تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(۱۸/بهمن/۹۰ ۷:۳۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]
(۱۷/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۶)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]ممنون واقعا از اینکه به سوال من جواب داده شد!!!

دوست عزیز سوالات شما قبلا در تالار در همین تاپیک یا تاپیکهای مشابه جواب داده شده. اجمالا:

این دو تا جوان معلوم نیست کدوم کشور زندگی می کنن. آمریکا که نیستن. مصاحبه عبدالله هاشم هم پیرامون موضوعات عجیب بوده قبل تر از مستند ظهور.
در نقد موزیک 13 پله گفتیم اگر تحقیق کنید ایقدر مدرک وجود داره که نیازی به تعداد پله ها نیست. در بخش موزیک چند تاپیک وجود داره.... شاید اونها هم اشتباه کردن در شمارش. شاید هم ... اما باز دلیل بر زیر سوال بردن کل مطالب نیست.
در هر حال یه محقق اگر به چیزی شک داره تحقیق میکنه. در مورد خود مطالب ارائه شده در مستند تحقیق باید کرد. اما چون یه کم مشکله معمولا ما سریع میایم یه نتیجه گیری در مورد سازندگان می کنیم و میگیم مشکوک هستن پس کلا مطالبش سر کاریه و .... در حالیکه اگر تحقیق کنین می بینین مطالب ارائه شده قبلا توسط خیلی از محققین دیگه هم مطرح شده به صور مختلف. خلاصه اینکه تحقیق کنیم.

ممنون
من بعضی از قسمت های این سریال را قبول ندارم برای مثال منظور از این که کتاب یا فیلم راز از انسان ها یک خدا میسازد چیست؟ و بسیاری از موارد مبهم دیگر
سلام
بعد از مدتها برگشتم.
خلاصه یک جوابی میدهم. امیدوارم مورد فایده قرار گیرد.
هزینه ساخت این فیلم فقط مونتاژ است و چون هاشم عبدالله سازنده فیلم نیست بلکه استودیوی مونتاژ است که در مصر این کار را انجام میداد، البته 2 دوست دیگر خود را سنی و از اروپا معرفی کردند. من تو و هر کسی دیگری میتواند چنین سریالی بسازد ولی یک شرط دارد و اون هم داشتن علم جمع آوری اطلاعات است. توی همین فروم کلی مطالب جمع شد، که اگر کسی بخواهد میتواند یک سریال 100 قسمتی درست کند.
هیچ سخنی کامل نیست، خیلی از برداشت ها اشتباه است، خیلی از سخنان ناقص، ولی اگر خدا بخواهد، نوری در قلبت میتاباند و تو با دیدن این سریال (به ضعم بعضی ها سراسر دروغ) راه هدایت را پیدا میکنی. این تو نیستی که مفهوم را درک میکنی، این لطف خداوند به تو و یا لطف شیطان به توست که درک کنی حقیقت الله (لطف خدا) را یا شک کنی به وجود پاکش (لطف شیطان).
عزیز من، هیچ منبعی صحیح نیست، چه برسد سپاه، تو باید ببینی که نور خدا در وجودت چه میکند، اگر فیلم را دیدی و ترسیدی و خواستی تسلیم شوی بدان، شیطان به هدفش رسیده و اگر دیدی، هشیار شدی و با قدرت بیشتر به سمت خدا برگشتی بدان الله هدایتت کرده.
حالا به نظر تو هاشم عبدالله یهودی ماسون توانسته اهداف کدام سمت را در تو تحقق بخشد؟ الله یا شیطان؟
چاقوی جراحی را یک شیطان پرست ساخت، ولی دکتر .... قلب رهبر اسلام را ،با آن، چندین سال زنده نگه داشت. چاقو بد بود یا سازنده اش؟ یا دکتر که درست استفاده کرد.
نور کجاست،

پس كسى را كه خدا بخواهد هدايت نمايد دلش را به پذيرش اسلام مى‏گشايد و هر كه را بخواهد گمراه كند دلش را سخت تنگ مى‏گرداند چنانكه گويى به زحمت در آسمان بالا مى‏رود اين گونه خدا پليدى را بر كسانى كه ايمان نمى‏آورند قرار مى‏دهد.
فَمَن يُرِدِ اللّهُ أَن يَهْدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلإِسْلاَمِ وَمَن يُرِدْ أَن يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاء كَذَلِكَ يَجْعَلُ اللّهُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ
لأنعام-125
و ما هيچ پيامبرى را جز به زبان قومش نفرستاديم تا [حقايق را] براى آنان بيان كند پس خدا هر كه را بخواهد بى‏راه مى‏گذارد و هر كه را بخواهد هدايت مى‏كند و اوست ارجمند حكيم
وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلاَّ بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ فَيُضِلُّ اللّهُ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
ابراهیم -4
آيا آن كس كه زشتى كردارش براى او آراسته شده و آن را زيبا مى‏بيند [مانند مؤمن نيكوكار است] خداست كه هر كه را بخواهد بى‏راه مى‏گذارد و هر كه را بخواهد هدايت مى‏كند پس مبادا به سبب حسرتها[ى گوناگون] بر آنان جانت [از كف] برود قطعا خدا به آنچه مى‏كنند داناست
أَفَمَن زُيِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ فَرَآهُ حَسَنًا فَإِنَّ اللَّهَ يُضِلُّ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ فَلَا تَذْهَبْ نَفْسُكَ عَلَيْهِمْ حَسَرَاتٍ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِمَا يَصْنَعُونَ
فاطر - 8
مستند ظهور یک مستند انحرافی بود که در ابتدا عده ی خیلی زیادی را جذب خودش کرد حتی خود من هم خیلی خیلی خیلی زیاد مجذوبش شدمHuh
البته نا گفته نماند بعضی بخش هایش هم قبول نداشتمBig Grin مثلاً وقتی در آخر گفت که از سیستم فاصله بگیریم و گوشه نشین بشویمAngry
اما چرا این مستند انحرافی بین بچه های طرح ضیافت اندیشه دانشگاه فردوسی(ماه رمضان89) توسط دانشگاه توزیع شدExclamationExclamationExclamation
چرا قبل از اینکه این مستند را بین دانشجوها پخش کنند نقدش نکردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حرفهای دوست عزیزمان ninjutsu آنقدر ساده انگارانه است که ادم نمی دونه چی بگه ؟
یعنی چی که اگر خدا بخواهد ادامه دارد به چه معناست ؟
خیلی ساده است
یعنی اگر خدا بخواهد بقیه سریال را ساخته و پخش می کنند
کی گفته سریال رو آمریکا ساخته ؟
چرا میگویید خیلی ایراد دارد ؟
خود سازنده آخر سریال می گه تمام صحبت ها احتمال دارد در آن خطا باشد بغیر از آیات مقدس !
متاسفانه جو سازی راه به جایی نمی بره و فایده ای نداره
خداوند همه را هدایت نماید
بجای اینکه راه را برای ظهور آماده کنید سنگ بر سر فعالان این عرصه نیندازید
امیدواریم خداوند همه مان را هدایت کند با تشکر از دوست گرامی مان بخاطر جواب قشنگشان
یا مهدی
نقل قول:حرفهای دوست عزیزمان ninjutsu آنقدر ساده انگارانه است که ادم نمی دونه چی بگه ؟
یعنی چی که اگر خدا بخواهد ادامه دارد به چه معناست ؟
خیلی ساده است
یعنی اگر خدا بخواهد بقیه سریال را ساخته و پخش می کنند
کی گفته سریال رو آمریکا ساخته ؟
چرا میگویید خیلی ایراد دارد ؟
خود سازنده آخر سریال می گه تمام صحبت ها احتمال دارد در آن خطا باشد بغیر از آیات مقدس !
متاسفانه جو سازی راه به جایی نمی بره و فایده ای نداره
خداوند همه را هدایت نماید
بجای اینکه راه را برای ظهور آماده کنید سنگ بر سر فعالان این عرصه نیندازید
امیدواریم خداوند همه مان را هدایت کند با تشکر از دوست گرامی مان بخاطر جواب قشنگشان
یا مهدی
بله.واقعا هم همین درسته.تعجب میکنم که تو این تالار کم تر کسانی هستن که همچین طرز فکری دارن!
چرا هممون عادت کردیم تا یه کار خوب میبینیم،مثل این مستند،سریع میپریم سرش و کاملا نقضش میکنیم!
برای همینه که هیچکس جرئت نمیکنه یه مستند جوندار بسازه!
شما اگه کامل به مستند نگاه میکردید،به صحبت های دوستمون
منتظرالقائم

میرسیدید.
یا حق
سلام
اینقدر به یهودیا توهین نکنین همشون که اینجوری نیستن از اول این تالار دارین یهود رو جمع میبندین
یهود هم دین خدا ست

قضیه یهود با ماسونها کلا فرق میکنه

ما مسلمونیم نباید که مثل اونها باشیم که تو هر دینی آدم خوب و بد هست. قرار نیست کل یهود رو زیر سئوال ببرین .

کاری که ماسونها همیشه میکنن که مارو تو شک میندازن الانم تو همین تالار همین کارو کردن به کوچیک ترین چیزا که آدم فکرشو نمیکنه میبینی خیلی بزرگ به نظر میاد

هدف هممون ظهور آقا امام زمان عج . آقا بیاد شاید خیلی از یهودیها و مسیحیها و... زیر پرچمش باشن

انتشار اطلاعات مخفی همیشه بوده بزرگترین رازهای دنیا فاش شدن این اخبار اطلاعتم فاش شده به دلیل اینکه انسان کنجکاو

با هر دینی با هر فکری همه خدا پرستیم و به امید ظهور آقا امام زمان عج
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۵)farhad_afshin نوشته است: [ -> ]سلام
اینقدر به یهودیا توهین نکنین همشون که اینجوری نیستن از اول این تالار دارین یهود رو جمع میبندین
یهود هم دین خدا ست

قضیه یهود با ماسونها کلا فرق میکنه

ما مسلمونیم نباید که مثل اونها باشیم که تو هر دینی آدم خوب و بد هست. قرار نیست کل یهود رو زیر سئوال ببرین .

کاری که ماسونها همیشه میکنن که مارو تو شک میندازن الانم تو همین تالار همین کارو کردن به کوچیک ترین چیزا که آدم فکرشو نمیکنه میبینی خیلی بزرگ به نظر میاد

هدف هممون ظهور آقا امام زمان عج . آقا بیاد شاید خیلی از یهودیها و مسیحیها و... زیر پرچمش باشن

انتشار اطلاعات مخفی همیشه بوده بزرگترین رازهای دنیا فاش شدن این اخبار اطلاعتم فاش شده به دلیل اینکه انسان کنجکاو

با هر دینی با هر فکری همه خدا پرستیم و به امید ظهور آقا امام زمان عج

سلام دوست عزیز

چند تا نکته خیلی مهم هست , خالی از لطف نیست که یاداوری بشه:

1-

بطور مسلّم، دشمنترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت؛ و نزدیکترین دوستان به مؤمنان را کسانی می‌یابی که می‌گویند: «ما نصاری هستیم»؛ این بخاطر آن است که در میان آنها، افرادی عالم و تارک دنیا هستند؛ و آنها (در برابر حق) تکبّر نمی‌ورزند سوره مائده ایه 82

اگر توجه کنیم میبینیم که ذات اقدس اله یهود رو در کنار مشرکین در این ایه قرار داده اند.خب خیلی قابل تامله!
فکر کنم دیگه نتونیم به خدا بگیم که یهودیت هم دین خودته بهش توهین نکن

Smile

2-

دین در نزد خدا، اسلام (و تسلیم بودن در برابر حق) است. سوره ال عمران ایه 19

و هر کس جز اسلام (و تسلیم در برابر فرمان حق،) آیینی برای خود انتخاب کند، از او پذیرفته نخواهد شد؛ و او در آخرت، از زیانکاران است. سوره ال عمران ایه 85

این دوتا ایه رو گذاشتم براتون که متوجه باشید که دین فقط اسلامه.یهود و مسیحی و... نداریم.تمام انبیاء که قبل از پیامبر خاتم دعوت به دین میکردند,دعوت به اسلام بوده.همگی یک دین و ایین رو ترویج دادن.البته خب هر کدوم مرحله داشتن.که خارج از حوصله در این بحثه.اما این رو باید بدونیم که همگی اسم دینشون اسلام بوده.

و در اخر همگی خداپرست هستند.اما چه خدایی؟خدای من که با خدای یهودیا فرق داره.خدایی که راه میره و مار از اون باهوش تره و .......

خدا در نظر يهود:
خداوند، در كتاب مقدّس يهود، شكل عجيب و غريبى به خود گرفته است. مثلاً مانند انسان است، گيسو و لباس دارد,دوپا دارد، مانند انسان راه مى رود, از آسمان به زمين فرود آمده به هر كجا كه بخواهد مى رود و جائى را براى سكونت و زندگى خويش مسكن قرار مى دهد، آن قدر نادان است كه بدون نشانه نمى تواند خانه مـؤمنان را از خانه كـفّار تشخيـص دهدو از خيلى چيزها بى خبر است، پيمان خود را مى شكند، از كرده خويش پشيمان مى شود، گاهى غصه مى خورد و بر كارى كه كرده است اندوهگين مى شود، با انسان كشتى مى گيردو درعين اين كه سه تا است، يكى است، يعنى هم يگانه است و هم سه گانه، مار از او راستگوتر است زيرا مار راست مى گويد و خدا دروغ مى گويد، از آسمانها به زمين آمده بين كلام مردم تفرقه مى اندازد مثل استعمار كه مى گويد: (تفرقه بيانداز و حكومت كن) چون از وحدت كلام آنها مى ترسد، چيزى را مى گويد و باز تغيير مى دهد اين است، صفات خداوند در نظر يهود!
دوست من این خدا از نظر یهوده.تمامی نوشته های بالا سندیت داره.همشون از تورات اومده من برای مثال یکیش رو میذارم:
چون من که خداوند هستم,امشب از سرزمین مصر گذر خواهم کرد و تمام پسران ارشدمصريان و همه ء نخست زاده های حيوانات ايشان راهلاک خواهم نمود و خدايان آنها را مجازات خواهم کرد. 13 خونی که شما روی تيرهای در خانه های خود می پاشيد، نشانه ای بر خانه هايتان خواهد بود.من وقتی خون راببينم از شما می گذرم و فقط

مصريان را هلاک می کنم.(برای اون بخش که گفته بود بدون نشانه نمیتونه خانه مومنان رو پیدا کنه.من خودم از تورات در اوردم این متن رو اگر بازم خواستید بگید براتون همه ادرسا رو با متن تورات میذارم)

درپناه خدا
سلام دوستان
من،بالأخره برگشتم با مدرکی که ثابت کند فیلم (The arrivals) فیلمی با هزاران ایراد است و آقای عبدالله هاشم هم فردی منحرف بود.
اگر مرا قبول ندارید،استاد رائفی پور را که قبول دارید؟؟؟
لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید...

http://antisemitism.blogfa.com/post-76.aspx

و لینک زیر

http://masafportal.com/post/view-107/%D8...8%B1%D8%AF

منتظر نظرات شما دوستان هستم.
منتظر نظرات شما دوستان هستم.

سلام.

باید به این نکته توجه فرمایید که وقتی میتوان از یک مسیر انحرافی استفاده کرد که تا حدودی از حقایق در اون مسیر استفاده کرد.
این مستند مقداری حقایق دارد.مقداری هم چه هدفدار چه بی هدف مخالف عقاید شیعه است.

والسلام
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع