تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
خدا را شکر بنده توفیق ندارم این برنامه ها رو ببینم . منتها یکی ۲ باری هم که دیدم . صرفا بر اساس تمسخر شخصیت ها و داستان ها بود .
مرز بیت طنز یا انتقاد اجتماعی سیاسی ظریف با تمسخر افراد خیلی باریکه . امیدوارم بتونن رعایتش کنند

دوستان این که یک نفر بیاد از برنامه ای انتقاد کنه چه ربطی داره که یکی میگه فقط میتونید فیلم ها رو شیطان پرستی کنید
یکی میگه هزار سال پیش زندگی کنید و ...
خوب هر کسی مختاره انتقاد کنه . نظرشم حتما نباید با نظر شما مطابق باشه . حتی ممکنه از نظر شما اشتباه باشه . ولی این دلایل سفسطه هست !
کسی هم نمیگه تحریم کنید . اصلا کسی نمیتونه نظرش رو تحمیل کنه به کسی . هر کس دوست داشت میبینه . هر کس دوست نداشت نمیبینه!
(۱۳/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]700 درصد با حرفای بی اساستون مخالفم
شما فکر کردید که اینجا بیاید به ضد این برنامه حرف بزنید،صدا و سیما میاد این برنامه رو دیگه پخش نمیکنه؟! نه آقا جان
با این کارتون فط دو نفرو دارید از خنده کردن میندازید
مثلا من تو مازندران زندگی میکنم و اصلا این آقا رو نمیشناسم و تا حالا هیچ حرفی دربارش نشنیده بودم.برای چی نباید این برنامه رو نگاه نکنم؟اصلا من برای چی باید تو این تالار باشم که دوروز در میون یه چیز جدیدو تحریم میکنه؟! یه روز میگه خنده بازارو نبینید،فردا میگه پایتختو نبینید،پس فردا حتما به شکر پنیر شبکه شما هم گیر میدید،لابد چند وقت دیگه میگید که شبکه قرآن هم فراماسونریه،آخه تو ساعت 7 یه برنامه پخش کرد که 11 تا سکانس داشت! یا اینکه از کجا معلوم نگید که تو همین تالار هم نباید بیایم؟ها؟ بگم واسه چی؟ چون یه بار به اوباما توهین کردن یا مسخرش کردن.این ضد قوانین اسلامه،بیاید تالارو تحریم کنیم .نظرتون چیه؟
این شد تالا بیداری اندیشه ما!
واقعا متاسفم ...

سرسری به ضد من عمل نکنید،یه کم فکر کنید،میفهمید که چی گفتم

بنده واقعا برای شما متاسفم

من نگفتم نه خنده بازار رو نگاه نکنید و نه تحریمش کنید نه این برنامه فرماسونری هست
چنین چیزی نگفتم
چیزی رو هم تحریم نکردیم .

شما میگید "با این کارم دو نفر رو از خنده کردن میندازم !" خب باشه!
شما یه لحظه فکر کن اقای دشواری پدر شما هستند و یک گزارش گر از پدر گرامی شما گزارش تهیه میکنه و با لهجه خاصی یک کلمه رو میگن
چند وقت بعد عالم و آدم اون رو مسخره کنن
بعد هم داری با اقوام و بابات داری تی وی نگاه میکنی اوناهم باباتو مسخره کنن
خب ... ؟

چطور راضی نیستید کسی به پدر شما بخنده ولی راضی هستید خودتون و بقیه به این شخص بخندید !!؟

و اینکه واقعا من دلم برای این شخص میسوزه که چرا باید یک ملت این رو مسخره کنن و بعد تازه یه نفر هم که ادعای روشن فکری داره بیاد از این کار حمایت کنه بگه اقا این چه حرفیه بزار بخندیم بهش حالشو ببریم متاسفم برای شما

دوستان من اصلا گفتم فراماسونری؟؟

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ واي بر هر عيبجوي مسخره‏كننده‏اي......
و در ضمن این هم برای اون پیرمرد عزیز

نمیدانم نامت چیست...
نمیدانم ساکن کجا هستی...
هیچ چیز از تو نمیدانم...
فقط میدانم مردم به تو میخندند
به راستی چرا میخندند؟
کجای حرف هایت خنده دار است؟
اینکه 24سال کاری با کسی نداشتی و از کسی کینه به دل نداری. این خنده دار است؟
ما نمیتوانیم حتی 24 ساعت طوری زندگی کنیم که کسی را نرنجانیم...
به ما حق بده بر تو بخندیم! ما درکی از زندگی تو نداریم که 24سال بدون کینه و آزار زندگی کرده ای.
زندگی ات برای ما تعریف نشده پیرمرد... به چه میخندیم؟
اینکه در کنج یک ویرانه قناعت می ورزی و می گویی "عالیست" آن را درجه یک می بینی. اما افسوس که مردم این شهر قناعت برایشان نامفهوم است. شاید به همین خاطر میخندند.
می خندند چون خودشان در بهترین کاخ هم که باشند باز ناراضی اند از سقف بالای سرشان. از مردم دلگیر نشو...قناعت نمیدانند!
به راستی کجای حرف هایت خنده دار است؟

(۱۳/فروردین/۹۲ ۱۹:۵۹)mojtabamax نوشته است: [ -> ]ضرغامی کدوم فعالیت فرهنگی اش درست و حسابی بوده که بخواد این یکی باشه؟؟؟

من با حرفاتون موافقم،ما کار فرهنگی رو بلد نیستیم،نه طنزش رو نه نقدش رو و نه فیلم معمولی اش رو.....
چه تو سینما و چه تو رسانه ملی...

اون از زیر تیغ،این از جدایی....پخش کنستانیتن و ساختمان پزشکان و اینم از خنده بازار....

من نمیدونم رسانه ما که فقط دو روز در سال در جهت فرهنگ اسلامی قدم برمیداره، بقیه روزها به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدش میگیم چرا ملت میرن " من و تو " رو میبینند.........

من به شخصه از این صداسیمای ضرغامی که کارفرهنگی توفق ندارم

ولی اینکه بیاد یک شهروند معمولی رو مسخره کنه به شدت ناراحتم

(۱۳/فروردین/۹۲ ۲۱:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]بعضی از دوستان باید واقعا توی 1400 سال پیش زندگی کنن.

دوسواری هم که نداریم!
جوونامون همین اینا هم نداشته باشن میرن سراغ شبکه های خارجی !
کجای کارید بردار!

شما کجایی برادر؟
تو باغی؟

مثل این میمنونه که شما تو جمع یه نفر رو مسخره کنی که نظر دو نفر رو جلب کنی !
این منطق شماست !!

خدایی اگه این اقای دشواری پدر شما بود شما راضی بودید اینجوری مسخرش کنند؟؟

این چه منطق و استدلالی هست !!
من نمیخواستم بگم ولی مجبورم بگم ، این پیر مرد عزیز دولت رو مسخره کرد که یعنی این مملکت صاحب نداره که طی چندید سال کسی اونجا نرفته ، وگرنه ما دوشواری نداریم !

ظهری باغ بودم ، الان خونه ام
(۱۳/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من نمیخواستم بگم ولی مجبورم بگم ، این پیر مرد عزیز دولت رو مسخره کرد که یعنی این مملکت صاحب نداره که طی چندید سال کسی اونجا نرفته ، وگرنه ما دوشواری نداریم !

ظهری باغ بودم ، الان خونه ام

شما از این حرف , برداشت کردید که اون پیرمرد دولت رو مسخره کرده؟
خیلی از مناطق هست که مسئولی نرفته برای رسیدگی
کجای این حرف مسخره کردنه؟

ولی

شما هم اون بنده خدا رو مسخره کن , شما راحت باش من با شما کاری ندارم

با شما حرفی ندارم
می دونید مشکل ما چیه دوستان
ما فکر می کنیم تلوزیون برای تفریحه اونم به هر قیمتی.

حالا واسه این که مردم نرن من و تو نگاه کنن بیایم با هر چرندیاتی که شده وقتشونو پر کنیم.

بجای این که به اعتلای فرهنگ ایرانی بپردازیم همش بردنامه های لوده بازی و مسخره بازی پخش می کنیم.

کی گفته ملت 24 ساعت باید تفریح کنن اون هم به هر قیمتی؟

کی گفته نشون دادن این برنامه های سخیف باعث می شه مردم سراغ ماهواره نرن؟

چند درصد فیلم های هالیوود لوده بازی و خنک بازی هست؟ اونا مردم خودشونو متشخص و جدی بار می یارن و از طریق همین برنامه ها فرهنگ مردمو جهت می دن. اون وقت یه عده می یان می گن ما بیایم برای این که مردم ماهواره نگاه نکنن لوده بازی و بی فرهنگی نشون مردم بدیم.

شما بر چه اساس این حرفو می زنید که با نمایش این چیزا مردم سراغ ماهواره نمی رن؟
اتفاقا برعکس مردم با این برنامه ها بیشتر از رسانه ملی دور می شن. لوده بازی و خنک بازی هیچ وقت جای برنامه های من و تو رو نمی گیره.
الان همین صدا و سیما به جای اینکه بیاد به جای این همه بودجه بذاره پای این سریال های مزخرف یک بار شده یه مستند پیرامون ظهور بسازه

فقط یه برنامه بود که جمعه ها نشون میداد که اسمش بود به سمت ظهور که اینم متوقفش کردن تا مردم با خیال راحت برنامه آموزش رقص (فیتیله) رو ببینن

بنده هم حرفی ندارمCoolیکم شعاع دیدمون رو باز تر کنیم. همین!
داستانی هست در مورد ازدواج والدین "مقدس اردبیلی"
که پدرشون سیبی رو میخوره و بعد در پی حلالیت میره...
توی برنامه طنز! خنده بازار این داستان به سخره گرفته شد

تا باشه خندوندن مردم به هر قیمتی
و اشک گرفتن از مردم با هر چیزی باشه
(۱۳/فروردین/۹۲ ۲۱:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]جوونامون همین اینا هم نداشته باشن میرن سراغ شبکه های خارجی !

عجب استدلال محکمی !!!

از این به بعد همه رو توی رسانه مون مسخره کنیم تا مخاطبانمون سمت شبکه های ماهواره ای نرند......Exclamation
(۱۴/فروردین/۹۲ ۰:۵۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]

(۱۴/فروردین/۹۲ ۰:۵۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]pcyord

یه مثال زدم مدیرا پاک کردن
یه مثال دیگه میزنم

کاشکی خود شما جای این شخص بودید و بهتون میخندیدیم !!

و اینقدر سوژه خنده بشید که یک ملت به شما بخندد

تا شما هستید چرا تئائر های کمدی بریم !!؟؟

از اینکه در جهت رضای الهی و مانع شدن مردن از تماشای شبکه های خارجی و .. این کار رو میکنید ممنونیم

اجرکم عندلله

مدیران گرامی این پست دیگه توهین نیست پاک کنید
خودشون میگن موافقم من چی کار کنم !!
فقط زحمت استخدام این کاربر به عهده دوستان گرامی هست !! استخدام نه به عنوان بازیگز طنز بلکه به عنوان یک فرد که سوژش کنیم و بخنیدم بهش به خاطر هر عیبی که از لحاظ ما داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع