تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
من هیچ حرفی ندارم... فقط چند وقتیه که احساس میکنم اعضای این تالار تو سیاره ای غیر از زمین زندگی میکنن!
(۱۳/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]700 درصد با حرفای بی اساستون مخالفم
شما فکر کردید که اینجا بیاید به ضد این برنامه حرف بزنید،صدا و سیما میاد این برنامه رو دیگه پخش نمیکنه؟! نه آقا جان
با این کارتون فط دو نفرو دارید از خنده کردن میندازید
مثلا من تو مازندران زندگی میکنم و اصلا این آقا رو نمیشناسم و تا حالا هیچ حرفی دربارش نشنیده بودم.برای چی نباید این برنامه رو نگاه نکنم؟اصلا من برای چی باید تو این تالار باشم که دوروز در میون یه چیز جدیدو تحریم میکنه؟! یه روز میگه خنده بازارو نبینید،فردا میگه پایتختو نبینید،پس فردا حتما به شکر پنیر شبکه شما هم گیر میدید،لابد چند وقت دیگه میگید که شبکه قرآن هم فراماسونریه،آخه تو ساعت 7 یه برنامه پخش کرد که 11 تا سکانس داشت! یا اینکه از کجا معلوم نگید که تو همین تالار هم نباید بیایم؟ها؟ بگم واسه چی؟ چون یه بار به اوباما توهین کردن یا مسخرش کردن.این ضد قوانین اسلامه،بیاید تالارو تحریم کنیم .نظرتون چیه؟
این شد تالا بیداری اندیشه ما!
واقعا متاسفم ...

سرسری به ضد من عمل نکنید،یه کم فکر کنید،میفهمید که چی گفتم
من واقعا برای شما متاسفم....
آخه چرت و پرت محض که ارزش دفاع کردن نداره ... شما اگه تونستی یه نکته مثبت درباره ی ای مسخره بازیا بگی؟
چه تاثیر مفیدی روی جامعه داره ...؟ چه پیام مهمی داره...؟ شما واقعا به این سریال می خندی؟ به خدا اون بمب خنده ی چرت و پرت مهران مدیری که در اومده بود 200 300 برابر این بهتر بود...
ببخشید مسخره کردن یه پیر مرد آذری زبان چه انتقادیه؟ چه مشکلیو حل می کنه؟

راستی این آقای دوشواری هم بنده خدا مرده... البت من از کسی شنیدم
(۱۴/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من هیچ حرفی ندارم... فقط چند وقتیه که احساس میکنم اعضای این تالار تو سیاره ای غیر از زمین زندگی میکنن!

پس شما حاضری به پدر شما بخندیم؟

با بله یا نه جواب بده ؟
اگه نه
چرا حاضری به بابات نخندیم ولی به یه بنده خدا دیگه بخندیم؟ اونم به خاطر لهجش؟

عزیزمن در مقابل این سوال جواب داری ؟؟

(۱۴/فروردین/۹۲ ۱۳:۴۶)aleerz نوشته است: [ -> ]من واقعا برای شما متاسفم....
آخه چرت و پرت محض که ارزش دفاع کردن نداره ... شما اگه تونستی یه نکته مثبت درباره ی ای مسخره بازیا بگی؟
چه تاثیر مفیدی روی جامعه داره ...؟ چه پیام مهمی داره...؟ شما واقعا به این سریال می خندی؟ به خدا اون بمب خنده ی چرت و پرت مهران مدیری که در اومده بود 200 300 برابر این بهتر بود...
ببخشید مسخره کردن یه پیر مرد آذری زبان چه انتقادیه؟ چه مشکلیو حل می کنه؟

راستی این آقای دوشواری هم بنده خدا مرده... البت من از کسی شنیدم

بنده بعید میدونم فوت کرده باشن
منبعی غیر یکی از پیچ های فیس بوک پیدا نکردم
که اونم به نظرم دلش به حال اون بنده خدا سوخته بود خواست چنین چیزی بنویسه که ملت بس کنند و دست از سر این بنده خدا بردارن
دوستان عزیز خواهش می کنم با لحن بهتر و دوستانه تری با هم صحبت کنید و از کنایه زدن پرهیز کنید.[تصویر: happy.png]
همه ی مواردی که عنوان می کنید باید در چارچوب قوانین تالار باشد. لطفا رعایت کنید.
در صوتی که همینطور ادامه پیدا کند تاپیک بسته خواهد شد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع