تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند The arrived (ظهور کرده)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

مناظره با طرفداران احمد حسن و قفل کردن اتاق چت خودشان برمن چون جوابی نداشتند!!
باور کنید به جان خودم اینها هیچی حالیشون نیست و با یه وصیت جعلی فقط و فقط 12 مهدی بعد از قائم میخوان خودشون رو ثابت کنن!!!

دوستان میگویند این حدیث پیامبر است:
از امام صادق(علیه السلام) از پدرانش(علیه السلام) از امير مؤمنان(علیه السلام) نقل شده است که فرمود : پيامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در شبى كه وفات او بود به على(علیه السلام) فرمود كه يا ابا الحسن صحيفه و دواتى حاضر كن. و پيامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وصيتش را
املا
فرمود تا اينكه به اين جا رسيد كه فرمود : يا على پس از من دوازده امام خواهند بود و پس از آنها دوازده مهدى . و تو يا على نخستين دوازده امام مى باشى . و حديث به درازا كشيد تا اينكه فرمود:
یا علی تو خلیفه و جانشین من بر امتم پس از من می باشی
.
پس زمانی که وفات تو رسید خلافت را به فرزندم حسن تسلیم کن
... و اگر وقت وفات حسن العسكری رسيد
خلافت
را به فرزندش م ح م د ، مستحفظ از آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تسليم كند و ايشان دوازده امام مى باشند و سپس دوازده مهدى بعد از ا
و
مى
باشند
. پس اگر مرگ به سويش (حجة ابن الحسن) آمد
خلافت
را به فرزندش , نخستين
مهدیین
تسليم كند كه سه نام دارد ، نامى مانند نام من و نام پدرم : عبد الله و احمد و نام سوّم مهدى است . و او اولين ايمان آورنده (به پدرش) است . الغيبة طوسي ص150 . بحار الأنوار ج 53 ص 147 . بحار الأنوار ج 36 ص 260 . غاية المرام ج 2 ص 241 . (کتاب الغيبه شيخ طوسى(فارسى) ص 300) و چندين کتاب معروف ديگر

متن عربی:
mall">mall">أخبرنا جماعة عن أبي عبد الله الحسين بن علي بن سفيان البزوفري عن علي بن سنان الموصلي العدل عن علي بن الحسين عن أحمد بن محمد بن الخليل عن جعفر بن أحمد المصري عن عمه الحسن بن علي عن أبيه عن أبي عبد الله جعفر بن محمد عن أبيه الباقر عن أبيه ذي الثفنات سيد العابدين عن أبيه الحسين الزكي الشهيد عن أبيه أمير المؤمنين ع قال قال رسول الله ص في الليلة التي كانت فيها وفاته لعلي ع يا أبا الحسن أحضر صحيفة و دواة فأملأ رسول الله ص وصيته حتى انتهى إلى هذا الموضع فقال يا علي إنه سيكون بعدي اثنا عشر إماما و من بعدهم اثنا عشر مهديا فأنت يا علي أول الاثني عشر إماما سماك الله تعالى في سمائه عليا المرتضى و أمير المؤمنين و الصديق الأكبر و الفاروق الأعظم و المأمون و المهدي فلا تصح هذه الأسماء لأحد غيرك يا علي أنت وصيي على أهل بيتي حيهم و ميتهم و على نسائي فمن ثبتها لقيتني غدا و من طلقتها فأنا بري‏ء منها لم ترني و لم أرها في عرصة القيامة و أنت خليفتي على أمتي من بعدي‏ فإذا حضرتك الوفاة فسلمها إلى ابني الحسن البر الوصول فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابني الحسين الشهيد الزكي المقتول فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه سيد العابدين ذي الثفنات علي فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه محمد الباقر فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه جعفر الصادق فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه موسى الكاظم فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه علي الرضا فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه محمد الثقة التقي فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه علي الناصح فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه الحسن الفاضل فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه محمد المستحفظ من آل محمد ع فذلك اثنا عشر إماما ثم يكون من بعده اثنا عشر مهديا فإذا حضرته الوفاة فليسلمها إلى ابنه أول المقربين له ثلاثة أسامي اسم كاسمي و اسم أبي و هو عبد الله و أحمد و الاسم الثالث المهدي هو أول المؤمنين.
mall">شیخ طوسی ؛ الغيبة ، ص 150 و 151- به نقل از او :
mall">علامه مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 36 ص 260 و 261
mall">سيد هاشم بحرانى ؛ الإنصاف فى النص على الأئمة ع ، ص 196 - 198

حالا منابع رو اگر برسی کنید به اطلاعات زیر دست پیدا می کنید:
mall">نفر یکم - علی بن بیان : مجهول

mall">نفر دوم - حسن بن علی بن بیان : مجهول

mall">نامی از این دو نفر در هیچ کتاب شیعه و سنّی نیافتیم ! شاید علت را بتوان در وضعیت نفر بعدی جستجو کرد .

mall">نفر سوم - جعفر بن احمد بن علی بن بیان ، مصری : مجهول

mall">در کتب شیعه شرحی از او نیافتیم ، ناگزیر به کتب اهل خلاف مراجعه نموده و نام وی را در چند منبع پیدا کردیم . ذهبی بنابه سخنان علمای رجال پیش از خود ، او را « رافضي كذاب » می نامد. توجه کنید :

mall">جعفر بن أحمد بن علي بن بيان. أبو الفضل الغافقي المصري. رافضي كذاب، زعم أنه سمع من: عبد الله بن يوسف التنيسي، ويحيى بن بكير. روى عنه: أبو أحمد عبد الله بن عدي، والحسن بن رشيق. حدث في هذه السنة، وعاش بعدها قليلاً، أو مات فيها. قال عبد الله بن عدي: كتبت عنه في الرحلة الأولى بمصر سنة تسع وتسعين، وفي الرحلة الثانية سنة أربع وثلاثمائة، وأظن فيها مات. ثنا عن أبي صالح كاتب الليث، وعثمان بن صالح كاتب ابن وهب، وسعيد بن عفير، وعبد الله بن يوسف بأحاديث موضوعة، كنا نتهمه بوضعها، بل نتيقن ذلك. وكان رافضياً.
mall">الذهبي ؛ تاريخ الإسلام ووفيات المشاهير والأعلام ، وفيات سنة أربع وثلاثمائة ، ج 23 ص 139

mall">البته از این سخنان وثاقت و حتی امامی بودن وی هم نتیجه نمی شود ؛ چه در مکتب اهل خلاف ، دادن این القاب به کسی که ناقل احادیث فضائل اهل بیت ( علیهم السلام ) یا فضایح دشمنان آن ها باشد ، امری است مصطلح . مثلا ً حاکم نیشابوری صاحب " المستدرک علی الصحیحین " را هم رافضی نامیده اند !

mall">نفر چهارم - احمد بن محمد خلیلی : کذاب، وضاع للحدیث، فاسد، ضعيف جدا، لا يلتفت إليه

mall">مرحوم خوئی در شرح حال وی چنین می نگارد :

mall">أحمد بن محمد أبو عبد الله:
mall">قال النجاشي: أحمد بن محمد أبو عبد الله الآملي الطبري: ضعيف جدا، لا يلتفت إليه، له كتاب الوصول إلى معرفة الأصول، كتاب الكشف. أخبرنا إجازة: أبو عبد الله بن عبدون، عن محمد بن محمد بن هارون الطحان الكندي عنه.
mall">و قال ابن الغضائري: أحمد بن محمد بن أبي عبد الله الطبري الخليلي، الذي يقال له: غلام خليل الآملي، كذاب، وضاع للحديث، فاسد، لا يلتفت إليه.
mall">خوئی ؛ معجم‏رجال‏الحديث ، ج 2 ص 224 ، رقم 782

mall">به نظر می رسد گره اصلی این حدیث به دست این فرد باز شود !

mall">نفر پنجم - علی بن حسین : مجهول

mall">چنین کسی شناخته شده نیست . حتی در روایت دیگری که علی بن سنان در همین زمینه یعنی وجود 12 امام پس از رسول خدا ( صلّی الله علیه و آله ) نقل می کند ، واسطه ای بین او و راوی بعدی - یعنی ابن خلیل یا خلیلی - نیست . توجه کنید :

mall">حدثنا أحمد بن محمد بن عبيد الله الحافظ رحمه الله قال حدثني علي بن سنان الموصلي قال حدثنا أحمد بن محمد الخليلي الآملي قال‏ حدثنا محمد بن صالح قال حدثني سليمان بن أحمد قال حدثني زياد بن مسلم قال حدثني عبد الرحمن بن يزيد بن جابر قال حدثني سلام عن أبي سلمى راعي رسول الله ص قال سمعت رسول الله ص يقول‏ ... الحدیث.
mall">ابن شاذان ؛ مئةمنقبة ، المنقبة السابعة عشر ، ص 37 و 38

mall">و أخبرنا جماعة عن التلعكبري عن أبي علي أحمد بن علي الرازي الأيادي قال أخبرني الحسين بن علي عن علي بن سنان الموصلي العدل عن أحمد بن محمد الخليلي عن محمد بن صالح الهمداني عن سليمان بن أحمد عن زياد بن مسلم و عبد الرحمن بن يزيد بن جابر عن سلام قال سمعت أبا سلمى راعي النبي ص يقول سمعت رسول الله ص يقول‏ ... الحدیث.
mall">شیخ طوسی ؛ الغيبة ، ص 147

mall">کتاب مقتضب الأثر لأحمد بن محمد بن عیاش عن علي بن سنان الموصلي عن أحمد بن محمد الخليلي عن محمد بن صالح الهمداني عن سليمان بن أحمد عن الریان بن مسلم عن عبد الرحمن بن يزيد عن سلام بن أبی عمرة عن أبي سلمى راعي رسول الله ص قال سمعت النبی ص يقول ... الحدیث.
mall">علامه مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 36 ص 216

mall">نفر ششم - علی بن سنان : مجهول

mall">علي بن سنان: الموصلي العدل
mall">روى عن أحمد بن محمد الخليل و روى عنه الحسين بن علي ذكره الشيخ في كتاب الغيبة في الكلام على الواقفة.
mall">أقول: الحسين بن علي، هو البزوفري كما صرح به في ص 96.
mall">ثم إن كلمة العدل على ما يظهر من ذكرها في مشايخ الصدوق - قدس سره - كان يوصف بها بعض علماء العامة، فلا يبعد أن يكون الرجل من العامة.
mall">خوئی ؛ معجم‏رجال‏الحديث ، ج 12 ص 46 ، رقم 8180

mall">طبق نظر ایشان « علی بن سنان » عامّی مذهب است ، اما به نظر نمی آید چنین باشد ؛ زیرا وی راوی روایت بسیار مشهوری است که در آن به وجود و امامت حضرت ولیعصر ( عجّل الله تعالی فرجه ) تصریح شده است . ر.ک. به پست بعدی .
mall">اگر از سند روایت مزبور صرفنظر کنیم ( چون به دلیل وجود مجاهیل ضعیف است ) ، امامی بودن علی بن سنان نتیجه می شود . به هر حال شرح حالی برای وی موجود نیست و لذا وثاقتش تائید نمی شود . در کتب اهل خلاف نیز وی را نیافتیم .

mall">نفر هفتم - بزوفری : امامی، ثقة جلیل

mall">الحسين بن علي بن سفيان: = الحسين بن علي أبو عبد الله البزوفري أبو عبد الله.
mall">روى عن جعفر بن محمد بن مالك، و روى عنه محمد بن أحمد بن داود. التهذيب: الجزء 5 باب الزيادات في فقه الحج، الحديث 1499.
mall">أقول: هذا متحد مع ما بعده.
mall">الحسين بن علي بن سفيان بن خالد: = الحسين بن علي أبو عبد الله البزوفري.
mall">قال النجاشي: الحسين بن علي بن سفيان بن خالد بن سفيان أبو عبد الله البزوفري شيخ ثقة، جليل من أصحابنا له كتب، منها: كتاب الحج و كتاب ثواب الأعمال و كتاب أحكام العبيد، قرأت هذا الكتاب على شيخنا أبي عبد الله - رحمه الله - كتاب الرد على الواقفة، كتاب سيرة النبي و الأئمة ع في المشركين أخبرنا بجميع كتبه أحمد بن عبد الواحد أبو عبد الله البزاز عنه.
mall">و قال الشيخ: في رجاله في من لم يرو عنهم ع (27): الحسين بن علي بن سفيان البزوفري خاصي يكنى أبا عبد الله، له كتب، ذكرناها في الفهرست، و روى عنه التلعكبري و أخبرنا عنه جماعة، منهم: محمد بن محمد بن النعمان و الحسين بن عبيد الله و أحمد بن عبدون.
mall">أقول: لم يترجم الرجل فيما وصل إلينا من نسخ الفهرست.
mall">مرحوم خوئی ؛ معجم‏رجال‏الحديث ، ج 6 ص 47 ، رقم 3528 و 3529

mall">نفر هشتم - جماعة (منهم: المفید، الغضائری، البزاز) : إمامی، ثقة جلیل

mall">از مطالب فوق معنای « جماعة » هم روشن می شود .

mall">***************
این بود وضعیت سند این حدیث . 5 فرد مجهول و یک حدیث ساز ! آیا این روایت می تواند مبنای یک اعتقاد قرار بگیرد ؟!

خب حالا ببینم بازهم از این حدیث استفاده میکنید.

من همین الان با یکیشون مناظره و مباحثه کردم و این وصیت رو آورد و من هم رد وصیت رو
دیگر چیزی نگفت !!! حتی خداحافظی هم نکرد!!!!

اصلا این چیزی نبود که میخواست خودش رو اثبات کنه.بعد مناظره میدونید چی شد؟؟؟؟!!!!

اتاق چت رومشون رو روی من قفل کردند !!!
این هم عکسش:
[تصویر: monazereh-ba-ahmad.jpg]

اسم گروهشون با فلش سیاه مشخص شده ansar imam mahdi. و هر بار بعد از چت که روی اتاق کلیک میکردم اروری با فلش قرمز نشون دادم نمایش داده میشد!!!!
اینها هیچی نیستند و باور کنید همش کار دشمنه و دشمنه و دشمن!!!
خیلی خیلی تبلیغ می کنند!!!

کاشکی بچه ها یک گروه تشکیل بدیم بریم باهاشون همینطوری مناظره کنیم تا خودشون خسته بشن ، چون کم آوردن هم حدی داره!!!.

یه حدیث زیبا برای دوستان:

[font=Arial,sans-serif]یکی از مردمان که گمان می کرد که امام رضا علیه السلام همان امام مهدی قائم علیه السلام است ، نزد ایشان آمد ، ولی قبل از بیان پرسش ، امام رضا علیه السلام به او فرمود :[/font]

[font=Arial,sans-serif]عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا ع أَنَّهُ قَالَ قَبْلَ هَذَا الْأَمْرِ السُّفْيَانِيُّ وَ الْيَمَانِيُّ وَ الْمَرْوَانِيُّ وَ شُعَيْبُ بْنُ صَالِحٍ فَكَيْفَ يَقُولُ هَذَا هَذَا[/font]

[font=Arial,sans-serif]قبل از این امر (ظهور) ، سفیانی و یمانی و مروانی و شعیب صالح می آیند. پس چگونه می گویی این فرد همان کس است؟!(2)[/font]

[font=Arial,sans-serif]

2- الغیبه ، نعمانی ص 133 ،،،،،، بحارالانوار ج52 ، ص 233 ،،،، بشاره الاسلام ، ص 159 ،،،، منتخب الاثر ، ص 441.[/font]
کسایی که اینجا دارن عبد... رو کذاب مینامند از کجا معلوم که ماسونی نیستند
(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۶)mosazadeh نوشته است: [ -> ]کسایی که اینجا دارن عبد... رو کذاب مینامند از کجا معلوم که ماسونی نیستند

داداش کذاب نه غافل . بین این دو تفاوت هایی قائل است. ایشون خودشون زدن به خواب . کسی که واقعا خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی ...
ولی بازم امید هایی هست که ایشون متوجه افکار اشتباه خویش شوند.
فکر نکنم ماسونی ها جمع شدند اینجا که هاشم رو خراب بکنند. مثلا افراد آگاه جامعه با ندیدن چند مستند این آقا غافل می شوند و ...
مگه مستندات ایشون در حکم قرآنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...
سلام

ما همه میگیم هاشم منحرف شده ولی باز از این کلمه خوشم نمی یاد چون متوجه نشدن با جاهل و نادان خیلی فرق میکنه، یا اینکه بتمرگ با بشین و بفرما خیلی فرق میکنه.

هاشم راه اشتباه رو انتخاب کرده و داره میره جلو:s
ما باید مسیر رو به ایشون نشون بدیم ، البته با احادیث و روایات!!!
سلام دوستان

این چت روم رو اگر خواستید دانلود کنید:Beyluxe
و سپس به ایران و سپس اتاق انصارالمهدی بیاین .از ساعت 8 شب تا 2 صبح .اگر کسی میدونه میتونه مناظره کنه بیاد تا حالشون رو بگیریم.

هرکسی میتونه اینجا پیام بده تا باهم بریم.
ممکنه من برم و یکدفعه ای ده تایی بریزن سرم و نزارن صحبت کنمWink

یاعلی
منتظرم
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان خودتون رو از نظر اطلاعاتن مهدوی تکمیل کنید تا بعدا بریم برای مناظره با این افراد.

یاحق
با توجه به شبهات پیش آمده در ماه های اخیر و ظهور شخصی به نام احمد الحسن , در حال آماده سازی مستندی به نام مدعی یمانی هستیم. ان شا الله این سریال به زودی منتشر خواهد شد.
شما می توانید در اینجا تیزر این مستند را دانلود کنید.

[تصویر: yamani-ganjname.jpg]

دانلود با کیفیت متوسط

(7.85 MB)

در این مستند پرسش های زیر پاسخ داده می شوند.
- احمد الحسن کیست و ادعاهایی می کند؟
- آیا او با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ارتباط است؟
- آیا او یمانی موعود است؟
- آیا عبدالله هاشم به انصار المهدی (یاران احمد حسن) پیوسته؟
- آیا مستند The Arrived به این جریان ارتباط دارد؟
- اگر این مستند مرتبط با این جریان است پس چرا زیرنویس می شود؟
- آیا روایات و احادیث مطرح شده توسط این جریان معتبرند؟
- یمانی موعود در روایات چه خصوصیاتی دارد؟
- آیا خواب حجت است؟
- و بسیاری سوالات دیگر
چند نکته :
1) با توجه به حساسیت موضوع این مستند توسط موسسه اندیشه بصیرت به زبان های مختلف ترجمه و زیرنویس خواهد شد.
2) از تمامی عزیزانی که فایل های مفید و مرتبط با این موضوع (متنی , تصویری و یا صوتی) دارند تقاضا می شود فایل های خود را برای ما ارسال نمایید تا در این سریال از آنها استفاده کنیم. (با ذکر نام شما)
info@ganjname.ir
من سید موسی موسوی اهل روستای وردنجان 18 کیلومتری شمال غرب شهرکرد با ایشون صحبت کردم و مطمئنم کذابه.

بنظر شما بنده ماسونم؟!!!!

لا اله الا الله

به جای اینکه جلوی این شخصو بگیریم به بقیه تهمت نزنیم...
جناب موسی زاده به شما پاسخ دادم...
سلام

اینکه دروغه معلومه و داخلش شکه نیست.
میتونید بفرمایید شما به احمد حسن چه گفتید و چه پاسخهایی دریافت کردید؟!!!

خیلی مهمه!!!
دوستان من ,

بندگان خدا , ایرانیان مسلمان,

بنده حقیر , و امثال بنده , بازگشت به حقیقت و فطرت و انسانیت و در یک کلمه اسلام رو مدیون این فیلم سازان و محققان و همچنین مترجمانی که اجر دنیا و آخرت رو خواهند برد هستیم . بنابراین یکمی مواظب باشیم که نمک نخوریم و نمک دان بشکنیم . هرچند نقد هایی هم به مستند اول وارد هست, اما سر نخ رو به بنده و امثال بنده داد و طبق وظیفه خودمون تحقیقاتمون رو ادامه دادیم و به قرآن و تفاسیر کتب دیگه رسیدیم .... که امروز میتونیم به نوعی بد رو از خوب تشخیص بدیم .

نقل قول:از ساعت 8 شب تا 2 صبح .اگر کسی میدونه میتونه مناظره کنه بیاد تا حالشون رو بگیریم.
دوست عزیز , چرا با عقیده و نیت ارشاد دست به همچین دعوتی نمیزنید ؟؟ مگر دین برای گرفتن حال و دعواست ؟؟
با این دیدگاه وارد این عرصه بشید که میخواید یک نفر رو با حق آشنا کنید, و به سبک ائمه در مناظرات رفتار کنید , اگر مسلمانید .
و در آخر, به شخص نیازی نمیبینم مستند جدید رو برای کسب اطلاعات بیشتر تماشا کنم,

اما , عزیزان و مبلغان دلسوز, مسلمانان عاشق, این مستند رو ببینید تا اگر قصد دارید انحرافاتش رو به گوش بیخبران برسونید این توانایی رو داشته باشید . همه ی ما در معرض لغزشیم , بیشتر مواظب باشیم .

این کلیپ صوتی که البته تصویری بوده و بنده به خاطر حجم زیاد اونو صوتی کردم هم در مورد مستند بحث برانگیز اخیر ( ظهور بسیار نزدیک است ) به علاوه ی صحبتهای علی اکبر رائفی پور در مورد مستند سازی و مسائل پیرامون هست , با حجم حدود 4 مگابایت, و زمان 15دقیقه :

http://s2.picofile.com/file/7140820642/t...t.wmv.html
یا حق
(۲۶/شهریور/۹۰ ۰:۲۹)smmv2005 نوشته است: [ -> ]

[align=JUSTIFY][align=JUSTIFY][size=x-large]سلام بر دوستان عزیز
برادران چرا مستندهای این شخص رو دانلود می کنید یا لینک می دید که دیگران ببینن با این کار دارید به انحراف دامن می زنید...
بنده چند وقت پیش با ایشون تبادل ایمیل داشتم. برای بنده در انحراف این شخص هیچ شکی وجود نداره..
ایشون دارن تلاش می کنن احمد الحسن کذاب رو سید یمانی معرفی کنن.
بخشی از آخرین ایمیلشون:

As for the scholars then we live in Iraq and know how corrupted they are and how they take the money of people through khumus and then buy a street in London or build Hotels in Iran while they don't even have a job! On the hand people in Iraq are starving to death, they take it from people and use it for themselves, I hope you know the story of Munaf Al-Naji, the representative of Sistani in Nasriya/Iraq, a good example of the corruption of scholars!!! we are aware of it Alhamdulillah
...
ایشون به صراحت به علمای ما تهمت میزنند (به قسمت زیرخط دار توجه کنید)، تقلید روکه زیربنای فقه شیعه هست قبول ندارن، خمس رو قبول ندارن، برخی احادیث ضعیف آخرالزمانی جوگیرشون کرده و منحرف شدن...
ایشون ظاهرا به دلیل ضعف آگاهی نسبت به عقاید تشیع و داشتن پس زمینه سنی در تفکراتشون فریب این ملعون کذاب رو خوردن. خدا ان شاء الله هدایتشون کنه...
احمد الحسن کسیه که حضرت آیت الله سیستانی فرمان قتلش رو صادر کرده... مبادا گول بخورید... در خط ولایت حرکت کنید.
در ضمن فایل وردی هم به ایمیل بنده الصاق کردند که حاوی احادیثی است که مشخصا این فرد سعی در سوء استفاده از آنها برای یمانی خواندن خود دارد، که با توجه به احتمال انحراف دوستان نا آگاه از ارسال اون خودداری می کنم.
بنده به انجمن فارسی این شخص رفتم و اونو بررسی کردم...
دروغگویی این ملعون (احمد الحسن) بسیار آشکار است...
چون ایشان خود را فرزند امام مهدی معرفی کرده اند!!! و از حضرت امام خامنه ای می خواهند ولایت رو تسلیم ایشان کنند!!! و از مردم می خوان که تقلید از مراجع رو ترک کنند!!!...
باید هرچه زودتر از مراجع برای تحریم این مستند کسب تکلیف کنیم.
و باید از مراجع قانونی بخوایم با تکثیر کنندگان این مستند برخورد قانونی قاطع بکنند. سایت عبدالله هم باید فی*ل*تر بشه... خیلی عجیبه که هنوز فی*ل*تر نیست. و همینطور هر جایی که لینک این مستند رو میذاره.
شما هم لینکا رو حذف کنین.
نباید اجازه بدیم صدا و سیمای منحرف ما و جوونایی که تو فضای وب نادانسته این فایلها رو به اشتراک می ذارن باعث گمراهی بقیه بشن.
واقعا از صدا و سیما تبلیغ برای این شخص خیلی تأسف آور بود.
هرچند که واقعا صدا و سیمای ما مدتیه خیلی با آرمانهای اسلام و انقلاب فاصله گرفته.
دوستان هوشیار باشید.اجازه ندید مستندهای این شخص بین عموم پخش بشه...اگه مثل مستند ظهور (1) بشه و این یکی هم تو کل کشور پخش بشه، با احتمال وجود مطالب انحرافی تو محتوای اون ممکنه یه فاجعه اتفاق بیفته...
جوونا همه بصیرت ندارن.
حضرت امام زمان در نامه به نائب خاص خودشان حضرت علی بن سمری اعلی الله مقامه به این نکته اشاره می کنند:
...
و به زودی از شیعیان من, خواهند آمد, کسانی که ادعای مشاهده و دیدن مرا بکنند. آگاه باشید, هر کس قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی, ادعا کند که مرا دیده است, او دروغگوی افترا زننده است. و نیست توان و نه نیرویی, مگر از جانب خداوند بزرگ.
بنابراین شکی در کذاب بودن این ملعون باقی نمی ماند...
چناچه اطلاعات بیشتری در مورد احمد الحسن کذاب می خواهید به اینجا مراجعه کنید:

شرمنده همه دوستان بخاطر 3 بار ارسال پاسخ و ناقص بودن اولین ارسال...
لطفا ارسال دوم یا سوم را بخوانید...
با سلام خدمت شما.متاسفانه این نظر به نظر من افراطیه
تو یه مبحث دیگه هم گفتم.نه فقط این مستند بلکه فیلم های روز جهانو هم به نظر من باید اصلاح کنیم و با نقد در اختیار مردم قرار بدیم چرا که به راحتی میشه دانلودشون کرد بدون هیچگونه نقد و اصلاح. گفتید فی*ل*تر کنن میخواید شخص خودم همین الان بهتون آدرس چند تا فی*ل*تر شکن تحت وب رو بدم؟
میخواید آدرس چند تا سایت که وی پی ان چه مجانی و چه پولی در اختیارتون قرار میدن بدم؟
اینکاری که شما میگین پاک کردن صورت مسئله است نه حل مسئله
سعی کنید خیلی تند نروید
(۲۷/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۹)آدم نوشته است: [ -> ]دوستان من ,

بندگان خدا , ایرانیان مسلمان,

بنده حقیر , و امثال بنده , بازگشت به حقیقت و فطرت و انسانیت و در یک کلمه اسلام رو مدیون این فیلم سازان و محققان و همچنین مترجمانی که اجر دنیا و آخرت رو خواهند برد هستیم . بنابراین یکمی مواظب باشیم که نمک نخوریم و نمک دان بشکنیم . هرچند نقد هایی هم به مستند اول وارد هست, اما سر نخ رو به بنده و امثال بنده داد و طبق وظیفه خودمون تحقیقاتمون رو ادامه دادیم و به قرآن و تفاسیر کتب دیگه رسیدیم .... که امروز میتونیم به نوعی بد رو از خوب تشخیص بدیم .

نقل قول:از ساعت 8 شب تا 2 صبح .اگر کسی میدونه میتونه مناظره کنه بیاد تا حالشون رو بگیریم.
دوست عزیز , چرا با عقیده و نیت ارشاد دست به همچین دعوتی نمیزنید ؟؟ مگر دین برای گرفتن حال و دعواست ؟؟
با این دیدگاه وارد این عرصه بشید که میخواید یک نفر رو با حق آشنا کنید, و به سبک ائمه در مناظرات رفتار کنید , اگر مسلمانید .
و در آخر, به شخص نیازی نمیبینم مستند جدید رو برای کسب اطلاعات بیشتر تماشا کنم,

اما , عزیزان و مبلغان دلسوز, مسلمانان عاشق, این مستند رو ببینید تا اگر قصد دارید انحرافاتش رو به گوش بیخبران برسونید این توانایی رو داشته باشید . همه ی ما در معرض لغزشیم , بیشتر مواظب باشیم .

این کلیپ صوتی که البته تصویری بوده و بنده به خاطر حجم زیاد اونو صوتی کردم هم در مورد مستند بحث برانگیز اخیر ( ظهور بسیار نزدیک است ) به علاوه ی صحبتهای علی اکبر رائفی پور در مورد مستند سازی و مسائل پیرامون هست , با حجم حدود 4 مگابایت, و زمان 15دقیقه :

http://s2.picofile.com/file/7140820642/t...t.wmv.html
یا حق
از اون امضاتون خیلی خوشم اومد.
قسمت اول گفتین که شما و امثال شما مدیون اینگونه افراد هستید درست ولی هر زمانی که به مقابله با حق برخیزند دیگه نمیشه رو حسابی که مستند اولشون خوب بوده دیگه هیچی بهشون نگیم.به نظر من حتی نقد هایی که دوستان بر این افراد وارد میکنند یک نوع قدر دانی و ادای دین میباشد.
(۲۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۶)mosazadeh نوشته است: [ -> ]کسایی که اینجا دارن عبد... رو کذاب مینامند از کجا معلوم که ماسونی نیستند
دوست گرامی من هم وقتی تازه چند روز پیش به این تالار اومدم و دیدم که مینویسن عبدالله هاشم منحرف شده با خودم گفتم اینا حسودیشون شده به هاشم ولی وقتی موضوع مربوط به انحراف هاشمو خوندم فهمیدم اشتباه کردم.پس خیلی تند نرو و بقیه قسمت های انجمنو هم بخون بعد نظر بده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع