میکنم که نمیتونم حرفم رو بهتون منتقل کنم (یا شما دارین مقاومت بیخود میکنین) !!!

فک کنم اینکه گفتم : Prometheus ورژن یونانی Lucifer هست خیلی واضح بود !!!

قضاوت با بقیه دوستانی که ممکنه بخونن این پست ها رو !

نقل قول:زرشک... شما برای نقد یه فیلم یه دین رو کلا کوبیدی!!
مسیحیت رو در این فیلم به عنوان یه دین الهی داریم که تنها راه نجات هست. هرچند اونی که طبقش رفتار میکنه بهش ایمان نداشته باشه.

بنده هیچ وقت همچین کاری رو نکردم ... بنده حقیقتی رو که بهش اعتقاد داشتم رو گفتم . (همه میدونن که مسیحیت یه دین تحریف شدس و این مسئله اظهر من الشمس هستش) .

ضمن اینکه اگر از طرف سریال چیزی رو میگین ، دلیل بیارین براش ، بنده دیگه مثه بقیه دوستان نیستم که فقط در مورد سریال یه چیزی شنیده باشم یا فقط تحلیل دکتر عباسی رو خونده باشم ... بنده دیالوگ به دیالوگ سریال رو حفظ هستم .

پس لطفا برای این مسئله که میگین « مسیحیت رو در این فیلم به عنوان یه دین الهی داریم که تنها راه نجات هست » از داخل سریال دلیل و مدرک و گواه بیارین ، چون بنده هیچ وقت همچین احساسی نکردم !

نقل قول: دین شیطانی هم در این سریال تبلیغ نمیشه. محور مبارزه شیاطینن

دین شیطانی تبلیغ نمیشه ، پس من نمیدونم اپیزود 19 ، فصل 5 در مورد چی بود !؟!

خود سریال میگه (لوسیفر تو همین اپیزود میگه) که این چیزایی که خدایان تو این اپیزود میگفتن کفر بود !!!

و در آخر هم دیدیم که سر دستۀ خدایان یعنی Khali (یکی از خدایان بودیست ها یا هندوها دقیق یادم نیست) زنده موند (یعنی حرفای کفری هم که زد باهاش زنده موند) .

[تصویر: wrzazefyzaariohpt0w.jpg]

نقل قول: درباره ی اون اراجیف هم یه مدت میخوندم... همچین بی اطلاعم نیستم

با این اوصاف که شما ، تسلط صهیونیزم بر رسانه های غربی مخصوصا هالیوود رو *اراجیف* میدونین ، فک میکنم دیگه جای بحثی باقی نمیمونه .

موفق باشید دوست عزیز .
(۶/فروردین/۹۲ ۶:۱۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]واقعا کسی رو ندیدم که انقدر در مقابل پذیرش حقیقت مقاومت کنه !!! Confused

دوست عزیز ، شما قبول داری که تو سریال همین جناب چاک (پیغمبر یا خدا یا هرچی) که هست ، یه فرد زن باره نشون داده میشه ؟؟؟

تو اپیزود 22 فصل 4 و فصل 5 ...

[تصویر: x1xjy7pfyrorfs51g1wq.jpg]

یا از فصل 3 تا 5 نشون داده میشه که یه شخصیت به اسم Trickster که بعداً معلوم میشه فرشته مقرب جبرئیل Gabriel هست یه فرد زن باره هست .

[تصویر: zmd9hx4ckdw5hls4z0.jpg]

تو رو خدا فقط نگو ، اینا اعتقادات مسحیت یا فلان دین کذایی رو نشون دادن تو سریال که با کله میرم تو LCD لپ تاپ !!!

من واقعا نمیفهمم شما از چی داری دفاع میکنی ؟؟؟!!!

دیگه ازین واضح تر نمیشه به پیامبران و فرشتگان الهی توهین کرد .

میشه بگین کجای سریال همچین چیزی اشاره شد ؟؟؟

این برداشت خود شماست ... خیلی واضح تو سریال اشاره میشه که فرشته ها نمیتونن خدا رو پیدا کنن و بارها و بارها دلیلش این اعلام میشه که خدا بیخیال شده و رفته !

اینم دیالوگ از زبون فرشته ای به نام *جاشوآ* (اگه درست خاطرم باشه) که تو سریال اشاره میشه نزدیک ترین فرشته به خدا هست و با خدا صحبت میکنه :

« خدا فک میکنه که این اتفاقات مشکل اون نیست » (یا به زبون ساده تر ربطی بهش نداره) !!!

اینم اون دیالوگی هست که دفعه قبل اشاره کردم ... که کستیل از خدا یه نشونه و راهنمایی میخواد ولی هیچ جوابی دریافت نمیکنه .

[تصویر: byuon6qvckbbz0qg3hre.jpg]

و این چیزی نیست که فقط تو این سریال اشاره میشه ، این رو تو خیلی فیلما/سریالای دیگه هم بطور مستقیم و غیر مستقیم میگن .

من واقعا ، واقعا ، واقعا ، نمیفهمم شما از چی داری دفاع میکنی دوست عزیز .

متاسفانه باید بگم که اینا تصورات شما هست و هیچ جای سریال اشاره نمیشه که دین از خدا توقع فرستادن یه لشکر فرشته رو داره (تا اونجا که من یادمه!!! اگه اشتباه میگم لطفا تصحیح کنید) .

و اونجایی که بنده داشتم اشاره میکردم گفتم فصل 5 هست که تو این فصل Dean به همه چی اعتقاد داره (هم فرشته ها ، هم شیاطین ، هم خدا) .

و اشاره کردم که این دیالوگ رو به Castiel گفت (که یه فرشتس ، فک کنم متن های بنده رو دقیق مطالعه نمیکنین) !

[تصویر: 6j25lnz9himyhbf65imh.jpg]

بنده خدمتتون عرض کردم قبلا ، Castiel هر بار 2باره زنده میشد بخاطر اینه که نماد پرومتئوس (یک تایتان در اساطیر یونان) هست تو این سریال !!!

و این اتفاق هم طبق دیالوگی که خودش اشاره میکنه ، یه نوع تنبیه هست (مثل پرومتئوس که برای تنبیه 2باره زنده میشد) !!!

و اونطور که شما میگین ، این 2باره زنده شدنا یه جایزه نیست از طرف خدا !

شما تا کی میخواین دیالوگای واضح سریال رو ندیده بگیرین و تصورات خودتون رو برای توجیه کردن مسائل جایگزین کنید !؟!

(این سوالیه که خیلیا شاید میخواستن تو این تاپیک ازتون بپرسن!!!) .

فصل 7 ، اپیزود 23 :

« تازه میفهمم که این 2باره زنده شدن ها ، تنبیه هست »

[تصویر: 03ktxh3qpwu0h210mm.jpg]

قبل از همین دیالوگی که تو عکس هست هم اشاره میکنه Castiel که « من 2باره زنده میشم که اشتباهاتم رو درست کنم »

که این دیالوگ حرف شما رو در رابطه با اینکه میگین کستیل کارای درست و خوب میکنه رو رد میکنه !

دلایل دیگه ای هم اشاره کردم در رابطه با شباهت های Castiel با Prometheus که میتونید پست اول بنده رو مشاهده کنید !

متأسفانه ، احساس میکنم اکثر برداشت هایی که شما دارین از سریال تصورات اشتباه خودتون هست .

تو سریال مستقیماً چندین بار اشاره میشه که سرنوشت اینه :

مایکل و لوسیفر باید با هم بجنگن که در آخر مایکل ، لوسیفر رو مغلوب کنه و اونو بکشه (نه اینکه بندازش 2باره تو جهنم) !!!

حتی از همین اتقاق، که لوسیفر تو سریال کشته نمیشه هم میشه به این مسئله پی برد که سازندگان سریال دست پرورده های ابلیس هستن و برای خوش خدمتی این اتفاق رو رقم زدن !

اگه قرار بود حتی همون مسیحیت تحریف شده رو هم تو سریال نشون میدادن ، لوسیفر باید کشته میشد ... که این اتفاق هیچ وقت تو هالیوود نمیفته ... چون صاحب [اصلی] کمپانی هالیوود هیچ وقت کشته شدن خودش رو نشون نمیده !

...

بله ، اصل این فصل به این ماجرا استوار بود ولی باز هم بر خلاف عقیده شما این چیزی نبود که تو سریال اشاره میشد خدا میخواد !!! این چیزی بود که Dean و Sam میخواستن (یعنی انسان ها) .

من دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداریم !!! واقعا احساس میکنم که نمیتونم حرفم رو بهتون منتقل کنم (یا شما دارین مقاومت بیخود میکنین) !!!

فک کنم اینکه گفتم : Prometheus ورژن یونانی Lucifer هست خیلی واضح بود !!!

قضاوت با بقیه دوستانی که ممکنه بخونن این پست ها رو !

بنده هیچ وقت همچین کاری رو نکردم ... بنده حقیقتی رو که بهش اعتقاد داشتم رو گفتم . (همه میدونن که مسیحیت یه دین تحریف شدس و این مسئله اظهر من الشمس هستش) .

ضمن اینکه اگر از طرف سریال چیزی رو میگین ، دلیل بیارین براش ، بنده دیگه مثه بقیه دوستان نیستم که فقط در مورد سریال یه چیزی شنیده باشم یا فقط تحلیل دکتر عباسی رو خونده باشم ... بنده دیالوگ به دیالوگ سریال رو حفظ هستم .

پس لطفا برای این مسئله که میگین « مسیحیت رو در این فیلم به عنوان یه دین الهی داریم که تنها راه نجات هست » از داخل سریال دلیل و مدرک و گواه بیارین ، چون بنده هیچ وقت همچین احساسی نکردم !

دین شیطانی تبلیغ نمیشه ، پس من نمیدونم اپیزود 19 ، فصل 5 در مورد چی بود !؟!

خود سریال میگه (لوسیفر تو همین اپیزود میگه) که این چیزایی که خدایان تو این اپیزود میگفتن کفر بود !!!

و در آخر هم دیدیم که سر دستۀ خدایان یعنی Khali (یکی از خدایان بودیست ها یا هندوها دقیق یادم نیست) زنده موند (یعنی حرفای کفری هم که زد باهاش زنده موند) .

[تصویر: wrzazefyzaariohpt0w.jpg]

با این اوصاف که شما ، تسلط صهیونیزم بر رسانه های غربی مخصوصا هالیوود رو *اراجیف* میدونین ، فک میکنم دیگه جای بحثی باقی نمیمونه .

موفق باشید دوست عزیز .

الان وقتشه که من با سر برم تو لپ تاپ.
توهین به پیامبر و فرشته ...
اگه سیر خود سریال باشه که توهین حساب نمیشه. چون از دید من و شما توهین های بیشتری قبل از این اپیزود شده.
اونم که معلوم نشد خدا بود یا پیامبر!! (چیزی نمیتونم دربارش بگم)

درباره ی صحبتهای خودم بهت بگم که اونها تصورات من نیست. اکثرا حرفهای کادر فیلمه (زمانی که یه سری توضیح درباره ی فیلم میدادن) میکاییل مقربترین فرشته ای بود که در بهشت وجود داشت. و جاشوا اخرین فرشته ای بود که خدارو دیده بود. وقتی میکاییل نمیتونه خدارو پیدا کنه اونم در زمانی که خدا همه چیزو رها کرده.
اما خدا همه چیزو رها نکرده...جاشوا اخرین فرشته ای که خدارو دیده...زمانی که دین و سم به بهشت میرن و زکریا اونها رو میگیره جاشوا ظاهر میشه و میگه من باید با این دونفر حرف بزنم. زکریا میگه که تو نمیتونی سر حرفت اینجا پافشاری کنی و جواب جاشوا :اما رییس میتونه دستوارتش هست... زکریا: تو دروغ میگی... جاشوا دروغ تو این مورد؟ وبعدش که چندی سکانس جاشوا درمورد خدا حرف میزنه که اون اومده روی زمین و همه چیز رو میدونه... میدونه فرشته ها چیکار میکنن میدونه اخرالزمان شروع شده و.... (اینها تصورات من نیست... صجبتهایی از خود فیلمه که اکثرشونو از خود کادر فیلم خوندم.) در زمینه ی اینکه خدا همه چیزو تحت کنترل داره دیالوگهای زیادی هست که مهمترینش همین دیالوگهای جاشواست.
خدا کستیل رو برگردوند تا به دین و سم کمک کنه و بتونن تلاششون رو برای جوگیری از شروع اخرالزمان انجام بدن. ولی شروع اخرالزمان توسط سم بود... و جاشوا هم بهشون میگه که خدا شمارو تو هواپیما گذاشت کستیل رو برگردوند بعد از اونهمه کاری که کردین.
دین به همه چیز اعتقاد داره؟
بیخیال برادر من... پس چرا وقتی برای اولین بار کس میبینه و کس میگه من فرشته ای از جانب خدام میگه بروبه جهنم همچین چیزی وجود نداره... اپیزود 1 از فصل 4 و کستل هم درجواب میگه مشکل تو همینجاست تو ایمان نداری...
(ترتیب فصلها هم مهمه به نظرم حتی تو فصل 5 هم (دقیق الان یادم نیست) دین دعا نمیکنه چون ایمان نداره که جوابی دریافت کنه)
اینها تصورات من نیست... من فقط فیلم رو نمیبینم و بعد اونچیزی که بخوام رو ازش بیرون بیارم
اینکه کستیل چرا نشونه دریافت نکرد رو هم نمیگم چون میشه تصورات خودم.
کمکی که دین انتظار داشت هم از همون گفت و گو ی بین جاشوا و دین میتونی پیدا کنی که میگه خدا میتونه همه چیزو تموم کنه پس چرا اینکارو نمیکنه... (این چه نوع کمکی میشه؟؟ اون لشگر فرشته رو هم از یه گزارش دیدم پارسال از یوتیوب (من پارسال دیدم)(دنبال تریلر فصل جدید بودم که به این گزارش رسیدم (بابی و کراولی و دین و سم توش بودن))

کستیل که شد نماد اون خدا... (فصلهای اولیه رو اگه ندیدی ببین)
باز تو همون گقتگو اگه ببینی جاشوا به عنوان اخرین فرشته ای که خدارو دیده میگه خدا بعد از مردن کستیل رو برگردوند (لطفش به دین و سم بود) حالا اصل قضیه که از زبون یه فرشته ی مهمتر بیان شده رو نادیده میگیری و حرف خود فرشته رو روش مانور میدی؟ (شاید درست میگی) (والا دیگه حوصلم سر رفت)
به صرف یه شباهت یکی رو نماد دیگری میکنی و من هم قبول نمیکنم توهم قبول نمیکنی برای چی بزنیم تو سروکله ی هم... بذار هرکی هرچی رو خواست ببینه. (تو فقط اونچیزی رو میبنی که چشمات میخواد ببینه/ این هم درباره ی من و هم درباره ی شما صادقه (شعر مدونا بودا نه تصورات منSmile))

درباره ی اینکه سرنوشت چی بود...
اون سرنوشتی که شما فرمودی سرنوشتی بود که فرشته ها میخواستن رقم بخوره چون یه بار میکاییل تونسته بود لوسیفرو شکست بده.
سرنوشتی هم که دین میخواست نه بهشت بود نه جهنم...
ضمنا اگه به همون سریال نگاه کنی که حتی ازدواج جان و مری هم از پیش توسط خدا رقم خورده بود و طبق یه سری حرفهایی که تو طول فصلها زده میشه دین میفهمه که دربرابر اونچیزی که باید اتفاق بیفته هیچ قدرتی نداره و اون چیز اتفاق میفته چه بخواد چه نخواد... (داستان کیوپید یا مرگ مادرش که دین به گذشته میره تا جلوش رو بگیره که در اخر یه فرشته بهش میگه تو نمیتونی چیزی که اتفاق افتاده رو عوض کنی.) پس اون اتفاق برگشتن لوسیفر به جهنم هم خواست انسانها نبود.

مسیحیت در این سریال دین الهیه کاملا مشخصه و نیازی به گواه نداره. چون مسیحیت دین الهیه و تنها راه حذف شیاطین هم صلیب و اب مقدس و .. هست.
اون دیالوگ خدایان یونانی هم واقعا خنده داره. (کافیه ببینی اول کدوم خدا رو میپرستیدن) و تازه تو فیلم هم کلی خدا از استینش درمیاد که این یونانیها توش گمن.
شدیدا به شما توصیه میکنم حالا که دیالوگهای فیلم رو هم حفظین ابتدا قستمها رو از اول ببینین و بعد از یوتیوب مصاحبه ها و توضیحاتی که گاها درباره ی فیلم داده شده (توسط بازیگرا یا کادر فیلم) رو هم ببینید تا بهتر بتونین فیلم رو نقد کنید (البته اگه شد)
جا نداره بیشتر بگم چون در اخر همون حرف رو تکرار میکنم: تو فقط اونچیزی رو میبنی که چشمات میخواد ببینه:
صحبتهای کادر فیلم که میشه تصورات من ... خود فیلم هم که ...
درباره ی اراجیفی هم که عرض کردم اشتباه برداشت کردی... اراجیفن چون واقعا کفر ادمو درمیارن... (حالا کی تصوراتش رو دخالت میده)

من دیگه حوصله ندارم جواب بدم. البته خیلی قبل تر از اینها چندتا از طرفدارای خارجی فیلم وقتی قضیه رو فهمیدن بهم گفتن که نمیتونی چیزی رو عوض کنی ولی خوب حداقل مثل دین تلاشمو کردم. گفتی از طرفداری سریالی ولی بدون برو برگرد بهت میگم که به اندازه ی من طرفدار فیلم نیستی. تو توییتر خود دین یکی از فالورهام هست (جدای از گروهای طرفدارای دیگه)

من دیگه حوصله و وقت ندارم و زین پس اگه شد فقط از مطالب شما استفاده میکنم و دیگه پست نمیدم تو این تاپیک

موفق باشی )Heart
خواهش میکنم متون بنده رو با دقت بخونین ،

تو جوابتون چند جا احساس کردم ، اصلا نفهمیدین چی گفتم !

این حرفی هست که بنده زدم تو پست قبل :

نقل قول:و اونجایی که بنده داشتم اشاره میکردم گفتم فصل 5 هست که تو این فصل Dean به همه چی اعتقاد داره (هم فرشته ها ، هم شیاطین ، هم خدا) .

و این چیزیه که شما گفتین :

نقل قول:دین به همه چیز اعتقاد داره؟
بیخیال برادر من... پس چرا وقتی برای اولین بار کس میبینه و کس میگه من فرشته ای از جانب خدام میگه بروبه جهنم همچین چیزی وجود نداره... اپیزود 1 از فصل 4 و کستل هم درجواب میگه مشکل تو همینجاست تو ایمان نداری...

Dean در اون لحظه ای که میگه خدا دنیا رو رها کرده و اهمیتی نمیده ، به همه چیز اعتقاد داشت !!!

بنده این رو چند بار گفتم اما انگار شما متوجه منظورم نشدید !

نقل قول:اگه سیر خود سریال باشه که توهین حساب نمیشه.

این جمله ــتون رو متوجه نشدم !!!

نقل قول:درباره ی صحبتهای خودم بهت بگم که اونها تصورات من نیست. اکثرا حرفهای کادر فیلمه (زمانی که یه سری توضیح درباره ی فیلم میدادن)

کاش یه نفر که به سریال مسلط بود این حرفا رو میزد ... دوست عزیز بنده میگم اینا تصورات شماس ... بخاطر اینکه خیلی از چیزایی که میگین رو بنده بصورت دیالوگ یادم نیست گفته باشن تو سریال . مثلا همین چیزی که اینجا گفتین :

نقل قول:میکاییل مقربترین فرشته ای بود که در بهشت وجود داشت. و جاشوا اخرین فرشته ای بود که خدارو دیده بود.

میکاییل مقرب ترین فرشته نبود ... بین فرشتگان مقرب یا Arc Angels ... برادر بزرگتر بود !!! پس نمیتونیم بگیم مقرب ترین !

و جاشوآ آخرین نفری نبود که خدا رو دیده بود (البته اینو زیاد مطمئن نیستم ، اگه اشتباه میکنم بگین) ! فرشته ای بود که با خدا صحبت میکرد ! که وقتی Dean ازش پرسید چطوری صحبت میکنی ؟ جاشوآ گفت face to face صحبت نمیکنیم !

نقل قول:وبعدش که چندی سکانس جاشوا درمورد خدا حرف میزنه که اون اومده روی زمین و همه چیز رو میدونه... میدونه فرشته ها چیکار میکنن میدونه اخرالزمان شروع شده و.... (اینها تصورات من نیست... صجبتهایی از خود فیلمه که اکثرشونو از خود کادر فیلم خوندم.) در زمینه ی اینکه خدا همه چیزو تحت کنترل داره دیالوگهای زیادی هست که مهمترینش همین دیالوگهای جاشواست.

دقیقاً واسه همین میگم تصورات شما از دیالوگ ها هست اینا !!!

این دیالوگایی که گفتین درست هست ... ولی آیا این داره به کنترل خدا اشاره میکنه !!!

از نظر شما کنترل یعنی چی ؟؟؟ یعنی فقط نظارت کنی که چه اتفاقی داره میفته و همه چیز رو بدونی ولی هیچ کاری انجام ندی و بگی این به من مربوط نیست !!!

آخرین دیالوگ مهمی که بعد از دیالوگایی که شما مطرح کردین جاشوآ میگه بنده تو پست قبلی گذاشتم :

که میگه « خدا فک میکنه این مسائل بهش مربوط نیست » !!!

آیا این یعنی کنترل خدا بر اوضاع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که میگه مسائل به من ربطی نداره ، چه بدونه ، چه ندونه که چه اتفاقی داره میفته چه فرقی میکنه !!!!!!!!!

ضمن اینکه قبل از این دیالوگ ها ، جاشوآ صراحتاً از طرف خدا ، به Dean و Sam میگه :

Back off به معنی *بکشید کنار یا بکشید عقب* . یعنی شما هم کاری نداشته باشید !!!

این خدایی که به Dean و Sam میگه « بکشید کنار » ، چطور ممکن هستش که بخاطر اینکه به تلاششون ادامه بدن ، اونا رو گذاشته بوده تو اون هواپیما !

واسه همین میگیم سریال پر از دیالوگ های ضد و نقیض هست !

نقل قول:خدا کستیل رو برگردوند تا به دین و سم کمک کنه و بتونن تلاششون رو برای جوگیری از شروع اخرالزمان انجام بدن. ولی شروع اخرالزمان توسط سم بود... و جاشوا هم بهشون میگه که خدا شمارو تو هواپیما گذاشت کستیل رو برگردوند بعد از اونهمه کاری که کردین.

واسه همینم هست که بنده تو پست اولم گفتم که سریال دارای پیام های ضد و نقیض هست !

از طرفی مُدام تو طول سریال میگن که خدا رفته ، مُرده ، بیخیال شده ، اهمیت نمیده (که جاشوآ از زبون خود خدا میگه این مسئله رو) !!!

و از طرف دیگه می بینیم ، گفته میشه ، خدا Cass و Dean و Sam رو نجات داده !!!

این چه خداییه که اهمیت نمیده ، ولی شخصیتای اصلی داستان رو نجات میده !!!

این سوال من از نویسنده های سریال هستش و همینطور دوستانی که دفاع میکنن !!!

نقل قول:حالا اصل قضیه که از زبون یه فرشته ی مهمتر بیان شده رو نادیده میگیری و حرف خود فرشته رو روش مانور میدی؟

تو سریال انقدر حرف ضد و نقیض هست که آدم باید ببینه آخرین حرفی که زده میشه چیه !!!

به نظر بنده دیالوگی که Cass میگه ازون مهمتر و جدیدتر هست ... میتونیم بگیم آخرین نتیجه گیری سریال هست از 2باره زنده شدن های Cass !

نقل قول:اون سرنوشتی که شما فرمودی سرنوشتی بود که فرشته ها میخواستن رقم بخوره چون یه بار میکاییل تونسته بود لوسیفرو شکست بده.

بله ، درسته ... ولی بارها این رو به خدا منتسب کردن و گفتن این نقشه ای هست که خدا کشیده !!!

هرچند جاشوآ گفت که خدا کاری به این کارا نداره !!!

پس در اصل اگه بخوایم بگیم ، خدا اصلا نقشه ای نکشیده ! و براش فرقی نمیکنه چه اتفاقی بیفته !

نقل قول:ضمنا اگه به همون سریال نگاه کنی که حتی ازدواج جان و مری هم از پیش توسط خدا رقم خورده بود

توسط خدا رقم نخورده بود !!! واسه همین بنده اصرار دارم که اینا تصورات خود شماس (نمیدونم شایدم زیرنویسی که رو سریال بوده خوب نبوده) ...

این اون دیالوگی هست که اشاره کردین !

در اینجا اشاره میشه ، ازدواج Mary و John ، از بهشت دستورش رسیده ... تو بهشت خیلیا هستن دوست عزیز ، خدا (البته تو سریال اشاره میشه ، خدا رو زمین هستش) ... فرشته ها و ...

[تصویر: v90r6kqxi52bl8r3lxgr.jpg]

نقل قول:و طبق یه سری حرفهایی که تو طول فصلها زده میشه دین میفهمه که دربرابر اونچیزی که باید اتفاق بیفته هیچ قدرتی نداره و اون چیز اتفاق میفته چه بخواد چه نخواد... (داستان کیوپید یا مرگ مادرش که دین به گذشته میره تا جلوش رو بگیره که در اخر یه فرشته بهش میگه تو نمیتونی چیزی که اتفاق افتاده رو عوض کنی.) پس اون اتفاق برگشتن لوسیفر به جهنم هم خواست انسانها نبود.

حقیقاً نمیدونم چطوری این نتیجه رو گرفتین !!! خیلی جالب بود !

دوست عزیز ، اصلا تو فصل 5 تا اپیزود 19 هیچ وقت حرف جدی ای (شایدم اصلا هیچ حرفی) از برگردوندن لوسیفر به قفس (جهنم) نمیشه .

تو اون اپیزود اولین بار Gabriel اینو مطرح میکنه که میتونن دوباره در قفس رو با انگشترهای Horseman ها باز کنن و لوسیفر رو برگردونن اونجا (البته تو فیلم مستهجنی که برای Dean و Sam ضبط کرده ، چون خودش اون موقع کشته شده توسط لوسیفر) !!!

پس این چیزی بود که انسان ها میخواستن !

نقل قول:مسیحیت در این سریال دین الهیه کاملا مشخصه و نیازی به گواه نداره. چون مسیحیت دین الهیه و تنها راه حذف شیاطین هم صلیب و اب مقدس و .. هست.

این حرف قبلی شما بود :

نقل قول:مسیحیت رو در این فیلم به عنوان یه دین الهی داریم که تنها راه نجات هست. هرچند اونی که طبقش رفتار میکنه بهش ایمان نداشته باشه.

منظور بنده اون تیکه بود که الان Bold کردم ... تو سریال هیچ وقت اشاره نمیشه که مسیحیت تنها راه نجات هست !

صرف اینکه با آب مقدس شیاطین رو از بین میبرن ، نمیتونیم همچین چیزی بگیم !!!

ضمن اینکه *تنها راه از بین بردن شیاطین ، صلیب و آب مقدس نیست* سریال خیلی راه های دیگه هم معرفی میکنه !!!

نقل قول:اون دیالوگ خدایان یونانی هم واقعا خنده داره. (کافیه ببینی اول کدوم خدا رو میپرستیدن) و تازه تو فیلم هم کلی خدا از استینش درمیاد که این یونانیها توش گمن.

دقیق نمیدونم کدوم دیالوگ رو میگین ! بنده یه عکس گذاشتم و زیرش هم گفتم که این Khali (کالی) هست از خدایان (بودیستا یا هندوها) !!!

در مورد یونان فقط به پرومتئوس اشاره کردم ...

حالا دقیق نمیدونم منظور شما کجا بود !؟!

نقل قول:شدیدا به شما توصیه میکنم حالا که دیالوگهای فیلم رو هم حفظین ابتدا قستمها رو از اول ببینین و بعد از یوتیوب مصاحبه ها و توضیحاتی که گاها درباره ی فیلم داده شده (توسط بازیگرا یا کادر فیلم) رو هم ببینید تا بهتر بتونین فیلم رو نقد کنید (البته اگه شد)

ببینید دوست عزیز ، فک میکنید ، چند درصد از کسایی که این سریال رو می بیننن ، وقت دارن یا علاقه دارن برن این کلیپهایی که گفتین رو بگیرن ببینن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده به شما میگم : کمتر از 5 تا 10 درصد (آمار از خودم هست البته) ... باتوجه به کسایی که باهاشون ارتباط دارم و میدونم این سریال رو دنبال میکنن !!!

شما نمیتونید با توضیحاتی که عوامل فیلم یا بازیگرا میدن خارج از سریال مثل خود دیالوگای سریال برخورد کنی و از لحاظ ارزش ، مساوی بگیری اونا رو !!!

چون اکثر کسایی که سریال رو می بینن ، دنبال این برنامه های خارج از سریال نمیرن ... فقط عده معدودی که خیلی طرفدار سریال هستن اینکار رو میکنن !

ضمن اینکه به حرف بازیگرا درباره کاراکتر هم نمیتونیم استناد کنیم ، چون اون هم میتونه برداشت خود بازیگر باشه از کاراکتر ولی چیزیکه ما تو سریال می بینیم ، دیالوگ هایی که میشنویم ، چیزایی هستن که کارگردان و نویسنده میخوان به ما بگن و این مهم هست !

نقل قول:درباره ی اراجیفی هم که عرض کردم اشتباه برداشت کردی... اراجیفن چون واقعا کفر ادمو درمیارن... (حالا کی تصوراتش رو دخالت میده)

مگه بنده چی برداشت کردم که اشتباه بود ؟؟؟!!!

اینا تصورات نیست ! این مطلب که هالیوود دست صهیونیست هاس اثبات شدس ... فقط کافیه یه سرچ ساده انجام بدین !

یاعلی (علیه السلام) .
همونطوری که تو پیغام بهت گفتم چیزهای واضحی رو نادیده میگیری که فراموش کردنش محاله.
اول این نکته رو باید بدونی که سیر سریال به ترتیب فصلها نیست و خیلی از اتفاقات گذشته در فصلهای اینده مورد بررسی قرار میگیرن.
فقط در همین یه بند میگم و بعدش ادامه ی نقد کوبنده ی شما رو دنبال میکنیم. (خواهشا به این پست جواب نده.. چون من دیگه حوصله ندارم جواب بدم و مطمئنا دوستامون هم حوصلشون از این بحث بیهوده ی من با منتقدها خسته شدن) شما به نقدها ادامه بدید اگه خواستی و هنوز برای بحث کردن حوصله داری (من جدا حوصله ندارم) از پیغام خصوصی مطرح کن.
داستان کیوپید: زمانی که کیوپید داره ازش حرف میزنه مربوط به زمانیه که خدا هنوز تو بهشت بوده و بهشت رو ترک نکرده این خواست فرشته ها بوده؟ تو بهشت هرچند نفری هم باشند زمانی که خدا هست دستورات اون هست. جاشوا: شرمنده که سریال رو طبق موازین اسلام نساختن و خداش هم خدای مورد نظر اسلام نیست و خسته هم میشه. اینکه خدا همه چیز رو میدونه و به کار همه اگاهی داره نشان از قدرتش و تحت کنترل داشتن اوضاعه و این که کاری انجام نمیده یه مسئله ی دیگست.(از دید شما حتما باید خدا یه کاری بکنه تا معلوم بشه اوضاع تحت کنترلشه) درحالی که میشه خیلی راحت با یه سری ادعا این رو رد کرد.

ضمنا دوست من نام نویسنده و کارگردان رو تو یوتیوب سرچ کن و بعد حرفهای اونها رو گوش بده... اکثر توضیحات درباره ی فیلم رو سینگر (اگه درست گفته باشم) کارگردان فیلم داده.
من هیچ تصوری از خودم در حرفهام بروز ندادم. من با توجه به کل اپیزودها حرف میزنم و تمام قسمتهایی که مربوطه رو مورد نظرم قرار میدم ولی شما فقط رو یه دیالوگ گیر میکنی. (باور کن به هیچ جا بحثمون نمیرسه) (هرچیزی رو که بخواییم میبینیم)
برای من حرف کادر فیلم و کارگردان فیلم مستند تره. (ضمن اینکه تموم نقدهایی که دیدم حول یه قضیست و به اون اصلیه نرسیده و من هم قبلا به زیاد درباره ی این نقدها حرف زدم)
ضمنا اگه قراره جوونهای مذهبی و مسلمونها با دیدن یه فیلم همه چیزو ببازن خیل چیزها زیر سوال میره ولی در حد نرمال باید بگم اون جنگ نرمی که ازش صحبت میشه رو بدجوری باختیم. حالا هرچقدر میخوایم توجیه کنیم که قوین و رسانه و جنگ نرم.
موفق باشی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع