تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند The arrived (ظهور کرده)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
(۱۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۳)ganjname نوشته است: [ -> ]
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى.
قضيه از اين قرار است كه

از اول گفته بودیم ، ایکاش وقتتون رو سر اینگونه مسائل از پیش تعیین شده هدر نمیدادید ، ای کاش ...
عبدالله هاشم ( ملعون ) هم از اول برای همین هدف خرج شده بود ، کافیست به سیر کاری این فرد یک نیم نگاهی بیندازید...
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

بنده مقالاتی نوشتم که همه مستند و با مدرک بوده و هیچ اشتباهی سعی کردم در آن ها به وجود نیاید و امشب هم ان شاالله مقاله ای در سایت قرار می دهم با موضوع دیدن پیامبر در خواب .

این مقالات دقیقا با قسمت هایی که عبدالله هاشم قرار داده مرتبط است و بایستی حتما به انگلیسی ترجمه و به ایشان ارسال شود.به عنوان مثال قسمت هشت ظهور کرده دقیقا با مقاله احمد حسن از نسل موعود یمانی نیست زیر سوال می رود.

اما خواهش میکنم بدون فکر عمل نکنید و کسی را ملعون ننمامید زیرا شما کاملا مطلع نیستید ، بنده باسیر مستندات هاشم هم آگاهم.

به قول آقای قرائتی که میفرمایند: آقا روزه بگیر فوقش 5 ساعت بیشتر گشنگی میکشی ، اگر اون دنیا که وجود داشته باشه به نفعت هست و اگر وجود نداشته باشه اون وقت ....!!!

پس با اطمینان کسی را ملعون معرفی نکنید.
به امید پیدا کردن صراط المسنقیم
بسیار بسیار مهم
بسم الله الرحمن الرحیم
در صحبت هایی که با برخی از طرفداران احمد حسن داشتیم متوجه شدیم که برخی از آنها توسط خواب پیامبر که آنها را دعوت به اطاعت و همراهی با احمد حسن کرده است ایمان آورده اند و برخی دیگر نیز می گفتند که دوستشون در خواب دیده است .
ما در این مطلب می خواهیم این موضوع بسیار مهم را بررسی نماییم.
اول از همه به متن زیر توجه فرمایید:
I saw in my friend's weblog that you followed a man named "Ahmad Al-hassan Al-yammani",so i were visited your website and saw all thing.
----
Yes, the Ahlul Bayt a.s. informed me in my dreams to follow Imam Ahmed Al Hassan the Yamani a.s.
ترجمه نامه:
مکاتبه گر: من در وبلاگ دوستانم دیده بودم که شما از فردی با نام احمد حسن یمانی پیروی می کنید ، و من به سایت شما (عبدالله هاشم)مراجعه کردم و همه چیز را دیدم!
---
پاسخ هاشم : بله ، اهل بیت علیه السلام من را در خواب به اطاعت از احمد حسن یمانی مطلع کردند.
این متن مربوط می شود به قسمتی از ایمیلی که یک نفر به عبدالله هاشم داده بود و هاشم هم در قبال آن به دوستمون پاسخ داده بود.
الان دو موضوع می باشد که بایستی بررسی شود که شامل:
1- دیدن پیامبر و یا اهل بیت در خواب
2- دادن تکلیف و مسئولیت در خواب
دیدن خواب پیامبر یا اهل بیت در خواب
ابتدا به حدیثی از پیامبر در رابطه با دیدن ایشان در خواب مراجعه می کنیم:
پیامبر اکردم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : « مَنْ رَآنِي فِي مَنَامِهِ فَقَدْ رَآنِي لِأَنَّ الشَّيْطَانَ لَا يَتَمَثَّلُ فِي صُورَتِي ؛ هر کس مرا در عالم رویا دید حتما خودم را دیده است، زیرا شیطان به شکل من در نمی آید.‏(1)
از امام هشتم – امام رضا - علیه السلام نقل شده : رسول خدا فرمود:
"مَنْ رآنی فی منامه فقد رآنی لأنّ الشیطان لا یتمثّل فی صورتی و لا فی صورة أحد مِن أوصیائی، و لا فی صورة أحد من شیعتهم"
کسی مرا در عالم رؤیا ببیند، بی‌ترید درست دیده است، زیرا شیطان به صورت من و به صورت هیچ یک از اوصیای من و به صورت هیچ یک از شیعیان من نمودار نمی‌شود.(2)
همانطور که می بینید حدیثی آمده که گفته اجنه و شیاطین نمی توانند به شکل پیامبر در بیایند.
چیزی که از این روایت می توان برداشت کرد این است که شیطان می توان خود را به موجودات زیادی از جمله انسان تغییر شکل دهد.
حال یک سوال پیش می آید و آن سوال این است که (پیامبر گفته است شیطان به شکل من در نمی آید)
آیا ما می دانیم سیمای پیامبر چگونه است؟!
آیا ما می دانیم که آن فرد شیطان است یا پیامبر؟!
آیا ما میدانیم که آن دستوری که داده می شود از پیامبر است یا شیطان؟!
آیا شیطان نمی تواند خود را زیبا نمایان کند و پیامبر جا بزند؟!
.....
و هزاران سوال دیگر.
بله ما باید اثبات کنیم که اون فردی را که در خواب دیده ایم پیغمبر بوده است یا خیر !!!
اين روایت فرع بر اين است که فرد قبلا پيامبر را ديده باشد و حالا بگويد اين که من ديدم پيامبر است.
این موضوع قبلا در کتابی بررسی شده است ، من متن را از کتاب در اینجا برای شما قرار میدهم:
بر اساس روایتی که نقل شد، امکان تمثل شیاطین به صورت این بزرگواران وجود ندارد اما باید توجه داشت مشکل اساسی این جا است که ما امام معصوم را ندیده ایم. اگر شخص ناشناسی را ببینیم که ادعای امامت می کند، تشخیص این امر که آیا واقعاً امام است یا خیر، امری مشکل است. بر این اساس اگر چه اجنه و خصوصاً شیطان نمی توانند به شکل معصومین در آیند اما بدان معنا نیست که نتوانند ادعای دروغین امامت کنند، همچنان که این امر در بین انسان ها ممکن است اتفاق بیافتد و کسی خود را امام زمان معرفی کند.(3)
و اما موضوع دوم :
دادن تکلیف و مسئولیت در خواب
همانطور که مشاهده نمودید عبدالله هاشم گفت که اهل بیت رو در خواب دیده است که به او گفته اند بایستی از احمد حسن اطاعت و پیروی کنی.
لطفا به این حدیث زیر توجه فرمایید:
در روايت حسنه "ابراهيم‏بن هاشم" وارد شده كه امام صادق‏ عليه‏ السلام در جواب سوالى كه از افسانه خوابِ "ابىّ‏بن كعب" نموده ، فرموده است :
"كذبوا و الله، ان دين الله تبارك وتعالي اعزّ من ان يري في النوم"
بخدا دروغ می گویند ، دين خداوند تبارک و تعالی عزيزتر و گرامی تر از اين است كه در خواب دیده شود و با خواب ثابت گردد .(4)
روایت بالا می خواهد این موضوع را برساند که اگر دستوری و یا فرمانی بخواهیم به کسی دهیم که تکلیف بر او شود در خواب این کار را نمی کنیم.
لطفا به ادامه توضیحات توجه فرمایید:
در مسائل شرعي خواب حجيت ندارد و امر و نهي در خواب لازم الاجرا نيست و براساس آن نمي شود تصميم گرفت و اقدام به کاري کرد اين هم دليلش اين است که خواب از مسائلي نشات مي گيرد که مربوط به عالم مثال است!!!
پس اگر دستوری در خواب داده می شود آن موضوع کاملا رد می شود ، به داستان زیر توجه فرمایید:
معروف است که مرحوم محقق حلی - از اکابر فقهای شیعه - چند شب پشت سرهم در خواب می‏دید که به او گفته می‏شود: فردا دیوانه‏ای وارد مسجد می‏شود، او را از مسجد اخراج نکن.
مرحوم محقق بر خلاف آنچه در خواب می‏دید، وقتی آن دیوانه وارد مسجد می‏شد، طبق دستورات دینی عمل می‏کرد و او را از مسجد اخراج می‏نمود و به خواب خود اعتنا نمی‏کرد و می‏گفت: اگر پنجاه مرتبه هم این خواب تکرار شود، چون خواب حجّت شرعی نیست به آن اعتنا نمی‏کنم و طبق حجّت شرعی که در دست هست (روایات معتبره) دیوانه را از مسجد بیرون خواهم کرد. از آن زمان به او لقب محقق داده شد. (5)
ادامه توضیحات :
و در حدیث دیگر وارد شده است که رؤیا بر سه بخش است: بخشی بشارت از خدا است برای مؤمن؛ و بخش دیگر به وحشت افکندن مؤمن توسط شیاطین است؛ و بخش سوم تجسّم خیالات نفسانی است (اضغاث احلام*(
* اصغات احلام : ما در خواب با عالم مثال در ارتباطيم . عالم مثال دو گونه موجودات دارد:
1- موجوداتي که صورتي از حقائق اين عالم هستند که ما در بيداري در آن زندگي مي کنيم که به این موجودات می گویند مثال منفصل.
2-یک سری دیگر از موجودات نشات گرفته از خیالات و اوهام ما است که هيچ اصل و اساسي جز خيالات و اوهام خواب بيننده نداره ، به اين موجودات هم مثال متصل گفته مي شود.
شخص احتمال داره که در خواب با هرکدام از این دو گونه روبرو شود که به گونه اول رویای صادقه و به گونه دوم اضغاث احلام گفته می شود.
مشکل اينجاست که ما چون نمي دونيم کدام است اينها برامون مشتبه مي شه خيالات رو به جاي واقعيات ميگيريم و این ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید.(برگرفته از کتاب پرسش و پاسخ علامه محمد حسین تهرانی)
آیه قرآنی:
قَالُوا أَضْغَاثُ أَحْلَامٍ وَمَا نَحْنُ بِتَأْوِيلِ الْأَحْلَامِ بِعَالِمِينَ
گفتند : خواب های پریشان و آشفته است و ما به تبیر خواب های آشفته دانا نیستیم. آیه 44 سوره یوسف
اضغاث احلام در تفسیر نمونه به این گونه توضیح داده شده است :
اضـغاث جمع ضغث (بر وزن حرص ) به معنى يك بسته از هيزم يا گياه خشكيده يا سبزى يا چيز ديگر است و احلام جمع حلم (بر وزن نهم ) به معنى خواب و رؤ يا است ، بنابراين اضـغـاث و احـلام بـه مـعـنـى خـوابـهـاى پـريـشـان و مـخـتـلط اسـت ، گـوئى از بسته هاى گـونـاگـونـى از اشـيـاء مـتـفـاوت تـشـكـيـل شـده اسـت و كـلمـه الاحـلام كـه در جـمله ما نحن بـتـاويـل الاحـلام بـعـالمـيـن آمـده بـا الف و لام عـهـد اشـاره بـه ايـن اسـت كـه مـا قـادر به تاويل اينگونه خوابها نيستيم ،
ذكـر ايـن نـكـتـه نـيـز لازم اسـت كـه اظهار ناتوانى آنها واقعا به خاطر آن بوده كه مفهوم واقعى اين خواب براى آنها روشن نبود، و لذا آن را جزء خوابهاى پريشان محسوب داشتند، چـه ايـنـكـه خـوابـهـا را بـه دو گـونـه تـقـسـيـم مـى كـردنـد: خـوابـهـاى مـعـنـيـدار كـه قـابل تعبير بود، و خوابهاى پريشان و بى معنى كه تعبيرى براى آن نداشتند، و آن را نـتـيـجـه فـعـاليـت قـوه خـيـال مـى دانـسـتـنـد، بـخـلاف خـوابـهـاى گـروه اول كه آن را نتيجه تماس روح با عوالم غيبى مى ديدند.
ايـن احـتـمـال نـيـز وجـود دارد كه آنها از اين خواب ، حوادث ناراحت كننده اى را در آينده پيش بينى مى كردند و آنچنان كه معمول حاشيه نشينان شاهان و طاغوتيان است تنها مسائلى را بـراى شاه ذكر مى كنند كه به اصطلاح مايه انبساط خاطر عاطر ملوكانه ! گردد و آنچه ذات مـبـارك را نـاراحـت كـنـد از ذكـر آن ابـا دارنـد، و هـمـيـن اسـت يـكـى از علل سقوط و بدبختى اينگونه حكومتهاى جبار!.(6)
داستانی دیگر :
روزی یک مردی عاشق یک خانم مومنه ای به خاطر چهره زیبایش شد و هرچه به خواستگاری آن خانم می رفت با جواب خیر آن روبرو می شد.
آن مرد با اجنه ارتباط داشت و با استفاده از آنها کاری عجیب میکنه!! جنی را به خواب اون خانم میفرسته.
آن خانم در خواب می بیند که زنی زیبا و محجبه به خوابش آمده و به او می گوید من حضرت زهرا هستم ، چرا دل بنده خوب ما رو شکستی؟! آن مردی که به خواستگاریت آمده مردی پاک و از عزیزان ماست ، او روز دیگر به خواستگاری تو می آید و تو نبایستی او را رد کنی؟!
مرد به خواستگاری او می رود و آن خانم هم ، جواب مثبت به آن می دهد و با آن ازدواج می نماید.
بعد از چند وقت روزی صدایی از اتاق شوهرش می شنود و شک می کند و وقتی در اتاق را باز میکند می بیند که شوهرش با جنیان در ارتباط هست و متوجه موضوع شده و از آن خانه می رود.
ممکن است این قضیه دروغ باشد ولی دور از واقعیت هم نیست!!!
سخنرانی آیت الله خاتمی (یکی از علمای ایران) :
در كجاي معارف اسلامي داريم كه اهل بيت: كسي را با خواب و رؤيا هدايت كرده باشند، در كجاي سيره اهل بيت: ملاقات با ولي­الله الاعظم به اين ابتذالي درآمده است كه هم اينك در كتاب­ها نوشته می شود و یا اینکه بعضی ها به آن ایمان می آورند!
آیا تمام کسانی که امام زمان را دیده اند درخواب بوده یا بیداری؟!در کدام روایت آمده که در رویا اهل بیت کسی رو هدایت کردن؟!
خواب و مكاشفه براي خود بيننده حجت نيست تا چه رسد به ديگران. مرحوم ملااحمد نراقي كه از اساتيد شيخ انصاري است مي­فرمايد:
"بعضي از علماي اماميه قول و فعل معصوم: را كه در خواب صادر شود حجت دانسته­اند، اما اكثريت قريب به اتفاق علما بر خلاف اين قول مشي نموده­اند."(7)
"آن­چه مسلم است حجيت كلام معصوم در بيداري است و وضع عادي نه در خواب و رؤيا و روايات ديگر را هم توجيه كرده و سرانجام قول مشهور ﴿عدم حجيت﴾ را پذيرفته است. اينجانب براين باورم خواب شخص معصوم حجت است و نيازي نيست كه معصوم شاهدي در بيداري بر آن بيابد زيرا كه شيطان را راهي بر معصومين نيست."(8)
ممكن است رؤيا صادقه باشد، ولي حجت شرعي ندارد.(9)
و همچنین مرحوم ميرزاي قمي نيز در کتاب قوانين مسئله را طرح و حجيت آن را مردود دانسته است.(10)
شاید این سوال بخواهد برای شما پیش بیاید که حضرت ابراهیم خواب دیدند که سر پسر خود ، اسماعیل را بایستی ببرند و بعد از بیداری عزم بر انجام این کار در آمدند!!!
برای پاسخ این سوال ابتدا آیات 101 تا 109 سوره صافات قرآن عظیم را مطالعه نمایید:
فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ(101) فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْي قَالَ يا بُنَي إِنِّي أَرَى فِي الْمَنَامِ أَنِّي أَذْبَحُكَ فَانْظُرْ مَاذَا تَرَى قَالَ يا
أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِي إِنْ شَاءَ اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِينَ(102) فَلَمَّا أَسْلَمَا وَتَلَّهُ لِلْجَبِينِ(103) وَنَادَينَاهُ أَنْ يا
إِبْرَاهِيمُ(104) قَدْ صَدَّقْتَ الرُّؤْيا إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ(105) إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْبَلَاءُ الْمُبِينُ(106) وَفَدَينَاهُ بِذِبْحٍ
عَظِيمٍ(107) وَتَرَكْنَا عَلَيهِ فِي الْآخِرِينَ(108) سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِيمَ(109)
ما او [= ابراهيم‌] را به نوجواني بردبار (و صبور) [= اسماعیل‌] بشارت داديم! (101) هنگامي که با او به مقام سعي و کوشش (وحد رشد) رسيد، گفت: «پسرم! من در خواب ديدم که تو را ذبح مي‌کنم، پس نظر بنگر رای تو چیست؟» گفت «پدرم! هر چه دستور داري اجرا کن، به خواست خدا مرا از صابران خواهي يافت!» (102) هنگامي که هر دو تسليم (فرمان الهی) شدند و ابراهيم پیشانی او را بر خاک نهاد... (103) او را ندا داديم که: "اي ابراهيم"! (104) آن رؤيا را تحقق بخشيدي (و به مأموريت خود عمل کردي)!» ما اين گونه، نيکوکاران را جزا مي‌دهيم! (105) به یقین این همان امتحان آشکار است! (106) ما قربانی عظيمي را فداي او کرديم،(107) و نام نيک او را در امتهاي بعد باقي نهاديم! (108) سلام بر ابراهيم! (109)
---
تفسیر آیه قرآنی (الصافات 101 الی 110) را از قلم استاد مکارم شیرازی از تفسیر نمونه برایتان در این مکان یادداشت می نمایم (لطفا دقت بفرمایید) :
----
ابراهيم خواب عجيب و شگفت‏انگيزى مى‏بيند كه بيانگر شروع يك آزمايش بزرگ ديگر در مورد اين پيامبر عظيم الشان است ، در خواب مى‏بيند كه از سوى خداوند به او دستور داده شد تا فرزند يگانه‏اش را با دست خود قربانى كند و سر ببرد .
ابراهيم وحشت‏زده از خواب بيدار شد ، مى‏دانست كه خواب پيامبران واقعيت دارد و از وسوسه‏هاى شيطانى دور است ، اما با اين حال دو شب ديگر همان خواب تكرار شد كه تاكيدى بود بر لزوم اين امر و فوريت آن.
مى‏گويند نخستين بار در شب ترويه ( شب هشتم ماه ذى الحجه ) اين خواب را ديد ، و در شبهاى عرفه و شب عيد قربان ( نهم و دهم ذى الحجه ) خواب تكرار گرديد ، لذا براى او كمترين شكى باقى نماند كه اين فرمان قطعى خدا است.
ابراهيم كه بارها از كوره داغ امتحان الهى سرافراز بيرون آمده بود ، اين بار نيز بايد دل به دريا بزند و سر بر فرمان حق بگذارد ، و فرزندى را كه يك عمر در انتظارش بوده و اكنون نوجوانى برومند شده است با دست خود سر ببرد !
از یک سو او با فرزند خود این موضوع را مطرح می نماید زیرا او نمی خواهد فرزندش را بفریبد و کورکورانه کاری را انجام نمی دهد .(11)
----
و اما مهمتر از همه پاسخ این سوال که چگونه خواب ابراهيم مى‏توانست حجت باشد؟! :
آنچه در اينجا لازم است به آن توجه شود اين است كه چگونه ابراهيم خواب را حجت دانست و آن را معيار عمل خود قرار داد ؟ در پاسخ اين سؤال گاه گفته مى‏شود كه خوابهاى انبياء هرگز خواب شيطانى ، يا مولود فعاليت قوه واهمه نيست بلكه گوشه‏اى از برنامه نبوت و وحى آنها است.
و به تعبير ديگر ارتباط انبياء با مصدر وحى گاهى به صورت القاء به قلب است.
و گاه از طريق ديدن فرشته وحى.
و گاه از راه شنيدن امواج صوتى كه به فرمان خدا ايجاد شده .
و گاه از طريق خواب است.
و به اين ترتيب در خوابهاى آنها هيچگونه خطا و اشتباهى رخ نمى‏دهد ، و آنچه در خواب مى‏بينند درست همانند چيزى است كه در بيدارى مى‏بينند.
و گاه گفته مى‏شود كه ابراهيم (عليه‏السلام‏) در حال بيدارى از طريق وحى آگاهى يافت كه بايد به خوابى كه در زمينه ذبح مى‏بيند عمل كند.
و گاه گفته مى‏شود : قرائن مختلفى كه در اين خواب بود ، و از جمله اينكه در سه شب متوالى عينا تكرار شد ، براى او علم و يقين ايجاد كرد كه اين يك ماموريت الهى است و نه غير آن.
به هر حال همه اين تفسيرها ممكن است صحيح باشد و منافاتى با هم ندارد و مخالف ظواهر آيات نيز نمى‏باشد . (12)
در پایان این قضیه این را هم اضافه کنم که این امتحان آن چنان بزرگ است که خدا می فرمایند:
وَتَرَكْنَا عَلَيهِ فِي الْآخِرِينَ(الصافات/108)
و نام نيک او را در امتهاي بعد باقي نهاديم!
سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِيمَ(الصافات/109)
سلام بر ابراهيم!
---
خیلی مقام بزرگی است که خداوند بر یک نفر آن هم در قرآن بر یک نفر درود بفرست و جدا زا آن باید این مطلب را بگوییم که گفته‏اند حلیم كسى است كه در عين توانائى در هيچ كارى قبل از وقتش شتاب نمى‏كند ، و در كيفر مجرمان عجله‏اى به خرج نمى‏دهد و قابل توجه اينكه واژه حليم پانزده مرتبه در قرآن مجيد تكرار شده ، و غالبا وصفى است براى خداوند جز در دو مورد كه به صورت توصيفى براى ابراهيم و فرزندش در كلام خدا آمده است ، و در يك مورد توصيفى است براى شعيب از زبان ديگران.(13)
نتیجه گیری کلی :
1- با توجه به روایت هایی که دربالا نقل شد شیطان به هیچ عنوان نمی تواند خود را شبیه پیامبر ، جانشینانش و شیعیانش تبدیل نماید ولی مشکل در این است که ما اهل بیت و پیامبر را ندیده ایم و ما زا کجا متوجه شویم که آن کسی را که دیدیم شیطان نبوده است.
2- با توجه به روایت امام صادق که فرمودند :" امر دين عزيزتر و والاتر از اين است كه بخواهيم با خواب آن را سامان دهيم" متوجه می شویم که به هیچ عنوان در خواب اهل بیت تکلیفی بر روی دوش ما نمی گذارند و در نهایت نتیجه می گیریم که خواب هیچگونه حجتی ندارد.
3- خواب پیامبر عزیزمان –ابراهیم علیه السلام- حجت شرعی داشت زیرا خواب پيامبران واقعيت دارد و از وسوسه‏هاى شيطانى دور است و همچنین این خواب را در سه شب پشت سرهم دیده و شک از آن برطرف شده است.
منابع :
1- من‏لايحضره‏الفقيه ج2 ص584
2- بحار الانوار، ج 49، باب 19، ص 283، نشر دار احیاء التراث العربی، بیروت ـ 1403
3- جوادی آملی، توصیه ها -پرسش ها و پاسخ ها، چ معارف،بی تا، ج 2،ص 69
4- محمدباقر مجلسي، بحارالانوار، بحار ج 18 ص 354 - کافي ج 3 ص 482 ( کافی هشت جلدی) - بحار ج 79، ص 238 ـ 237.
5- حسین کریمی قمی ، آیینه اسرار ، واحد تحقيقات مسجد مقدس جمکران ، بخش خواب و مکاشفه با عنوان داستانی از محقق حلی
6- آیت الله مکارم شیرازی ، تفسیر نمونه ، جلد نهم ، صفحه 423
7- مناهج الاحکام، آخرِ بحث خبر واحد.
8- مناهج الاحکام، آخرِ بحث خبر واحد.
9- نامه جامعه ، شماره چهاردهم ، مدیر مسئول : مرضیه معینی ، سال دوم شماره 14 آبان ماه 1384و شوال 1426 ، صفحه 70
10- قوانين، آخرِ جلد اول، قطع رحلي.
11- تفسیر نمونه جلد 19صفحه 110 تا 118
12- تفسير نمونه ج : 19ص :123
13- تفسير نمونه ج : 19ص :123

پژوهشگر: محمدرضا ربیعی

برای مشاهده همین مطلب به صورت بسیار مرتب می توانید به سایت اندیشه و بصیرت مراجعه نمایید.

آیا خواب تکلیفی بر روی دوش مامیگذارد؟
باشه اگر شما اینطور ترجیح میدید که به جای اصل موضوع به فرعیات اهمیت بدید و وقت گرانباهاتون رو صرف ادمی مثل عبدالله هاشم بکنید ، پس بهتره به جای ملعون نامیدن عبدالله هاشم وی را فردی راستگو و نیک اندیش بنگریم .

عزیز دل بحث ما بر روی عبدالله هاشم یا خواب دیدن یا ندیدن ایشون نیست که شما یک مقاله درباره خواب 100% کذب این (ملعون) اماده کردید

زمانی که در مستند The Arrivals قسمتی به نام این شخص و مانور بر روی این که این فرد به هالیوود نفوذ کرده ( سیستمی که ورود به آن مانند ورود به بیت رهبری است ) پخش شد مشخص بود که باید منتظر حرکتی این چنینی از سمت این عزیز دل باشیم ، من موندم چرا بیخودی داریم بر روی چیزهایی کار میکنیم که اصلا مهم نیست ..!!!!

کافیه به جای این همه سردرگمی کمی با مراجع تان درد و دل کنید ، تمامی آنها بر کذب بودن این یمانی کذاب تاکیید دارند،آن وقت شما هنوز درگیر این هستید که آیا این ملعون و ان کذاب راست میگویند یا دروغ ،

وقتی از اول شروع کار این مستند توسط شما شک و تردید بود چرا باز هم اصرار بر ترجمه چنین کار بی ارزشی داشتید ؟
چرا به جای نقد ساختاری مستند شروع به نقل منابع این مستند کردید ؟واقعا نیاز به فعالیتی در این زمینه بود ؟

این همه مقاله از افراد معروف و معتبر که بسیاری مشتاق آن هستند ، کسانی نظیر عدنان اکتار ، دیوید آیک ، الکس جونز ، کریستوفر نایت و و و و ...

بهرحال ما به جای نشستن و تماشای این اوباش تصمیم گرفتیم که بمب گوگلی در این زمینه تهیه کنیم البته با کمی تفاوت و بر علیه این مستند....
مطالبی هرچند کوتاه درباره این موضوع اماده کنیم و در وب هایمان نشر دهیم به تعداد زیاد و حتما زبان انگلیسی ، با این کار قصد داریم فضای گوگل که سرچ زیادی از این ویدئو میشود را بگیرم تا افراد دنیا به جای ورود به هاشم استودیو که از مدیریت محتوای بسیار ضعیفی برخوردار است به سایت های ما وارد شوند تا با واقعیت رو به رو شود ، انشالله که تاثیری داشته باشد...همین الان هم نام THE ARRIVED رو سرچ کنید وب تخریبچی مجازی هست که به زودی انشالله سایت ما هم به صفحه اول اضافه میشه فعلا در حال آماده سازی هستیم
سلام خدمت دوستان تالار, شما اصلا راه مبارزه با جنگ نرم رو بلد نیستید اینکه بیاین بیگین که مستند ظهور کرده بده و ظرر داره و.... ازاین حرفای بچه گانه . بییاین مثل یک آدم هوشمند سواربراین قضیه بشید. اولین کارتون اینه که ترجمش کنید وسپس ادله محکم برای اثبات کذب بودن اطلاعات هر قسمت تهیه کنید وتأکید میکنم از مراجع کمک بگیرید. اینقدر شل وول نباشین. و با قدرت وارد بشین.اگه اینطوری ادامه بدین به هیچ جایی نمیرسید. بدتر میشه!

از این حرف من ناراحت نشین . چون من مستند ظهور نزدیک است رو کامل دیدم و حالا برام سخته که این حرفا که اینجا ردوبدل میشه رو قبول کنم.

موفق باشید.
(۱۹/مهر/۹۰ ۳:۴۵)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]
باشه اگر شما اینطور ترجیح میدید که به جای اصل موضوع به فرعیات اهمیت بدید و وقت گرانباهاتون رو صرف ادمی مثل عبدالله هاشم بکنید ، پس بهتره به جای ملعون نامیدن عبدالله هاشم وی را فردی راستگو و نیک اندیش بنگریم .

عزیز دل بحث ما بر روی عبدالله هاشم یا خواب دیدن یا ندیدن ایشون نیست که شما یک مقاله درباره خواب 100% کذب این (ملعون) اماده کردید

زمانی که در مستند The Arrivals قسمتی به نام این شخص و مانور بر روی این که این فرد به هالیوود نفوذ کرده ( سیستمی که ورود به آن مانند ورود به بیت رهبری است ) پخش شد مشخص بود که باید منتظر حرکتی این چنینی از سمت این عزیز دل باشیم ، من موندم چرا بیخودی داریم بر روی چیزهایی کار میکنیم که اصلا مهم نیست ..!!!!

کافیه به جای این همه سردرگمی کمی با مراجع تان درد و دل کنید ، تمامی آنها بر کذب بودن این یمانی کذاب تاکیید دارند،آن وقت شما هنوز درگیر این هستید که آیا این ملعون و ان کذاب راست میگویند یا دروغ ،

وقتی از اول شروع کار این مستند توسط شما شک و تردید بود چرا باز هم اصرار بر ترجمه چنین کار بی ارزشی داشتید ؟
چرا به جای نقد ساختاری مستند شروع به نقل منابع این مستند کردید ؟واقعا نیاز به فعالیتی در این زمینه بود ؟

این همه مقاله از افراد معروف و معتبر که بسیاری مشتاق آن هستند ، کسانی نظیر عدنان اکتار ، دیوید آیک ، الکس جونز ، کریستوفر نایت و و و و ...

بهرحال ما به جای نشستن و تماشای این اوباش تصمیم گرفتیم که بمب گوگلی در این زمینه تهیه کنیم البته با کمی تفاوت و بر علیه این مستند....
مطالبی هرچند کوتاه درباره این موضوع اماده کنیم و در وب هایمان نشر دهیم به تعداد زیاد و حتما زبان انگلیسی ، با این کار قصد داریم فضای گوگل که سرچ زیادی از این ویدئو میشود را بگیرم تا افراد دنیا به جای ورود به هاشم استودیو که از مدیریت محتوای بسیار ضعیفی برخوردار است به سایت های ما وارد شوند تا با واقعیت رو به رو شود ، انشالله که تاثیری داشته باشد...همین الان هم نام THE ARRIVED رو سرچ کنید وب تخریبچی مجازی هست که به زودی انشالله سایت ما هم به صفحه اول اضافه میشه فعلا در حال آماده سازی هستیم

بسم الله الرحمن الرحیم

باید با این حرف شروع کنم که من یک چیزهایی میدونم که شما نمی دونید و این چیزی که میدانم مربوط به هاشم نیست و یک موضوع دیگری است، برادرم.

شکی نیست که این موضوع احمد حسن و موضوعاتی مثل فراماسونری موضوعات فرعی می باشد و متاسفانه در بعضی از سایت ها از جمله سایت ظهور 12 به این اسناد سوخته (منظور فراماسونری است)هنوز در حال بررسی است.

اصلا من یک فردی که خیلی اشتباه می کنم آیا شما دکتر حسن عباسی را قبول دارید!!!پس سخنرانی زیر را گوش دهید:
http://parsaspace.com/files/5615094884/?c=896
ما تمام ضرباتی که داریم میخوریم از لیبرالیسم است نه فراماسونری.خود آقای رائفی پور هم در یکی از سخنرانی ها چنین اشاره ای کردند.

دوست عزیز در رابطه با ترجمه هم من چیزی می دانم که شما نمی دانید.ما از همان اول با انحراف این مستند آگاه بودیم و گنج نامه به بنده ایمیل دادند که شما ترجمه کنید و ما تحلیل میکنیم و با این هدف این کار را انجام دادیم.
همانطور که می دانید این مستند فقط قسمت اول و دوم آن توسط اندیشه و صبیرت ترجمه شده است و بس.وقتی دیدیم که تحلیل دارد به تاخی می افتد جلوی قسمت های بعد از سایت اندیشه و بصیرت را گرفتیم.

بله نیاز به نقد احمد حسن یمانی بود ، زیرا برخی بر اثر نادانی به او ایمان آوردند .توجه کنید که گفتم برخی.

دوست عزیزم کلمه کلیدی the arrived را همین الان چک کردم و اول از همه سایت هاشم را نشان داد و سپس یوتیوب و بعد آن تخریبچی بود ، اما می دانید با چه موضوعی در تخریبچی بود؟!

بزارید خود متن رو براتون اینجا قرار بدم که به حرفهایم شک نکنید:
-----------
مستند ظهور 2 the arrived عبدالله هاشم دانلود وعده در برنامه راز
mall">چند روز پیش در برنامه راز که با اجرای نادر طالب زاده همراه است و از شبکه 4 پخش می شود ، در مورد مستند ظهور که کار تیم عبدالله هاشم بود سخن به میان آمد ، کاری که توسط موسسه موعود و سایت بیداری اندیشه ترجمه و ارایه شد .
mall">مستند ظهور برنامه ای بود که به افشاگری در مورد فعالیت های انجمن های مخفی که مهمترین آن فراماسونری بود می پرداخت .
mall">در برنامه راز ویدیویی از عبدالله هاشم تهیه شده بود ، که در آن عبدالله هاشم از ساخت مستند ظهور 2 خبر داده بود .
عبدالله هاشم در این ویدیو گفت که قرار است مستند ظهور2 را که چندی پیش ساختش به اتمام رسیده را ارایه کند و زمان پخشش را نیز بعد از ماه رمضان اعلام کرده . این مستند قرار است با نام ( the arrived ) ارایه شود.
ویدیو صحبت های هاشم در برنامه راز که توسط سایت بیداری اندیشه آپلود شده را می توانید در زیر دانلود نمایید
------------

آیا به نظر شما اگر کسی the arrived را سرچ کند و به این مطلب روبرو شود اطلاعی از انحراف مستند کسب می کند!!!!
آیا واقعا مشتاق تر نمی شود که سریالی را که عبدالله هاشم وعده آن را در برنامه راز داد را نگاه کنند!!!

دوست عزیز حرف های شما بسیار متین و درست است ولی اشتباهاتی نیز دارید.

بنده از تمام کسانی که حاضر به ترجمه مقاله ای کلی از احمد حسن را دارند به بنده ایمیل دهند.
بنده میخواهم آن را به زبان انگلیسی ترجمه و در سایت عبدالله هاشم قرار دهم و اگر کسی هم the arrived را جستجو کرد با محتوای این مقاله روبرو شوند نه وعده ظهور کرده!!!

موفق باشید
حلالم کنید
کسانی که این مستند رو دیده اند به بنده پیام خصوصی بدهند برای پروژه ای نظرشان را نیاز داریم...( کارهای تکراری مانند ساخت کلیپ و عکس و مقاله نیست )
(۱۶/مهر/۹۰ ۱۴:۰۴)guided نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز سلام
با توجه به مطالب منتشر شده در مستند جدید عبدالله هاشم بنده انتشار این مستند را از طریق تالار صحیح نمی دانم.
از دوستان خواهش می کنم لینک دانلود این مستند را در این تاپیک قرار ندهند.
دوستانی که علاقه مند به مشاهده ی این مستند هستند می توانند برای دانلود از سایت خود عبدالله هاشم اقدام کنند.
با سلام
دوست عزیز بهتر نیست به شعور مخاطب احترام بگذاریم؟؟
چرا فکر میکنید معیار خوب و بد و تشخیص درست و غلط رو فقط شما هستید که میدونید و مثلا به همین دلیل میخواید جلوی انحراف!! عده ای رو بگیرید؟!
یا اصلا در حال حاضر، چه کسانی پیگیر دانلود و دیدن این مستند هستند؟
با تحلیلهای موجود؛ هر کسی درست و غلط را تشخیص خواهد داد؛ چه در قبول انحراف و چه عدم آن
به نظر شما، اگر ترجمه این مستند توسط گروه شما انجام نشه و برای دانلود در اختیار بقیه قرار نگیره، شخص دیگه ای نمیاد و این کارو انجام بده؟؟!!
خواهشمندم این نگاه از بالا رو بذارید کنار و به بقیه هم اطمینان کنید؛ البته حتما روشنگری در کنارش لازمه
نه اینکه وقتی دیگران فیلم رو ندیدن، فقط بر اساس تحلیل شما ، بپذیرن که گمراه شده یا هر چی!
به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۰۹)آناهید نوشته است: [ -> ]
با توجه به مطالب منتشر شده در مستند جدید عبدالله هاشم بنده انتشار این مستند را از طریق تالار صحیح نمی دانم.
دوستانی که علاقه مند به مشاهده ی این مستند هستند می توانند برای دانلود از سایت خود عبدالله هاشم اقدام کنند.

با سلام
چرا فکر میکنید معیار خوب و بد و تشخیص درست و غلط رو فقط شما هستید که میدونید و مثلا به همین دلیل میخواید جلوی انحراف!! عده ای رو بگیرید؟!
با تحلیلهای موجود؛ هر کسی درست و غلط را تشخیص خواهد داد؛ چه در قبول انحراف و چه عدم آن
به نظر شما، اگر ترجمه این مستند توسط گروه شما انجام نشه و برای دانلود در اختیار بقیه قرار نگیره، شخص دیگه ای نمیاد و این کارو انجام بده؟؟!!
خواهشمندم این نگاه از بالا رو بذارید کنار و به بقیه هم اطمینان کنید؛ البته حتما روشنگری در کنارش لازمه
نه اینکه وقتی دیگران فیلم رو ندیدن، فقط بر اساس تحلیل شما ، بپذرین که گمراه شده یا هر چی!

گروه بیداری اندیشه اقدامی برای ترجمه نکرده. سایت اندیشه و بصیرت چند قسمت را ترجمه و در اختیار دوستان قرار دادند. زیاد مستند جالبی نیست.
به شعور شما احترام گذاشته شده که نمی خواهند وقتتان را بیخود تلف کنید. آیا این کافی نیست؟؟
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۱۱)Sms4815 نوشته است: [ -> ]
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۰۹)آناهید نوشته است: [ -> ]

با سلام
نه اینکه وقتی دیگران فیلم رو ندیدن، فقط بر اساس تحلیل شما ، بپذرین که گمراه شده یا هر چی!

گروه بیداری اندیشه اقدامی برای ترجمه نکرده. سایت اندیشه و بصیرت چند قسمت را ترجمه و در اختیار دوستان قرار دادند. زیاد مستند جالبی نیست.
به شعور شما احترام گذشاته شده که نمی خواهند وقتتان را بیخود تلف کنید. آیا این کافی نیست؟؟
منم دیدم و معتقدم زیاد جالب نیست
اینکه وقتم تلف میشه یا نه؛ به تشخیص من برمیگرده ، و نه هیچکس دیگه!
خواهش کردم از این نگاه دست بردارید
فکر میکنید امروز روزگار میشه چیزی رو از کسی مخفی نگه داشت؟
البته این مستند اصلا ملاک این بحثم نبود
بیشتر این طرز تفکر که قصد تصمیم گیری برای دیگران رو دارند، نمیپسندم
هر طور که مایلید عمل کنید، مطمئنم به زودی زود ، این مستند هم چون سایر مستند ها با زیر نویس فارسی به راحتی قابلیت دانلود برای عموم را خواهد داشت!

به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع