(۲۳/مهر/۹۰ ۱۸:۵۲)mahdikp نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم به تمام دوستان
خواهرم ، آناهید
حرف شما از لحاظی که می فرمایید کاملا متین است و دوستمان guided هم قصد توهین نداشتند اما باور بفرمایید که حرفشان درست است.شاید بپرسید چرا؟
پاسخ شما این است که همین الان در انجمن فارسی سایت رسمی احمد حسن بیش از 3000 نفر عضو می باشند و ممکن است کسی هم با ترجمه ای که به دست می آورد و با اندیشه کمی که نسبت به روایات و یا چیزهای دیگری دارد به انحراف کشیده شود. در برخی از شهرها تبلیغات احمد حسن کذاب را من دیده ام و واقعا باعث تاسف بود.
من همانطور که میدانید در تاپیک های قبلی به دوستان گفتم که دلیل ترجمه مستند تحلیل آن با همکاری دوستانمان در موسسه گنج نامه بود (تحلیل هر قسمت به صورت جداگانه)که به دلایلی این کار متوقف شد.
پس توجه کنید که اگر شما و خیلی افراد دیگر آگاه باشند افرادهای دیگری هستند که نسبت به قضایا ناآگاهند.
و به قول دوست عزیزم sms4815 تماشای این مستند فقط وقت تلف کردن می باشد.مطمئن باشید که مستندها و سخنرانی های بسیاری هستند که شما می توانید با آنها اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
می تونم حتی به شما بگویم که مبحث احمد حسن یا فراماسونری و ... مباحث فرعی می باشند.
به نظر من بهتر است انسان دینش را بهتر بشناسد . اگر از شما دلیل شیعه بودنتان را پرسیدند بتوانید پاسخ دهید ، اگر پرسیدند که اهل بیت شما چه کسانی هستند بتوانید آنها را معرفی کنید .احادیثی از اهل بیتمان هست که بهترین راه ها را به ما نشان می دهد.
شناخت اسلام بسیار مهم است و مطمئن باشید مباحث بسیار زیاد است چون اسلام کامل ترین دین هاست.
با سلام
برادر گرامي
وظيفه م اين بود، نظري که غير نظر دوستان داشتم رو ارائه بدم
اسم تالار، بیداری اندیشه ست
اینجور که شما میخواهید ، باید اندیشه و تفکر رو تعطیل کنیم و هر چی شما و دوستان گفتند رو بپذیریم
ندیده و ندونسته
در این صورت، این همه رسانه های هوچی گر(بلا تشبیه) هم میتونن ملاک قرار بگیرن!!!
حرف بنده اينه که اين راهش نيست، يعني اگر اين کار رو هم بکنيد، هيچ اثري نخواهد داشت، جز بي احترامي به راي و نظر ديگران و نگاه از بالا که مورد پذيرش هيچکس نخواهد بود
قبول کنيد که ميشود اين مستند رو ديد و در صورت مشاهده انحراف، بسيار هشيارتر از قبل شد؛ پس تلف شدن زمان رو در پي نخواهد داشت
قبلا هم عرض کردم، کسي که بخواد منحرف بشه، کوچکترين موضوعي ميتونه عامل انحرافش باشه
حال اين که شما نميخوايد در گناه! انتشار اين مستند سهيم باشيد، کاملا موضوع جداگانه اي هستش و کسي رو نميشه ملزم به کاري کرد
نمیشه جلوی بیداری اندیشه ها و اندیشه بیدار رو گرفت
اين دلايل به هيچ وجه نتونست بنده رو قانع کنه
به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
خانم "آناهید" حرفها را زده اند و زیاده مزاحم نمی شوم... واقعا فرق اینجا با "صدا و سیما" یا مثلا "کیهان" چیست؟ اصلا به نظر شما باید فرقی داشته باشد؟ آیا می توانیم جلوی بیداری اندیشه انسانها را بگیریم؟؟؟
دوستان نمی دونم چرا شما انقدر اصرار دارید بگید که ما به نظر بقیه احترام نمی ذاریم و یا از بالا نگاه می کنیم.
من ناظر این بخش هستم. بنابر این هر مطلبی که توی این بخش منتشر می شه بنده هم در اون به نوعی دخیلم.
اگه اجازه بدم لینک دانلود این مستند اینجا باشه یعنی به نوعی دارم تاییدش می کنم.
در ضمن توی سایت عبدالله هاشم این مستند موجوده
اتفاقا با زیرنویس فارسی هم هست!
خوب هر کس بخواد می تونه بره و دانلودش کنه.
آخه ما اینجا نه سر پیازیم ، نه ته پیاز!!!

یه مستند توسط یه نفر دیگه ساخته شده
توی یه سایت دیگه منتشر شده
یه گروه دیگه هم زیرنویسش کرده
این موضوع چه ربطی به این تالار داره!!!!؟؟
ما لینک دانلودش رو توی تالار حذف کردیم چون توی این مستند ادعا می کنه بعد از 12 امام دوازده تا مهدی وجود داره!!!!!!
می گه اولیش این احمد حسن یمانیه! اگه اشتباه نکنم حتی ادعا می کنه این فرد فرزند حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست و معصوم هم هست!!!
بعد هم از کتاب های معتبر و نا معتبر جوری دلیل میاره که به بیننده القا می کنه حرفاش سند قطعی و محکم داره!
حالا اگه با دانلود این مستند از تالار بیداری اندیشه یه نفر هم منحرف بشه شما حاضرین مسئولیتش رو به عهده بگیرین؟
کما اینکه من در فروم ایرانی های سایت خود عبدالله هاشم از چندنفر شنیدم که می گفتن ما خدا رو شکر می کنیم که این حقایق رو با دیدن مستند ظهور کرده فهمیدیم!!!!!!
نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم
قبول کنيد که ميشود اين مستند رو ديد و در صورت مشاهده انحراف، بسيار هشيارتر از قبل شد؛ پس تلف شدن زمان رو در پي نخواهد داشت
قبلا هم عرض کردم، کسي که بخواد منحرف بشه، کوچکترين موضوعي ميتونه عامل انحرافش باشه
حال اين که شما نميخوايد در گناه! انتشار اين مستند سهيم باشيد، کاملا موضوع جداگانه اي هستش و کسي رو نميشه ملزم به کاري کرد
نمیشه جلوی بیداری اندیشه ها و اندیشه بیدار رو گرفت
اين دلايل به هيچ وجه نتونست بنده رو قانع کنه
به امید فردای روشن
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
بله میشه دید و نظر داد و با آگاهی از انحراف جلوگیری کرد اما ایا شما تضمین می کنید که مصادیق انحراف برای همه افراد به یک صورت عمل می کنه ؟ چه تضمینی وجود داره دو فرد با دو فکر متفاوت با دیدن این مستند یک جور فکر کنند و دیگه خودتون فکر کنید که هزاران نفر این مستند میبینین .
نمی دونم شاید دوستان شما از فرهیختگان جامعه باشند و یا اینکه شما کمتر با عوام جامعه در ارتباط هستید . کسی نمیتونه منکر این قضیه بشه که جامعه ایران دارای سطح عوام زیادی هست . آیا مسئولیت عواقب بعد از دیدن این مستند به گردن چه کسی خواد بود ؟
شاید خیلی ها فیلم سنگسار میم ثریا دیده باشید . ولی من ندیدم
یکی از دوستانم دیده بود خداشاهده قبل از تحلیل فیلم بوسیله دوستم برای من بنده فکر می کردم به لحاظ طرز فکر بچه ای با دید باز هست و همه چیزو بعد تحلیل بررسی قبول می کنه . اما متاسفانه این فیلم چنان تاثیر بدی روی این آقا گذاشته بود که دوست من میگفت که اسلام چون دارای دستور سنگسار هست دین خشنی هست . به نظر شما من چقدر باید وقت بذارم تا سقوطی به ژرفی را جبران کنم ؟
این مستند ظهور کرده به همین شکل هست . اگه من اسرار می کنم که نقد کاملش بیرون داده بشه و رفیقان نیمه راه سلاح را در این دیدند که بیخیال از این اتفاقات بعدی می ترسم .
البته هر چیزی تا خدا خواست خدا نباشه شکل نمیگیره .
عرض تبریک قذافی ملعون به هلاکت رسید
جناب mahdikp،
از مقالات شما بسیار ممنونم. اما این مقالات این طوری تاثیرگذار نیستند!!!!!!
باید مستندی در حد همین مستند هاشم یا حتی قویتر ساخته بشه که ادعاهای این فرد رو نقض کنه و اندیشه درست مهدویت رو تشریح کنه. این مستند باید در بین هواداران این کذاب منتشر بشه تا شاید هدایت شوند، هرچند اگر خداوند آنها را گمراه کرده باشد هیچکس دیگری نمی تواند آنها را هدایت کند!!!!
یا علی
نقل قول:هرچند اگر خداوند آنها را گمراه کرده باشدهیچکس دیگری نمی تواند آنها را هدایت کند!!!!
عزیزم مگه خدا با بنده هاش مشکل داره که گمراهشون کنه؟دین اسلام بر ماها نازل شده از طرف خداوند که هدایت بشیم بعد شما میگی اگه خدا گمراهشون کرده باشه؟
(۲/آبان/۹۰ ۲۲:۲۴)MOHIE نوشته است: [ -> ]نقل قول:هرچند اگر خداوند آنها را گمراه کرده باشدهیچکس دیگری نمی تواند آنها را هدایت کند!!!!
عزیزم مگه خدا با بنده هاش مشکل داره که گمراهشون کنه؟دین اسلام بر ماها نازل شده از طرف خداوند که هدایت بشیم بعد شما میگی اگه خدا گمراهشون کرده باشه؟
جواب شما در قرآن هست:
فَمَا لَكُمْ فِي الْمُنَافِقِينَ فِئَتَيْنِ وَاللَّـهُ أَرْكَسَهُم بِمَا كَسَبُوا ۚ
[b]
أَتُرِيدُونَ أَن تَهْدُوا مَنْ أَضَلَّ اللَّـهُ ۖ
[/u]
وَمَن يُضْلِلِ اللَّـهُ فَلَن تَجِدَ لَهُ سَبِيلًا
﴿
٨٨﴾
بَلِ اتَّبَعَ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَهْوَاءَهُم بِغَيْرِ عِلْمٍ ۖ
فَمَن يَهْدِي مَنْ أَضَلَّ اللَّـهُ[/u] ۖ وَمَا لَهُم مِّن نَّاصِرِينَ
﴿٢٩﴾
أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَـٰهَهُ هَوَاهُ [b]وَأَضَلَّهُ اللَّـهُ عَلَىٰ عِلْمٍ [/u]
وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّـهِ ۚ
أَفَلَا تَذَكَّرُونَ
﴿٢٣﴾
این در واقع احترام خدا به اختیار ما است، اگر بخواهیم در مسیر هدایت قدم برداریم، خداوند ما را هدایت می کند و اگر بخواهیم در مسیر گمراهی قدم برداریم، خداوند ما را گمراه می کند:
أَفَمَن زُيِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ فَرَآهُ حَسَنًا ۖ
[u]
فَإِنَّ اللَّـهَ يُضِلُّ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ ۖ فَلَا تَذْهَبْ نَفْسُكَ عَلَيْهِمْ حَسَرَاتٍ
[/b]
ۚ إِنَّ اللَّـهَ عَلِيمٌ بِمَا يَصْنَعُونَ
﴿٨﴾
قرآن هم برای مومنین هدایت است:
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ ۙ[b] وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا
﴿
٨٢﴾
یا علی
سلام
یه سوال فنی
چرا مقالات این بخش رو ادامه نمیدید
پیگیر این بخش بودم اگه دیگه نمیخواهید ادامه بدید بفرمایید
اخه چندین قسمت جدید به اصطلاح مستند ظهور کرده اومده اگه نکات خاصی توش هست رو نقد بفرمایید
با تشکر
--------
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر تمام دوستان
alizard
عزیز
قسمت های دیگری که هاشم ساخته قبلا نقد شده ، قبل از اینکه ساخته بشه.به عنوان مثال سیره احمد حسن و یا اینکه دیدن اهل بیت در خواب در باب تایید و عمل کردن به دستورات احمد حسن.
شما می تونید در همین بخش این مقالات را بخوانید.
جدا از تمام این موضوعات به نظر من سعی کنید که اطلاعات خودتان را در رابطه با خدا و اهل بیتش افزایش دهید نه فقط دشمنان آنها مثل همین احمد حسن ها!!!
ما دوستون داریم
موفق باشید