شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
خود افراد که از این مجموعه راضی هستند و به جز چند شخص هیچ کسی ناراحت نشده بود.
تمام اجزای سازنده مجموعه هم گفتند که ما قصد نقد داریم نه قصد تمسخر.البته بعضی آیتم ها از حدود رد شدند ولی در کل قابل قبول است.
اقایی که خودتو ایرانی صدا میزنی بهتره یه تجدید نظری توی اسمت بکنی چون ایرانی فکرش بازه و سرسپرده نیست کوچکتر از اونی هستی که بخای بر ضد بیداری اندیشه کار کنی
خنده بازار در بیشتر جاها کسی رو مسخره نمی کنه بلکه زشتی های کار بعضی هارو بهشون نشون می ده شاید بتونه تاثیر بزاره و دیگه تو جامعه این زشتی ها رو نبینیم.
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نقل قول:احساس می کنم که دیواری کوتاه تر از آن را برای تمسخر پیدا نکرده اند و کاملا از حالت نقد خارج شده است. یا مثلا آیتم نقاشی که خیلی از اوقات هیچ مفهومی را دنبال نمی کند و کاملا کار را به استهزا کشانده است و آیتم های دیگر!
نقل قول:اونی که ناراحتی داره اینه که چقدر صدا سیمای ما برنامه ی ""غنی و کارشده""!!!!!!!!
دقيقا- من به جاي ديدن تلويزيون ترجيع مي دم كتابي بخونم يا مستندي ببينم يا سخنراني اي بشنوم
نقل قول:بیائید امیدوار باشیم بخش انتقادی این برنامه گسترش پیدا کنه و به سمت لودگی نره .![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
آقا رضا به روي لودگي رفته- اين سريال خيلي چاشني تمسخرش زياد شده- بايد اميدوار باشيم كه از لودگيهايشان كم كنند-
من فيلم ورود آقاين ممنوع را در سينماها ديدم و كلي هم خنديدم اما الان كه فكر مي كنم مي بينم پاي چه چيزي نشسته بودم- پر از بي حيايي و بزك كردن براي مرد غريبه و ووووووو -
بگذريم
اما يه سوال؟ اينهمه انتقاد فايده اي هم داره و داشته؟- همين برنامه صرفا چهت اطلاع چقدر انتقاد كرده آيا چيزي هم درست شده در مورد بيمارستان ها و همايش هاي خواب و ....
به نظر من بهترين طنزي كه ديدم و يادم هست سريال پايتخت بوده اينهمه مشكل براش پيش اومد ولي بازم خدا رو يادشون نرفته بود و شكر مي كردن (فقط به خاطر اين دليل نيست) و به نظر من خود داستان فيلم خنده دار بود و 10 در صد فيلم لودگي داشت
یکی از بهترین و خنده دار ترین بخش های این برنامه همین لذت نقاشیه
تا به حال با هر کسی نشستم این آیتم رو دیدم کلی خندیدیم.از دوبله کردن گرفته تا حرکات و رفتار نقاش.جدا این آیتم شوخی بسیار خوبی شده.
وای اونجایی که نقاشی میکنه بعد قوطی رنگ رو خالی میکنه روی تابلو اوج کارشه به نظر من
با سلام به همه ی دوستان بزرگوار!
البته اینجانب سری جدید رو توفیق نداشتم که ببینم به غیر از چند مورد کوتاه و گذری و بنابراین نمی توانم چندان اظهار نظر
کنم! فقط نکته ای رو به شما بزرگواران عرض کنم :
این که اینجا با بخش های فیلم و هنر سایر سایت ها و یا تالارهای گفت و گو تفاوت دارد و تفاوتش در این است که اینجا
بحث فنی و هنری را در حداقل ممکن و در راستای نقد استراتژیک به کار می گیریم!
پس دوستان لطف بفرمایند حتی الامکان چه جستارهایی که ایجاد می کنند و چه نظراتی که می دهند در همین راستا باشد و
دقت داشته باشند که هر اثری را هم نمی توان یک محصول استراتژیک به حساب آورد!
و اما نکته ی مهم بعدی این که :
در کمدی اصل بر هجو نیست! بلکه بر طنز است!
شاید اینجانب تنها کمدینی که بتوانم قطع به یقین سرشار از طنز بدانم کسی نیست جز اسپنسر چاپلی!
نگاه کنید که چقدر خلاقیت به خرج می دهد تا خدای ناکرده توهین و تمسخری در آثارش پدید نیاید و علاوه بر آن
یک خنده ی تلخ که در تبعش یک سکوت غم انگیز است بر چهری مخاطب نقش ببندد!
آن وقت این می شود اثر فاخر که سال های سال که بیشتر می گذرد قیمتش بیشتر می شود و خواهان بیشتری پیدا می کند!
والسلام
من هم به نوبه ی خودم لازم دیدم که اینجا اعلام کنم که
در این که این سریال کارش مسخره کردنه که شکی نیست. سراغ همه هم میرن.
اما یکی گفته بود اونا خودشون رضایت داده اند.
اولا که رضایت نداده اند و پست های بعدی یعنی خبر های شکایات و ابراز ناراحتی ها، عدم رضایت رو نشون میداد
ثانیا اگر هم رضایت داده باشند هم باز دیدن این برنامه ایراد دارد.
اسلام اجازه ی کوچک شمردن و مسخره کردن و حقیر کردن افراد رو حتی اگه رضایت داشته باشند نمیده.
این رو حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری هم در برنامه ی سمت خدا مطرح کرده بودند. البته به این صورت که دیدن این سریال اشکال شرعی دارد. حتی اگه به سخره گرفته شدنگان در آن هم رضایت داده باشند
والسلام
مسخره کردن و لودگی از ویژگیهای بارز قوم یهوده.
نظر شخصی شماست بنده این نظر رو ندارم.
درسته بیش از حد به مسائلی پرداخته اند ولی موضوعیت اصلی نقد تلویزیون ایران بود که نمره قبولی میگیره به نظر من.
فعلا این مجموعه تمام شد تا احتمالا نوروز 91.
کسانی که مخالف این برنامه هستند میتونند سری جدید رو نبینن.
امروز بعد از مدتها پایه برنامه خنده بازار نشستم وچیزی که توجه من جلب کرد تاکیداین
برنامه به گرونی بود به نظر بنده این برنامه توقع های مردم زیاد می کنه یک ثانیه نیست که درباره ی گرونی مشکلات کشور صحبت نکنن همین کسایی که میگن توایران گرونی وخیلی مشکلات دیگه هست باید با چشم های خودشون برن وکشور های دیگر ببینن که یک بتری اب معدنی که مااز اون بهترش تو خونه هامون داریم 5هزار تومان می فروشن البته کاش فقط گرونی بود یه چیزهایی توکشورهای دیگه هست که در مقایسه بااون هاایران بهشت جهان که انشاالله باظهور حضرت صاحب زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهترم میشه به کوری چشم دشمناش.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13