تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
ببخشید اما به نظرم هر کسی ممکنه خطا کنه ما که معصوم نیستیم اما هر حرفی هم که میزنیم بهتره با سند ومدرک باشه تا بشه عقلانی بحث کرد و فکر میکنم استاد رائفی پور نقدی داشتند بر این سریال مطمئن نیستم اما اگر پیداش کردم لینک میذارم
نقل قول:راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟
دوست عزیز فقط کسانی میتونن یهودی باشن که والدینش هم یهودی باشه یا حداقل یکیشون یهودی باشه
سلام دوستان من امشب عضو سایت شدم .
کی میدونه این کلمات و حروفی که مینویسم چه معنی داره PaNa 537 71 منتظر جوابتون هستم.Huh
به نظر شما آیا میشه که یکی از شما به طور کامل مقصود من از این کلمات و اعداد رو بدونه؟ قطعا پاسخ منفی خواهد بود.
به سریال ظهور در مورد اون قسمتی فکر کنید که می گفت بعد از فرو پاشی برجهای دوقلو ماسونها در فکر علنی کردن تفکراتشون در بین ملل هستن.حال آیا اتفاقی خواهد بود که این همه اطلاعات در مورد تفکرات ماسونی به این راحتی در اختیار بنده و شما قرار بگیره؟اون هم تشکیلاتی که طی چندین قرن مخفی مونده .یا این که اونا می خوان که ما این چیزارو بدونیم.و برای این که این اطلاعات راحت تر در اختیار من و شما قرار بگیره از کانال های مختلفی وارد شدن.(هر چیزی پذیرای هم جنس خودش هست.برای این که با یک کودک حرف بزنی باید باهاش کودکانه صحبت بکنی.برای این که با یک ایرانی صحبت بکنی باید ایرانی باشی.و برای این که یک مسلمان رو منحرف کنی باید مسلمان باشی .و حتی مسلمان تر از او.)هیچ حرفی رو نباید سریع قبول کرد باید روش فکر بشه.پس به راحتی پذیرای حرفها نباشیم.هر مطلبی رو که هر جا دیدیم یا خواندیم باور نکنیم.سعی کنیم فکی که پشت سر این موضوع وجود داره رو ببینیم.دوستان دشمنی که رو در روی شما شمشیر به دست ایستاده محال که شما با قدرت ایمان نتونی شکستش بدی. اما امان از دشمنی که در لباس دوست به شما نزدیک می شه.اطمینان داشته باشید دشمن برای این که به کشور عزیزمون و به دین عزیزمون و به شهدای که برای این مملکت کشته شدن صدمه بزنه .نیروهای به شکل ما و با تفکرات خودشان تربیت خواهد کرد.و وظیفیه من و شما در خنثی کردن یکی از مخربترین تاکتیک های جنگ نرم تمیز و تفکیک نیروهای ستون پنجم دشمن از نیرو های خودی هست. (لطفا حرفهای منو نقد کنید و حتما ایرد تفکر منو بهم بگید ممنونم.)
سلام دوستان عزیز
توجه: در متن زیر میتونین برای مشخص شدن جمله بندی من جملات داخل پرانتزبا فونت نازک تر رو حذف کنید چون توضیحات تکمیلی است.
من معتقدم آدم فقط نباید واقعیت ها رو او طور که بهش نشون داده میشه نگاه کنه بلکه بهتره از چند وجه بهش نگاه کنه
نویسنده موضوع در مقام یک نگاه کاملا منفی برآمده که نگاه بدی نیست اما فقط کل سریال رو برده زیر سوال که به نظر من می بایست اگه بخواهیم به طور اصولی سر این مستند بحث کنیم حداقل باید موضوع به موضوع بحث کنیم .
اما در پاسخ به این سوالات مطرح شده باید بگم
من هم قسمت قسمت با دید های مختلف در مورد موضوعات مطرح شده فکر میکردم (با توجه به سخن آقای رائفی پور که بسیاری از منابع تا 1980 رو خود ماسون ها نوشتن و فقط برای گمراهی بوده.)بسیاری از مواقع شک میکردم باز هم با توجه به این سخن استاد مطهری((شک گذرگاه خوبی است ولی منزلگاه خوبی نیست)) بر این براومدم با چی باید محک بزنم صحت حرفهای این سریال رو؟
فقط به یک جواب رسیدم . با حقیقت (میدونم باید هم واقعیت هم حقیقت رو معنا کنم به طور کامل ولی وقتش نیست یه مقدار فکر کنین میفهمید)
به طور مختصر واقعیت چیزی است که اتفاق می افته ولی حقیقت اون چیزی است که درسته.
مهمترین منبع حقیقت قرآن ،کتاب خدا(حق-نام خداوند) و نهج البلاغه(علی مع الحق و حق مع العلی)
جواب صریح تر من به این سوالات :
1-بر اساس سخن حضرت علی نبینید کی حرف میزنه ببینید چی میگه ((که شیطان موجب شد حضرت یحی به اشتباه پر خوریش پی ببره.)) و اون رو با حقیقت هایی که در زندگی بهش رسیدید ((نه اینکه بهتون گفته باشند(مسلمون شناسنامه ای)یعنی بتونی از حقیقت با منطق دفاع کنی.)) مقایسه کنید.
2- یه موردی که در این سریال من خودم بهش رسیدم . نقش کمرنگ ایران و علی الخصوص امام خامنه ای در این سریال بود.
که میتونیم دلیل عدم اشاره مستقیم به این دو موضوع رو در قسمت 40 ببینیم که با کمی تمایل به اعتقادات شیعی سازندگان متهم به شیعه بودن فریبکاری پول گرفتن از ایران (که البته من از این دید هم به موضوع نگاه کردم[تصویر: biggrin.gif]) شدن
اما مهم عدم اشاره غیر مستقیم به امام خامنه ای است. (یک فرد بسیار مهم در مناسبات جهانی)
ایشون در زمانی که داشت عکس انسان هایی که بر علیه نظام سلطه مبارزه کردن پشت سرهم نشون میداید آره آقای احمدی نژاد رو نشون داد. سید حسن نصرالله، امام موسی صدر، جمال عبدالناصر، مالکوم ایکس فکر میکنم مهاتیر محمدو...
اما شما هیچ اثری از امام خامنه ای نمی بینید.(و البته مهمتر امام خمینی که دیگه شهره خاص و عامه امام هم اثری ازش نبود.)
اینم عیب نداره.!!!
اما ما فقط 2 جا عکس امام خامنه ای رو به صورت کاریکاتور میبینیم.(به صورت منفی)
محل اول: ایشون داره روی موشک کار میکنه با آچار شبیه سید حسن نصرالله و پیچ گوشتی شبیه بشار اسد.
محل دوم: کاریکاتوری که عراق و افغانستان یه گوشه افتادن. بشار اسد امام خامنه ای و فکر میکنم سید حسن نصرالله (یا شایدم یه کس دیگه یادم نیست.) نشستن و جلوشون نوشته بعدی کیه؟
چه طور اونجا آقای احمدی نژاد(درسته رییس جمهور هستن ) اما اینجا امام خامنه ای .یعنی این دوستان میدونستن نفر مهمتر کیه در ایران .متاسفانه کم از رییس جمهور ما کاریکاتور بهتر از این هست. و ...( با توجه به پروژه عظیم وجهانی و پیچیده کم اهمیت کردن امام خامنه ای(به عنوان مقام ولایت فقیه-تشبیه شده توسط فوکویاما به زره پرنده با بال سبز (مهدویت)و سرخ(شهادت-عاشورا)))
این یه سخن از فیلمهSad زمانی که عکس تظاهرات کسانی که با صورت پوشیده نوشته های ضد اسلامی به اسم تظاهرات اسلامی دستشون گرفتن).((کسی که از دینش دفاع میکنه صورتش رو نمیپوشونه))
فکر نمیکنین اگر این دوستان به مبارزه رهبر عزیز و امام اعتقاد داشتن حداقل یک اشاره به مبارزات محکم این عزیزان میکردن. مطمئن باشین هیچ اختلافی هم پیش نمی آمد
اینو گفتم بر اساس همون فلسفه قسمت 40 جواب رو ندین
3- حال با دید مثبت.!
بسیاری از موضوعات جدید رو مطرح کرد که خیلی ها (از جمله خودم)اطلاع نداشتن(البته باید در صحتش حتما تحقیق کنین) مثل ستارگیت یا دروازه ستاره.و ویژگی کعبه در این مورد.
نگاه دقیق در مورد یکسان بودن دست نوشته ها و صورت پوشیده در همون تظاهرات ها که در بالا گفتم. و بسیاری دیگه
4- ( دید طنز ) فقط اگه قسمت هالیوود و کلیپ های موسقیش بیشتر بود بهتر بود یه اشکال فنی هم نمیدونم چرا جاهای خوبش صفحه من 4 خونه 4 خونه میشد؟!؟!؟![تصویر: smile.gif][تصویر: wink.gif][تصویر: biggrin.gif]
زیاد تر بنویسم بعید میدونم بخونینش.
در سایه امن محبوب یکتا همیشه موفق باشید.
دوست عزيز اينکه اخر هر اپيزودي در مستند ظهور ميگويد اگر خدا بخواهد که همان انشالا خودمان است من که اشکالي در اين واژه نميبينم ..يک فراماسون هيچگاه از اين واژه استفاده نميکند

در مورد خرج اين مستند اين رقم 3 ميليارد دلار رو شما احيانا از کجا اوردين؟؟؟ دوست عزيز يه مقدار فکر کنين و خودتون قضاوت کنين همچين رقم نجومي براي يه مستند دست ساز و تقريبا اماتور که خيلي از تصاوير توسط هندي کم فيلم برداري شده ايا قابل قبول هست يا نه؟؟؟بزرگترين فيلماي هاليوودي براي ساخت به اين رقم نرسيدن اگر اشتباه نکنم..

من گمان ميکنم شما اصلا اين مستند را نديدين ..چون اگه ديده بودين متوجه ميشدين اين مستند نه توسط دولت امريکا بلکه توسط 4 نفر از جوانان مسلمان و با هزينه شخصي ساخته شدن و در ضمن زمانيکه اين مستند روي سايتهاي اينترنتي قرار ميگرفت در همون زمان توسط دولت امريکا فی*ل*تر ميشد (علي الخصوص چند تا از قسمتهاي خاصش که افشاگريهاي به خصوصي داشت)
سلام،پدر منو در آوردید با این نظری که من در مورد (اگر خدا بخواهد ادامه دارد) گذاشتم.
متوجه اشتباه خودم شدم،بی خیال این نظر من می شوید؟؟؟
در ضمن من این سریال را به صورت کامل و بر روی کول دیسک از یکی از دوستانم گرفتم و نمی دونستم که این سریال بر روی یوتیوب هست.
در مورد اینکه می گید دولت آمریکا آن را فی*ل*تر کرده،این هم یک بحث روانشناسی داره؛(برای مثال:اگر شخصی بخواد کسی رو وسوسه به انجام کاری کند،آنقدر در گوش او می خواند تا آن شخص به آن سمت کشیده شود، و حالا میاد در مسیر آن هدفی که دارد سنگی می اندازد،حال شخصی که وسوسه شده است پیش خود می گوید:حتما کار مهمی است که دیگران نمیذارند من به آن هدف برسم؛و در نتیجه شخص بیشتر از حد معمول وسوسه می شود تا به آن هدف برسد.
و در مورد آمریکا هم باید بگم که او هم دقیقا دارد از همین مبحث روانشناسی استفاده می کند و شما جوانان را بیشتر وسوسه به تماشای این سریال می پردازد.
حالا هر جور دوست دارید فکر کنید.

در مورد رقم تولید این سریال خب قبول دارم،یکم بیشتر از یکم اغراق کردم و اگر هم همچین عدی بزرگی گفتم،منظورم ضررهایی بود که به دولت آمریکا خورده به خاطر افشای اطلاعات آنها،برای مثال یوفوها و البته در کنار این ضررها منفعت هایی هم برد،همانند گول زدن جوانان ایرانی و یا هر جای دیگر این کره ی زمین.

حالا باز دوباره بیایید بگید من سریال رو ندیدم،من هیچی حالیم نیست.
گفتم که هر جور دوست دارید فکر کنید.

در ضمن من هم هیچ ادعایی ندارم:شاید سنم رفته باشد بالا،ولی از نظر سن عقلی هنوز به دنیا نیامده ام و من هم مثل بقیه آدمها هستم و معصوم نیستم و اشتباه زیاد در زندگی ام می کنم.
سلام
همه ان فیلمو دیدن.
نظر من اینه که این فیلم یک چیزو میخواد بگه. همون چیزی که از اسمش بر میاد. ظهور منجی
این منجی هیچ وقت دجال نیست
این سریال خیلی خیلی هم عظیم نیست که بخواد میلیاردها دلار خرج برداره
آره نقش این فیلم آگاه ساختنه همونطور که خیلی هارو از اتفاقات اطراف آگاه کرده
ninijutsu عزیز نظرات شما کاملا مورد احترامه و هرکس این سریالو ببینه با توجه به اعتقاداتش و باورهایی که تغییراتشون خیلی خیلی سخته از این سریال نتیجه گیری میکنه
من کاری ندارم که سپاه تایید کرده یا نقد کرده
این سریال تکه هایی از بعضی فیلم های دیگه رو اورده که به نظر من فقط بابت مثال هست نه استناد...
همه میونن بفهمن که این سریال کم کم ساخته شده و قسمت به قسمت رو اینترنت آپ شده پس واضحه که انشاالله ادامه دارد یعنی ساخت ادامه سریال ادامه دارد نه ادامه وجود و ظهور دجال
ninijutsu عزیز میدونید که هک سایت کاری نداره پس تغیی یک سایت به مدت کوتاه نشان از یهودی شدن فرد دیگر نیست.
اگه هم شما مدرکی داری که مخارج این فیلم فلان مقدار بوده یا اینکه عبدالله هاشم یهدی شده یا هر حرف دیگه لطفا ارائه کن
بازم در آخر میگم هدف این سریال انتظار واقعی منجی آخرالزمان یعنی مهدی موعود هست. و روی من تاثیر زیادی داشت
امیدوارم بتونم یک منتظر واقعی باشم
یه سوال :
من قبول دارم که باید با اقتخار از دینمون دفاع کنیم اما بعضی جاها لازمه صورتمون رو بپوشونیم مثل سرباز های گمنام امام زمان شاید اون جایی هم که سریال ظهور بهش اشاره کرده بود باید صورت پوشیده باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۵/آذر/۹۰ ۲۳:۲۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ]یه سوال :
من قبول دارم که باید با اقتخار از دینمون دفاع کنیم اما بعضی جاها لازمه صورتمون رو بپوشونیم مثل سرباز های گمنام امام زمان شاید اون جایی هم که سریال ظهور بهش اشاره کرده بود باید صورت پوشیده باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نه عزیز دلم سریال درست تحلیل کرده اون تظاهرات با پلاکارد های دست نوشته (با یک دست خط) و جملات مغایر ارزش های اسلامی نوشته شده بوده و همه صورتشون رو پوشونده بودن.چون اصلا مسلمان نبودن یه بار دیگه به فیلم رجوع کنین فقط میتونم بگم در نیمه اول سریاله
Big Grin
هدف من از آوردن این جمله یه چیز دیگه بود. یعنی اگه این سازندگان رهبر و امام خمینی رو مبارز میدونستن حتما بهشون اشاره می کردن.مثلا نقد کرده بودم 20 خط[تصویر: dodgy.gif]
راستی من بعید می دونم عبدالله هاشم یهودی شده باشه
با توجه به تذکر سید رضا دین یهود ورودی و خروجی نداره یا بهتره بگم یهود عملا دین نیست نژاده حتما باید خون یهودی در رگت باشه تازه افراطی هاشون میگن باید هم پدر و هم مادر یهودی باشن تا بچه یهودی بشه. پس مسلما یهودی نمیتونه شده باشه اگه مسلمون بوده باشه!(باید همه احتمالات رو بررسی کرد بالاخره
[تصویر: blush.gif])
شاید مارانوس باشه (یهودی مخفی) تازه دستش رو شده
اما این که چند وقت پیش میخواست بیاد برنامه راز شبکه4 تو مصر گرفتنش چند وقت زندانی بود بعد دیپورت شد فکر کنم کانادا.بعدش مجبور شد نمایندشو بفرسته و نمایندش اومد برنامه راز تازه کلی هم با جو ایران حال کرده بود به جز فی*ل*ترینگ شبکه های اجتماعی میگفت میشه بر علیشون استفاده کرد.
شاید پشتش حرف درآوردن احتمالش زیاده
.

من خودم اساسا به تمام فیلمها وسریال ها و سخنرانیهای در این مورد مشکوکم چهطور ممکنه علیه چنین تشکیلات عظیم بیرحمی چنین جنبشهایی باشه و اونااجازه بدن جنبش به کار خودش ادامه بده Huhمن فکر میکنم در بهترین شرایط حتی اگه هیچکدوم از این حرفهادروغ نباشن این اطلاعات اونقدر سوخته و قدیمی هستن و اینقدرجنایات غیر قابل تصورتری داره رخ میده که حسایتی رو بر نمیانگیزدیا مثل همون حرفی که آقای رائفی اخیرا زدن که اینا یه زمانی یه سری پروندههای فراماسونرها رو رو میکنن تاواقعیات بزرگتری رو نقض وکتمان کنن البته من به خوداین اقای رائفی هم مشکوکماWinkخدا خودش به ما قدرت تشخیص حق و باطلو بده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع