شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
از دست اندرکاران گروه ترجمه و زیرنویس خواهشمندم فایل زیرنویس رو بصورت SRT هم قرار دهند چون کسانی که قبلا اقدام به دانلود این قسمت سریال کرده اند دوباره الکی وقت و هزینه برای دانلود دوباره ی این قسمت صرف نکنند.
(۱۶/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۸)persia نوشته است: [ -> ]این پروژه الان شیطانیه؟
...
هیچ نظر قطعی تا قبل از دیدن اکثر قسمت ها نمیشه داد
انشاالله که اینطور نباشه و به حق ساخته شده بشه
زیرنویس مستند ظهور 2 برای دانلود در لینک زیر در سایت اندیشه و بصیرت قرار گرفت.
مستند ظهور - دانلود زیرنویس فارسی
توجه داشته باشید که توسط سایت گنج نامه این مستند تحلیل خواهد شد و همراه هر قسمت آن یک تحلیل به صورت کلیپ ساخته خواهد شد.
سایت گنج نامه
موفق و موید باشید
دوستانی که انتقاد یا نظر خاصی در رابطه با هر قسمت دارند لطفا به صورت مکتوب برای بنده ارسال کنند تا از نظرات خوب شما عزیزان نیز در فایل های نقد و بررسی استفاده شود.
info@ganjname.ir
بسم الله
دوستان من چند تا نقد به این مستند دارم لطفا بخونید و نظرتونو بدین چون من واقعا گیج شدم!!!
1.روایاتی که در این مستند بیان میشود از لحاظ اعتبار قابل استناد نیست
در جایی به نقل از امام علی (علیه السلام) میگه :
"بلال در 50 ستاره ظاهر می شود "
من از شما میپرسم :مگر بلال که از اصحاب پیامبر بود قابل قیاس با اوباماست که در این مستند به عنوان دجال معرفی میشود و آیابراستی امام علی همچین قیاسی می کنند؟؟؟!!!
گرچه من شک ندارم اگر این حدیث بررسی شود از لحاظ علم رجال حتما به مشکل میخوره
در جای دیگر نقل میکند:
"حضرت مهدی به مکه میرود ودر آن زمان تعدادی از آنها(کفار)در وسط سرزمین های آمریکاخواهند بود"
این حدیث به هیچ وجه با کلام امام علی(علیه السلام) تطابق ندارد
اگر این حدیث اعتبار داشت شک نکنید تا به حال از طرف مراجع وعلما بیان می شد
2.در جایی که داره از ضد مسیح صحبت می کند حضرت مهدی را نشان میدهد که به سمت یک پرده ی شطرنجی میرود!!!
در 10امین دقیقه از مستند این صحنه رو نمایش می دهد!!!!
3. باز هم در حالی که هیچ لزومی ندارد که از صحنه های مستهجن استفاده بشه ، عبدالله هاشم اصرار به این موضوع داره!!!!
در کل به نظر میاد که عبد الله هاشم داره از مسیر خارج میشه و یا هدف دیگری از بیان این مستند شک برانگیز
داره؟!!!
یاعلی مدد
سلام به دوستان و منتظران .
عذر میخوام, ولی چرا این تاپیک تو این بخش از فروم قرار گرفته ؟؟
آیا عبدالله هاشم یه پروژ شیطانی رو کلید زده و جزو دشمنان ما محسوب میشه ؟؟؟
بهتر نیس به قسمت "مستند ظهور (Arrivals)" یا "پژوهشها و سایر مستندهای تصویری" منتقل بشه ؟
بنده ی حقیر امیروز عضو شدم و اشکالات قابل توجهی توی فروم دیدم, که به نظرم حیف هست این محیط عاری از این مشکلات نشه و اصلاح صورت نگیره . که این مهم توسط تیم مدیریتی سایت قابل اجرا هست که بنده متاسفانه با این عزیزان و طریقه ی فعالیتشون آشنایی ندارم .
باید از عبدالله هاشم بخوایم سند احادیث رو بزاره تا بررسی بشه ببینیم سندش ضعیفه یا نه که اکثر احادیث درباره آخر الزمان سند های بسیار ضعیفی دارند و قابل اعتماد نیستند اگر سند رو نداد پیدا کردن حدیث این طوری یک کم سخته
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر دقت داشته باشید سند را گفته با ذکر صفحات.من سند را دانلود کردم وچک کردم و منابع را درست و دقیق گفته.
اما حالا شک من در این است که روی این کتاب می شود حساب کرد یا خیر؟!
برای خواندن توضیحات این کتاب و همچنین دانلود آن برروی لینک زیر کلیک نمایید.
من کاملا موافقم.
سعی می کنم این نظر شما را به آقای رائفی پور مخابره نمایم.
یاحق
دوستان واقعا چرا عبدالله هاشم اسم این مستند رو گذاشته ظهور کرده(Arrived) ؟؟؟؟!!!!
کسی میدونه دلیلشو؟
من فکر میکنم که این اقا خواسته یا نا خواسته داره عقاید بهائیت رو تبلیغ میکنه ....چون اونها هستند که معتقدند امام زمان ظهور کرده و از دنیا رفته ...برای همین هم اسم سریال جدیدش رو ظهور کرده گذاشته.
(۱۸/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]دوستان واقعا چرا عبدالله هاشم اسم این مستند رو گذاشته ظهور کرده(Arrived) ؟؟؟؟!!!!
کسی میدونه دلیلشو؟
من فکر میکنم که این اقا خواسته یا نا خواسته داره عقاید بهائیت رو تبلیغ میکنه ....چون اونها هستند که معتقدند امام زمان ظهور کرده و از دنیا رفته ...برای همین هم اسم سریال جدیدش رو ظهور کرده گذاشته.
منظورش آمدنه سید یمانی هست .فکر کنم. بقیه هم همینطور فکر می کنند.