تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
دیشب که دیدید تو خنده بازار فیروز کریمی هی 33 وجب میکرد
حالا اگه گفتین شماره پرواز فرودگاه خنده بازار امشب چند بود؟؟؟؟
درسته: 666
گفتم صرفا جهت اطلاع وگرنه من خودم اصولا به این فراماسون بازیها اعتقاد ندارم
نبابا خواهش میکنم
من کلا به اینطور چیزا حساسم
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۶)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]اونا شعور ما رو به بازی گرفتن ما باید چشمونو باز کنیم آیا با نزدیک شدن به سال 2012 و المپیک ماسونی 2012 آیا این خوش خدمتی ها واقعا بی دلیله ؟؟؟ آیا واقعا اونا بی دلیل از عبارات ماسونی استفاده می کنن اون هم با تاکید بیشتر به موضوع آیا اون تک چشم ها الکی بودش یعنی اونا اصلا نمی دونن اگه میگین صدا و سیما ما مورد نداره پس تبلیغات رامک رو ندیدین او غول سنگی که یه موجود تک چشم بود آیا منظورشون به شیطان نیست اونا از این جهت که ما جوونا با نماد گرایی آشنا هستیم درست و نادرست رو با نماد مخلوط کردن البته اون غول تک چشم دقیقا یه هفته بعد از اولین تبلیغش دوچشم شد و تبلیغ دومش هم صدا و سیما (آدم هایی که کارشون نظارته ) یه صحنه رو حذف کرد که من حدس میزنم توش از نماد استفاده شد. بعدش میگین هر گردی گردو نیست -یعنی چه با همین ساده انگاری ها دارن افکار مارو شست و شو میدن اونا این حرف ها جایی میزنن که حتی فکرشو نمی کنیم و از از جایی ضربه می خوریم که فکرشو نمیکردیم.بعد از اینکه این ضربه خوردیم تازه می فهمیم که چی به چیه !!!!
دوست عزیز دیگه حالم داره از نمادگرایی ها بهم میخورهDodgyDodgy
چرا فقط به نماد گرایی نگاه میکنین
از نظر من دارن خیلی از حقایق رو زیر پوستی میگن

(۲۶/مرداد/۹۰ ۲۲:۰۲)revenger نوشته است: [ -> ]دیشب که دیدید تو خنده بازار فیروز کریمی هی 33 وجب میکرد
حالا اگه گفتین شماره پرواز فرودگاه خنده بازار امشب چند بود؟؟؟؟
درسته: 666
گفتم صرفا جهت اطلاع وگرنه من خودم اصولا به این فراماسون بازیها اعتقاد ندارم
از نظر من این نمایش داده شدن این اعداد با قصد قرض نبودهDodgy
رضا صادقی: از « خنده بازار » گلایه دارم … منتظر بیانیه تصویری من باشید

[تصویر: ui9tkwljlpd49z9m2oim.jpg]

بازیگر این نقش سامان گوران است که پیش تر نقش های عادل فردوسی پور و علی دایی را در این برنامه اجرا کرده بود

کد PHP:
http://download.taksong.ir/TakSong/90/Mordad/Reza%20Sadeghi%20-%20Khande%20Bazar.flv 

اما بیانیه ی رضا صادقی در وب سایت حامیان وی

رضا صادقی ناراحتی و گلایه خود رااز برنامه خنده بازار ابراز کرده است .

[تصویر: sadeghi.jpg]

رضا صادقی گفت :متاسفانه مشتی ملیجک های دربار قدیم و دلقک های سیرک این روزها پایشان به صداو سیما باز شده و با به سخره گرفتن شخصیتهای مختلف سعی دارند مخاطبان بیشتری را برای خود دست وپا کنند و ازاین طریق بین مردم بیشتر شناخته شوند .

وی ادامه داده است :برخی طنزها را باید لودگی نام گذاشت و معلوم نیست با کدام هدف مدیران صدا وسیما اجازه انتشار آنها را از تریبونی به این وسعت و سادگی می دهند .متاسفم برای کسانی که تصمیم گیرنده ها وسازندگان این قبیل برنامه ها هستند .

صادقی درادامه گفته است: جوابیه ای تصویری را در دست تهیه دارم که در اختیار مردم پاک ومحترم ایران قرار خواهم دادو دراین ویدئو مواضع خودرا به صورت کاملا صریح وبی پرده بیان خواهم کرد .
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
فکر کنم تعدادی از دوستان یادشون رفته که موضوع مورد نظر مسخره کردن دیگران و عوابق آن هست حالا چه خواسته وچه نخواسته افرادی که این طنز رو ساخته اند وارد مبحث فراواسونی شدن مقوله ای جداست که باید در قسمت نماد های فراماسونی مطرح بشه تا یادم نرفنه بگم به قول دوستان هر گردی گردو نیست و بیشتر این نماد ها چون میون مردم باب شده ازش استفاده می کنن وگاهی هم که درصد کمی داره به صورت آگاه استفاده می شه به هر حال موضوع بحث مسخره کردن دیگرانه
یا حق
صدا و سیمای ما همینه دیگه
توقع بیشتری نمیشه ازش داشت
عوض اینکه تو ماه رمضون مردم رو به کار خیر دعوت کنند مردم روزه دارو دعوت به تمسخر دیگران میکنن
کاری به این ندارم که ایا تمسخرشوندگان اجازه دادن یا نه؟ مهم اینه که فرهنگ زشت تمسخر تو جامعه رواج پیدا میکنه
ضمنا استاد ماندگاری در برنامه سمت خدا هم این برنامه رو حرام دانستند و از مسئولین خواستند که استغفار کنن و برنامه رو متوقف کنن.
بسم الله الرحمن الرحیم .

دو بحث رو دوستان دارند توی تاپیک بررسی میکنند :

1.نمادگرایی
2.تمسخر

نمادگرایی

دوستانی که با نوشته های حقیر اشنایی دارند میدونند من با بحث نمادگرایی اصلا عجین نیستم و بیشتر حرفهای من روی مفهومه اما بحث نمادگرایی رو ایندفعه تائیدمیکنم
نمادها : چشم جهان بین , بز , 666 و عدد 33
که خیلی هم توی برنامه تکرار میشند اما من این رو به عنوان ماسون بودن عوامل فیلم ثبت نمیکنم چون نماد یک نوع زبانه و نمادی که منظوری رو به من نزنه یعنی سرکاریه . توی این برنامه نماد استفاده میشه ولی هیچ مفهومی نداره مثلا اینکه اون اشپز میخواد بره به طبقه ی 33 چه مفهومی داره یا مثلا شماره پرواز 666 باشه یا بین کلیپ ها چشم جهان بین باشه ؟ اینا چه مفهومی دارند .
در این مورد من نظر شخصیمو میگم حالا هر کسی میتونه یه برداشتی از حرفم داشته باشه . به نظر حقیر عوامل فیلم دارن در مورد نمادها شیطنت میکنن چون با بحث های افراطی نمادگرایی بچه ها توی اینترنت اشنا شدن دارن 2 تا نماد میذارن اونجا که ما بشینیم بگیم فلانی ماسون است یا نیست یه جورایی میخوان خودشونو رو سر زبون بندازن چون الان یکی از داغ ترین بحث های عموم مردم همین بحث دجال و فراماسونری و ... است خیلی راحت میشه ازش سو استفاده کرد واسه اینکه اسم خودت رو بندازی سر زبون ...از این جهت من زیاد با اینکه این سریال فراماسونری و عواملش ماسون هستند موافق نیستم .

تمسخر

به نظرم توی این سریال هیچ تمسخری صورت نمیگیره و صریحا دارن هنرمندان ورزشکاران و سیاست مداران رو نقد میکنند ...اینکه بعضی ها از جمله اقای دائی و صادقی صداشون در اومده به نظر حقیر نشون از بی جنبگی داره ...اخه مسائلی که در مورد اقای دائی نشون داده شد چیزی به غیر از واقعیت بود ؟ ایا اقای صادقی برای پول نمیخونه ؟
مافیا بازی فوتبال دروغه ؟ هنر برای پول دروغه ؟
وقتی کسی میاد شکایت میکنه و میخواد بیانیه بده یعنی دستش داره رو میشه ...اگر واقعا اقای دائی ناراحت شده چرا خیلی محترمانه بدون جنجال رسانه ای نرفته به خنده بازار بگه : اقا جان فلان جای شوخی شما حالت تمسخر داشت لطفا دفعه ی بعد که شوخی میکنید این مدلی منو نشون ندید همین طور اقای صادقی .
صادقی به اون بخشی که میگه من پول رو ارامش میدونم اعتراض داره ...خب ایا واقعیت چیزی به غیر از اینه ؟ رضا صادقی برای چی میخونه ؟ برای پول !!! علی دائی چرا ناراحته چون به شیوه ی درامد و مافیا بازی فوتبال انتقاد شده .
چرا عادل فردوسی پور که این همه ساله هر کی میاد صداشو در میاره و برنامه ی نود رو نقد میکنه کاری نمیکنه ؟ مگه همین عادل وقتی برای اولین بار توی برنامه 3/5 نقد شد شبش توی برنامه ی نود از این کار استقبال نکرد و خودش هم خوشحال نبود از اینکه داره نقد میشه ؟ چرا فریدون جیرانی و مسعود فراستی قاطی نمیکنن ؟ چرا مثلا دولت نمیاد برنامه رو به خاطر انتقاد به سیاست های دولت درش رو تخته کنه ؟

هنرمند هر کسی میخواد باشه با هر عنوانی
ورزشکار هر کسی میخواد باشه با هر عنوانی
سیاست مدار هر کسی میخواد باشه با هر عنوانی

باید بره زیره ذره بین انتقاد مگه همین ها رو تا میارن توی تلویزیون و رادیو از مردم داری و دلسوزی و کار کردن برای ردم حرف نمیزنن حالا وقتی انتقاد از حرکاتشون باعث لبخند مردم میشه جوگیر میشن ؟اصلا مگه اینها کسی هستن؟مرحوم ناصر عبدالهی توی یه برنامه ازش راجع به یکی از ترانه هاش که به صورت طنز خونده شده بود سوال کردن که ناراحت شده یا نه گفته بود اگر مردم خوشحال میشن هیچ اشکالی نداره ...اون هنرمند مردمیه یا اقای صادقی ؟ نمیخوام از یکی از خوانندگان لس انجلسی اسم ببرم اما خودش به عنوان انتقاد از صداش واسه خودش لطیفه ساخته و توی برنامه ی ماهواره ای میگه ...حالا هر کسی هست ولی اون مردمیه یا این شبه هنرمند ها ؟ جالبه فردی هم اونجا هست که صدای همه ی خواننده ها رو در میاره و اشعارشون رو کاملا به صورت طنز میخونه بعد خواننده های لس انجلسی میان توی اون جلسه و تشویقش میکنن و میخندن و باهاش عکس میگیرن اونوقت ما توی ایران ؟
لذا خط قرمزهای ما فقط در مورد دین و افراد دینیه و کسانی که توی اون حوزه فعالیت میکنن ...بقیه هر کسی میخوان باشن با هر اسم و عنوانی باید برن زیره ذره بین نقد اگه هم ناراحت میشن خیلی محترمانه و بدون جنجال و این بچه بازی ها برن بگن اقا با من شوخی نکنید بهم بر میخوره .

والسلام
نكته اي كه جدا از بحث هاي نماد گرايي كه رضاي عزيز به خوبي گفتن بايد بگم اينه كه نمي فهمم چرا اگر علي دايي و رضا صادقي و هر كس ديگه اي كه با اونها شوخي شده، بزرگ و ژنرال و اسطوره و ... هستند چرا با يك برنامه به قول خودشون مليجك بازي و سطحي اينگونه معترض مي شوند و پاي مردم و هزاران چيز با ارزش ديگه رو وسط مي كشن؟
چرا هر وقت كه يه برنامه طنزي ساخته مي شه فوري همه اونو توهين به خودشون مي دونند و شروع مي كنند داد و بيداد كردن؟
واقعا چرا همه خودشون رو مقدس و بدون اشتباه
(۲۷/مرداد/۹۰ ۲:۳۴)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم .

دو بحث رو دوستان دارند توی تاپیک بررسی میکنند :

1.نمادگرایی
2.تمسخر

نمادگرایی

دوستانی که با نوشته های حقیر اشنایی دارند میدونند من با بحث نمادگرایی اصلا عجین نیستم و بیشتر حرفهای من روی مفهومه اما بحث نمادگرایی رو ایندفعه تائیدمیکنم . . .

آقا رضا عزيز ، سلام عليكم .
من با نظر شما كاملا موافقم اگر هم دقت كرده باشيد توي مطلب خودم اينها رو گفتم ولي شما واقعا دست منو از پشت بستين و من هيچ حرفي براي گفتن ندارم .
دوستان عزيز:
واقعا همينه . واقعيت همينه كه هيچكدوممون طاقت نقد رو نداريم . توي همه جاي دنيا با همه شوخي ميشه . با رئيس جمهورشون شوخي مي كنن ، با سياستمداران شوخي مي كنن ، با هنرمندا شوخي مي كنن و به قول دوستمون ازشون استقبال هم ميشه و باهاشون عكس يادگاري هم ميندازن . اما اينجا يه جوريه كه اصلا نمي توني از كسي نقد كني . از سطح پائينش كه كوچكترين عضو جامعه هست ، ميگم ـــ خانواده ـــ . اگه به پدرتون نقدي داشتي باشي ، پدرت بهت ميگه " عجب دوره و زمونه اي شده . بچه هاي امروز چقدر با بچه هاي قديم فرق كردن . ما جلوي پدرمون پاهامون رو دراز نمي كرديم ." واقعا همينه . وقتي درون خونواده از حرف شما ناراحت ميشن ، همين فرد يه وقت ميبيني شده مديركل يه اداره دولتي . بيرون از خانواده هم اگه بهش نقدي بشه به همين شكل برخورد ميكنه . به نظرم اول از همه خودمون بايد سراغ خودمون بريم و خودمون رو بسازيم كه تحمل نقد رو داشته باشيم .
اميدوارم به كسي بي احنرامي نكرده باشم كه اگه غير از اين بود پيشاپيش عذرخواهي مي كنم .

يا مهدي مدد
با سلام بنده خودم از طرف دارای این مجموعه و اصلا این تیب طنز هستم که اصلا واسه خودش یه ژانره مثل فیلم های هاییوودی نظیره فیلم ترسناک 1 2 3و.. یا فیلم ابر قهرمان scarry movie و super hero movie البته این خنده بازارم تقلید ناشیانه ای از این ژانره ولی چون دفعه ی اوله میشه بهش نمره یقبولی داد

اما موضوع دیگه ای که نظر منو جلب کرده وجود نماد های خاصی در این مجموعس مثل تک چشم نورانی روی بوم نقاشی یا تک چشمی که قبل از شروع فبلم بهمن هاشمی!!وجود داره
در ضمن همه ی اعدادی که در این فیلم وجود داره اعداد مخصوصیه این ها دیالوگ های بازیگراس :میخوام برم طبقه ی 33 طبقه ی 33 . زمین حریف 33وجب از چب و راست بزرگتر بود .برواز شمارهی 666به مرکز خارج (در برگردان انگلیسی هم عدد666 رو به فارسی میگه,.....

خدا وکیلی آدم شک نمیکنه؟
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۶)ممدرضا نوشته است: [ -> ]با سلام بنده خودم از طرف دارای این مجموعه و اصلا این تیب طنز هستم که اصلا واسه خودش یه ژانره مثل فیلم های هاییوودی نظیره فیلم ترسناک 1 2 3و.. یا فیلم ابر قهرمان scarry movie و super hero movie البته این خنده بازارم تقلید ناشیانه ای از این ژانره ولی چون دفعه ی اوله میشه بهش نمره یقبولی داد

اما موضوع دیگه ای که نظر منو جلب کرده وجود نماد های خاصی در این مجموعس مثل تک چشم نورانی روی بوم نقاشی یا تک چشمی که قبل از شروع فبلم بهمن هاشمی!!وجود داره
در ضمن همه ی اعدادی که در این فیلم وجود داره اعداد مخصوصیه این ها دیالوگ های بازیگراس :میخوام برم طبقه ی 33 طبقه ی 33 . زمین حریف 33وجب از چب و راست بزرگتر بود .برواز شمارهی 666به مرکز خارج (در برگردان انگلیسی هم عدد666 رو به فارسی میگه,.....

خدا وکیلی آدم شک نمیکنه؟
بهتر بود این را هم اضافه می کردید که در بیمارستان از اتاق 33 صحبت می شد
من هم جدیدا به این مجموعه شک کردم اول طرفدارش بدم چون کارهای مسئولین را نشان می داد اما الان احساس می کنم داره با توهین به بعضی ها و ناراحت کردن آن ها باعث تفرقه میشه
استفاده از اعداد و نماد های شیطانی هم در اون ها آنقدر ملموس است که نمیشه از اون ها گذشتExclamation
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع