بسم الله الرحمن الرحیم
من توی زندگیم خدا خیلی خیلی زیادی بهم حال داده و میده
اونم به طور 100 % تفضلی ،یعنی بدون اینکه استحقاق داشته باشم
قضیه برمیگرده به ایام فاطمیه ی 2 سال پیش ، من در دانشگاه بوعلی همدان سردبیر ویژه نامه ی مخصوص ایام فاطمیه شدم، خیلی از اون مقالات رو برای دوست و برادر عزیزم جناب prardise فرستادم، ما اونجا یک نمایشگاه هم اونسال دایر کردیم که خیلی خیلی با صفا بود غرفه های جالبی داشت
بگذریم برم سر اصل مطلب
توی یکی از این غرفه ها دوستانی در باب دشمن شناسی صحبت میکردند، یکی از رفقا از من خواست برم توی غرفه ی اونها و بهشون مقداری کمک کنم، اونجا با یک کسی آشنا شدم که برای اولین بار به لطف اون با مستند ظهور آشنا شدم ، در اون زمان دوستان بیداری اندیشه داشتند قسمت به قسمت ترجمه میکردند مستند رو و از طریق اون دوست عزیزم که الآن با نام abbas313 در تالار عضو هستند دریافت کردم
خلاصه اینجوری شد که با وبلاگ بیداری اندیش آشنا شدم
از وقتی که خودم رو میشناسم نسبت به حضرت حجت یک حس خاصی دارم
از سال دوم دبیرستان اتفاقاتی برام افتاد مهمترین هدف زندگی (و تنها هدف اصلی زندگیم) این شد که خرج امامم بشم (حال چه قدر اصلاً در این مسیر گام برداشتم یا نه بماند)
یکی از مهمترین دغدغه های من این بود که الان خیلی ها در این کشور و در کره ی زمین با دغدغه ی امام زمان دارند کار انجام میدن، هر کدوم به یک شکلی
اما!!!!!!!!!!!!!!!!
متأسفانه اکثراً جدا جدا و حتی با کارکردهای مشابه
به قول خودم ما کم نیستیم اما با هم نیستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه همیشه دلم می خواست این جزایر از هم جدا رو یک جوری به هم نزدیک کنم
با همین نیت در اردیبهشت ماه سال 87 وبلاگ
منتظران ظهور رو راه اندازی کردم که مثلاً بشه محفل انسی برای دوست داران حضرت حجت بعد از یک مدت یعنی در نمایشگاه قرآن حدود دو سال پیش دیدم فرصت مناسبی هست
یک نامه ی سرگشاده نوشتم و بعد فرستادم برای اکثر سایت ها معتبر و معروف مهدوی (مثل سایت مسجد جمکران و موعود و وعده ی صادق و بیداری اندیشه و... و توی نمایشگاه هم به جاهای معتبر پخش کردم) این کار رو به کمک abbas 313 انجام دادم
بعد هم گفتم اگه خود آقا صلاح بدونن به این کار برکت میدن و به این نامه ی سرگشاده جواب میدن، که تنها فقط و فقط مدیر وعده ی صادق به این نامه جواب داد
من هم گفتم یا وقتش نشده یا من لایق نبودم که امام زمان بیاندازد در دل اینها که توجه کنن به این فراخوان
البته متن
این نامه ی سرگشاده الآن هم در تالار موجود هست .
بگذریم
من مد نظرم این بود که یک وبلاگ درست کنم که در اون سعی بشه تا اکثر آدمهای منتظر و دغدغه دار دور هم جمع بشن و یک جریان هماهنگ در عرصه ی فعالیت های مهدوی رخ دهد که در اون برهه نشد
تقریباً نزدیک یکی دو ماه بعد تالار بیداری اندیشه افتتاح شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در اون زمان افتتاح هم قدیمیهای تالار یادشون هست که تالار اصلاً بخش مهدویت نداشت!!!!!
غالباً حرف از دجال بود و فراماسونری بود و سحر و جادو
یه بخش آخرالزمان هم بود که بعضی وقتا در اونجا حرفهایی در باب امام زمان میزدند (اندکی)
تا اینکه خدا خیر بده به
oO DaViD Oo
این تاپیک رو ایجاد کرد
(۱۹/آبان/۸۹ ۱۰:۱۲)
oO DaViD Oo نوشته است:
با سلام
یک پیشنهاد داشتم که یک قسمت مجزا توی فروم برای
مهدویت هم ایجاد کنیم
این همه دجال_دجال می کنیم یکم هم در مورد
عشقمون صحبت کنیم آخه
و بعد هم حقیر این را گفتم:
(۱۹/آبان/۸۹ ۱۰:۴۵)
علی 110 نوشته است:
سلام
آقا حرف دل من و زدی خدا خودتو پدرو مادرتو بیامرزه
دمت گرم و قدحت پر می باد
یاعلی و خدا حافظ و نگهدارت باشه
ادامه ی ماجرا را هم میتونید
از اینجا دنبال کنید که در نهایت منجر شد به ایجاد انجمن مهدویت در تالار گفتگوی بیداری اندیشه!
خلاصه من یک وبلاگ مهدوی میخواستم
ولی آقا امام زمان یک تالار گفتگوی مهدوی در اختیارم گذاشتند که خیلی خیلی فراتر از آن چیزی بود که من در ذهنم بود
خلاصه در زندگی هر چه خواستم به خصوص برای خدمت به آقا صاحب الزمان
خداوند خیلی بهترش را به من داد
گفت ببینم چه می کنی و حقیر تنها شرمنده شدم و نتوانستم آنچنان که عهد و پیمان بسته بودم به وعده هایم عمل کنم
و تنها رو سیاهش به من ماند
چند تاپیک را من با قلبم ایجاد کردم در این تالار که دوتای آن چیز دیگری است به نظر خودم
و مطمئن هستم
إنشالله جزو باقیات الصالحات من خواهد شد
یکی تاپییک
فضايلي غیر قابل انکار و بی نظیر برای مولا علی که هر شیعه باید بداند
و دیگری تاپیک گفتگوی منتظران
به هر تقدیر میدانم که نبودم آنچنان که باید میبودم
رفتارم و گفتارم در شأن مدیر بخش مهدویت نیست
تنها فقط و فقط والله یک تقاضای عاجزانه از دوستان دارم
اگر راه داشت حقیر را حلال کنند
خدا بخشندگان را دوست دارد
در این تالار دوستان بسیار دل انگیزی یافتم که خدا میداند که:
قلبم می گوید آقا با اینها کار دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای کاش من هم آدم شوم و توفیق داشته باشم در کنار شما منتظران حضرتش خرج آقامون بشیم
[/u]
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
برادران و خواهران ایمانی من
شما و من حقیقتاً نمیدانیم اثر دعای از ته قلب ما چه قدر در نزدیک شدن فرجش تأثیر دارد
دعا کنید و تا میتوانید خدا را به حق فاطمه ی زهرا قسم دهید که این قسم بر طبق روایات عرش را به لرزه در می آورد
یا علی
حق نگدار همه ما
التماس دعای فراوااااااااااااااااااااااااااااان
[b]به خصوص برای پدر و مادرم