به نوشته انتخاب » با پخش چند قسمت از سری جدید مجموعه خنده بازار، افت کیفی این مجموعه، ببیندگان سیما را که در دوره قبل اقبال خوبی به این مجموعه طنز داشتند، ناراضی کرده است.
مجموعه خنده بازار که در سال گذشته و در غیاب طنزهای مهران مدیری یکی از مجموعه های موفق تلویزونی صداوسیما بود، به دلیل استفاده از مضامین انتقادی، سوژه های روز و انتقال درد دل های مردم به زبان طنز به شدت با استقبال عمومی مواجه گردید.
با این حال ظاهرا فشارهای واردشده از سوی برخی مسئولان و دستگاه های اجرایی، موجب شده است تا بخش های انتقادی این مجموعه به تدریج حذف و تبدیل به لوده بازی در جهت پرکردن وقت مردم شود.اضافه کردن بخشهای سیاسی نظیر “با اونا” به جای اوباما و مسخره کردن تلویزیون “من و تو” و “وی او ای” نیز به دلیل کیفیت نه چندان بالای فیلنمامه و آشنا نبودن بسیاری از بینندگان با برنامه های مورد نظر، بی مزه از کار درآمده است. هرچند نحوه پرداختن به برخی از این سکانس ها هم می تواند به تبلیغ برخی برنامه های شبکه های ماهواره ای بینجامد که باید دید در کجای استراتژی کنونی صداوسیما می گنجد!
خنده بازار یا لوده بازار !؟
حذف کردن قسمتهایی نظیر آیتم “مدیر مدیره” و “نامزد نامزده”، آیتم بانکی و سایر آیتم ها که به انتقاد از مسئولین می پرداخت نیز از دیگر تغییرات سری جدید خنده بازار می باشد و در آیتم هایی نظیر “پارک علت” که ثابت مانده است، نیز مضامین جذاب به مضامین کلیشه ای تبدیل شده است.
به نظر می رسد اگرچه تلاش های صداوسیما برای جذاب کردن برنامه های خود در جهت رقابت با شبکه های ماهواره ای به تولید برنامه های جذاب منجر می شود، اما از آنجا که مسئولان این سازمان قدرت مقاومت در برابر فشارهای وارد شده ناشی از انتقادات موجود در این برنامه ها را ندارند، برنامه هایی نظیر خنده بازار حتی پس از سانسور نیز قابل تحمل نمی شود و سری بعد بدون کیفیت ساخته می گردد و سریال های نمایشی نیز به تیغ ممیزی گرفتار شده و بخش قابل توجهی از آن حذف می گردد.
صدا وسیمای دولتی همینه ما میترسیم تلویزیون رو بدیم دست بخش خصوصی فکر میکنیم اگر بدیم دست بخش خصوصی 24 ساعته فیلم پورنو و رقص و آواز پخش میکنه مسئولین ما هم که فکر میکنند با انحصار سازی در بخش هنر و سینما میتوانند فیلم های ارزشی وفاخر ( ولی من بهش میگم چرت ) تولید کنند ولی در طی این سه دهه بجز اسراف بیت المال کاری نکردند
یه قانون کلی هست که در ایران که میگه : (( اگر طوری شود که انسان خوشش آید اشکال دارد ( حرام است ). ))
در راستای همین قانون جامع و کامل هست که سعی در تخریب برنامه ی 90 داشتن
آقای علیخانی ، مجری قبلی برنامه ی ماه عسل رو عوض کردن
پخش قهوه ی تلخ با اخلال مواجه شد
گشت ارشاد به وجود اومد و قوت گرفت
ارز 2 نرخی شد و به مسافرت های خارج از کشور تعلق نمیگیره ووو
الان فقط همین خنده بازار مونده که تا الان تونسته از مهلکه نجات پیدا کنه که به لطف شما دوستان همین هم تا چند وقت آینده از صفحه ی روزگار محو میشه ، انشاالله .........................
وقتی کسی میخواد حرکتی رو انتقاد کنه ، چون پای سیاست و سیاسی گری در میان هست باید این کار در قالب طنز انجام بگیره.چه طنز تو روزنامه و چه طنز تو خنده بازار
تو این مجموعه به طرز زیرکانه ای انتقادهای فاحشی میشه که با هیچ زور و حرصی نمیشه بیان کرد.نمونش قسمتیه که چنتا مرد رفته بودن صف وام برای آسفالت محلشون و داشتن حرف میزدن که بچه ای که باهاشون بود حرفای بزرگا روش تاثیر گذاشت و گفت من وقتی بزرگ شدم قول میدم انتقام اینا رو بگیرم و اونام دعواش کردن و پدرش زد تو سرش
یا قضیه ی دائی و کاشانی بود که هیچ اندیشه و فردی نمیتونست با صراحت بگه دایی و کاشانی این بچه بازیاتون رو کنار بذارید .فقط از دست این طنز بر میاد که اتقاد کنه
من همه ساله نمایشگاه دفاع مقدس میرم.اونجا غرفه ی فیلم ها و بازی های خارجی میرم . یه عده سفسطه شده اونجا به عنوان تحلیل گر جمع شدن و هر چی هست به اسم و رسم فراماسونی و شیطان پرستی میگیرن.فلان بازی نشونه ی فلان شیطانه و فلان فیلم بهمان و این جور مزخرفات.بعضی از دوستان هم کم لطفی می کنن و ذهنشون شده فراماسون و تو همه چی شیطانو میبینن .شما گرشاسب رو ببین رو سگگ کمربندش یه علامت گنده ی شیطان هست اگه با چشم شیطانی بهش نگاه کنی
نقل قول:صدا وسیمای دولتی همینه ما میترسیم تلویزیون رو بدیم دست بخش خصوصی فکر میکنیم اگر بدیم دست بخش خصوصی 24 ساعته فیلم پورنو و رقص و آواز پخش میکنه مسئولین ما هم که فکر میکنند با انحصار سازی در بخش هنر و سینما میتوانند فیلم های ارزشی وفاخر ( ولی من بهش میگم چرت ) تولید کنند ولی در طی این سه دهه بجز اسراف بیت المال کاری نکردند
واقعا جای هزار تشکر داره!!فیلم ارزشی و فاخر برای کسی که جنگ رفته خوبه چون احساس میکنه الان دارن نشونش میدن ولی فکر کنید یه نوجوون یا جوون بخواد سرگرم بشه:
گزینه اول تلوزیون: که عمداتا برنامه ای نداره پس باید بشینه پای ماهواره و هر گونه انحرافیم ببینه و بعدا تو اخلاقش دید(جای اعتراضیم نیست چون برنامه ای نیست که بخوای ببینی )
گزینه دو اینترنت: ماشالا همه سایتای خوب یا هیتلره یا قراره بشه!! پس تا هیتلر نشده استفاده میکنی بعدم الافی مگر اینکه هیتلر شکن داشته باشی( که بازم مشکلات گزینه اول رو داره)
گزینه سه بیرون رفتن از خونه: اگر پسری بخواد بره بیرون که میره بیرون خدا نکنه تو جمعشونم یه پسری باشه که خلاصه...باشه دیگه بقیش معلومه...... اگر دختر باشه که میره برای جلب توجه و گناه اگرم معتقد باشه که مسخرش میکنن و ترجیح میده تو خوننه بمونه (شاید به نظرتون نیاد ولی تیکه شنیدن برای یه دختر جوون مثلا حاج خانوم یا مادر جان خیلی سنگینه .خیلی!)
گزینه چهار هم درس خوندنه

که اخرشم بتونی کنکور بدی یبه فامیل پز بدی بگی رتبم این شد بعد از اونم دوباره الافی چون دانشگاهامونم همچین با الافی تفاوت نداره
در هر حال باید تلوزیون درست بشه چون گزینه اول و راحت ترین گزینس اصلاحشم از همه اسون تره اینارو گفتم که به این نتیجه برسیم.
درباره پست اولم بگم میخواسته بگه تو اون برنامه درباره مشکلات فوتبال حرف نمییزنن درباره مشکلات قیافه مربی حرف میزنن!!
سلام
والا این طنز خیلی ها رو از جلسات ماه مبارک رمضان می ندازه ، واقعا ظلمه.
نگيد اينو...
اتفاقا خيلي هم خوب انتقاد ميكنه( هرجند كار خودشونم جاي انتقاد داره) ...
مثلا جايي كه مردم ميگفتن ما فقير بيچاره ايم، پير دانا پشمك موي يهي پيشخون ارز و سكه گذاشت همه حمله كردن براي خريد... خوب از رفتار بعضي از مردم انتقاد كرد
يا اتاق بي خبر
يا بي بي سي فارسي
يا اجناس چيني تقلبي
....
باز خوبه كسي پيدا شد حقيقتو بگه
چرا ما انتقاد پذير نيستيم؟؟؟
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۹)blue.blood نوشته است: [ -> ] (۱۵/مرداد/۹۱ ۳:۴۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
والا این طنز خیلی ها رو از جلسات ماه مبارک رمضان می ندازه ، واقعا ظلمه.
خیلی معذرت میخوام، ولی شخصا باید دین داری کسی که پای تلوزیون میشینه، ولی به دینش نمیرسه رو گل گرفت ...
مردم میخوان نگاه کنن
کسی که اعتقاد داره کارش رو میکونه
این از بدبختیه قشر به ظاهر مذهبی هستن که به خاطر 1 برنامه از کار دینیشون بیوفتن ...
پس انقدر گیر الکی ندید .
ظلم اینه که 75 ملیون آدم به خاطر یه عده که دینشون و دنیاشون هماهنگ نیست از تنها سرگرمیشون محروم بشن .
سلام
بابا جان من ، همه که مثل شما بالغ و عاقل نیستند!
بابا باجناق من می خواد پسرهای نوجوان نیمه بالغش رو بیاره جلسه قرآن ، پا نمی شن بیان ، چون خنده بازار داره ، حالا خوب من بیام بگم برید گل بگیرید دین داری این ها رو؟ خوب بابا اون که هنوز مفهوم دین رو درست نمی دونه ، این جلسات برای همین هست!
بعد هم من به اصل خوب یا بد بودن این برنامه کار ندارم فعلا ، اما خوب ماه مبارک رمضان ، اون هم در زمان نیایش و برگزاری جلسات ، به چه بهونه ای مردم رو می خوان جذب کنند؟اصلا چرا یک طنز مذهبی نمی سازند؟
75 میلیون آدم برن خنده بازارشون رو نگاه کنند ، اما کی واجب کرده بعد افطار بزارند این ها رو؟اصلا این همه ماه ،چرا ماه مبارک رمضان؟
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۲:۴۶)medad.sefid نوشته است: [ -> ]چرا ما انتقاد پذير نيستيم؟؟؟
سلام بر شما دوست عزیز
لطفا اول از همه بیان کنید که انتقاد و انتقاد پذیری در دین اسلام چه شیوه صحیحی دارند؟
سلام....
آقا باید انتقاد بشه نه دیگه مسخره بازی......والا سریالای طنز دیگری هم هستند که انتقاد میکنند ولی مسخره بازی نه....مثل..:
تمام سریال های مهران مدیری.....سریالای طنز سیروس مقدم....سریالای رضا عطاران.....سریالای سعید آقاخانی....و......
این سریال متنو روند داستانی درس حسابی نداره....فقط یه سری آدم که تو بازیگری راشون ندادن اومدن مسخره بازی دربیارن...
اومدن به هر قیمتی انتقاد کنن .... نمیشه که......
این سریال فقط سری اول و تا وسطای دومش جالب بود......