تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
بازم میگم....

(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۰۰)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام....
آقا باید انتقاد بشه نه دیگه مسخره بازی......والا سریالای طنز دیگری هم هستند که انتقاد میکنند ولی مسخره بازی نه....مثل..:
تمام سریال های مهران مدیری.....سریالای طنز سیروس مقدم....سریالای رضا عطاران.....سریالای سعید آقاخانی....و......

این سریال متنو روند داستانی درس حسابی نداره....فقط یه سری آدم که تو بازیگری راشون ندادن اومدن مسخره بازی دربیارن...
اومدن به هر قیمتی انتقاد کنن .... نمیشه که......
این سریال فقط سری اول و تا وسطای دومش جالب بود......

شما برین سوال کنین ببینین که اگه راضی باشن هم بازم نباید شخصیت کسی رو جلوی جمع خدشه دار کرد....
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من اصلا راضی بودند اونا اهمیتی نداره چون وقتی قبح یه کاری بریزه و عادی شه این برناممه ام که تموم شه این اخلاق بین مردم باقی میمونه، اون سری که علی دایی رو مسخره کرده بودن ، ما هرجا مهمونی میرفتیم جوونا ادای علی دایی رو در مییوردن
حالا بماند که در کل از نظر هنری هم خیلی سخیفه
اتفاقا برای بیان کردن مشکلات جامعه همه جا حتی در ادبیات از ظنز سیاه استفاده میکنند اما به این معنی که با ظرافت خاصی اون مشکل رو بیان میکنند مال اینا خیلی سطحی و لوسه که البته به نظر من همه مشکل رو میدونن اگه کسی میتونه راه حل ار ائه بده
گاه حالم از نظرات افراطیتون بهم میخوره.
انقدر حساسیتم بده بخدا خوبه شما رییس صداوسیما نشدین چرا فقط علایق خودتون رو میبینین 70میلیون آدم دیگه دارن تو ایران زندگی میکنن.
حالا فراماسونیا خر کی باشن که بچه های طنزساز ما در حدشون نباشن.
عشق است خنده بازار

زیباترین و پرمفهوم ترین طنز تاریخ ایران
(۲۲/مرداد/۹۱ ۲۳:۵۰)revenger نوشته است: [ -> ]
عشق است خنده بازار
به این میگن فکر منطقی Wink
من تاحالا فکر میکردم همیشه سر فیلم های غربی بحث میکردید.حالا فهمیدم ایران و خارج نمیشناسید.به همه دارید گیر میدید.

شما مخالف خنده بازار هستید و میخواید که این برنامه تعطیل بشه.آیا جایگزینیث براش دارید که این حرفهارو میزنید؟؟

نمیدونم چرا شما ها کلا با خنده مشکل دارید.والا من تا حالا جایی نشنیدم که اسلام خنده رو منع کرده باشه!

نقل قول:فقط یه سری آدم که تو بازیگری راشون ندادن اومدن مسخره بازی دربیارن...
چرا غیبت میکنید؟
شما از کجا میدونید که جایی راشون ندادن و اومدن خنده بازار؟
اگه میتونید خودتون جلو دوربین از این ادا ها در بیارید در حالی که خندتون نگیره.
شهاب عباسی کارش حرف نداره به نظر من
نظرات دوستان رو نخوندم چون نه وقتش رو دارم و نه حالش و فقط نظر شخصیم رو راجع به این سریال میگم که یکی از بهترین برنامه های طنز چند سال اخیر صدا و سیماس و از معدود برنامه های تلویزیونه که بنده اگه ببینمش میشینم نگاه میکنم ...
یه طنز هم قبلا تو این مایه با نام شبکه سه و نیم ساخته بودن که به شدت افتضاح و لوث بود ولی این برنامه به معنای واقعی طنزه ...
کارش رو داره عالی انجام میده ...
نظرات همین صحفه رو که خوندم از کاسه داغ تر از آش شدن بعضیا هم خندم گرفت ..! کلا بعضیا فاز منفین ...
نقل قول:اصلا ما به ظاهر افراد چه کار داریم؟ باید خود عمل نقد بشه ، اون هم به روش دینی.
دوستان عزيز تعريف شما از انتقاد ديني موعظه واعظانه هست؟؟؟؟ اين روش به نظرتون خيلي تكراري نشده؟
(۲۳/مرداد/۹۱ ۰:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]
عشق است خنده بازار

به این میگن فکر منطقی Wink
من تاحالا فکر میکردم همیشه سر فیلم های غربی بحث میکردید.حالا فهمیدم ایران و خارج نمیشناسید.به همه دارید گیر میدید.

شما مخالف خنده بازار هستید و میخواید که این برنامه تعطیل بشه.آیا جایگزینیث براش دارید که این حرفهارو میزنید؟؟

نمیدونم چرا شما ها کلا با خنده مشکل دارید.والا من تا حالا جایی نشنیدم که اسلام خنده رو منع کرده باشه!

نقل قول:فقط یه سری آدم که تو بازیگری راشون ندادن اومدن مسخره بازی دربیارن...

چرا غیبت میکنید؟
شما از کجا میدونید که جایی راشون ندادن و اومدن خنده بازار؟
اگه میتونید خودتون جلو دوربین از این ادا ها در بیارید در حالی که خندتون نگیره.
شهاب عباسی کارش حرف نداره به نظر من

سلام.......

اولا....کی گفته من با خنده مشکل دارم......اصلا شما بیان از هرکسی که منو میشناسه بپرسین که چه آدم جوکی هستم.....داداش من نصف تیکه های کلاس بامنه .......مصداق اینکه آدم شوخ طبعی هستم هم حظور فعال توی خنده حلال هست.....تا دو ماه دیگه فکر کنم کاربر فعال خنده حلال لقب بگیرم.......این از این

دوما چه ربطی داره.....Big Grin(چی چه ربطی داره....).....فیلمی که مسخره اس خارجی و ایرانی نداره ...... یه فیلم خارجی صدتای ایرانی بعضی موقه ها می ارزه.....

سوما اینکه بله....Big Grin.....همین قهوه تلخ و پایتخت و ساختمان پزشکان و همه سریالای آقاخانی و عطاران و...و...و.....بازم بگم؟؟؟؟؟CoolCoolDodgy

چهارما...حقیقت تلخه ........تو بینشون یه همون شهاب عباسی بازیگره با سیاوش مفیدی(اعمال قانون...Big Grin).....
اون یکی معلمه ...یکی دیگه تو تبلیغ بوده(البته اوایل خوب بود....نقش ظریف رو میگم)...اون یکی دوبلوره....و........

بازم سلام......
یه نکته ای رو یادم رفت.....همین باباشاه و بابا اتی صدتای کل این خنده بازار می ارزه....

عشق است خنده بازار

میدونم نظر واقعیم رو راجب به این جمله بگم از تالار میندازنم بیرون......پس....

واقعا جای تاسفه......که لوده بازی زیباترین و پرمفهوم ترین طنز تاریخ ایران باشه(نظرواقعیم رو نمیدونم فهمیدید یا نه)

کارگردان خنده بازار: مخالف پخش برنامه بودم.

[تصویر: 1315309777_4038_FT0_89.jpg]

کارگردان تبریزی برنامه طنز خنده بازار "شهاب عباسی"پخش این برنامه را در شرایط حاضر و همزمان با عزاداری مردم آذربایجان بعد از زلزله مرگبار، اقدامی نادرست و نامناسب دانسته و مخالفت خود را با این عمل اعلام کرد.

سلام

با دوستی آذری صحبت می کردم . می گفت ما اینجا داریم عزاداریم صدا و سیما اومده وسط خنده بازار خبر زلزله رو میده .
بنده خدا حق داشت غصبانی بشه.

مسئولین چیکار میکنن و چه تدبیرایی دارن خدا داند .

هنوز اخبار نسل کشی میانمار این جای گلومون گیر کرده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع