لینک های دکتر عباسی پاک شدن یا نمیشه دانلود کرد لطفا کمک کنید
از برنامه ی راز پخش شده بود که اصلا نقد خوبی نبود....

تو همین تاپیک درباره ی اون سوالتون (دیالوگ لوسیفر) جواب داده شده این دیالوگ رو داشت...اگه یادت نمیاد بگم کدوم قسمت بود... ولی بعدا به دیالوگش جبرییل جواب میده قبل از مردنش...
تاپیک رو بخون از اول بعد سوالی داشتی بپرس.
من که تو کل این فیلم فقط یه سکانسش رو مورد دار میدونم که مال همین فصل 8 هست.
(۱۷/آذر/۹۱ ۲۰:۱۷)Reza71 نوشته است: [ -> ]از برنامه ی راز پخش شده بود که اصلا نقد خوبی نبود....
تو همین تاپیک درباره ی اون سوالتون (دیالوگ لوسیفر) جواب داده شده این دیالوگ رو داشت...اگه یادت نمیاد بگم کدوم قسمت بود... ولی بعدا به دیالوگش جبرییل جواب میده قبل از مردنش...
تاپیک رو بخون از اول بعد سوالی داشتی بپرس.
من که تو کل این فیلم فقط یه سکانسش رو مورد دار میدونم که مال همین فصل 8 هست.
کدوم قسمتش ؟! همون که در مورد پیامبر جدید هست؟ یا قسمتی که کراولی یکسری آدم رو که قراره در آینده پیامبر بشن رو اسیر گرفته؟(البته با شکنجه دادن یک فرشته این افراد رو شناخت!{کراولی در این فیلم پادشاه جهنم هست})
ولی به نظر من آبکی ترین فصل فیلم فصل 7 بود!!!
در مورد نقد دکتر عباسی هم من قبلن گفتم!! خیلی خیلی ضعیف بود! اصلن نقد نبود!! همش در مورد یکسری کشتی نابودگر در جنگ جهانی دوم حرف میزد!! به هیچ وجه در حد یک نقد نبود!
نقل قول: در مورد نقد دکتر عباسی هم من قبلن گفتم!! خیلی خیلی ضعیف بود! اصلن نقد نبود!! همش در مورد یکسری کشتی نابودگر در جنگ جهانی دوم حرف میزد!! به هیچ وجه در حد یک نقد نبود!
با سلام .
در نگاه اول این جمله ی شما صحیح است :
به هیچ وجه در حد یک نقد نبود!
اما باید بدانید خود دکتر عباسی نیز در جلسات سینمای استراتژیک به این موضوع اشاره میکنند و میفرمایند : ما اینجا نیومدیم نقد سینمایی انجام بدیم و از یه سری تکنیک های سینمایی صحبت کنیم هدف ما تحلیل استراتژیک فیلم هاست یعنی اینکه پس از دیدن فیلم چه مفهومی به ذهن انسان وارد میشود .
دکتر عباسی منتقد سینما نیست ایشان صرفا به تحلیل سینما میپردازد.
بنده در ارتباط با تحلیل ایشان حاضرم با دوستان صحبت کنم اگر نقطه ضعفی و اشکالی در تحلیل ایشان از سینمای ترنس مدرن هست بفرمائید تا با هم به مباحثه بپردازیم .
فصل 7 رو که انتظار بیشتری از باب سینگر میرفت.... ولی هرچی بود تموم شد
گفتن فصل 8 اخرین فصله.... ولی همچنان امید به تمدید داریم که ظاهرا بیخود امید داریم... چون دارن کم کم همه چیز رو بین وینچسترها خراب میکنن و انگار جدی جدی باید با برادرای وینچستر خداحافظی کرد
من ته فصل 7 خیلی رو اعصابم بود خصوصا که دین رفته بود تو برزخ
فصل 8 قسمتی که کوین (همون پیامبره) داره کلام فرستاده شده از خدا رو میخونه و میگه که لوحهای بیشتری هست و .... فهمیدی کجا رو میگم؟؟ تو این سکانس از فیلم یه دیالوگ میگه اون رو میگم
ولی به جز فصل 7 بقیه ی فصلها موفق بود... خصوصا از فصل 3 تا 5 که بی نظیر بود... چیزیم که متفاوتش میکرد این فیلم رو انجام عین اون مراسمای احضار شیاطین بود با کمی تغییر البته
جز همون یه دیالوگ دیگه ایرادی نداشت فیلم و خود فیلم خودش خیلی جاها رو بهش جواب میده
(۱۸/آذر/۹۱ ۰:۰۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با سلام .
در نگاه اول این جمله ی شما صحیح است : به هیچ وجه در حد یک نقد نبود!
اما باید بدانید خود دکتر عباسی نیز در جلسات سینمای استراتژیک به این موضوع اشاره میکنند و میفرمایند : ما اینجا نیومدیم نقد سینمایی انجام بدیم و از یه سری تکنیک های سینمایی صحبت کنیم هدف ما تحلیل استراتژیک فیلم هاست یعنی اینکه پس از دیدن فیلم چه مفهومی به ذهن انسان وارد میشود .
دکتر عباسی منتقد سینما نیست ایشان صرفا به تحلیل سینما میپردازد.
بنده در ارتباط با تحلیل ایشان حاضرم با دوستان صحبت کنم اگر نقطه ضعفی و اشکالی در تحلیل ایشان از سینمای ترنس مدرن هست بفرمائید تا با هم به مباحثه بپردازیم .
در رابطه با این فیلم؟؟
چندتا سکانس رو گزینش کردن و روش مانور دادن و اصلا بیخیال سکانسهایی شدن که اونها رو نقض میکنه تحلیل هم شاید درست بود تحلیلشون از این فیلم ولی حداقل صبر نکردن محتوی اخرالزمانی فیلم تموم شه بعد تحلیل کنن....
نقل قول:چندتا سکانس رو گزینش کردن و روش مانور دادن و اصلا بیخیال سکانسهایی شدن که اونها رو نقض میکنه تحلیل هم شاید درست بود تحلیلشون از این فیلم ولی حداقل صبر نکردن محتوی اخرالزمانی فیلم تموم شه بعد تحلیل کنن....
دوست عزیز بلاخره تحلیل ایشون درست بوده یا غلط؟
خدمتتون عرض کردم که تحلیل استراتژیک یعنی اینکه بعد از دیدن فیلم چه مفاهیمی به ذهن شما وارد میشود .
خب با این تفسیر شما بفرمائید مثلا قسمت های معمولی سریال که حاوی پیامی نیستند چه تفسیری خواهند داشت به غیر از اینکه به محتوای تکنیکی ان انتقاد کنیم ؟
فیلم پیامی مخالف با اعتقاد مردم شیعه ی ایران داشته و انرا انتقال داده است و جناب عباسی روش انتقال ان پیام را به بینندگان توضیح میدهد .
همین مسئله ی که فرمودید :
نقل قول:مادر پیامبره
ایا بعد از پیامبر خاتم قرار است کسی به بعثت برسد ؟ ایا این مسئله مخالف حرف پیامبر اسلام و دین اسلام نیست ؟
اینکه جناب عباسی بگویند اینها توهین به اعتقادات اسلامی ایست ایا نکته ی بدی ایست ؟ شاید این عوامل از نظر جذابیت کمک به سریال کند و ایده ی جذابی باشد ولی ایا همین مسئله تمسخر پیامبر نیست ؟ اینکه خداوند از انسان خسته شده است توهین به رحمت خدا نیست ؟ اینکه دو انسان برای نجات بشر تلاش میکنند و مسئله منجی الهی اصلا مطرح نمیشود توهین نیست ؟ ایا در دین اسلام فرشتگان از خود اختیاری دارند که برای نبرد به زمین می ایند ؟
شاید از دید مردم امریکا اشکالی نداشته باشد ولی ایا از نظر یک مسلمان اینها توهین به اعتقادات او محسوب نمیشود ؟
البته هنوز به سوال بنده پاسخ ندادید :
چرا از نظر شما حرفهای جناب عباسی ضعیف است ؟
(۱۸/آذر/۹۱ ۱:۵۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ایا بعد از پیامبر خاتم قرار است کسی به بعثت برسد ؟ ایا این مسئله مخالف حرف پیامبر اسلام و دین اسلام نیست ؟
اینکه جناب عباسی بگویند اینها توهین به اعتقادات اسلامی ایست ایا نکته ی بدی ایست ؟ شاید این عوامل از نظر جذابیت کمک به سریال کند و ایده ی جذابی باشد ولی ایا همین مسئله تمسخر پیامبر نیست ؟ اینکه خداوند از انسان خسته شده است توهین به رحمت خدا نیست ؟ اینکه دو انسان برای نجات بشر تلاش میکنند و مسئله منجی الهی اصلا مطرح نمیشود توهین نیست ؟ ایا در دین اسلام فرشتگان از خود اختیاری دارند که برای نبرد به زمین می ایند ؟
شاید از دید مردم امریکا اشکالی نداشته باشد ولی ایا از نظر یک مسلمان اینها توهین به اعتقادات او محسوب نمیشود ؟
البته هنوز به سوال بنده پاسخ ندادید :چرا از نظر شما حرفهای جناب عباسی ضعیف است ؟
از دید اونها بله قراره بیاد....
ولی این سریال این نقدها مانور اصلیش نبود....
مگه نمیگفتن شیطان پرستیه!! اونم فقط واسه دیدن چهارتا نماد!!
در کجای فیلم نمایش داده شد که خدا از انسانها خسته شده؟؟
برای بحث فرشتگان هم باید خیلی عقب برگردیم تا ببینیم قضیه از کجا در فیلم مطرح شد...
(بیشتر نقدها هم روی این 3 فصل زیبای فیلم متمرکز شده)
دین وینچستر خودش قرار بود منجی باشه ولی خودش نمیدونست.... (تنها کسی بود که میتونست لوسیفر رو شکست بده چون پوسته ی مایکل بود)
ضمنا این فیلم اصلا توجهی به منجی نمیکنه و فقط مسئله ی برادران مهمترین قضیه هست و نجات ادمها....
اگه فیلم رو تقدیم ایرانیها کرده بودن بله توهین به اعتقاداتشون بود ولی ایرانی ها خودشون دارن دانلود میکنن...
ببینید دوست عزیز حرفهای متناقض نزنید
نقل قول:از دید اونها بله قراره بیاد....
نقل قول:مگه نمیگفتن شیطان پرستیه!! اونم فقط واسه دیدن چهارتا نماد!!
سریال شیطان پرستی نیست بلکه ترنس مدرن است چرا برداشت شخصی را به اسم جناب عباسی تمام میکنید ؟
نقل قول:برای بحث فرشتگان هم باید خیلی عقب برگردیم تا ببینیم قضیه از کجا در فیلم مطرح شد..
بلاخره فیلم مبنای شماست یا اعتقادات اسلامی شما ؟
نقل قول:دین وینچستر خودش قرار بود منجی باشه ولی خودش نمیدونست....
نمونه ی دیگری از تناقض بلاخره منجی هست یا نه ؟
بلاخره ایا شما نفهمیدی ایشان منجی می باشد ؟ شما به عنوان بیننده مهم هستی یا شخصیت تخیلی فیلم ؟
نقل قول: ضمنا این فیلم اصلا توجهی به منجی نمیکنه و فقط مسئله ی برادران مهمترین قضیه هست و نجات ادمها....
یعنی فیلم به نجات انسان ها توجه میکنه ولی در عین حال به منجی بودن شخصیت ها توجه نمیکنه عجب استدلالی !
نقل قول: اگه فیلم رو تقدیم ایرانیها کرده بودن بله توهین به اعتقاداتشون بود ولی ایرانی ها خودشون دارن دانلود میکنن...
بلاخره این فیلم خلاف اعتقاد ایرانی ها هست یا نه ؟ اگر هست که حرف شما در ارتباط با
تحلیل ضعیف جناب عباسی چیست ؟
پ ن : لطفا این پست هایی که در تالار میگذارید ربطی به تحلیل فیلم داشته باشد نه اینکه اینجا را با کانون هواداران سریال اشتباه بگیرید
نقل قول:تو همین تاپیک درباره ی اون سوالتون (دیالوگ لوسیفر) جواب داده شده این دیالوگ رو داشت...اگه یادت نمیاد بگم کدوم قسمت بود... ولی بعدا به دیالوگش جبرییل جواب میده قبل از مردنش...
بله فیلم شیطان پرستی نیست فقط مقرب ترین فرشته خدا توش میمیره و فرشته ای به اسم کستیل و یه مشت فرشته من در اوردی شدن قهرمان .
به این میگن ترنس مدرنیسم =
دین جعلی
مشکل دوستای ما اینه که انتظار دارند هالیود بر مبنای اسلام و عقاید مسلمونها فیلم بسازه

!
بر طبق عقیده ما آخرین پیامبر 1400سال پیش اومده و دیگه هیچ پیامبری نمیاد ولی اونها که مثل ما نیستن در ضمن به قول دوستمون اونها که این فیلم رو برای کل جهان نساختن...!اگر یک فیلم سینمایی بود باز یه حرفی میشه گفت اکران خارجی داره و از این حرفها ولی این یک سریاله که از شبکه کابلی محلی ایالات متحده پخش میشه!!مسلمونهایی که این فیلم رو توهین به عقایدشون میدونن مجبور نیستن بشینن دانلود کن