۲۲/مهر/۹۱, ۲۲:۴۶
بدون اهانت و توهین اگه بحث بشه راحت تر میتونیم دلایلمون رو بیان کنیم..... از دوستان میخوام اروم تر با هم بحث کنیم تا بتونیم ماهیت اصلی فیلم رو نشون بدیم با تند رفتن چیزی عوض نمیشه.
دوست من شما دونه به دونه اونجاهایی که از دیدتون اشتباهه رو بیان کنید تا پاسخ بدم....
شیطان یه فرشته بوده و به خاطر این که سجده نکرده افتاده بیرون....... کاری به عدالت وار بودن این مسئله ندارم......
لوسیفر در یه قسمت میگه که من سجده نکردم چون خدا رو دوست داشتم......
اما چرا این حرف رو زد.....
دلیل این حرف رو در قسمت 19 از فصل 5 میبینیم که لوسیفر به جبرییل میگه انها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه شورشی هستن....
پس لوسیفر علت رو این میگه و دلیل اینکه گفت من خدا رو دوست دارم به همین دلیل بود...
اما جبرییل میگه پدر تورو دوست داره بیشتر از میکاییل بیشتر از من
ولی تو چون یه بچه جدید اورد خونه اینهمه قشقرق به پا کردی......
متن کامل.....جبرییل: هوهو...... پدر با من بدجنسی کرد و من اسباب بازیهاشو داغون کردم... شاید بتونی اینها رو به کسایی که داستان رو نمیدونن بگی ولی من و تو......... ما حقیقت رو میدونیم........ پدر تورو دوست داره...... بیشتر از من...... بیشتر از میکاییل ...... ولی وقتی اون یه بچه جدید اورد خونه تو تحمل نکردی و این همه قشقرق راه انداختی.....
بعد جبرییل قبل از کشته شدن در جواب لوسیفر که ازش میپرسه چرا حاضری به خاطر یه کپه اشغال بمیری میگه:
چون حق با پدره....
اونا بهتر از ما هستن....
لوسیفر:اونها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه...
جبرییل:اره شاید شورشی باشن اما باید ذاتشونو ببینی
بیشترشون سعی میکنن بهتر باشن
سعی میکنن ببخشن و......
اما اینکه میگه جبرییل و میکاییل و لوسیفر برادر هم هستن و شما قبول ندارین..... این امکان هست که باشن واقعن (بر فرض وجودشون در جهان ما)...... کسی تا به حال با انها حرف نزده که بگه این مسئله کاملا غلطه..... پس نظر شما در این باره درست نیست...
پدر خوندن خدا هم به این دلیل هست که اونها رو افریده یعنی خلقشون کرده و به معنایی که شما از پدر در ذهن دارین نیست...
مثل فرزندی که به فرزندخوندگی مردی در میاد و به اون پدر میگه....
من نوشته هام دلیل بر اعتقاد داشتنم به این مسائل نیست
لطفا اونجاهایی که به اون نقد دارین رو بیان کنین تک به تک(هر یه دونه رو در یه پست) تا من جوابتون رو بدم اگه میخواین واقعیتی که این فیلم داره رو ببینین......
دوست من شما دونه به دونه اونجاهایی که از دیدتون اشتباهه رو بیان کنید تا پاسخ بدم....
شیطان یه فرشته بوده و به خاطر این که سجده نکرده افتاده بیرون....... کاری به عدالت وار بودن این مسئله ندارم......
لوسیفر در یه قسمت میگه که من سجده نکردم چون خدا رو دوست داشتم......
اما چرا این حرف رو زد.....
دلیل این حرف رو در قسمت 19 از فصل 5 میبینیم که لوسیفر به جبرییل میگه انها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه شورشی هستن....
پس لوسیفر علت رو این میگه و دلیل اینکه گفت من خدا رو دوست دارم به همین دلیل بود...
اما جبرییل میگه پدر تورو دوست داره بیشتر از میکاییل بیشتر از من
ولی تو چون یه بچه جدید اورد خونه اینهمه قشقرق به پا کردی......
متن کامل.....جبرییل: هوهو...... پدر با من بدجنسی کرد و من اسباب بازیهاشو داغون کردم... شاید بتونی اینها رو به کسایی که داستان رو نمیدونن بگی ولی من و تو......... ما حقیقت رو میدونیم........ پدر تورو دوست داره...... بیشتر از من...... بیشتر از میکاییل ...... ولی وقتی اون یه بچه جدید اورد خونه تو تحمل نکردی و این همه قشقرق راه انداختی.....
بعد جبرییل قبل از کشته شدن در جواب لوسیفر که ازش میپرسه چرا حاضری به خاطر یه کپه اشغال بمیری میگه:
چون حق با پدره....
اونا بهتر از ما هستن....
لوسیفر:اونها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه...
جبرییل:اره شاید شورشی باشن اما باید ذاتشونو ببینی
بیشترشون سعی میکنن بهتر باشن
سعی میکنن ببخشن و......
اما اینکه میگه جبرییل و میکاییل و لوسیفر برادر هم هستن و شما قبول ندارین..... این امکان هست که باشن واقعن (بر فرض وجودشون در جهان ما)...... کسی تا به حال با انها حرف نزده که بگه این مسئله کاملا غلطه..... پس نظر شما در این باره درست نیست...
پدر خوندن خدا هم به این دلیل هست که اونها رو افریده یعنی خلقشون کرده و به معنایی که شما از پدر در ذهن دارین نیست...
مثل فرزندی که به فرزندخوندگی مردی در میاد و به اون پدر میگه....
من نوشته هام دلیل بر اعتقاد داشتنم به این مسائل نیست
لطفا اونجاهایی که به اون نقد دارین رو بیان کنین تک به تک(هر یه دونه رو در یه پست) تا من جوابتون رو بدم اگه میخواین واقعیتی که این فیلم داره رو ببینین......

... شما خیلی مودب تر از این ها هستید ... درست می فرمایید دوست عزیز ... تذکرم باید مهربانانه تر می بود