تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند The arrived (ظهور کرده)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
خوب حالا از کجا زیرنویس فارسیشو پیدا کنم
با سلام و درود
منحرف خواندن عبدالله هاشم فقط به دلیل انتخاب یک مصداق دقیقا مثل منحرف خواندن ما است به خاطر انتخاب یک مصداق

امیدوارم روزی فرا برسد که به مسئله ظهور فراتر از این حرفها و جزئی نگری ها نگاه کرد...

اللهم عجل لولیک الفرج ( الهی آمین)
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۹:۱۵)مبشر گمنام نوشته است: [ -> ]با سلام و درود
منحرف خواندن عبدالله هاشم فقط به دلیل انتخاب یک مصداق دقیقا مثل منحرف خواندن ما است به خاطر انتخاب یک مصداق

امیدوارم روزی فرا برسد که به مسئله ظهور فراتر از این حرفها و جزئی نگری ها نگاه کرد...

عجب ....Angry Angry Angry
اینکه بیایم یه فردی رو که در روایت به تبعیت ازش توصیه شده رو جعل کنیم .... قلابیش رو عرضه کنیم به عاشقان اهل بیت (علیه السلام) کار جزئییه !!!!!!اینکه بیایم یه ملتی رو منحرف کنیم کار جزئییه؟؟ Angry
[/b]
اینکه با احساسات مردم بازی کنیم و به بازی بگیریمشون بر اساس حدسیاتمون کار جزئییه !!!!!!!!!!!
اینکه دل رهبرمون رو ناراحت کنیم کار جزئییه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تخریب عقاید مردم کار جزئییه ........

این راهی که این مدعی دروغین داره میره و پیروانش رو میبره به جهنم ختم میشه اخوی ....

اون دنیا جواب کسانی که به خاطر همین انحرافات عاقبت به شر شدن رو کی میده .....

البته مهم نیست چون این یه مطلب جزئییه Angry

..................................
و در آخر ....
آیا شما از گروه و سازندگان مستند ظهور نزدیک است هستید؟
خدا عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه در این آخر الزمان

یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۹:۱۸)ELENOR نوشته است: [ -> ]
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۹:۱۵)مبشر گمنام نوشته است: [ -> ]با سلام و درود

عجب ....Angry Angry Angry
اینکه بیایم یه فردی رو که در روایت به تبعیت ازش توصیه شده رو جعل کنیم .... قلابیش رو عرضه کنیم به عاشقان اهل بیت (علیه السلام) کار جزئییه !!!!!!اینکه بیایم یه ملتی رو منحرف کنیم کار جزئییه؟؟ Angry
[/b]
اینکه با احساسات مردم بازی کنیم و به بازی بگیریمشون بر اساس حدسیاتمون کار جزئییه !!!!!!!!!!!
اینکه دل رهبرمون رو ناراحت کنیم کار جزئییه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تخریب عقاید مردم کار جزئییه ........

این راهی که این مدعی دروغین داره میره و پیروانش رو میبره به جهنم ختم میشه اخوی ....

اون دنیا جواب کسانی که به خاطر همین انحرافات عاقبت به شر شدن رو کی میده .....

البته مهم نیست چون این یه مطلب جزئییه Angry

و در آخر ....
آیا شما از گروه و سازندگان مستند ظهور نزدیک است هستید؟
خدا عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه در این آخر الزمان

یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
برادرمون نکات دقیقی رو تو چند جمله مطرح کردن
"منحرف خواندن عبدالله هاشم فقط به دلیل انتخاب یک مصداق"
یعنی نادیده گرفتن تمام خوبی ها و به قول دوستمون "جزئی نگری" که واقعا اشتباه بزرگی هستش
من ندیدم و نمیدونم دقیقا در قسمتهای بعدی این مستند چه اتفاقی میفته
ولی اگر هم اشتباهی داشته، ملاک نمیشه همه نکات مثبت رو نادیده بگیریم
اگر به درک صحیحی رسیده باشیم ، در هر صورت به تشخیص درست هم خواهیم رسید
و خودمون باید به این نتیجه برسیم در کنار توجه به نکاتی که گوشزد میشه
همه اینها برای رسیدن به هدف مشخصی هستش، که اگر اون هدف رو نادیده بگیریم و به چیزهای دیگر بپردازیم ، از اون هدف ناخودآگاه دور میشیم
فرمودید "اینکه بیایم یه ملتی رو منحرف کنیم کار جزئییه؟؟"
شما که داری روشنگری میکنی؛ اگر روشنگری صورت بگیره و کسی که فیلم رو مشاهده میکنه هم به همین نتیجه برسه، و معیارهاتون رو درست مشخص کنید مطمئن باشید کسی گمراه نمیشه
کسی که با دیدن یک فیلم منحرف بشه؛ یعنی امکان انحرافش با کوچکترین موضوعی هست
شما وظیفه ت روشنگری هست و بس وگرنه نه من و نه شما و نه هیچ کسی نمیتونه جلوی انتشار این مستند رو بگیره
سعی کنیم مسلمان واقعی باشیم
و یه خورده دید بسیط آخرالزمانی داشته باشیم
که لازمه پذیرش زندگی آرمانی روزهای پیش رو هستش
برازنده ظهور باشید

به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
دوستان عزیز . جریان اطلاعات راه خودش رو پیدا خواهد کرد . بهترین کار در مقابله با جریانی انحرافی ؛ تبیین نقد و تحلیل منصفانه است.

اگه انحراف رو مثل زهر در نظر بگیریم ؛ شما با نقد و بررسی در واقع مخاطب رو در برابر ش واکسینه می کنید .

اما اگه بایکوت کنید بالاخره مخاطب اون زهر رو می نوشه بدون این که پادزهری در میان باشه...

یکی از دوستان عالم این فروم لطف کنه و نقد هر مجموعه رو به طور مختصر و مستدلل اینجا قرار بده .
دوستان عزیز، اگر جناب هاشم اشتباه کردن در تشخیص مصداق باید ایشون رو مطلع کرد به اشتباهشون، در ضمن بهتره مستند رو بزارین هرقسمتش رو با نقدش، نه اینکه سانسور و ....... اینها جواب نمیده

با یک مستند ضعیف که هم از نظر ساختاری و هم از نظر محتوایی ضعیف هست کسی منحرف نمیشه
سلام
دوستان لطفا بحث رو شخصی نکنید.اگر صحبتی میشه راجع به عبدالله هاشم و مستندش باشه.به خارج از این موارد نرید چون نه به این موضوع ربطی داره و نه تالار دوست داره جنگ لفظی پیش بیاد

خیلی ممنون که توجه می کنید
چند تا نکته
1- بعضی ها که اومدن و یه چند تا پستی تو این مطلب دادن تعداد پستهای ارسال شدشونو نگاه کنید
2-آناهید گرامی شما اول صفحات قبلی رو بخونید و اگر هم که خوندید پس لازم به ذکر می باشد که در انحراف عبدالله هاشم شکی نیست.
دو حالت اینجا وجود دارد:1-یا شما میگویید او به سمت احمدالحسن نرفته که در اینصورت اسناد و مدارک کافی پیرامون این امر موجود است که از طرفداران احمدالحسن میباشد.
2-یا شما میگویید که ممکن است احمدالحسن بر حق باشد که در اینصورت هم در همین پست آنقدر دلیل و مدرک آورده اند که او دروغ میگوید.
3-جناب النور کجای صحبتشون حرفی درباره مستند زدن؟
4-شما اگه سخنرانی های استاد رائفی پور و دکتر عباسی رو گوش کنید متوجه میشید که میگن این حرف فراماسونری و اینا فقط زمینه سازی بود یعنی همون ظهورو که دیدیم بسه.
5-قرار شده چند تا از دوستان اگه براشون مقدور بشه نقد های این مستندو ارائه بدن
(۲۲/مهر/۹۰ ۱۴:۴۶)ali73 نوشته است: [ -> ]چند تا نکته
1- بعضی ها که اومدن و یه چند تا پستی تو این مطلب دادن تعداد پستهای ارسال شدشونو نگاه کنید
2-آناهید گرامی شما اول صفحات قبلی رو بخونید و اگر هم که خوندید پس لازم به ذکر می باشد که در انحراف عبدالله هاشم شکی نیست.
دو حالت اینجا وجود دارد:1-یا شما میگویید او به سمت احمدالحسن نرفته که در اینصورت اسناد و مدارک کافی پیرامون این امر موجود است که از طرفداران احمدالحسن میباشد.
2-یا شما میگویید که ممکن است احمدالحسن بر حق باشد که در اینصورت هم در همین پست آنقدر دلیل و مدرک آورده اند که او دروغ میگوید.
3-جناب النور کجای صحبتشون حرفی درباره مستند زدن؟
4-شما اگه سخنرانی های استاد رائفی پور و دکتر عباسی رو گوش کنید متوجه میشید که میگن این حرف فراماسونری و اینا فقط زمینه سازی بود یعنی همون ظهورو که دیدیم بسه.
5-قرار شده چند تا از دوستان اگه براشون مقدور بشه نقد های این مستندو ارائه بدن
با سلام
در ابتدا از مدیر تالار تشکر میکنم؛
بنده هم در پی جستجوی قسمت چهارم مستند عبدالله هاشم به اینجا آمدم؛ هرچند عضو بودم و اینجا رو سایت مفیدی میدونم ولی فعالیتی نداشتم و به دلیل پیش گرفتن موضعی که با اون مخالف بودم ، نظری ارائه دادم و وظیفه من همین بود
جواب مبسوطی، در مورد کامنتی که حذف شد میشد ارائه کنیم... ولی با توجه به اینکه موضوع بی ربطی رو پیش کشیدن، بهتر بود پاسخی ارائه نشه؛ و بهترین گزینه رو مدیر تالار در پیش گرفتن که ازشون تشکر میکنم؛ هدف همه ما یکی هستش و نباید بحث شخصی پیش بیاد؛
---
دوست عزیز " ali73 " ؛ من در تائید و نفی انحراف عبدالله هاشم صحبتی نکردم؛ تحلیل های ارائه شده و اسناد موجود رو هم مشاهده کردم
ولی این دلیل نمیشه چون شما پذیرفتید که انحرافی بوده و به این نتیجه رسیدید، موضعی اینگونه در عدم انتشار ترجمه مستند در پیش بگیرید
اصلا این کار نتیجه ای نداره؛ یعنی سطحی ترین گزینه ای هستش که میشه در پیش گرفت!
باور کنیم که مردم ما انقدر درک و شعور سیاسی و مذهبی دارند که انحراف رو درست تشخیص بدهند

اگر نظرم رو خلاصه بیان کنم اینه که "ارائه نقد این مستند در کنار انتشار مستند بهترین گزینه خواهد بود"
در پناه حق باشید

به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
(۲۲/مهر/۹۰ ۰:۳۰)javad_17 نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز، اگر جناب هاشم اشتباه کردن در تشخیص مصداق باید ایشون رو مطلع کرد به اشتباهشون، در ضمن بهتره مستند رو بزارین هرقسمتش رو با نقدش، نه اینکه سانسور و ....... اینها جواب نمیده

با یک مستند ضعیف که هم از نظر ساختاری و هم از نظر محتوایی ضعیف هست کسی منحرف نمیشه
اتفاقا هم خیلی خوش ساخته و از لحاظ محتوایی به خیلی از اسناد کتاب های معتبر اشاره می کنه مثل کتاب شیخ طوسی (غیبة) ولی خیلی ماهرانه تحریفشون می کنه اونطور که دلش می خواد ...... همین خطرناکش می کنه
نقل قول:من ندیدم و نمیدونم دقیقا در قسمتهای بعدی این مستند چه اتفاقی میفته
ولی اگر هم اشتباهی داشته، ملاک نمیشه همه نکات مثبت رو نادیده بگیریم
اول کمی تحقیق کنید به سایتشون سر بزنید ببینید همین الان گروهی به اسم انصار تشکیل داده اند و در حال نیرو جذب کردن هستند.

نقل قول:شما که داری روشنگری میکنی؛ اگر روشنگری صورت بگیره و کسی که فیلم رو مشاهده میکنه هم به همین نتیجه برسه، و معیارهاتون رو درست مشخص کنید مطمئن باشید کسی گمراه نمیشه
ما وظیفمون رو انجام میدیم.....
این بحثش جداست . ولی اینکه بگیم مصداق سازی کار جزئییه این غلط ترین حرفه
ببینید در طول تاریخ کیا مصداق سازی کردند ..... و الان کجان (اسرائیل)تاریخ بهاییت رو مطالعه کنید .....همین ها اول می گفتند ما نایب امام زمانیم ..... بعد شدن خود امام زمان بعد گفتن نه ما پیامبریم ... آخرش هم گفتن راه رو اشتباه اومدیم ما خود خداییم Angry
برید تارخ اسماعیلیه رو بخونید ..... کار اون ها هم آخرش به ادعای الوهیت کشیدAngry
سر همون مستند ظهور نزدیک است که تازه مصداق سازی هاش با احتیاط تر از عبدالله بود و یه اما و اگر هم تو حرفاشون بود Wink ندید چه قدر باعث رنجش علما ،رهبر ،سید حسن و خود احمدی نژاد شد ..... همه ی بزرگان جدیدا زود رنج شدند گویا به خاطر مسائل جزئی ناراحت می شن
ما وظیفمون روشنگریه ولی دشمن رو کوچک فرض نکنیم ....
آخه چند بار باید از یه سوراخ گزیده بشیم
کمترین نتیجه اش اینه که بعد ها اگر مصداق های تعیین شده تو زرد از آب در اومدن کل فلسفه مهدویت میره زیر سوال و مردم دلسر میشن .... دلسردی مردم از فردایی روشن و ظهور امام زمان بزرگ ترین آرزوی شیطانه
درسته عبدالله کارهای خوبی کرده ما اصلا منکرش نیستیم ولی الان در مسیر انحرافه .... کاریش نمیشه کرد.
اگر هم بتونیم هدایتش کنیم خوشحالم میشیم و از تمامی پیشنهادات هم استقبال می کنیم .هر چند به عقیده شخصی من امکان بازگشتش خیلی کمه ......
نقل قول:شما وظیفه ت روشنگری هست و بس وگرنه نه من و نه شما و نه هیچ کسی نمیتونه جلوی انتشار این مستند رو بگیرهسعی کنیم مسلمان واقعی باشیم
و یه خورده دید بسیط آخرالزمانی داشته باشیم
که لازمه پذیرش زندگی آرمانی روزهای پیش رو هستش
موافقم ولی ما لینک های این مستند رو تو تالار مون قرار نمیدیم
نقد می کنیم
ان شالله کلیپ هم میسازیم ولی نشرش نمیدیم ...
ما شالله گوگل هست کسی بخواد پیدا می کنه
ولی ما این کار رو ما نمی کنیم ... خیلی ها نقد رو که نمیخونن فقط میان دانلود می کنن میرن ..... اون وقت اون دنیا یقه ما رو میگیرند...

مبشر گمنام هنوز جواب ما رو ندادند .....آیا ایشون از اعضای تهیه کننده مستند ظهور نزدیک است هستند یا خیر ؟باید یک مسائلی روشن بشه Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع