تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام سرگروه.........

فدایی جان بحث سلیقه نیس که بحث اینه که این با دینت منافات داره.........ConfusedConfused
والا ما که منافاتی ندیدیم!
یه عده اینجا هستن که فقط بلدن از این و اون ایراد بگیرن
سلام
مدت هاست که تو انجمن میام ولی اصلا حوصله لاگین کردن و پست گذاشتن نداشتم
تا اینکه امشب خنده بازار رو دیدم اعصابم ریخت بهم
اکثرا کلیپ اون بنده خدا رو دیدید که پیرمرد ساده ای هست در حاشیه تهران که وقتی ازش گزارشگر میپرسه اینجا مشکلی داری" میگه نه دوشواری ندارم
از وقتی اومدم اینجا نه من با کسی کار داشتم نه کسی با من کار داشته و ..."

تا یه مدت که سوژه فیس بوک اینا بود ! حالا هم باید ببینیم تو رسانه ملی به همین راحتی مردم رو مسخره میکنن
اقای کارگردان اگه نمیتونی داستان طنز بنویسی لازم نیست با تیکه های فیس بوکی و مسخره کردن یک پیرمرد بی گناه ملت رو بخندونی
نزدیک ده بار در این قسمت خنده بازار (12 فروردین ) تیکه دوشواری نداریم رو گفتپ

این دیگه نه میشه اسمشو گذاشت انتقاد نه هیچی دیگه
این دقیقا مسخره کردن یک شخص هست که
خدا هم گفته
وای بر مسخره کنندگان

خدا ازشون نگذره
بله متاسفانه به جای طنز اجتماعی، در اکثر بخش‌های این برنامه افراد مسخره می‌شوند!
700 درصد با حرفای بی اساستون مخالفم
شما فکر کردید که اینجا بیاید به ضد این برنامه حرف بزنید،صدا و سیما میاد این برنامه رو دیگه پخش نمیکنه؟! نه آقا جان
با این کارتون فط دو نفرو دارید از خنده کردن میندازید
مثلا من تو مازندران زندگی میکنم و اصلا این آقا رو نمیشناسم و تا حالا هیچ حرفی دربارش نشنیده بودم.برای چی نباید این برنامه رو نگاه نکنم؟اصلا من برای چی باید تو این تالار باشم که دوروز در میون یه چیز جدیدو تحریم میکنه؟! یه روز میگه خنده بازارو نبینید،فردا میگه پایتختو نبینید،پس فردا حتما به شکر پنیر شبکه شما هم گیر میدید،لابد چند وقت دیگه میگید که شبکه قرآن هم فراماسونریه،آخه تو ساعت 7 یه برنامه پخش کرد که 11 تا سکانس داشت! یا اینکه از کجا معلوم نگید که تو همین تالار هم نباید بیایم؟ها؟ بگم واسه چی؟ چون یه بار به اوباما توهین کردن یا مسخرش کردن.این ضد قوانین اسلامه،بیاید تالارو تحریم کنیم .نظرتون چیه؟
این شد تالا بیداری اندیشه ما!
واقعا متاسفم ...

سرسری به ضد من عمل نکنید،یه کم فکر کنید،میفهمید که چی گفتم
دوربین مخفی هم دیگه پر نکنیم ؟
بدارید ملت یکم بخندن.
توهینی به کسی شده ؟
حرف اون پیر مرد رو تکرار کردن .

منم میگم ، دوشواری نداریم ما ، پراید 18 تومن برو حالشو ببر
دوشواری هم نداریم . . . Dodgy
(۱۳/فروردین/۹۲ ۱:۵۳)pcyord نوشته است: [ -> ]سلام

این دیگه نه میشه اسمشو گذاشت انتقاد نه هیچی دیگه
این دقیقا مسخره کردن یک شخص هست که
خدا هم گفته
وای بر مسخره کنندگان

خدا ازشون نگذره
سلام
این برنامه که فقط برای خنده است و ادعایی برای نقد و نقادی نداره. چیز عجیبی نیست تمسخر کنه

از برنامه های مدعی هم گفتیم و برخی بهشون برخورد: صرفا جهت اطلاع یا صرفا جهت استهزاء

به نظرم تا زمانیکه روشهای زشت و نامناسب برخی برنامه های صدا و سیما بیننده و طرفدار داره، نمیشه کاری کرد
باید کم کم به دوستان و اطرافیانمون بفهمونیم که تمسخر و توهین از اساس بده و با مسائلی نظیر نقد و خنده نمیشه توجیهش کرد
همین که صدا و سیما موسیقی و زنان بی حجاب و نامحرم نشون میده برای باطل بودنش بسه
ضرغامی کدوم فعالیت فرهنگی اش درست و حسابی بوده که بخواد این یکی باشه؟؟؟

من با حرفاتون موافقم،ما کار فرهنگی رو بلد نیستیم،نه طنزش رو نه نقدش رو و نه فیلم معمولی اش رو.....
چه تو سینما و چه تو رسانه ملی...

اون از زیر تیغ،این از جدایی....پخش کنستانیتن و ساختمان پزشکان و اینم از خنده بازار....

من نمیدونم رسانه ما که فقط دو روز در سال در جهت فرهنگ اسلامی قدم برمیداره، بقیه روزها به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدش میگیم چرا ملت میرن " من و تو " رو میبینند.........
بعضی از دوستان باید واقعا توی 1400 سال پیش زندگی کنن.

دوسواری هم که نداریم!
جوونامون همین اینا هم نداشته باشن میرن سراغ شبکه های خارجی !
کجای کارید بردار!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع