تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند The arrived (ظهور کرده)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
سلام دوستان

کسی میتونه در مورد این حدیث تحقیق کنه و یه سری اطلاعات در اینجا قرار بده؟

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:
سَيَأْتِي عَلَى أُمَّتِي زَمَانٌ لَا يَبْقَى مِنَ الْقُرْآنِ إِلَّا رَسْمُهُ وَ لَا مِنَ الْإِسْلَامِ إِلَّا اسْمُهُ يُسَمَّوْنَ بِهِ وَ هُمْ أَبْعَدُ النَّاسِ مِنْهُ مَسَاجِدُهُمْ عَامِرَةٌ وَ هِيَ خَرَابٌ مِنَ الْهُدَى فُقَهَاءُ ذَلِكَ الزَّمَانِ شَرُّ فُقَهَاءَ تَحْتَ ظِلِّ السَّمَاءِ مِنْهُمْ خَرَجَتِ الْفِتْنَةُ وَ إِلَيْهِمْ تَعُود

حضرت رسول خدا (صلّى اللَّه عليه و آله) فرمودند: بزودى بر امت و پيروان من روزگارى خواهد آمد كه از قرآن جز رسم و نشانه آن باقى و بجا نميماند، و از اسلام جز نام آن، بآن اسلام ناميده ميشوند، در حالى كه دورترين مردم‏انند از آن، "مساجد و جايگاههاى عبادت و بندگيشان (در ظاهر و آشكار) معموره و آباد شده و (در باطن و نهان) از هدايت و راهنمائى ويران است"، فقهاء و دانايان باحكام آن روزگار بدترين فقهاء زير آسمان‏اند، از ايشان فتنه و تباهكارى بيرون مى‏آيد و بايشان باز ميگردد.

بحارالانوار ج 52 ص 189 - 190
فقهاء و دانايان باحكام آن روزگار بدترين فقهاء زير آسمان‏اند، از ايشان فتنه و تباهكارى بيرون مى‏آيد و بايشان باز ميگردد.

با این قسمت حدیث میخواد اثبات کنه که امام خمینی و امام خامنه ای و سیستانی و همه و همه بدترین فقها هستند.!!!!
دزدی حسین‏ علی در کتاب ایقان

حسین‏علی در ایقان نوشته در حدیث است که فقهای زمان ظهور مهدی شریرترین فقهاء زیر آسمان هستند چون حدیث فرموده است فقهاء ذلک الزمان شر فقهاء تحت ظل السماء منهم خرجت الفتنه و الیهم تعود» یعنی علماء آن زمان بدترین علما زیر آسمانند چون فتنه از آنها خارج گردد و به آنها عود کند - مصنف گوید اول حدیث را دزدیده تا کلمه ذلک الزمان یعنی آن زمان را بدعوی خود آن آقا حسین‏علی اشاره به زمان ظهور بگیرد و چنین نیست دروغ می‏گوید زیرا که روایت این است در صفحه یکصد و پنجاه و دو در وسط صفحه از جلد سیزدهم بحار از چاپ مرحوم حاج محمدحسن.
فی کتاب بصائر الدرجات عن محمد بن صفار عن ابیه عن النوفلی عن السکونی عن الصادق قال قال رسول الله صلی الله علیه و آله سیاتی زمان علی امتی لا یبقی من القرآن الا رسمه و لا من الاسلام الا اسمه یسمون و هم ابعد الناس منه مساجد هم عامره و هی خراب من الهدی فقهأ ذلک الزمان شر فقهأ تحت ظل السمأ منهم خرجت الفتنه و الیهم تعودا

21

صاحب دزد بگیر گوید
چرا میرزا حسین‏علی اول حدیث را دزدیده تا کلمه (ذالک) را بتواند اشاره به زمان ظهور صاحب‏الامر قرار دهد

معنی حدیث

زود است می‏آید بر امت من زمانی که از اسلام باقی نمی‏ماند مگر اسمی که مجرد گذاردن نام باشد و از قرآن مگر مرسوم‏بودن تلاوت آن و مساجدشان خالی از هدایت است هر چند در و دیوار آن آباد است و دانشمندان آن زمان بدترین دانشمندان زیر سایه آسمانند (دزد بگیر) مصنف گوید چون میرزا حسین‏علی منشی‏زاده بوده است عبارت پردازی را خوب می‏دانسته اما عربی نخوانده بود (سیأتی) یعنی به زودی چنین زمانی می‏آید پس شاید آن زمان زمان شهادت حضرت سیدالشهداء بوده است و مراد او از فقهأ شریح قاضی و امثال آن که بر وجوب قتل آن حضرت و حجر بن عدی و سعد بن جبیر و عمرو بن حمق خزائی فتوی دادند و مسجد مسجد معاویه بود و مسجدها در کوفه برای شکرانه قتل حضرت سیدالشهداء ساختند و خراب شده است کما اینکه امیرالمؤمنین بر مسجد ساختن معاویه طعن نوشت - سلمنا بر فرض اینکه این ازمنه باشد چه مربوط به دعوی و حقانیت باب است این خبر هم مانند سایر اخبار غیبیه است که خبر داده‏اند - مانند سلطنت بنی‏امیه - بنی‏مروان - بنی عباس و اتراک و خرابی کوفه - آب‏گرفتن بصره و غیر ذلک (مما لا تعد و لا تحصی) این حرفها نظیر قول آن شخص است که گفت منم آن دلاور شجاع که محمد خان

22

خواجه قلعه شیشه را گرفت در هر صورت قصد ما از وضع این کتاب دزدگرفتن و روی دروغگو سیاه‏کردن است و این هم پرواضح است که صدر روایت را حذف کرده تا ذلک آن را اشاره به ظهور قرار دهد (دزد بگیر) صاحب بز بگیر گوید خوب است دوستان حسین‏علی این حدیث را درست بخوانند تا بدانند که حرف پیغمبر چیست‏
محمد بن عمر بن عبدالعزیز الکشی فی رجاله عن محمد بن مسعود بن محمد قال حدثنی علی بن محمد بن فیرزوان القمی قال حدثنا احمد بن محمد بن خالد الرقی قال حدثنا احمد بن محمد بن ابی‏نصر عن اسمعیل بن جابر عن ابی‏عبد الله قال قال رسول الله «صلی الله علیه وآله» یحمل هذا الدین فی کل قرن عدول ینفون عنه تأویل المبطلین و تحریف الغالین و انتحال الجاهلین کما ینفی الکبیر خبث الحدید (بحذف سند) حضرت رسالت پناه فرماید در هر قرنی دانشمندان پرهیزگار به منزله شبان و پاسبان این دین مقدس (اسلام) هستند و چون کوره آهنگر که چرک آهن پاک کند دین‏سازان و غلوکنندگان و محرفین را که به منزله چرک و کثافت بدن نوع انسانند از میان بردارند و نگذارند مردم را گمراه سازند پس معلوم شد که عده‏ای که مانع از تبلیغات حزب بهائی هستند منطوقه مضمون حدیث شریفند که حزب بهائی در جامعه به منزله مرض مسریه است که چنانچه جامعه علاج ننمایند مرض مزمن گردد و بر عهده دانشمندان پرهیزگار است که به قلم خود دفاع از این‏گونه عناصر فاسد بنمایند
متن بالا که بسیار مهم سات از یک کتابی و از سایت راسخون گرفتم واگر این حیدث رد بشه خیلی چیزها را میشه رد کرد و خیلی ها را هم میشه هدایت مرد....
پسر امام زمان ( احمد حسن ) سوتی داد !!!!

بسلام
اگر به صفحه زیر بروید
http://www.mypage.tv/users//eslam//ahmad/khotbeha.htm

و سپس بر روی

داستان اولين ملاقات حضرت سيد احمد الحسن ع با امام مهدی ع

کلیک کنید داستان ملاقات احمد حسن رو می بینید که توضیح داده.
خب حالا در صفحه 5 این داستان ملاقات یه حدیثی میبینید:

امام صادق (علیه السلام): آمدن این امر (ظهور مهدی ع ) ممکن نيست در حاليکه فلک نچرخد تا جایی
که می گویند از دنيا رفته یا به هلاکت رسيده است وبعضی می گویند:به کدام بيابانی رفته
است گفتم: چرخش فلک چيست ايشان فرمودند: اختلاف ميان شيعه .بحار الانوار ج 52 ص 288

---------------

حالا وقتی میریم منبع رو میبینیم از این آدرس

http://www.al-shia.org/html/ara/books/li...2/a29.html

که متنش هم اینه:
-----------------------

[288]
25 - غط : الغضائري ، عن البزوفري ، عن أحمد بن إدريس ، عن ابن قتيبة ، عن ابن شاذان ، عن إسماعيل بن الصباح قال : سمعت شيخا يذكره عن سيف بن عميرة قال : كنت عند أبي جعفر المنصور فسمعته يقول ابتداء من نفسه : يا سيف بن عميرة لابد من مناد ينادي باسم رجل من ولد أبي طالب من السماء فقلت : يرويه أحد من الناس ؟ قال : والذي نفسي بيده لسمع اذني منه يقول : لابد من مناد ينادي باسم رجل من السماء قلت : يا أميرالمؤمنين إن هذا الحديث ما سمعت بمثله قط فقال : يا سيف ( 1 Wink إذا كان ذلك فنحن أول من يجيبه أما إنه أحد بني عمنا قلت : أي بني عمكم ؟ قال : رجل من ولد فاطمة عليها السلام .
ثم قال : يا سيف ( 2 ) لولا أني سمعت أبا جعفر محمد بن علي يحدثني به ثم حدثني به أهل الدنيا ما قبلت منهم ، ولكنه محمد بن علي .
شا : علي بن بلال ، عن محمد بن جعفرالمؤدب ، عن أحمد بن إدريس مثله .
26 - كا : علي ، عن أبيه ، عن ابن أبي عمير ، عن منصور بن يونس ، عن إسماعيل بن جابر ، عن أبي خالد ، عن أبي جعفر عليه السلام في قول الله عزوجل : " فاستبقوا الخيرات أينما تكونوا يأت بكم الله جميعا " ( 3 ) قال : الخيرات الولاية وقوله تبارك وتعالى " أينما تكونوا يأت بكم الله جميعا " يعني أصحاب القائم الثلاثمائة والبضعة عشر رجلا قال : وهم والله " الامة المعدودة " ( 4 ) قال : يجتمعون والله في ساعة واحدة قزع كقزع الخريف .
27 - غط : أحمد بن إدريس ، عن ابن قتيبة ، عن ابن شاذان ، عن ابن محبوب
( 4 ) أى الذين ذكرهم الله في قوله : " ولئن أخرنا عنهم العذاب إلى امة معدودة ليقولن ما يحبسه " منه رحمه الله .
--------------------

متن عربی اصلا با متن ترجمه هیچ ارتباطی نداره.

پس مونده بود فقط پسر امام زمان و یمانی سوتی بدند که اون ها هم مثل اینکه سوتی رو دادند.راستی میگم پسر امام زمان برای اینه که این فرد خودش رو وصی و پسر امام زمان و همچنین یمانی موعود میدونه!!!!

ببخشیید خودمونی براتون توضیح دادم تا با این همه جهالت ناراحت نشید و متعادل بشه روحیتون.

یاحق
منتظر سوتی های آینده ما باشید

پژوهشگر : موسسه اندیشه و بصیرت
سلام به همه
منم تازه به جمعتون اضافه شدم
به خودم خوش آمد میگم Wink

جناب Mahdikp میشه متن فارسی نوشته این ملعون کذاب بذارید . من که از عربی چیزی متوجه نشدم
[تصویر: mohr1.jpg]

دوستان

آنطوری که به نظر می آید

احمد حسن یک "علی محمد باب" دیگر است

یک روز نایب امام

فردا خود امام

پس فردا پیامبر جدید

و در آخر خود را خدا معرفی خواهد کرد

این نشان را که شبیه نشان صهیونیست هاست ببینید

اسم احمد حسن در وسط این ستاره است

این قضیه شما را یاد اومانیسم و انسان خدایی نمی اندازد ؟

می خواهند تئوری انسان خدایی مدرن را دوباره در میان شیعیان امتحان کنند

یادتان باشد تمام فرقه هایی که از تشیع به وجود آمده اند از سر قضیه ی مهدویت است

ما باید هوشیار باشیم فرا ماسون ها یا حتی بزرگتر از آنها

از تجربیات پروژه ی بزرگ و شکست خورده ی

شیخیه > بابیت > بهائیت

استفاده خواهند کرد

مستند ظهور کرده اگر واقعا محتوای تبلیغی برای این فرقه ی جدید را داشته باشد

حکم شربت عسل زهر آلودی می تواند داشته باشد

که دست آورد های جامعه ی شیعی و تمام امت اسلامی را می تواند تهدید کند

امیدوارم فعالیت های این فرقه به نام تشیع تمام نشود

امیدوارم علاقه ی عبد الله هاشم به این فرد از روی بی خبر از این جریان شوم باشد تا ....

شوک و بهتی که مستند های ظهور و ظهور کرده می توانند ایجاد کنند
می تواند متور محرکی باشد برای فرقه ی یمانیه
سلام
یه نظرم بیاید همه بچه ها با مسئولین برنامه راز مکاتبه کنیم تا خود آقای طالب زاده قضیه رو پیگیری کنند .
احتمال زیاد خودشون درجریان هستند
اما بیاید با این کار ازشون اطلاعات بگیریم Huh
جناب ali73

اگه تعدادی از جوونا با مشاهده این مستند منحرف بشن شما پاسخگو خواهید بود؟
همه چیز رو با محک خودتون نسنجید...
همه جوونا شاید مثل شما آگاه نباشن... خیلیا ممکنه تحت القائات این کذاب قرار بگیرن و منحرف بشن...

کی گفته فی*ل*تر کردن سایت عبدالله هاشم غلطه؟
اصلا فی*ل*تر نبودن این سایت نوعی تأیید کار این شخصه... خواهشا دقت کنید...

با فی*ل*تر کردن این سایت جوون ما می فهمه که مطالب اون مشکل دارن و دنبالش نمیره...
بازم میگم منظورم شما نیستید که با عبور از فی*ل*تر هم دنبال حقیقت هستید... بسیاری از جوونا فی*ل*تر براشون حجته...

اگه فی*ل*تر کارایی نداشت مسلما نظام اسلامی ما این همه هزینه برای فی*ل*ترینگ سایتها نمی کرد، به علاوه فی*ل*تر شدن این سایت حجت را بر کسانی که از فی*ل*تر اون عبور کرده و مستند رو دانلود و در اختیار دیگران بذارن تموم خواهد کرد و در آخرت باید پاسخگو باشند.

بنظر شما عکس العمل مراجع ما در مقابل مستند ظهور نزدیک است افراطی بود؟!!!

مگه این چه فرقی با اون داره؟!! یعنی مراجع ما هم می خواستن صورت مسئله رو پاک کنن؟!!!

نه عزیز، همه مثل شما نیستن، نباید اجازه داد فیلمهای مهدوی با محتوای انحرافی در جامعه پخش بشه، همه که قدرت تحلیل ندارن.... همه که همه احادیث و روایات رو نشنیدن... همه که ایمانشون قوی نیست...

خواهشا بصیرت داشته باشید...
بنده نسبت به جناب عبدالله خیلی ارادت دارم، خیلی ناراحتم که منحرف شدن...
بنظر بنده بهترین راه برای حل این جریان اینه که عبدالله رو به ایران دعوت کنیم، و بین ایشون و برخی از علما و فقها جلساتی رو بذاریم تا ایشون رو نسبت به حقیقت "تقلید" و "مرجعیت" آگاه کنیم.

عامل اصلی گمراهی عبدالله شناخت غلط از این دو موضوعه.
باید مترجمانی هم که برای این دیدار دعوت میشن نسبت به مسائل فقهی آگاهی داشته باشن.

از راه دور مشکل بتونین به عبدالله آگاهی بدین.
مناظره با عبدالله رو باید یک فقیه انجام بده که اشکالتی که ایشون وارد می کنند بلافاصله پاسخ بده و همونجا براشون ترجمه بشه.

خدا ان شاء الله این برادر رو هدایت کنه...
(۲۷/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۶)smmv2005 نوشته است: [ -> ]جناب ali73

اگه تعدادی از جوونا با مشاهده این مستند منحرف بشن شما پاسخگو خواهید بود؟
همه چیز رو با محک خودتون نسنجید...
همه جوونا شاید مثل شما آگاه نباشن... خیلیا ممکنه تحت القائات این کذاب قرار بگیرن و منحرف بشن...

کی گفته فی*ل*تر کردن سایت عبدالله هاشم غلطه؟
اصلا فی*ل*تر نبودن این سایت نوعی تأیید کار این شخصه... خواهشا دقت کنید...

با فی*ل*تر کردن این سایت جوون ما می فهمه که مطالب اون مشکل دارن و دنبالش نمیره...
بازم میگم منظورم شما نیستید که با عبور از فی*ل*تر هم دنبال حقیقت هستید... بسیاری از جوونا فی*ل*تر براشون حجته...

اگه فی*ل*تر کارایی نداشت مسلما نظام اسلامی ما این همه هزینه برای فی*ل*ترینگ سایتها نمی کرد، به علاوه فی*ل*تر شدن این سایت حجت را بر کسانی که از فی*ل*تر اون عبور کرده و مستند رو دانلود و در اختیار دیگران بذارن تموم خواهد کرد و در آخرت باید پاسخگو باشند.

بنظر شما عکس العمل مراجع ما در مقابل مستند ظهور نزدیک است افراطی بود؟!!!

مگه این چه فرقی با اون داره؟!! یعنی مراجع ما هم می خواستن صورت مسئله رو پاک کنن؟!!!

نه عزیز، همه مثل شما نیستن، نباید اجازه داد فیلمهای مهدوی با محتوای انحرافی در جامعه پخش بشه، همه که قدرت تحلیل ندارن.... همه که همه احادیث و روایات رو نشنیدن... همه که ایمانشون قوی نیست...

خواهشا بصیرت داشته باشید...
بنده نسبت به جناب عبدالله خیلی ارادت دارم، خیلی ناراحتم که منحرف شدن...
بنظر بنده بهترین راه برای حل این جریان اینه که عبدالله رو به ایران دعوت کنیم، و بین ایشون و برخی از علما و فقها جلساتی رو بذاریم تا ایشون رو نسبت به حقیقت "تقلید" و "مرجعیت" آگاه کنیم.

عامل اصلی گمراهی عبدالله شناخت غلط از این دو موضوعه.
باید مترجمانی هم که برای این دیدار دعوت میشن نسبت به مسائل فقهی آگاهی داشته باشن.

از راه دور مشکل بتونین به عبدالله آگاهی بدین.
مناظره با عبدالله رو باید یک فقیه انجام بده که اشکالتی که ایشون وارد می کنند بلافاصله پاسخ بده و همونجا براشون ترجمه بشه.

خدا ان شاء الله این برادر رو هدایت کنه...

متاسفانه منظور منو بد فهمیدید.من گفتم این مستند رو بتونن از اینجا و در کنار نقدش دانلود کنن نه اینکه کیلویی
نکته دوم اینکه نمیدونم شما تا چه حد با قشر جوون سروکار دارید.ولی من خودم 17 سالمه و دوستای زیادی دارم.تو شهر ما که مثلا یه شهر کوچیکه عده ی خیلی کمی هستن که اگه بخوان برن تو سایتی و فی*ل*تر باشه بگن بخاطر اینکه بد بوده فی*ل*ترش کردن
شما گفتین نظام اسلامیمون هزینه میکنه برای فی*ل*ترینگ پس کار بیهوده ای نیست با عرض تاسف نظام اسلامیمون خرجای زیادی میکنه که اشتباهه و بی نتیجه .
http://antisemitism.blogfa.com/post-66.aspx اینجا رو بخونید. باز هم تاکید میکنم که اگه این مستند به همراه نقدش ارائه بشه بهتره تا بخوایم تحریمش کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا متن را بادقت مطالعه فرمایید.
این اولین مطلبی است که در باب معرفی احمد حسن مدعی یمانی نوشته شده است و دارای قسمت های متعددی خواهد بود.
برای رد کردن یمانی بودن احمد حسن تک تک توضیحاتی که این فرد برای یمانی بودن خود داده است را بررسی و به اطلاع خوانندگان و کاربران عزیز می رسانم.
امیدوار این خدمتی برای مولایم و سرورم صاحب الزمان باشد و مورد رضایت او قرار بگیرم.
ابتدا عرض کنم که تمامی اطلاعاتی که در این مطالب به کار می رود همگی دارای منبع بوده . تا جای هیچگونه تردید در ذهن خوانندگان ایجاد نشود و ضمنا من بدون جنبه گرایی مباحثه می کنم و انتخاب را برعهده شما می سپارم.
اولین خط از سایت خود که برای معرفی خود استفاده نموده است:
سید احمد الحسن عليه السلام فرستاده اي از امام مهدي محمد بن الحسن عليه السلام براي کل مسلمين : يماني موعود : الامام احمد بن اسماعيل بن صالح بن حسين بن سلمان بن الامام المهدي ع ....
پاسخ:
احمد حسن خود را یمانی و فرزند امام زمان معرفی کرده است و شجره ای برای خود ساخته است که در مطلب بالا میبینیم.
خب حال به بررسی این شجره و ادعای او می پردازیم.
ابتدا یک حدیث بسیار مهم . با اینکه این حدیث بسیار کوتاه و ساده است اما بسیار مهم است . همچنین این حدیث آینده بینی امام ها را نشان میدهد که تا کجاها را دیده و به کجاها فکر کرده بودند!!!
[font=arial,helvetica,sans-serif]امام صادق علیه السلام رد باب معرفی یمانی می فرمایند :[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif] [/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]خروجُ رجلٍ من وُلد عَمّي زيدٍ باليمن[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]مردی از فرزند عمویم زید ، در یمن قیام می کند.(1)[/font]

از این روایات به این مطلب می رسیم که یمانی ، از نوادگان زید بن علی بن الحسین علیه السلام است.
خب حال به بررسی شجره زید می پردازیم:
حضرت امام سجاد علیه السلام همسران متعددی داشت که بیشتر آنها «ام ولد» (کنیز) بودند. یکی از همسران امام، حضرت فاطمه، ام عبدالله، دختر امام حسن علیه السلام بود که ثمره ازدواج امام با او حضرت امام محمد باقر علیه السلام بود.
حضرت امام سجاد علیه السلام همسران متعددی داشت که بیشتر آنها «ام ولد» (کنیز) بودند. یکی از همسران امام، حضرت فاطمه، ام عبدالله، دختر امام حسن علیه السلام بود که ثمره ازدواج امام با او حضرت امام محمد باقر علیه السلام بود.
همسر دیگر امام، کنیزی بود به نام « حوراء » که مختار بن ابی عبیده ثقفی او را به ششصد (و بنا بر روایتی سی هزار) دینار خرید و به امام هدیه داد. حورا مادر زید بن علی علیه السلام بود.
از اسامی سایر همسران حضرت سجاد علیه السلام در اسناد تاریخی چیزی ثبت نشده است. (2)
با توجه به مطلب بالا پدر زید امام سجاد و مادرش حورا می باشد نه فاطمه دختر امام حسن علیه السلام.
حال به روایات زیر توجه فرمایید:
پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در آخرین روزهای زیندگی مبارکش و درحال بیماری که به سوی امام حسن و امام حسین علیه السلام اشاره می نمود ، فرمود :
[font=arial,helvetica,sans-serif]منهما مهدی هذه الامه.[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]مهدی این امت ، از این دو است .(3)[/font]
-----------
از آن جایی که فاطمه دختر امام حسن علیه السلام ، مارد امام باقر علیه اسلام است ، پس امامان بعد از امام سجاد علیه السلام همگی حسنی و حسینی هستند.
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام نگاهی انداخت و فرمود :
[font=arial,helvetica,sans-serif]والذی بعثنی بالحق انّ منهما مهدی هذا الأمة إذا صارت الدنیا هرجاً و مرجاً و تظاهرت الفتن و تقطعت السبل و أغار بعضهم على بعض، فلا کبیر یرحم صغیراً و لا صغیر یوقّر کبیراً فیبعث اللّه -عزوجل- عند ذلک منهما من یفتتح حصون الضلالة و قلوباً غلفاً یقوم بالدین فی اخرالزّمان کما قمت به فى أول الزمان .[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]سوگند به خداوندیکه مرا به حق مبعوث نمود ، مهدی از این امت است . آن گاه که دنیا پر از هرج و مرج شود وفتنه ها ( و آزمایش ها ) آشکار گردند و راه ها نا امن شوند و عده ای به دزدی مشغول شوند و بزرگ تر به کوچک تر رحم نکند و کوچک تر ، احترام بزرگ تر را رعایت نکند ، خداوند ، فردی از فرزندان این دو ( حسن و حسین علیه اسلام ) را بر می انگیزد که قلعه های گمراهی را فتح می کند و قلب های سخت را تسخیر می نماید . او برای دینداری در آخر زمان قیام می کند ، همان طور که من در اول زمان قیام کردم.(4)[/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]----------------------
[/font]
خب با توجه به روایات بالا متوجه شدیم که بی شک امام زمان از نسل امام سجاد ، امام محد باقر ، امام صادق و ... آخر می باشد و هیچ شکی در آن نیست.
لطفا به تصاویر زیر بادقت توجه فرمائید:
در تصویر زیر شجره امام مهدی علیه السلام به ترسیم در آمده است.همانطور که مشاهده می فرمایید امام سجاد با فاطمه ، دختر امام حسن علیه اسلام ، ازدواج کرده است و فرزند آنها امام محمد باقر بود که حسنی و حسینی بود و به این ترتیب تمام فرزندان امام محمد باقر حسنی و حسینی می باشند.و امام مهدی از نسل آنهاست.
[تصویر: shajare-az-emam-ali-ta-amam-mahdi.jpg]

در شجره زیر که با گفته های احمد حسن ترسیم شده ، او از نوادگان حضرت مهدی می باشد و این بر خلاف آنچه که امام صادق د روایت بالا فرمودند می باشد.[تصویر: shajare-dorooghin.jpg]
شجره واقعی یمانی موعود به صورت زیر می باشد. زیرا او از فرزندان عموی امام صادق ، حضرت زید می باشد.
[تصویر: yamani-zeid.jpg]

پس با توجه به اطلاعات بالا متوجه می شویم که یمانی موعود و واقعی از نسل عموی امام صادق فرزند زید می باشد رد حالی که ادعای احمد سحن بر این است که او از نوادگان امام مهدی علیه السلام می باشد.
1 - نورالابصار ص 172 - بشاره الاسلام ص 175 - سيد بن طاوس، فلاح السائل،ص171.
2 - بحارالانوار، ج 46، ص 155، حدیث 1 و 3 ، صفحه 183، حدیث 48 و صفحه 208، حدیث 87
4 - بحارالانوار ج 51 ص 78 ، بشاره الاسلام ص 280 و 292 – نور الانوار ص 143.
3 - منتخب الاثر ص 85 – بحارالانوار ج51 ص 78 و ج52 ص 266 و 267 ، 280-البیان ص 56 – ذخائرالقبی ص 136 – المهدی علیه السلام ص 56 و 188 – بشاره الاسلام ص 24 ، 33 ، 218 و 289 – الامام المهدی علیه اسلام ص 77-78 و 215و 216 – ینابیع الموده ج 3 ص 165 – الحاوی للفتاوی ج2 ص 137.
پژوهشگر : موسسه اندیشه و بصیرت
با سلام خدمت همه محبان آقا امام زمان
بنده هم نظرم اينه كه ما بايد اين فيلم رو ببينيم و آگاهانه اون رو نقد بكنيم ما نبايد واهمه داشته باشيم چون يقينا فرزندان اين خاك به فضل الهي پرچمدار ظهور خواهند بود و ما از هم اكنون سرباز آقا هستيم تا ان شاالله بيرق ولايت رو از دست امام خامنه اي به ايشان بسپاريم
mahdikp عزیز ضمن تشکر از زحمات حضرت عالی در خصوص ترسیم شجره نامه
اما امام محمد باقر ع را جا انداخته اید!! از ازدواج امام سجاد ع با فاطمه بن حسن امام محمد باقر ع متولد شده اند که خود برادر زید بن علی هستند
لطفا اصلاح فرمایید تا قابل استفاده باشد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع