تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند The arrived (ظهور کرده)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
مستند ظهور کرده (The Arrived) که هاشم از آن با عنوان ظهور 2 (The Arrivals 2) نام برده بود ساخته شد. این مستند که ان شاالله هر هفته یک قسمت از آن می آید و توسط یک گروه سه نفره با همکاری موسسه اندیشه و بصیرت ترجمه شده اندیشه و بصیرت قرار خواهد گرفت.و همچنین توسط موسسه گنج نامه تحلیل خواهد شد.
قسمت دوم مستند ظهور 2 ترجمه و در اختیار کاربران عزیز قرار گرفت.
[تصویر: the-arrived2-b.jpg]
در قسمت دوم بیشتر موضوع کنترل ذهن مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین روایت هایی در مورد دجال و اتقاقات عصر ظهور می آید که باز هم بیشتر از منبع ماذا قال علی علیه السلام عن آخرالزمان استفاده نموده است.
mall">ممکن است این مستند نیاز به تحلیل و بررسی های داشته باشد که این را نیز موسسه گنج نامه بر عهده گرفته است . این موسسه ان شاالله با هر قسمت از مستند ظهور کرده یک کلیپ تحلیل همراه با آن نیز می سازد و در اختیار کاربران گرامی می گذارد.

قسمت دوم
زمان : 15:10
حجم : 57 مگابایت
لازم به گفتن است که باید از مترجمان reza6 ، mall">mahdi-ahmad ، mall">zoha تشکر نمود که این مستند را با همکاری یکدیگر به نحو احسنت ترجمه کرده اند.
سایت اندیشه و بصیرت شما را به دیدن این مستند دعوت می نماید.

برای دانلود می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید:
لینک دانلود حذف شد
ان شاالله به زدی تحلیل قسمت اول آماده خواهد شد.
دوستان لطفا در خبرنامه اندیشه و بصیرت عضو شوید تا حتما شما را نسبت به آماده شدن تحلیل و دانلود آن آگاه کنیم
در قسمت دوم فعلا درگیر اثبات دجال بودن دولت امریکاست کاری که در مستندهای قبلی مفصل انجام شده البته این بار با احادیث جدید و با ذکر مدارک جدیدتر.

نکات خوبی داشت .

یه جایی گفت 80 هزار نیروی دجال در کرمان و خوزستان فرود میان،ابهامی ایجاد کرد.
در توقیعی که به شرف ابی الحسن سمری آخرین نایب امام عصر ارواحنا له الفداء صادر شده است اینگونه آمده است:
الإحتجاج خَرَجَ التَّوْقِیعُ إِلَى أَبِی الْحَسَنِ السَّمُرِیِّ یَا عَلِیَّ بْنَ مُحَمَّدٍ السَّمُرِیَّ اسْمَعْ أَعْظَمَ اللَّهُ أَجْرَ إِخْوَانِکَ فِیکَ ... وَ سَیَأْتِی مِنْ شِیعَتِی مَنْ یَدَّعِی الْمُشَاهَدَةَ؛ أَلَا فَمَنِ ادَّعَى الْمُشَاهَدَةَ قَبْلَ خُرُوجِ السُّفْیَانِیِّ وَ الصَّیْحَةِ فَهُوَ کَذَّابٌ مُفْتَرٍ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم.

اى على بن محمد سمرى بشنو! خداوند پاداش برادران (دینى) تو را در مرگ تو بزرگ گرداند. ... بزودى در میان شیعیان کسانى پیدا می شوند که ادعا مى‏کنند مرا دیده‏اند. آگاه باش که هر کس پیش از خروج سفیانى و صیحه آسمانى ادعا کند که مرا دیده است، دروغ می گوید و بر من افترا مى‏بندد. و لا حول و لا قوّة الّا باللَّه العلىّ العظیم.

این روایت در کمال الدین هم بسند دیگر ذکر شده است . همچنین طبرسى در کتاب «احتجاج» نقل کرده که این توقیع از ناحیه مقدسه امام زمان براى ابو الحسن سمرى (نائب چهارم حضرت) بیرون آمد.

سوال:

خب حالا یک سوال پیش می آید که در كتاب اصول كافي آمده است كه حضرت صاحب‌الزمان ـ عليه السلام ـ به آخرين نايب خاصش فرمود: دروغ‌گو است كسي كه بگويد مرا ديده است... پس چگونه است كساني كه مي‌گويند ما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ديده‌ايم و يا داستانهاي بسياري كه از علماء نقل مي‌شود كه در آنها از رؤيت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خبر مي‌دهند؟(مثلا شیخ مفید و شیخ طاووس)

پاسخ :

دربارة ملاقات با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سه ديدگاه عمده وجود دارد:

1 . ديدگاه افراطي: براساس اين ديدگاه تشرف بر محضر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امري ساده و همگاني است و يكي از مهم‌ترين وظايف منتظران، ديدار با‌ آن حضرت است ولو اين كار به بر زمين ماندن اهداف و آرمان‌هاي بزرگتري بيانجامد، نقد اين ديدگاه و آسيب‌هاي آن مجال ديگري را مي‌طلبد.[1]

2 . ديدگاه تفريطي: براساس اين ديدگاه در زمان غيبت هيچ كس نمي‌تواند به محضر امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرفياب شود.[2]

3 . ديدگاه ميانه: طرفداران اين ديدگاه معتقدند ملاقات با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در زمان غيبت امكان دارد و برخي از انسان‌هاي صالح و پرهيزگار نيز خدمت آن امام عزيز رسيده‌اند ليكن بدون ترديد اولاً شرفيابي به محضر امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شرايط و قابليت‌هاي فراواني نياز دارد و هر كسي توفيق چنين سعادتي را نمي‌يابد و ثانياً منتظران واقعي حضرت بيش از آنكه به دنبال ملاقات با حضرت باشند. بايد در مسير تأسي به آن حضرت و انجام وظايف و نيز فراهم كردن زمينه‌هاي ظهور بكوشند.

هدف ما از ذكر اين مقدمه توجه دادن پرسشگر محترم به اين نكته مهم است كه دفاع ما از امكان ملاقات به معناي پذيرش ديدگاه افراطي است.

يكي از مهم‌ترين دلايلي كه طرفداران ديدگاه دوم ـ عدم امكان ملاقات با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ـ براي اثبات نظريه خود به آن استناد كرده‌اند نامه امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علي بن محمد سمري چهارمين نايب خاص آن حضرت است. متن اين نامه كه در اواخر عمر علي بن محمد سمري به او ارسال شده چنين است:

يا علي بن محمد السمري اسمع اعظم الله اجرا خوانك فيك فانك ميّت ما بينك و بين ستة ايام فاجمع امرك و لاتوص الي احد يقوم مقامك بعد وفاتك... و سيأتي من شيعتي من يدّعي المشاهدة الا فمن ادعي المشاهدة قبل خروج السفياني و الصيحة فهو كذّاب مفتر...[3]

«اي علي محمد سمري گوش فرا ده، خداونداجر برادران تو را در سوگ تو زياده گرداند تو تا شش روز ديگر دار فاني را وداع خواهي كرد پس آماده باش و كسي را جانشين خودت قرار مده... و به زودي برخي از شيعيان من ادعاي مشاهده مي‌كنند آگاه باشيد كسي كه پيش از خروج سفياني و شنيده شدن نداي آسماني چنين ادعايي را بكند دروغ‌گو و افترا زننده است....»

حال سؤال اساسي اين است كه چگونه از يك سو امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرموده‌اند مدعيان ملاقات دروغ‌گويند. و از سوي ديگر حكايات فراواني از ملاقات مؤمنان و صالحان با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در كتاب‌ها نقل شده است.

عالمان فراواني با پذيرش امكان ملاقات در صدد پاسخ به اين سؤال برآمده‌اند از جمله علامه مجلسي در بحارالانوار (ج 52، ص 151) شيخ محمد عراقي در دارالسلام (ص 193) محدث نوري درجنة المأوي (بحار، ج 53، ص 318) آيت الله سيد محسن امين در اعيان الشيعة (ج 2، ص 71)

برخي از اين پاسخ‌ها بدين قرارند:

1 . منظور از مشاهده در اين روايت ملاقات با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نيست بلكه منظور مشاهده همراه با ادعاي نيابت و وكالت است علامه مجلسي در اين باره مي‌نويسد: «شايد معناي اين نامه امام(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علي بن محمد سمري ـ اين باشد كه كسي كه ادعاي ملاقات با حضرت را بكند و مدعي باشد كه نايب آن حضرت است و مثل نواب چهارگانه از طرف آن حضرت اخبار را به شيعيان مي‌رساند. چنين شخصي دروغ‌گو و افتراز زننده است. ما نامه را به اين شكل معني كرديم تا با اخباري كه از ملاقات برخي با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) گزارش مي‌دهد منافاتي نداشته باشد.»[4] دو دليل بر اينكه منظور از مشاهده در اين نامه ملاقات همراه با ادعاي نيابت است آورده شده است:

الف) دليل اول سياق است، منظور از سياق اين است كه مخاطب اين نامه نايب چهارم است و در اين نامه به او اطلاع داده مي‌شود كه دوران نيابت خاصه به پايان رسيده است و از آن به بعد امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نايب خاصي در ميان مردم ندارد بنابراين فضاي حاكم بر اين نامه و مضمون اصلي آن اعلام به پايان رسيدن ارتباط با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از طريق نايبان خاص است وقتي در اين فضا گفته مي‌شود: « از اين پس برخي ادعاي مشاهده مي‌كنند و آگاه باشيد هر كس ادعاي مشاهده كند دروغ‌گو است»‌ منظور از مشاهده همان ارتباط خاصي است كه در اول نامه از آن گفتگو شده بود و به علي بن محمد سمري پايان يافتن آن گوشزد شده بود يعني مشاهده همراه با نيابت خاص.

ب) واژه مفتر: دومين دليلي كه بر مدعاي فوق اقامه شده است واژه مفتر است كه در اين نامه آمده است: «... فهو كذّاب مفتر» مفتر به كسي گفته مي‌شود كه دورغي را به كسي نسبت دهد. تقرير استدلال به اين شكل است كه:

در معناي واژهء مشاهده «... سيأتي من شعتي من يدعي المشاهدة...» دو احتمال وجود دارد: 1 . ملاقات 2 . ملاقاتِ همراه با ادعاي نيابت و وكالت.

اگر منظور از مشاهده ملاقات تنها باشد معناي روايت ياد شده اين است كه كسي كه ادعاي ملاقات با امام زمان را بكند دروغ‌گو و افترا زننده است. دروغ گو بودن چنين شخصي معلوم است زيرا طبق مفاد اين روايت كسي نمي‌تواند در دوران غيبت با آن حضرت ملاقات كند پس مدعي ملاقات دروغ‌گو است اما اين شخص افترا زننده نيست زيرا دروغي را به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نسبت نداده است پس آوردن واژة مفتر لغو است. اما اگر منظور از واژة مشاهده ملاقات همراه با ادعاي نيابت باشد كسي كه ادعا كند با حضرت ملاقات كرده و آن حضرت او را به نيابت خود برگزيده است. اين نامه مي‌گويد چنين شخصي هم دروغ‌گو است و هم افترا زننده دروغ‌گو بودنش به اين دليل است به دروغ‌ ادعاي ملاقات با حضرت رها كرده است و افترا زننده بودنش به اين خاطر است كه به حضرت نسبت دروغي داده است يعني مدعي شده است كه امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرا به نيابت خاص خود برگزيده است و حال آنكه حضرت چنين كاري نكرده است.

بنابراين ما اگر واژه مشاهده را به معناي ملاقات تنها بگيريم آمدن واژة مفتر در اين نامه لغو خواهد بود و اگر آن را به معناي ملاقات با ادعاي نيابت بگيريم اين واژه لغو نخواهد بود و از آنجا كه امام معصوم ـ عليهم السّلام ـ سخن لغو بر زبان جاري نمي‌كنند پس منظور از مشاهده ملاقات همراه با نيابت است.[5]

2 . پاسخ ديگري كه به سؤال ياد شده داده شده است اين است كه «اصولاً معناي واژة مشاهده ملاقات يا ملاقات همراه با ادعاي نيابت نيست بلكه منظور ادعاي ظهور است يعني اگر پيش از خروج سفياني و صيحة آسماني مدعي شد امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور كرده‌اند چنين شخصي دروغگو و افترا زننده است زيرا آن حضرت پيش از تحقق اين دو علامت ظهور نخواهند كرد. همچنان كه امام صادق ـ عليه السلام ـ در حديثي فرموده‌اند:

نمي‌بينيد او را در وقت ظهورش چشمي، مگر اينكه همه چشم‌ها او را خواهد ديد پس هر كس براي شما غير اين را بگويد او را تكذيب كنيد.[6]

قرينه مطلب ياد شده اين است كه خروج سفياني و صيحة‌ آسماني از علائم ظهورند پس منظور از ادعاي مشاهده قبل از تحقق اين دو علامت ادعاي تحقق ظهور است.»[7]

خلاصه سخن اينكه: ما بر اين باوريم كه در بحث ملاقات ديدگاه ميانه درست است و روايتي كه شما به آن اشاره كرده‌ايد نفي كنندة ملاقات نيست بلكه ملاقات همراه با نيابت و يا ادعاي ظهور پيش از خروج سفياني و صيحة آسماني را نفي مي‌كند. بنابراين ميان اين روايت و حكايات معتبري كه بر ملاقات برخي از مؤمنان پرهيزگار با امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دلالت دارد هيچ منافاتي وجود ندارد.

براي مطالعه بيشتر به منابع زير مراجعه فرماييد:

1 . مهدي منتظر، محمد جواد خراساني

2 . دارالسلام، شيخ محمود عراقي.

3 . جنة المأوي،محدث نوري

پيامبر گرامي اسلام ـ صلي الله عليه و آله ـ فرمودند:

كسي كه قائم از فرزندان مرا انكار كند مرا انكار كرده است.

كمال‌الدين تمام، النعمة، ج 2، ص 412

[1] . اين ديدگاه گرچه به شكل ياد‌شده از سوي كسي مطرح نشده است، اما برخي عملاً و با رفتار خود چنين ديدگاهي را رواج مي‌دهند.

[2] . جمعي از نويسندگان، چشم به راه مهدي (قم: دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، چاپ دوم، 1378) ص 69 ـ 44.

[3] . علامه مجلسي، بحارالانوار، ج 52، (بيروت: موسسة الوفاء چاپ دوم، 1403) ص 151.

[4] . همان.

[5] . حبيب الله طاهري، سيماي آفتاب (قم: انتشارات زائر، چاپ اول، 1380) ص 179 با اندكي تصرف.

[6] . علامه مجلسي، بحارالانوار، ج 53،ص 6.

[7] . محمد جواد خراساني، مهدي منتظر، (تهران: بنياد پژوهشهاي علمي فرهنگي نورالاصفيا، چاپ اول، 1371) ص 93.

چون متن ها بسیار سنگین می باشد من برای شما یک خلاصه کلی میگیرم در چند خط:

این حدیث مشاهده را زیر سوال نمی برد بلکه این موضوع را می رساند که

عرفا ، کسانی را که با امام زمان ارتباط داشتند رو بعد مرگشون معرفی میکردن و اگر در قید حیات بودن و دیگران می فهمیدند ازشون قول می گرفتند که فاش نکنند.

حالا احمد حسن به طور کامل رد شد ، همین.
اگر تونستند جوابی بدهند ؟!!!
با سلام البته شکی در رد احمدالحسن کذاب نیست کافیست کمی در باره ادعاهای دروغین و حرف های ضد ونقیض این شخص تحقیق کنید

برای اینکه زیاد از موضوع بحث اصلی دور نشویم به مطالب دوستان در صفحات قبل در مورد سایت هاشم عبدالله (که امیدوارم مال خودش نباشه ) اشاره می کنم

در ابتدای ورود به سایت متوجه می شویم که این سایت مکانی برای معرفی یمانی کذاب می باشد!
من فکر می کنم توطئه ای در کار است!!!!!!!!؟
یا یه عدهای می خوان هاشم عبدالله رو خرابش کنن ویا اینکه تمام این مستند و .... همه یک نقشه برنامه ریزی شده برای آماده سازی مخ بچه شیعه ها برای پذیرش یمانی عبدالله هاشم است

البته باید بگم حدس دوم دور از ذهن نیست با توجه به اینکه در قسمت دوم سریال Arrived حدود دقیقه 9 فیلم اشاره به این داره که 12000 نفر از ایرانیان طالقان با شعار احمد! احمد! قیام می کنند!
چرا احمد احمد؟

در ضمن چه دلیلی برای مستند بودن کتابی است که دوستان برای قسمت اول در سایت قرار دادند؟
من فرد بدبینی هستم اما شاید این کتاب از سری کتاب های زنجیره ای وهابیت باشه که ناخود آگاه بدست خودمان تکثیر و نشر می کنیم الله اعلم

ضمنا خدمت همه دوستان عرض کنم با توجه به اینکه بنده در مورد وهابیت و نحوه تشکیل آن توسط استعمار پیر و به کمک عبدالوهاب مطالعاتی داشته ام شباهت زیادی بین عبدالوهاب و احمد الحسن( یمانی سایت yamani.hashemstudios.com یا همان به اصطلاح پسر امام زمان) وجود دارد (کتاب خاطرات مستر همفر)
پس بهتره حواسمون خوب جمع باشه که دوباره دورمون نزنن!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

من نمی خواستم الان این رو بگم ولی با پیام هایی که دوستان به من دادند مجبور شدم این رو الان بنویسم:

من با یک نفر که احمد حسن را قبول کرده مباحثه کردم و باور بفرمایید این قدر مباحثه با آن فرد راحت بود که حد نداشت.چیزهایی می گفت که اگر کمی مطالعه داشته باشی می شد اون رو زیر سوال ببری.من دارم به مباحث ادامه میدهم ولی او واقعا دیگر جوابی برای من ندارد و حتی به من گفته که برم به چت روم paltalk و دوستانش در اتاق انصار المهدی هستند و با آنها بحث کنم!!!!

من به زودی اگر خدا بخواهد با هاشم هم مناظره و بحث خواهم کرد و با روایت هایی که من دیدم و دارم فکرنکنم جوابی برای ما داشته باشد و اگر منطقی باشد ایمان خواهد آورد و به راه راست برمیگردد!!!

من به زودی متن کامل بحث ها را در سایت اندیشه و بصیرت قرار می دهم و به اطلاع تمام دوستان می رسانم.
راسیتش من با احتیاط میرم جلو و تمام بحث هایی که با استفاده از روایات با او داشتم با منابع معتبر بود.

پس خواهش می کنم کسی بدون فکر به مناظره و مباحثه با آنها نپردازد و بعد مناظره را رها کند چون این کار باعث تقویت انحرافشون میشه.پس این کار را به اهل فن واگذار نمایید.

موفق و موید باشید
هیچ عکسی از این احمد الحسن منتشر نشده؟

آقای mahdikp اگه با هاشم مناظره کنی و اون رو به راه راست برگردونی کار بزرگی انجام دادی
مدارکی بر رد ادّعا های “احمد الحسن الیمانی” … قست اول

ایشان طبق گفته خود , تقلید از علما را اشتباه و حرام می دانند !

[تصویر: 1.gif][تصویر: 1309963303.gif]
همانطوری که در بالا مشاهده می کنید ایشان ادعا دارند که باید تقلید از علما ترک شود ! آیا واقعا چنین چیزی مطابق اسلام است ؟
مگر در قرآن نیامده که باید گروهی از مردم باید احکام دین را یاد گرفته و به بقیه آموزش دهند ؟ (نقل به معنا )
__________________________________________________​______________________
۲- پیام ایشان به رهبر معظم انقلاب اسلامی , آیت الله خامنه ای … !
[تصویر: 1310035471.gif]
این ملعون در این پیام براحتی به ایشان حکم می دهند که باید حاکمیت بر کل ایران را به ایشان بدهند !
__________________________________________________​______________________
۳- پیام ایشان به مردم عراق !
[تصویر: 1309993183.gif]
این ملعون در پیامی به عراق هم حاکمیت مطلق این کشور را خواسته اند و خلاف آن را خلاف در امر امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دانسته اند و خود را هم فرزند این امام دانسته اند . ! آیا واقعا به نظر هر انسان منصفی جور در می آید ؟ ؟ ؟
متن نامه ای که برای عبدالله هاشم فرستاده ام دوستان نامه را تکمیل کنند
In the name of God the beneficent the merciful
بسم الله الرحمن الرحیم
Wa Sallalluhu ala sayyidina Muhammad and hid household
و السلام علی سیدنا محمد و آله
Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

Dear Abdullah Hashim!
عبدالله هاشم عزیز
I'm ... the manager of the site: http://apocalypse.ir/
بنده ... مدیر سایت آخرالزمان می باشم

I first knew you from the Arrivals Series, I liked it like any other Iranians, and I use it always in my speeches and seminars. First I want to thank you for all your efforts on revealing all of these things. God bless you.
من شما را از مجموعه ظهور شناخته ام، این مجموعه را همانند سایر ایرانیان دوست دارم، و در سخنرانی ها و سمینارها از ان استفاده می کنم، در ابتدا می خواهم از تمامی زحمات شما در افشا کردن این مسایل تشکر کنم و از خداوند در این خصوص برای شما خیر و برکت آرزو می کنم
Recently surprisingly I noticed a strange opinion from you believing in Ahmad Hassan Al-Yamani!
اخیرا متوجه دیدگاهی عجیب از سوی شما و در خصوص اعتقادتان به احمد حسن الیمانی شده ام
He claims to be the messenger of Imam Mahdi (as) and you are following him just because you saw him in your dreams and ahlulbayt advised you to follow him!
او مدعی است از سوی امام مهدی ع فرستاده شده و شما منحصرا به خاطر رویایی که دیده اید و می گویید اهل بیت سفارش او را به من کرده اند از او پیروی می کنید!

First of all I notice you to a hadith from Imam Mahdi (as) saying to his last special deputy and representative Ali Ibn Muhammad Samori or Seymouri:
قبل از هر چیز نظر شما را به جملاتی از امام مهدی ع خطاب به اخرین نایب شان علی بن محمد سمری جلب می کنم:

بسم الله الرحمن الرحيم. يا علي بن محمد الس.مري, أعظم الله أجر إخوانك فيك » فانّك ميت ما بينك و بين أيام, فاجمع أمرك و لا توص إلي أحد فيقوم مقامك بعد وفاتك, فقد وقعت الغيبه التّامه فلا ظهور إلا بعد إذن الله تعالي ذكره. و ذلك بعد طول الأمد و قسوه القلوب و امتلاء الأرض جورا. و سيأتي من شيعتي من يدعي المشاهده. ألا فمن ادعي المشاهده قبل خروج السفياني و الصيحه فهو كذّاب مفتر. و لا حول و لا .« قوه إلّا بالله العلي العظيم

when muhammad-ibn-ali seymouri's death approached he was asked about his immediate successor.

in this regard, a «tawqee» (signed letter) written by Mahdi (a.s.) himself was given out as a reply. the contents of this «tawqee» are as follows:-

in the name of god

the beneficient, the merciful

o ali ibn muhammad seymouri! may Allah increase the reward of your brothers on account of the difficulties born by you. you will die within six days. so prepare yourself for the inevitable. do not appoint anyone as your successor because your demise will mark the beginning of the major occultation. i will not emerge but after a long time when the hearts of the people will become hardened and the world will become full of injustice, tyranny and oppression.

it will not for too long that some men will claim to have seen me. anyone who makes such a claim before the coming out of sufyeni and the sound from heaven announcing my reappearance, is a liar and an imposter. there is no might nor strength except that of Allah, the al-mighty, the high.'

(33 Behaar al-Anwaar, by Allama Majlisi, vol. 51, p. 361.)

... .... در این دوره ( غیبت کبری ) عده ای از شیعیان من ادعای مشاهده خواهند کرد . آگاه باش که هر کس قبل از خروج سفیانی و وقوع صیحه ی آسمانی ادعای مشاهده کند . دروغ گفته و افترا زده است و هیچ حرکت و نیرویی جز برای خداوند بزرگ و بزرگوار نیست؟

The word "See" here does not meant the exact meaning as we use it; many of scholars say it means: any one who claims to be His deputy or representative. And we know that sufyani hasn't emerged yet and sound from heaven, too.

کلمه مشاهده در این جا صرفا به معنای دیدن نیست، منظور از دیدن در این جا هر کسی است که ادعای نیابت و نمایندگی اش را می نماید. در حالی که ما می دانیم سفیانی هنوز خروج نکرده و ندای آسمانی شنیده نشده است.
So how do you believe that Ahmad Hassan Al-Yamani is the messenger of Imam Mahdi just by a dream, while we have a strong tradition on this?

پس در این صورت شما چگونه اعتقاد داری که احمد حسن الیمانی فرستاده امام مهدی ع است آن هم به استناد یک رویا، در حالی که ما روایت و توقیعی قوی در خصوص کذاب بودن مدعی نیابت داریم؟
I'm waiting for your answer.
بنده منتظر پاسخ شما هستم
Wa Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
آخه چرا عجله میکنید

این نامه خوبیه اما خیلی خیلی ضعیفه!!!!

من در حال تحریر نامه ای هستم که فقط با حدیث و آیات قرآنی با اون صحبت کردم و تمام مسائل را برای اون باز کردم.

مثلا در این نامه جای بسیاری از روایات خالیه، میخواید من یکیش رو فقط اینجا بنویسم!!!!

پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم می فرماید من از غیر دجال می ترسم . پرسیده شد : آنها چه کسانی هستند؟گفتند:رهبران گمراه کننده!!!!

آقا من شاید من میتونم بگم در همین چند روز نزدیک 1000 صفحه مطالعه کردم که هاشم را کاملا قانع کنم و هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه که نداره.

کسانی که میخوان نامه برای هاشم بنویسند با یک خط و دو خط فایده ای نداره.
مثلا من الان برای یه شبهه ای به وجود می یاد : من در رابطه با حدیث بالا اعتقاد ندارم و میگم شما درست نمیگید!!!برای دلایل بسیار قانع تر بیاوریم که فکرنکند ما خود رای هستیم و چنین چیزی از خودمان در آوردیم.

باید تمام مسائل را باز کرد ، نباید اجازه بهونه گرفتن به اونها داد!!!

هر کی میخواد برای نامه دادن به هاشم همکاری کنه به من پیغام خصوصی بده که من در حال تکمیل کردن نامه هستم.
منتظر همکاری دوستان هستم
سلام بر دوستان عزیز
برادران چرا مستندهای این شخص رو دانلود می کنید یا لینک می دید که دیگران ببینن با این کار دارید به انحراف دامن می زنید...
بنده چند وقت پیش با ایشون تبادل ایمیل داشتم. برای بنده در انحراف این شخص هیچ شکی وجود نداره..
ایشون دارن تلاش می کنن احمد الحسن کذاب رو سید یمانی معرفی کنن.
بخشی از آخرین ایمیلشون:

[font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=tahoma][size=x-large][font=B Zar]جوونا همه بصیرت ندارن.
[/color]
[size=x-large]حضرت امام زمان در نامه به نائب خاص خودشان حضرت [b][b]علی بن سمری اعلی الله مقامه به این نکته اشاره می کنند:[/b][/b]
[b]...[/b]
و به زودی از شیعیان من, خواهند آمد, کسانی که ادعای مشاهده و دیدن مرا بکنند. آگاه باشید, هر کس قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی, ادعا کند که مرا دیده است, او دروغگوی افترا زننده است. و نیست توان و نه نیرویی, مگر از جانب خداوند بزرگ.

بنابراین شکی در کذاب بودن این ملعون باقی نمی ماند...
چناچه اطلاعات بیشتری در مورد احمد الحسن کذاب می خواهید به اینجا مراجعه کنید:
[/align]
سلام بر دوستان عزیز
برادران چرا مستندهای این شخص رو دانلود می کنید یا لینک می دید که دیگران ببینن با این کار دارید به انحراف دامن می زنید...
بنده چند وقت پیش با ایشون تبادل ایمیل داشتم. برای بنده در انحراف این شخص هیچ شکی وجود نداره..
بخشی از آخرین ایمیلشون:

As for the scholars then we live in Iraq and know how corrupted they are and how they take the money of people through khumus and then buy a street in London or build Hotels in Iran while they don't even have a job! On the hand people in Iraq are starving to death, they take it from people and use it for themselves, I hope you know the story of Munaf Al-Naji, the representative of Sistani in Nasriya/Iraq, a good example of the corruption of scholars!!! we are aware of it Alhamdulillah
...
ایشون به صراحت به علمای ما تهمت میزنند (به قسمت زیرخط دار توجه کنید)، تقلید روکه زیربنای فقه شیعه هست قبول ندارن، خمس رو قبول ندارن، برخی احادیث ضعیف آخرالزمانی جوگیرشون کرده و منحرف شدن...
ایشون ظاهرا به دلیل ضعف آگاهی نسبت به عقاید تشیع و داشتن پس زمینه سنی در تفکراتشون فریب این ملعون کذاب رو خوردن. خدا ان شاء الله هدایتشون کنه...
احمد الحسن کسیه که حضرت آیت الله سیستانی فرمان قتلش رو صادر کرده... مبادا گول بخورید... در خط ولایت حرکت کنید.
در ضمن فایل وردی هم به ایمیل بنده الصاق کردند که حاوی احادیثی است که مشخصا این فرد سعی در سوء استفاده از آنها برای یمانی خواندن خود دارد، که با توجه به احتمال انحراف دوستان نا آگاه از ارسال اون خودداری می کنم.
بنده به انجمن فارسی این شخص رفتم و اونو بررسی کردم...
دروغگویی این ملعون (احمد الحسن) بسیار آشکار است...
چون ایشان خود را فرزند امام مهدی معرفی کرده اند!!! و از حضرت امام خامنه ای می خواهند ولایت رو تسلیم ایشان کنند!!! و از مردم می خوان که تقلید از مراجع رو ترک کنند!!!...
باید هرچه زودتر از مراجع برای تحریم این مستند کسب تکلیف کنیم.
و باید از مراجع قانونی بخوایم با تکثیر کنندگان این مستند برخورد قانونی قاطع بکنند. سایت عبدالله هم باید فی*ل*تر بشه... خیلی عجیبه که هنوز فی*ل*تر نیست. و همینطور هر جایی که لینک این مستند رو میذاره.
شما هم لینکا رو حذف کنین.
نباید اجازه بدیم صدا و سیمای منحرف ما و جوونایی که تو فضای وب نادانسته این فایلها رو به اشتراک می ذارن باعث گمراهی بقیه بشن.
واقعا از صدا و سیما تبلیغ برای این شخص خیلی تأسف آور بود.
هرچند که واقعا صدا و سیمای ما مدتیه خیلی با آرمانهای اسلام و انقلاب فاصله گرفته.
دوستان هوشیار باشید.اجازه ندید مستندهای این شخص بین عموم پخش بشه...اگه مثل مستند ظهور (1) بشه و این یکی هم تو کل کشور پخش بشه، با احتمال وجود مطالب انحرافی تو محتوای اون ممکنه یه فاجعه اتفاق بیفته...
جوونا همه بصیرت ندارن.
حضرت امام زمان در نامه به نائب خاص خودشان حضرت علی بن سمری اعلی الله مقامه به این نکته اشاره می کنند:
...
و به زودی از شیعیان من, خواهند آمد, کسانی که ادعای مشاهده و دیدن مرا بکنند. آگاه باشید, هر کس قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی, ادعا کند که مرا دیده است, او دروغگوی افترا زننده است. و نیست توان و نه نیرویی, مگر از جانب خداوند بزرگ.

سلام بر دوستان عزیز
بخشی از آخرین ایمیلشون:

As for the scholars then we live in Iraq and know how corrupted they are and how they take the money of people through khumus and then buy a street in London or build Hotels in Iran while they don't even have a job! On the hand people in Iraq are starving to death, they take it from people and use it for themselves, I hope you know the story of Munaf Al-Naji, the representative of Sistani in Nasriya/Iraq, a good example of the corruption of scholars!!! we are aware of it Alhamdulillah
...
ایشون به صراحت به علمای ما تهمت میزنند (به قسمت زیرخط دار توجه کنید)، تقلید روکه زیربنای فقه شیعه هست قبول ندارن، خمس رو قبول ندارن، برخی احادیث ضعیف آخرالزمانی جوگیرشون کرده و منحرف شدن...
ایشون ظاهرا به دلیل ضعف آگاهی نسبت به عقاید تشیع و داشتن پس زمینه سنی در تفکراتشون فریب این ملعون کذاب رو خوردن. خدا ان شاء الله هدایتشون کنه...
احمد الحسن کسیه که حضرت آیت الله سیستانی فرمان قتلش رو صادر کرده... مبادا گول بخورید... در خط ولایت حرکت کنید.
در ضمن فایل وردی هم به ایمیل بنده الصاق کردند که حاوی احادیثی است که مشخصا این فرد سعی در سوء استفاده از آنها برای یمانی خواندن خود دارد، که با توجه به احتمال انحراف دوستان نا آگاه از ارسال اون خودداری می کنم.
بنده به انجمن فارسی این شخص رفتم و اونو بررسی کردم...
دروغگویی این ملعون (احمد الحسن) بسیار آشکار است...
چون ایشان خود را فرزند امام مهدی معرفی کرده اند!!! و از حضرت امام خامنه ای می خواهند ولایت رو تسلیم ایشان کنند!!! و از مردم می خوان که تقلید از مراجع رو ترک کنند!!!...
باید هرچه زودتر از مراجع برای تحریم این مستند کسب تکلیف کنیم.
و باید از مراجع قانونی بخوایم با تکثیر کنندگان این مستند برخورد قانونی قاطع بکنند. سایت عبدالله هم باید فی*ل*تر بشه... خیلی عجیبه که هنوز فی*ل*تر نیست. و همینطور هر جایی که لینک این مستند رو میذاره.
شما هم لینکا رو حذف کنین.
نباید اجازه بدیم صدا و سیمای منحرف ما و جوونایی که تو فضای وب نادانسته این فایلها رو به اشتراک می ذارن باعث گمراهی بقیه بشن.
واقعا از صدا و سیما تبلیغ برای این شخص خیلی تأسف آور بود.
هرچند که واقعا صدا و سیمای ما مدتیه خیلی با آرمانهای اسلام و انقلاب فاصله گرفته.
دوستان هوشیار باشید.اجازه ندید مستندهای این شخص بین عموم پخش بشه...اگه مثل مستند ظهور (1) بشه و این یکی هم تو کل کشور پخش بشه، با احتمال وجود مطالب انحرافی تو محتوای اون ممکنه یه فاجعه اتفاق بیفته...
جوونا همه بصیرت ندارن.
حضرت امام زمان در نامه به نائب خاص خودشان حضرت علی بن سمری اعلی الله مقامه به این نکته اشاره می کنند:
...

شرمنده همه دوستان بخاطر 3 بار ارسال پاسخ و ناقص بودن اولین ارسال...
لطفا ارسال دوم یا سوم را بخوانید...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع